Rocznik 92 cz. V - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-02, 11:52   #3151
paulutkowa
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 92 cz. V

ja mam takie krzywe do przodu wysuniete
moge wam pokzaz bo mam jedno foto haha xD

paulutkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 11:53   #3152
Sc-laja
Zakorzenienie

poka poka też mam krzywe

Sc-laja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 11:55   #3153
paulutkowa
Zakorzenienie

foto niewyrazne itp bo z komy:P dziwne kolory ma :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SP_A3078.jpg (25,0 KB, 31 załadowań)

Stary 2008-08-02, 11:58   #3154
yes
Zakorzenienie

ja mam na dole krzywe jedynki dlatego jak sie usmiecham, to górną szczęką zakrywam dolną
Stary 2008-08-02, 12:02   #3155
Sc-laja
Zakorzenienie

A tam Pau takie krzywe to jak nie krzywe, moje są gorsze Ale na szczęście tylko jedną jedynkę mam wysuniętą... no i nie widać tego tak bardzo bo jak się maksymalnie uśmiecham to i tak tylko trochę widać moje zęby

Stary 2008-08-02, 12:04   #3156
paulutkowa
Zakorzenienie

noja sie nigdy max nie usmiecham :P
lece do pracy paa

Stary 2008-08-02, 12:07   #3157
yes
Zakorzenienie

gdzie pracujesz?

a ząbków wcale nie masz krzywych . Wyolbrzymiasz
Stary 2008-08-02, 14:30   #3158
gosia140
Zadomowienie

Paulutkowa jakie białe Też takie chce I jakoś nie widzę, żeby były krzywe

A za Essence - mineralny dałam 9,99 i pedzelek za tyle samo cuuudo aż mi się moja cera podoba (troszkę)
gosia140 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 15:17   #3159
Avv
Wtajemniczenie

Hej! ;*
Cytat:
Napisane przez niesmiala16 Pokaż wiadomość
hey
szczerze mowiac nie wiem o co chodzi dokaladnie w tym watku ale jesli chodzi o ludziska urodzone w 92 - to sie zaliczam ;D
19.12.92 troche pozno ale lepiej tak niz w 93 ;P
chetnie sie przylacze do V edycji ale moze najpierw poszukam i poczytam I ;D

pozdrawiam ;*
Witam nową koleżankę! ;D ;*

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
niqsia mam prosbe. jakbyś była w NY na turzynie to byś zobaczyła czy są może takie biało-różowe rybaczki (fishbone) ?

Albo gdziekolwiek indziej? jest gdzies w szczecinie jesszcze new yorker?

bo mi stara zniszczyła nowe, boskie rybaczki :mad :
Ja pamiętam, jak kiedyś dałam staremu moje spodnie do uprasowania... Niestety więcej ich na sobie nie miałam, bo wypalił mi w nich dziurę... do tego to faceta trzeba -.-

Cytat:
Napisane przez niesmiala16 Pokaż wiadomość
ok zapamietam ze trezba jak cos to Edytowac

a tak mam pytanko bo chce was lepiej poznac jakiej muzyki sluchacie ???
bo ja sobie sluchac rocka i punka ;d;d;d
i wcale nie dyskryminuje innych rodzajow muzy
:P

ja bardzo lubie tanczyc przy hh ale jesli chodzi o taniec pogo to punk najlepszy ;P
mam pytanie jak sie robi ten opis na dole postow ?:P
Ja słucham różnorodnej, jak wpadnie mi w ucho, to się nie przejmuję jakiego rodzaju ona jest. Najczęściej pop. Ale w szczególności piosenki z filmu Step up <3 ;D

Cytat:
Napisane przez klaudiat Pokaż wiadomość
mam do was trzy pytanka odnośnie makijażu
pierwsze:czy któraś z was używała może cieni z inglota? bo tak ostatnio się zastanawiałam czy by sobie nie kupic takich lepszych
drugie pytanie dotyczy tuszu do rzęs jakiego używacie i czy jesteście z niego zadowolne?
trzecie:jak często się malujecie?i z jakich kosmetyków kolorowych korzystacie
1. Używałam. Znaczy, miała je moja mama, ale że ja jestem dobrą córeczką, to regularnie je podbierałam. (; Ogólnie się opłaca.
2. Ja używam dwóch. Pierwszy to Volum` Express z Maybelline 'curved brush' ;D a drugi to Extra Super Lash waterpoof mascara z Rimmela (ukradłam mamie). Z obu jestem zadowolona. Najpierw nakładam ten z Maybelline, a później ten z Rimmela i efekt jest niezły. (;
3. Zawsze gdy wychodzę, to muszę mieć makjiaż, jak siedzę w domu, to się nie maluję. Ale uwielbiam to robić, to przyjemność sama w sobie...
I tak. Jako podkładu używam dream matte moussu (mousee'u może? xd.) później nakładam 'róż', (w cudzysłowie, bo ma kolor zbliżony bardziej do beżu ;p) ale nie wiem jakiej marki, bo gdy go ukradłam mamie, to napis był już zdrapany ^^' Na to puder Sensique nr. 02. Do rzęs już wiadomo. Cienie stosuję tylko na jakieś specjalne okazje, ale zawsze mam czarne kreski na dole oczu (do tego celu kredka Exaggerate full colour definer z Rimmela xd.), a jak mi się chce pomęczyć, to i na górze. Pomadek nie używam, ale błyszczyków, to mam ho ho i jeszcze trochę. Mój ulubiony, to ' face Naturia' firmy Joanna z Natury o zapachu wiśniowym lub truskawkowym. Miałam jeszcze pomarańczowy, ale go dałam mamie, bo mi nie pasił. (lol, pierwszy raz coś dałam, a nie ukradłam xp)
Taką tapetę robię, jak mam mieć naprawdę gładką twarz, ale często zdarza się tez, że oprószę się tylko pudrem i idę w trasę (ale takie rozwiązanie, to najczęściej na zakupy).
Cytat:
Napisane przez paulutkowa Pokaż wiadomość

foto niewyrazne itp bo z komy:P dziwne kolory ma :P
E tam, moim zdaniem wcale nie są krzywe. Śmiało możesz się uśmiechać. ;D Tak w ogóle bardzo ładna dziewczyna z Ciebie. (;

A co do moich zębów, to ja też miałam z tym problem... Miałam cały zgryz do przodu, ale mama mnie zaciągnęła do ortodonty i zrobiła z tym porządek. Musiałam nosić taki niemiłosiernie wkurzający aparat na noc... Ale znowu mi się robi problem, bo jeden ząb leci do przodu. Trzeba go przywołać do porządku...
Pamiętam, że kiedyś rano się obudziłam, a aparat leży na poduszce obok mnie rozwalony na pół oO. Trzeba było naprawić. Do dzisiaj nie wiem, co się z nim stało...

PS. Wydaje mi się, że te zacytowane posty na górze powinny być w innej kolejności, więc sorki jak coś. ;p
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 15:27   #3160
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Avv Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, jak kiedyś dałam staremu moje spodnie do uprasowania... Niestety więcej ich na sobie nie miałam, bo wypalił mi w nich dziurę... do tego to faceta trzeba -.-
Ja pamiętam jak kiedyś były bardzo modne takie gniecione rzeczy i kupiłam sobie bluzkę, czułam się tak lansiarsko bo w końcu moda, a mama mi ją wyprasowała T_T I jeszcze stwierdziła że tak wygląda lepiej i że zapomniała że to tak specjalnie
Cytat:
Taką tapetę robię, jak mam mieć naprawdę gładką twarz, ale często zdarza się tez, że oprószę się tylko pudrem i idę w trasę (ale takie rozwiązanie, to najczęściej na zakupy).
To ja jak idę na zakupy to muszę się porządnie wysmarować bo te lustra w przymierzalniach mnie tak dołują strasznie że zawsze czuję sie jak potwór

Cytat:
Pamiętam, że kiedyś rano się obudziłam, a aparat leży na poduszce obok mnie rozwalony na pół oO. Trzeba było naprawić. Do dzisiaj nie wiem, co się z nim stało...
Hah, syn mojej cioci kiedyś poszedł spać w aparacie a obudził się bez i nigdzie go nie było, to ciocia spanikowała że go połknął Później się okazało że pod łóżkiem leży

Stary 2008-08-02, 15:31   #3161
gosia140
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sc-laja Pokaż wiadomość
To ja jak idę na zakupy to muszę się porządnie wysmarować bo te lustra w przymierzalniach mnie tak dołują strasznie że zawsze czuję sie jak potwór
Ja też! W tych lustrach wygladam jakbym byla biała jak zombi...miała miliony zaskórników i zaczerwienień, a moja twarz była tak paskudna i szara, że brak slów... A w moim biurkowym lusterku nie jest aż tak źle...

Ale za to w H&M miają wyszczuplajace lustra
Stary 2008-08-02, 15:34   #3162
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia140 Pokaż wiadomość
Ja też! W tych lustrach wygladam jakbym byla biała jak zombi...miała miliony zaskórników i zaczerwienień, a moja twarz była tak paskudna i szara, że brak slów... A w moim biurkowym lusterku nie jest aż tak źle...

Ale za to w H&M miają wyszczuplajace lustra
No a ja w ich lustrach mam zawsze pełno zaczerwienionych miejsc, pryszczy i wszystkich syfów i w ogóle to tracę wtedy ochotę na zakupy, dlatego tapeta rlz

Stary 2008-08-02, 15:37   #3163
Avv
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja pamiętam jak kiedyś były bardzo modne takie gniecione rzeczy i kupiłam sobie bluzkę, czułam się tak lansiarsko bo w końcu moda, a mama mi ją wyprasowała T_T I jeszcze stwierdziła że tak wygląda lepiej i że zapomniała że to tak specjalnie
O lol! ;D A to moja nie byłaby sobą, gdyby nie zrobiła odwrotnie! Nie uprasowała mi jednej bluzki, bo myślała, że tak ma być... ;D
Cytat:
Ja jak chodzę do takiego spożywczaka obok mnie, to tam są takie lustra i też mnie czasem bardzo dołują... ;D I kiedyś stoję w kolejce, nagle spojrzałam w to lustro i oczywiście wyglądam jak jakieś monstrum i mądra ja, zapominając gdzie jestem, zaczęłam do tego lustra stroić miny i poprawiać makijaż. Cała kolejka się na mnie gapiła -.-
Cytat:
Hah, syn mojej cioci kiedyś poszedł spać w aparacie a obudził się bez i nigdzie go nie było, to ciocia spanikowała że go połknął Później się okazało że pod łóżkiem leży
Moja starsza tak samo: 'No cożeś zrobiła! Pogryzłaś! A jakbyś zjadła?!' xD
A ja go nawet w ustach nie miałam... ;p
Stary 2008-08-02, 15:45   #3164
Sc-laja
Zakorzenienie

Hahah dobra jesteś

Stary 2008-08-02, 15:53   #3165
Avv
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahah dobra jesteś
Najgorsze jest to, że ja tak cały czas takie przypały mam. ;D
Ostatnio byłam na poczcie i babka dała mi taki świstek, żebym się podpisała i jej oddała, a ja cap ten papierek i go chowam xd. A babka takim zbaraniałym głosem: 'Nie zabierać, podpisać...' A ja: 'a no tak! oczywiście, już...' Wyciągłam go, podpisałam, podałam babce, po której spojrzeniu można było sądzić, że zastanawia się, ile mnie rodzice w piwnicy trzymali, że ja taka 'nieprzystosowana' do życia jestem. ;D
A tak naprawdę, to się zamyśliłam. ;p ;D
Stary 2008-08-02, 15:58   #3166
gosia140
Zadomowienie

Cytat:
Najgorsze jest to, że ja tak cały czas takie przypały mam. ;D
Ostatnio byłam na poczcie i babka dała mi taki świstek, żebym się podpisała i jej oddała, a ja cap ten papierek i go chowam xd. A babka takim zbaraniałym głosem: 'Nie zabierać, podpisać...' A ja: 'a no tak! oczywiście, już...' Wyciągłam go, podpisałam, podałam babce, po której spojrzeniu można było sądzić, że zastanawia się, ile mnie rodzice w piwnicy trzymali, że ja taka 'nieprzystosowana' do życia jestem. ;D
A tak naprawdę, to się zamyśliłam. ;p ;D
Też tak często mam Zamyslę się i .... Kiedyś jechałam tramwajem, a że kary są olbrzymie to miałam odbic bilet, wsiadłam i zapomnialam Po pół godzinie dochodzi mój przystanek, a ja mam nieodbity bilet w ręce Dobrze, że kanara nie było...uff...
Stary 2008-08-02, 16:09   #3167
Avv
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia140 Pokaż wiadomość
Też tak często mam Zamyslę się i .... Kiedyś jechałam tramwajem, a że kary są olbrzymie to miałam odbic bilet, wsiadłam i zapomnialam Po pół godzinie dochodzi mój przystanek, a ja mam nieodbity bilet w ręce Dobrze, że kanara nie było...uff...
O, to też mam często... ;D Łażę z niepodbitymi biletami, legitymacją itd... Ale co tam, jak mi wszystko zazwyczaj na sucho uchodzi. ;D
Stary 2008-08-02, 16:19   #3168
paulutkowa
Zakorzenienie

hejos ;D

Stary 2008-08-02, 17:39   #3169
klaudiat
Rozeznanie

hejka już wróciłam
klaudiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 17:41   #3170
Sc-laja
Zakorzenienie

hejos gejos nudzi mi się

Stary 2008-08-02, 17:44   #3171
klaudiat
Rozeznanie

jesteś z nami to jak może ci się nudzić

za to ja na brak wrażeń nie narzekam
Stary 2008-08-02, 17:44   #3172
gosia140
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudiat Pokaż wiadomość
hejka już wróciłam
a skąd?
Stary 2008-08-02, 17:47   #3173
paulutkowa
Zakorzenienie

mi te sie nudzi..
a dzis mi rodzice powiedzieli ze mi wynajma domek nad jeziorem hhe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-02, 17:47   #3174
klaudiat
Rozeznanie

a byłam dzisiaj z kolegą w Mielnie a potem w Unieściu i wracając zajechaliśmy na dni mojego miasta (totalna tandeta wczoraj grali do ok.3 w nocy)

paulutkowa ale bedziesz miała świetnie szkoda że moi rodzice nie mają takich pomysłów
Stary 2008-08-02, 17:58   #3175
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
mi te sie nudzi..
a dzis mi rodzice powiedzieli ze mi wynajma domek nad jeziorem hhe
Ale masz super
A ja z przyja jedziemy w przyszłym tyg nad jeziorko godzina drogi od nas wypytać o patent żeglarski i jak dobrze pójdzie to w łikendy będziemy tam nocowały

Stary 2008-08-02, 18:05   #3176
klaudiat
Rozeznanie

ja jakoś nie przepadam za jeziorami wolę morze ale jakbym miała jakąś chatkę nad takowym jeziorkiem to na pewno bym je polubiła
Stary 2008-08-02, 18:05   #3177
paulutkowa
Zakorzenienie

bo czuja sie 'odpowiedzialni' za to zenigdzie nie wyjezdzalam itp bo byli zajeci moja sis i kupowaniemjej mieszkania [ bo idzice teraz na studia itp ] :P lol haha

Stary 2008-08-02, 18:08   #3178
meditative92
Zadomowienie

Heeej głuuupki jes nawet bez tych paskow białe zeby masz

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312634 wymianka
meditative92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 18:08   #3179
klaudiat
Rozeznanie

a na jakie studia i gdzie idzie?
Stary 2008-08-02, 18:09   #3180
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
bo czuja sie 'odpowiedzialni' za to zenigdzie nie wyjezdzalam itp bo byli zajeci moja sis i kupowaniemjej mieszkania [ bo idzice teraz na studia itp ] :P lol haha
no to nieźle A z bojem jedziesz?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości