|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
ooo, to ja nie dam rady.
![]() ![]() Chociaż - muszę się pochwalić - nauczyłam się wczoraj stolic afrykańskich. ![]() Jak będę powtarzać co tydzień (taaa), to pewnie zapamiętam na wieczność. ![]() My też tańczyliśmy kilka razy walca, ale ja wysiadam. Na pewno nie mam zamiaru tego tańczyć na studniówce. ![]()
#3152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
my tu przecież robimy zrzutkę na koparkę
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mini, 9 stycznia to piątek ![]() ![]()
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2008-12-29 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja jestem wkurzona, bo umówiliśmy się z klasą na dziś na malowanie dekoracji studniówkowej (studniówka 31.01, a my mamy niecałą jedną ścianę namalowaną ołówkiem ![]() ![]() Toteż wróciłam do domu, posprzątałam trochę, coby nie mówili, że nic nie robię i tylko mnie nie ma... Zaraz idę na spacer z psem ( a tak zimno na dworze! ![]() No to miłego dnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
ojj nie wiem czy to coś pomożę, to musiałaby być naprawdę wielka koparka
![]() czuje się tak beznadziejnie że nie mam siły się ruszać a tu do Orange trzeba jechać bo coś za mało darmowych minut mi dali ![]() i do TŻta
#3156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wiesz co, my co prawda sali nie dekorujemy, ale obawiam się, że podobnie będzie z próbami poloneza i scenek (bo studniówka kończy ferie), bo zwłaszcza chłopcy nie palą się do przychodzenia w ferie. ![]() Jak mnie dzisiaj gardło złapało... Za dużo zimnej coli piłam w świeta. ![]() Jak się rozchoruję na Nowy Rok, to cudownie. ![]() Ale w sumie sylwestra spędzam i tak z kumpelą u siebie, także co tam. ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2008-12-29 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() to ja się do Was dołączę ![]() takiej to dobrze.. tak w ogóle to wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń ![]() Cytat:
![]() ![]() chyba faktycznie trzeba zakupić tą koparę ![]() dzisiaj znów miałam jazdy na 10:00 i jutro też mam-ostatnie bo w środę mam już egzamin ![]() ![]() ![]() byłam po jazdach chwilę na mieście, żeby pooglądać sukienki bo miałam pół h czasu na autobus.. widziałam 2 piękne-za 180 zł, ale śliczne były ![]() i inne poniżej 100zł też fajne, ale nie już tak jak te droższe ![]() zmarnowałam 1,5h bo brat mi się wpakował na kompa z kolegą.. a potem sobie gawędki urządzili tak jakby mój brat nie miał swojego pokoju ![]() wezmę teraz poćwiczę bo ostatnio tylko się opycham jedzeniem, że brzuch rośnie w oczach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skoro taka data, to musi być dobrze. ![]() Będzie co świętować wieczorem. ![]()
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdam czy nie zdam pić będę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zadomowienie
|
Renia na pewno zdasz...takie daty są szczęśliwe jeśli chodzi o prawko.
Raz jak czekałam żeby się zapisać na egzamin to taka kobieta opowiedziała mi o swojej koleżance, która zdawała praktyczny kilkanaście razy ![]() ![]() No a pozatym ty jesteś zdolna dziewczyna xxboo ![]() ![]() ![]() ![]() co się stało? nie martw się wszystko będzie dobrze ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-29 o 14:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam na mieście. nadal nie mam bielizny studniówkowej. mam za to podwiązkę, spódniczkę (2 mini w przeciągu hmmm nawet nie 2 tygodni, ciekawe gdzie ja będę w nich chodzić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Przyczajenie
|
cześc dziewczyny
![]() ![]() jestem tegoroczną maturzystką, mogę dołączyć się do Waszego wątku ?
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się pochwalę, ale się nie śmiejcie - właśnie zrobiłam swojego pierwszego warkocza frncuskiego na mojej własnej głowie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam tylko buty- teraz tylko muszę czekać aż się ciepło zrobi ![]() Cytat:
Co zdajesz? Cytat:
![]() Zawsze marzyły mi się kłosy ![]() ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-29 o 14:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Przyczajenie
|
polski podstawowy angielski podstawowy wos rozszerzony
#3167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale u mnie jest jedno CH, gdzie jest nędza pod względem sklepów. więc tam było luźno. a Reserved nie jest w CH, tylko w centrum miasta i ludzie się naschodzili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
uciekam do koleżanki na kawę i pogaduszki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Konto usunięte
|
ja mam 10 stycznia. miedzy studniówkami :|
dziewczyny umre z tym moim i jego kumplami. nie jade do heaven. jade do Flow. mała czarna obcasy i dancehall. zawsze takie rytmy skacze w adidasach. cieżko to widze. w ogóle to bedzie moja 1 impreza w obcasach. bo aj ejstem tym typem eyyyyyy luzacko sportowym ktory idzie do klubu poskakać a nie pokręcić tyłkiem.a teraz co? hehehe ja rpzedwiośnie rpzeczytałam. lepsze od ludzi bezdomnych. ide chyba pouczyć sie gegry |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3170 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zazdroszczę Wam, że macie próby poloneza czy walca, moja szkoła nic narazie nie wspomina o takowych a studniówka tuż, tuż
![]() Czy Wy też często kłócicie się z Tż, czy tylko ja tak mam? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ło mamo, cały dzień spędziłąm na zakupach, ale...kupiłam sukienkę!! Kompletnie nieprzygotowana byłam, bo poszłam po zupełnie co innego, ale jak ją zobaczyłam, to nie mogłam się oprzeć ![]() Pozostaje mi się tylko troszeczkę odchudzić to już w ogóle będzie jak marzenie ![]() ![]() I jestem z siebie dumna, od wczoraj ucze się wosu, po temacie,a el wchodzi do głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
foto foto foto ![]()
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
nie pojechałam w góry
![]() ![]() ![]() Ale dumna ejstem z siebie bo znalazłam nocleg na 2 i 3.01 co wydawało mi się z początku zadaniem awykonalnym. A jednak! Spędziłam dziś w sklepach 4 godziny... koleżanka kupiła bardzo ładne buty za niebotyczną sumę - cóż mogłam tylko patrzeć i podziwiać ![]() ![]() Wogóle mam super humor ihaaa ![]()
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Założyłam na glowę jakieś smieszne wałki- kwiatki
![]() ![]()
#3175 |
Zadomowienie
|
chyba wiem o jakich mówisz;> takie długie szpiczaste z gąbki na koncu kwiatek ?
![]() fajne loczki po nich wychodza jak sie starannie nałozy ![]()
#3176 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja mam ciężki dzień. Staram się nie myśleć o głupich dołujących sprawach, mam w głowie myśli typu "ksiazka to obustronnie domknięty zbiór kartek... nie, bo uporządkowany. więc ciąg! książka jest ciągiem kartek!". Byłam na mieście i myslałam o wszystkim w stylu definicji ksiazki włąśnie, byleby nie myslec o zimnie :P A i tak przemarzłam, odmroziłam łapki i stopy, boli mnie głowa (zatoki)...
A materiał na sukienkę.. Niestety nie yłó koronki, którą chciałam ;| Miała być czarna, kwiatowy wzór, delikatnie obszyty koralikami. Była podobna, ale prócz koralików były dodatkowo cekiny i całość już wcale nie prezentowała się uroczo, tylko jakoś tak barokowo, no może raczej w stylu rokoko ;p Spasowałam i jutro będę się zastanawiać, co z tym fantem zrobić. Poza tym zrobiłam to, czego zwykle nie robię - spojrzałam rano w lustro ;| I nie chodzi to o twarz (okres => pryszcze xD), tylko ciało. Matko boska! W zimie widze siebie zwykle w dżinsach i swetrze (bo ciepło!) i wyglądam chudo ale normalnie. W obcisłych ciuchach wyglądam komicznie - jak kawał kościotrupa ;/! Muszę coś z tym zrobić. W sobotę znalazłam w New Yorkerze fajny tiszert, ale był tylko rozmiar M i L, przymierzyłam M i wyglądałam jak w prześcieradle (takie wielkie). Aaa! Koniec mojego piepszenia ;p Nie będę was dłużej męczyć.
#3177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z tego co wiem to nie tyle zbiór co przedział (szczególny przypadek zbioru) moze byc domknięty lub otwarty ![]() np zbiór A : {0,1,2} wiec nalezy do niego tylko 0 1 2. a przedział A : <0, 2) wiec wszystkie liczby od 0 do 2 wliczając 0 ale juz bez 2;D taki jest sens otwartego/domkniętego przedziału ok, nie wymądrzam się ![]()
moje życie to kupa ;p Edytowane przez LifeIsSoSad Czas edycji: 2008-12-29 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm ja nałozyłam byle jak Cytat:
![]() To może kup koronke a koraliki się doszyje? Cytat:
![]()
![]() |
#3179 |
Zadomowienie
|
Ale miałam dzisiaj fajny dzień
![]() Pojechałam do mojego miasteczka zobaczyć czy są jakieś ładne sukienki. Nic nie było więc pojechaliśmy do większego miasta. Sukienki tam nie kupiłam, ale za to mam buty ![]() Cały czas marudziłam mamie, że widziałam śliczną sukienkę w Orsay'u. A mama: "no to czemu nie kupiłaś?". Wsiadłam w autobus i pojechałam do Galerii i kupiłam ![]() Nooooo, to już mam skompletowany zestaw studniówkowy ![]() Jeszcze mi tylko zostało zamówić kryształki i zrobić sobie kolczyki i wisiorek. Aaaa i jakieś bolerko by się przydało. Widziałam fajne futerkowe ![]() ![]() Hihi, i wygrałam grę "Wygraj z maturą" ![]()
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny nie mam już doła bo znalazłam moje wymarzone czółenka na studniówkę!!!
![]() ![]() ![]() O ile TŻ mnie na nią zabierze bo ostatnio coś nie za ciekawie... ![]() ja mam jutro 3 godziny jazd i instruktor chce mnie zabrac do bielska-białej ![]() chociaz nie wiem wolalabym gdzies blizej, co proponujecie? ;>
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.