|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
to moj pierwszy post, ale jak do tej pory przypomnial mi sie tekst [K]umpla mojego faceta
![]() Idzie dziewczyna z chlopakiem, trzymaja sie za rece, a K: oo... to dzisiaj przyszlas z chlopakiem? to nie przyjdziesz dzisiaj do mnie? Dziewczyna sie zmarszczyla a jej facet jeszcze bardziej . haha |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
towarzysz życia
![]()
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
z cyklu komplementy od tż.. przygląda mi się z zainteresowaniem: "wyglądasz jak typowy myszołów"
![]()
![]() |
#3154 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ ostatnio wypalił: "A paznokcie to maluje się też od spodu?"
![]()
#3155 |
Zakorzenienie
|
Przytulam się do mojego TŻ...Jemu zawsze jest ciepło, śpi bez kołdry itd...a ja zmarźlak....
Ja: Coś dzisiaj kiepsko grzejesz...Zawsze taki gorący, a dzisiaj nic... On: Bo to nie czas? Ja: Czemu? On: Bo nie ma sezonu grzewczego jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Rozeznanie
|
hahaha przeglądam forum i mam zaciesz
![]() wlaśnie coś czytalam o wąchaniu i mi się przypomnialo, jedziemy autobusem, kolega wącha mi wlosy: -co robisz!? -wącham -czemu, coś z nimi nie tak? - nie! wlaśnie ladnie pachną! wanilią i lekami homeopatycznymi ![]() a i jeszcze, po jedzeniu: -jestem czysta? -no jak na Ciebie ![]() ![]()
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2010-09-14 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zadomowienie
|
Opowiadałam TŻ kilka dni temu rozmarzona, że chętnie wybrałabym się do spa, mówiłam o maseczkach, masażach i innych przyjemnościach, a on mi na to: Kochanie, zapłacisz kupę kasy za mizerię na twarzy i to pewnie bez śmietany
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3160 |
Rozeznanie
|
on- glodnemu chleb na myśli!
- glodny glodnemu chleb wypomni on - glodny glodnego nakarmi ![]()
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Raczkowanie
|
TŻ ostatnio trochę źle się czuł , wiec ja, żeby go za bardzo nie rozbestwiać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
gimnazjum, lekcja wychowawcza,dwóch chłopaków w pierwszej ławce kłóci się, jeden mówi do drugiego:
X- weź, idź stąd! Y- ![]() na co nauczycielka- no to czy on ma wziąć czy iść stąd? X- po chwili konsternacji---> weź i idź stąd! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Wtajemniczenie
|
Leżymy sobie na kanapie i oglądamy Mam Talent, nagle Luby mówi:
- chyba tam pojadę i będę widocznością. - widownią chyba...? - no tak, a jak powiedziałem? Następnym razem siedzimy sobie ze znajomymi w domu i pijemy piwko, nagle się pytam: - chłodny? (chodziło o piwo) - nie, jadłem. - co?! - pomidorówkę. Oczywiście zamiast `chłodny` zrozumiał `głodny` ;> Może teraz nie brzmi śmiesznie, ale ta chwila konsternacji zaraz po i wybuch śmiechu... ;D
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2010-09-15 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Raczkowanie
|
Kolega mojego chłopaka pokłócił się ze swoją dziewczyną i mój TŻ go pociesza przez gg tak oto : stary,Ty się nie przejmuj. Kobiety to takie jakby skomplikowane maszyny.Faceci maja najczęściej tylko 4 funkcje czyli jedzenie,spadnie,seks i zarabianie pieniędzy,a u kobiet jest to bardziej skomplikowane. One mają tyle funkcji np. buty,uczucia,kosmetyki. I jak któraś z tych funkcji się zepsuje to jeszcze da się przeżyć,ale w czasie okresu wszystko na raz się psuje i jest wielki ryk. Wtedy nie można wchodzić kobiecie w drodze,czyli nie denerwować,gotować co tylko chce bo inaczej jest nieszczęście jeszcze większe. Trzymaj się tego i będzie dobrze.
![]()
#3166 |
Rozeznanie
|
No to ja też się przyłącze
![]() Ostatnio leżymy sobie z TŻ, oglądaliśmy film. Było już dość późno i nam się troszkę przysnęło. W pewnym momencie TŻ budzi mnie: TŻ: No weź idź się zapytaj. ( w pokoju obok była moja mama ) Ja: Co się zapytać? Kogo? TŻ: No idź się zapytaj. Ja: Ale powiedz mi o co. TŻ: No idź, zapytaj się. Ja: ( ja już lekko podirytowana ) O co mam się zapytać ? No powiedz mi bo nie wiem. TŻ: No o płatki. Ja: Matko kochana, jakie płatki? TŻ: No płatki. Ja: Ale jakie? TŻ: No do spania. ( z takim wyrzutem, że musi mi wszystko tłumaczyć ) ![]() Ja: ![]() ![]() i zasnął.. ![]() Do tej pory nie wiem o co mu chodziło, a on nic oczywiście nie pamięta ![]() Kolejna sytuacja, też sobie śpimy. W pewnym momencie zrywa się, bierze swoją poduszkę i kładzie się w odwrotną stronę ( czyt. głowa tam gdzie nogi ). Pytam się go po co, a on, że się musi przekręcić, a jak już się położył to stwierdził, że nie potrzebnie tak robił, ale zapomniał, że to z boku na bok trzeba :P Potem oczywiście on nic takiego nie robił ![]() Idziemy sobie w Castoramie, zbliża się stoisko z lustrami. TŻ: No to teraz się zacznie, w kązdym lusterku zanim się przejrzy... ( sam do siebie ). No i ja ide i oczywiście specjalnie patrze we wszystkie po kolei. A TŻ: Ale kochanie, nie po wszystkich, bo popękają, a ja naprawdę nie mam tylu pieniążków, żeby za to wszystko zapłacić ![]() Ostatnio rozmawia przez telefon: ` To niech pan później zadzwoni, bo nie ma mnie w domu.. z takiego powodu, że.. nie ma mnie w domu ![]() ![]() ![]() Ogólnie TŻ cały czas coś odwala ![]() ![]() ![]() ![]()
będę wierzyć, że pokonam ból, pokonam lęk.. nim będziemy sami łukiem ciał rozgrzanych, narysuję je.. ich każdy mały cień.. ![]() Edytowane przez Kradziejka_ Czas edycji: 2010-09-15 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Kradziejka_ niemotka marysia
![]() ![]()
#3168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Konto usunięte
|
tekst mojego już ex tż-a..
gadamy o czymś i on mizaczął coś tłumaczyć coś naprawdę prostego.. a ja nie mogłam zrozumieć o co mu chodzi.. a ten do mnie.. "jejku ty masz łeb jak indiański bęben".. ![]() tekst mojego kolegi.. byliśmy na imprezie ostatnio .. i coś zaiskrzyło na chwilę pod wpływem % właściwie to pod wpływem %%%%%%%%%%%%% i msię ttak zbliżyliśmy do siebie już się mieliśmy pocałować i ja nagle mówię "ale ja bym nie chciała tak na jedną noc.." a on: myśli myśli patrzy mi się w oczy.. " to na dwie" i się zaczęliśmy śmiać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Jeżdżę z bratem po mieście (ja za kierownicą), dzwoni do niego kumpel
b: cześć. ...a jeżdżę z siostrą, stary, śmierć w oczach. Wchodzimy już do bloku, pytam go o coś po raz kolejny w ciągu 2 minut. b: no nie wiem! daj mi się zastanowić! ja: nie krzycz na mnie, coś ty taki nerwowy jakbyś spojrzał śmierci w oczy? b: ja nie tylko spojrzałem śmierci w oczy, ja ją wychlastałem po ryju!
„Kocham luksus. A luksus polega nie na bogactwie i ornamentach, ale na braku wulgarności.” Coco Chanel Wyzwanie czytelnicze 2019 ![]() Edytowane przez voice_of_silence Czas edycji: 2010-09-19 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy tekst kumpla " Fuu.. czujesz jak coś śmierdzi, taaakim (chwila zastanowienia).. taakim smrodem?"
![]()
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak juz po zdaniu jezdzilam początkowo z bratem to on zawsze trzymal sie fotela. NA moje pytanie co mu to da odpowiadal: ze nic, ale jakos pewniej się czuje.
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Konto usunięte
|
Mój szef (Czech) do pracownicy, która zepsuła telefon:
-Jeżusz Marja zabilasz telefon! X:....ja też mam tatuaż Ja: jaki? X: delfinka na lędźwiach ![]() Ja: różowego? X: różowe to są jego skrzydełka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Przyczajenie
|
Ide niedawno do mojego chlopca, mijam jakiegos pana, spacerujacego sobie z piwkiem i nagle slysze 'wyglada pani jak muzyka' ;d urocze ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Rozeznanie
|
Ostatnio kolega z klasy podchodzi do mnie na przerwie : "Ta bluzka bardzo pasuje Ci do włosów". Co jak co, ale bardzo wyszukany komplement
![]()
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.