|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
![]() ja ostatnio od babci ukradlam torebke i korale ![]() ![]() te botki hmm moze nie do konca o takie mi chodzi, ale w Cosmo są takie suuper a na all nie znalazlam szczerze mowiąc słabo szukalałam
|
|
|
#3152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
moge Wam troche pomarudzić
?DsC nadal się zle czujesz? bo ja tak i to im dalej tym gorzej;/ nie mogę się rozchorować bo dopiero tydzień temu skonczyłam brac antybiotyk wiec nie bardzo zebym kolejny brała;/ zawsze moge sobie wypić Fervex.... pochodna amfetaminy postawi mnie na nogi
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
o tak tak, my chcemy zdjęcia kociaków!!
![]() właśnie oglądałam filmy o porodach..... normalnie aż mi się podnosi... to jest okropne ![]() ale i tak chcę dzidziusia
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama miala siper ciuchy, ktore jej syzto na zamowienie ale wszystko poodawala.
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ramach pocieszenia mogę dodać, że kuzynka, która niedawno rodziła powiedziała, że kiedy już trzymasz nowonarodzone dzieckow ramionach zapominasz o całym bólu, który przed chwila przeżyłas
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest to, że tydzien temu też miałam gorączkę.. ![]() a jakiś miesiąc temu angine i brałam antybiotyki nie wiem czy się do końca nie wyleczyłam czy co... ale jutro pójdę do lekarza, żeby sprawdziła, czy wszystko ok..znajac zycie powie, że to przeziębienie lub grypa...przepisze mi drogie leki, których i tak pewnie nie wykupie i koniec wizyty.
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak my, baby, musimy odwalić kawał najtrudniejszej roboty
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
idę poczytać,
dobranoc dziewczyny i mam nadzieję, że te chore biedaczki przez noc wyzdrowieją ![]() EDIT: jak zwykle
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam taką nadzieję...
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzę w swetrze z golfem, mam grube skarpetki i pewnie znowu będę spała w swetrze
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kiedyś myślałam, że jestem adoptowana i szukałam papierów
nic nie znalazłam![]() ja też mykam obejrzeć PB dobranoc |
|
|
|
#3163 |
|
Zadomowienie
|
Dsc angina jest najgorsza
nigdy wiecej nie chce jej przeżyć brrr lepiej idz do lekarza sprawdz czy wszystko ok
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak znalazłam akt urodzenia to się uspokoiłam ![]() a ja się boje iść spać... od trzech dni śnią mi się trupy i krzyże...
|
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
chorowitki wracajcie do zrowia
![]() moja siostra cioteczna jak rodzila niedawno to mowila, ze to wcale tak nie boli i ze jest to bardzo przesadzone.. |
|
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
a ja ide pod prysznic i jeszcze sobie plotkare poogladam
![]() dobranoc
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
tamia pierwszy raz miałam angine i wiem jaki to ból...nic przełknąć nie umiałam, byłam zmierzła, bolała mnie głowa, ale mimo to nie leżałam w łóżku...
namówiłam tż żeby mi zaczął ściągać plotkare
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
e, no to i ja idę... dobranoc
![]() brakuje mi tak cholernie kota, tylko chodzę i ryczę po kątach ... ;( |
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama nie jest, moj tata nie wiem - nie mam z nim kontaktu od 4 lat ;
kiedys wierzylam w Boga... potem stwierdzilam ze to bajki i bujdy moze nawet chcialabym zeby byl (?) tylko troche przykro ze kosciol katolicki przedstawia Boga strasznie... w taki.. dziwny sposob ; / no ale.. czlowiek lubi miec jakichs bogow, wierzyc ze ktos sie nim opiekuje... dla mnie to tak jakbym wierzyla w swietego mikolaja... ** 2 osoby zglosilo sie na forum ze chce ze mna mieszkac
|
#3170 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() naprawdę super te butki te z NY tez na poczatku mnie zauroczyly ale po co wywalac kase w bloto na 3 miechy?;/ dziękuję,że odpowiedzialaś (: nie wiem tylko czy to takie wyżalanie to do końca jest ok... czy naprawde po drugiej stronie inni czytaja i rozumieją... [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9056573]Kochaniutkie, wpadłam tylko na moment, żeby się pochwalić: udało się. przenieśli mnie z zapyziałego Rybnika [/quote] gartulejszyn ![]() Cytat:
dokładnie dokładnie... ![]() Cytat:
albo się idzie z wlasnej woli i ma to sens, albo zostaje w domu na tyłku.. siedzienie np w Kościele i ciągłe patrzenie na zegarek..? nie można nikogo zmusić do wiary. można pomoc się komuś odnalezc, pokazać ze modlitwa to nie tylko ciągle kleczenie z różańcem w reku na zimnej posadzce, ale tez spotkania typu Lednica i swego rodzaju zabawa. swoją drogą to może musi byc jakas rola nauczycieli/katechetow, ale najczesciej takie coś tylko zraża ludzi. na tą samą mszę, na którą chodzę ja przychodzi taka pani z (chyba) córka - dziewczynka ok 4 latka. to dziecko za każdym razem kreci się niemiłosiernie, biega (zawsze i cała godzine) po calym Kosciele, spiewa na glos kiedy jest cisza itp. kiedys slyszalam ze księżom to nie przeszkadza i ze to jest swego rodzaju modlitwa dzieci. ok rozumiem jak najbardziej. no ale jesli dziecko zaporowadzone raz, drugi, trzeci ciagle nie jest jeszcze w stanie wysiedziec jakos w miare spokojnie ta godzine to moze jeszcze nie jest czas, zeby zaczelo regularnie chodic do Kosciola? zachowanie mamy w tej syt- nie wyprowadzi jej, tylko ciagle ucisza, szarpnie i zaprowadza na miejsce, pokazuje troche swoje nerwy, zawsze siada na samym przodzie , ludzie sie patrza waht`s up.. ostatnio jednak już ich nie widać. moze mama zrozumiala ze "nic na sile" i nie ze nie da sie za duzo wymagac od malego dziecka ![]() Cytat:
tak to już jest, dostaniesz etat kucharki ![]() fajne butki (:
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Olunia no i jak znalazłaś ten sklep
??
|
|
|
|
#3172 |
|
Zadomowienie
|
nom
![]() bez problemu juz pozniej ![]() naprawde od kck rzut kamieniem ;p kupilam taki fajny czrany )i dalam tylko 55 zl ;] w ogole wydaje mi sie ze z tej samej firmy to są nawet w mojej mieścince i jakieś mialam i mi jeden troche mi zdziadział po czasie.. no ale zobaczymy jak z tym bedzie;] ale internet klamie w necie wymirzylam sobie rozmiar 70F, a tak naprwadę dobry jest 70 ale D ;]
|
|
#3173 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9056573]Kochaniutkie, wpadłam tylko na moment, żeby się pochwalić:
udało się. przenieśli mnie z zapyziałego Rybnika gratulacje ! Cytat:
fajne bo tą nakładkę z tym guzikiem mona zdjąć i wtedy są botki bez zadnych ozdobnikow, bardzo jestem zadowolona. no i obcas nie jest wysoki a mnie zawsze bola nogi od obcasow wiec tez dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkoda,że są trochę zniszczone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jutro od 14 do 20 reklamuję produkty brAuna dobranoc
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Olunia, a ja jedzilam na pielgrzymki, bylam 2 lata temu na spotkaniu Lednickim, rok temu na katolickim spotkaniu takim kilkudniowym.. i podoba mi sie, fajnie
no ale ![]() w tym roku bylam w czestochowie.. przed matura chcialo mi sie smiac z tych ludzi... no przepraszam... ale ..dla mnie to glupie ale mozliwe ze mi sie zmieni, kiedyś ![]() co do stanikow, ja powinnam miec 65DD i wiecie co? XD pomierzylam kilka swoich stanikow.. nie wiem czy one maja jakis rozmiar i sa super wygodne miseczki dobre... i obwod jak mierzylam metrem maja wlasnie 65 a jeden nawet 63 i sie wlasnie fajnie rozciagaja wiec chyba sa.. odpowiednie
|
#3175 |
|
Konto usunięte
|
wielkie DZięki
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
kto mi obierze pomarańczkę ;(?
jestem taka slaba, że nie chce mi się ruszyć nawet ręką...
|
#3177 |
|
Konto usunięte
|
DsC - ja Ci obiorę, jak mi podrzucisz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Maua, zapomnialam pogratulowac
![]() i to po angielsku jest ;>
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
ok to łap... mam nadzieję, że doleci
|
#3180 |
|
Konto usunięte
|
DsC - proszę bardzo
ViLL - tak, po angielsku |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

dlatego nie warto wyrzucać ciuchów.bo wszystko i tak wróci tylko w trochę doskonalszym wykonaniu 

to jest okropne 

w ramach pocieszenia mogę dodać, że kuzynka, która niedawno rodziła powiedziała, że kiedy już trzymasz nowonarodzone dzieckow ramionach zapominasz o całym bólu, który przed chwila przeżyłas
nie wiem czy się do końca nie wyleczyłam czy co...
ale jutro pójdę do lekarza, żeby sprawdziła, czy wszystko ok..

nigdy wiecej nie chce jej przeżyć brrr lepiej idz do lekarza sprawdz czy wszystko ok