|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część II
Cytat:
![]() ![]() Ale cos mi sie kolacze, ze Ty na urlop sie wybierasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zadomowienie
|
Contax a tak na maxa UVA to co jest dobre? Bioderma?
O kurcze, właśnie się rozeznałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie najskuteczniejsze filtry ma LRP, Bioderma, Vichy. Bioderma ma najwyzsze PPD. Tylko producent nie chce podac w jaki sposob owe PPD wylicza i skad mu takie wysokie wychodzi. I moze brac je z sufitu ![]() Poza tym Bioderma nie nadaje sie na delikatna skore po obdzieranku, bedzie palic zywym ogniem. Przynajmniej ja tak mialam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Contax w sobote lece do Keni
![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaa to ja juz wiem dlaczego mi ta plama na czole wrocila ![]() AVENKA cholerna ![]() sagus,cosmelanie sie raz dziennie na noc.I luszcze sie nadal,tez mi cos zajady wyszly ![]() ivus u mnie leje ![]() IDE SIE W GORACEJ WODZIE KAPAC,zeby mi tak dla rownowagi naczynka na nogach popekaly ![]() Zaraz Wracam ![]()
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16599 lub ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24786 zeszloroczna wersja jest bez alkoholu wiec nie powinna palic skory pocosmelanowej, do tegorocznej dodali alkohol wiec nie wiem jak sie sprawdzi ![]() albo mleczko http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18740 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zadomowienie
|
Nawet o 6.30 ![]() Cytat:
![]() Skora ciagle sie luszczy,kiedy to minie??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Saga To sie nigdy nie skonczy
![]() ![]() Contax LRP to mam nawet w domu,ale fluid,ktory piecze w oczy.No dobra,ale nawet jak inny filtr z LRP kupie.To nici z kolorowek,albo maka zostaje i Hauschka,ktora do Polanda wyslalam? A nie ![]() ![]()
#3158 |
Zadomowienie
|
O luuuudzie ,człowiek z pracy wraca ,tylko rano go nie było a tu takie kwiatki
![]() Ja chyba wszystkie 50+ mam i chodzę dumna jak paw, że teraz to mi plamiska już nie wyjdą I TO WSZYSTKO NA NIC ![]() ![]() ![]() Chyba wiadro na łeb sobię nałożę,tylko do kowala pójdę żeby na oczy wyciął dziury. Witaj Contex ![]() Domciu nic się nie martw,będzie dobrze.Tulę cię do serca.Ale radę dam taką.Zwijaj manatki i z chłopem jedż ,bo takie rozstanie to nic dobrego dla związku.Tego się nie nadrobi,a on wyalienowany z życia rodzinnego będzie .Pakuj plamy,cosmelany,szkraby i z nim jedż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
a domcia nie ma
![]()
#3160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tera to wszystko na NIC ![]() Jak my przed tym słońce uciekniemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ten fluid to masakra, wypala oczy, ze hej. Krem LRP jest gesty i nie piecze w oczy, mleczko do ciala jest troche lzejsze, ale tez nie powinno migrowac do oczu ![]() Castrol juz pisalam, ze Avenki na zime sa OK - dzien krotki i na promieniowanie UV tez jestesmy mniej narazone niz w okresie wiosenno-letnim. Ale latem to ja z Avenek rezygnuje ![]() ![]() ![]() Lepiej powiedz mi jak spisuja sie Twoje naczynka po cos ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co my biedne poczniemy ![]()
![]() |
#3163 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Buczaczo ,nie wiedziałam że ty maskę 3x kładłaś ![]() Toś ty cosmelański dinozaur jesteś.I kiedy one ci powychodziły,mimo ochrony?I czy zawsze takie same czy mniejsze i czy w innych mejscach też? Contex ,jak ty się tak znasz to może wiesz czy jest jakiś róż lub brązer co niestabilizuje?A jeśli chodzi o twoją machę to cosmelań koniecznie.Ja pierwszy raz robiłam i zadowolona jestem plamy zniknęły i lico jednokolorowe mam.po tyg do pracy poszłam (a takie tam uczulenie i troszku skóra mi złazi)a teraz po 4 tyg wszyscy mówią że po tym uczuleniu to twarz mam ładniejszą i że to pewnie po tych kremach do natłuszczania a i twarz od makijażu odpoczęła.Więc nie myśl kochana tylko rób cos szybciutko |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zadomowienie
|
Super castrolku wiadro na łeb
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zadomowienie
|
...przybierzała domcia
![]() ![]() castrolek - jak ja pojadę za moim TŻ - musielibyśmy wszystko zostawić w pieruny. Decyzję tą omawialiśmy bardzo poważnie, wszystkie za i przeciw. Najważniejszym za byli moi Rodzice, których nie mogę zostawić, a przeciw ...było mało ... ![]() Kochamy się jak wariaty - więc nie ma znaczenia ten czas, tylko, że będzie nam cięzko ... wpadnie dopiero w grudniu ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na serio.Wczesniej to ja zielonego pojecia o filtrach nie mialam ![]() ![]() To nic dziwnego,ze plamy wrocily. domciu serce mi sie kraje ![]()
Zastanow sie dobrze o czym marzysz,bo moze sie spelnic ![]() Edytowane przez buczacza Czas edycji: 2008-09-23 o 20:08 Powód: bo domciu wrocil |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zadomowienie
|
contax-moje naczynka też szlag trafił a raczej cosmelan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buczus ale ja to z czystej ostroznosci robie. Nie chce sie wykosmelanic, a potem znowu zamienic w dalmatynczyka. Szkoda mi kasy i bolu. Nie cierpie jak mnie cos piecze, swedzi czy odlazi, a na dokladke wygladam jak liniejacy podstarzaly jaszczur. ![]() ![]() Cytat:
No wlasnie Buczaczo, jak z tymi Twoimi nowymi plamami bylo ![]() ![]() Z rozami to bedzie cienko, bo wszystkie maja tlenki i inne cuda ![]() Powoli dojrzewam i moze cos z tego bedzie ![]() Ane popekaly ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętaj że każdy inaczej to znosi.Ja ściśle do wskazuwek lekarza się stosowałam a on najpierw pod lampą skórę dokładnie zbadał ,przez 3 dzi po masce niczym się nie smarowałam,aż zajadów dostałam.Uprzedził mnie że tak będzie ale efekt lepszy jeśli nie wytrzymam to mam smarowć.Wytrzymałam ,gębę mi skręcało ,nawet Buczuś na mnie krzyczał i do apteki kazał iść.I rzeczywiście po 5 dniach plam nie było. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
buczanta : daleko, ze aż strach i na obczyźnie też dalekiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
eee tam o glupocie mam pisac(ale nie mojej
![]() contax kosmetyczka mi robila,ale nie zbyt wiele mowila o tych filtrach.No to plamy wrocily.Poszlam znowu do kosmetyczki z reklamacja ,maske za darmo nalozyla ![]() No i fajnie bylo,plamy zniknely i po jakims czasie znowu wrocily ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Ciebie pisze osobno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiem, ze kazdy inaczej wszystko znosi, ale tak sie pocieszam, ze moza i ja bede ta szczesciara i cos przejde w miare lagodnie ![]() Rutyne jem juz od dluzszego czasu, wit. C, wit. B complex, redwine i omega-3. Do zajadow jestem przyzywczajona, bo czesto mam je po retinoidach jak za bardzo przyloze sie do wieczornego smarowania ![]() ![]() ![]() Ze sie tak wscibsko zapytam gdzie robilas cos, moze w W-wie ![]() Aha to po zmyciu cos1 przez 3 dni niczym nie smarowalas paszczy i tak o suchym pusku latalas po domu ![]() ![]() Buczus ale heca ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Contex przy cos szybkiego efektu bez działań ubocznych nie ma .Każda ci to tu powie .Będziesz liszaj.Ale gara warta świeczki,wyliszaisz się i będzie cudnie.Ale musisz przestrzegać zasad bo inaczej plamy wrócą ![]() Daj znać o tym różu ,Ja szukam i nic- mój największy efekt uboczny to bladość przerażliwa.Nawet myślałam żeby kolor włosów zmienić aby twarz trochę ożywić.Ale tak cudaczyć nie chcę.Poszukam jeszcze tego różu może gdzieś jest. Dziewczyny jest gdzieś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Raczkowanie
|
Cześć cosmelańskie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich. próbuję poczytać ten wątek , ale tego jest tak dużo, że nie nadążam. zaczęłam od części I , ale postanowiałm w międzyczasie przyłączyć się do rozmowy o Cosmelanie. JA w sumie plam nie mam, ale robią mi się przebarwienia od wyciskania. a do tego mam cere z taką kaszką tzn grudkami podskórnymi. lekarka zaleciła mi smarować samym kremem Cosmelan 2. Strasznie sie łuszczyłam przez pierwszy tydzień, nie moglam nigdzie wyjść i musiałam wziąć zwolnienie z pracy. teraz smaruję już ponad miesiąc, ale tak z przerwami jak kazała dermatolog. jak jestem jak indianin to mam trochę przerywać i potem dalej smarować. mi zależy w sumie najbardziej na usunięciu tych cholernych grudek pod skórą. one wyłażą jak się złuszcza skóra. Ale jest też taki zabieg Cosmelan Active i jestem ciekawa czy słyszałyście o tym? to ma być też na pryszcze dobry, ale nic nie wiem o nim. no i myślę o zrobieniu maski Cosmelan 1 , ale nie wiem czy z moim problemem będzie ona pomocna. Czy któraś z was robiłą sobie Cosmelan na problemy z grudkami podskórnymi i świeceniem cery? one mi tak raz się wyłuszczają mocno, a potem jakby wracają. to tak jak wasze plamy. ale te grudki są myślę gorsze, bo wtedy struktura twarzy jest niejednolita i to wygląda ogólnie okropnie. plamki można chociaż zatuszować.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W stolicy nie ale w instytucie Dr.Eris .Pewnie w stolicy też jest.Jak chcesz zaoszczędzić to wykup tylko konsultacje,żeby pod lampą cię zbadały,a maskę zrób sama wg.ich zaleceń ![]() No poszperaj w tych brązerach no ![]() W stolicy nie ,ale w instytucie DR.Eris.Pewnie w stolicy też jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3179 |
Raczkowanie
|
Cotax witaj wsród nas
![]() ![]() ![]() Ane jak oceniasz filtry ISIS, widziałam w aptece niezla promocje na nie i zastanawiam sie nad zakupem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.