Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-07-25, 20:57   #3151
kacha2004
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 381
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

A probowalas uzywac odzywek domowej roboty? Mi wlasnie po nich przestaly garsciami wypadac.
kacha2004 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-25, 21:07   #3152
legallybrunette
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 673

1. wycieniuj mocno wlosy. pozêdziesz siê wiêkszo¶ci tej pierwszej warstwy, uka¿± sie wlosy spod spodu i pozniej je mocno nawil¿aj.

2. przeloz po myciu wlosow przedzialek na drug± stronê ni¿ zawsze nosilas moja fryzjerka mi mowila ze trzeba jakos co 3 miesiace zmieniac przedzialek. bo wlasnie ta wierzchnia warstwa wlosow siê najbardziej niszczy. jak przelozysz przedzialek zobaczysz roznice. tam s± mniej zniszczone

wiecej grzechow nie pamiêtam
Stary 2009-07-25, 21:49   #3153
madzienka79
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 229

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Poka¿ wiadomo¶æ
1. wycieniuj mocno wlosy. pozêdziesz siê wiêkszo¶ci tej pierwszej warstwy, uka¿± sie wlosy spod spodu i pozniej je mocno nawil¿aj.

2. przeloz po myciu wlosow przedzialek na drug± stronê ni¿ zawsze nosilas moja fryzjerka mi mowila ze trzeba jakos co 3 miesiace zmieniac przedzialek. bo wlasnie ta wierzchnia warstwa wlosow siê najbardziej niszczy. jak przelozysz przedzialek zobaczysz roznice. tam s± mniej zniszczone

wiecej grzechow nie pamiêtam
Ciekawa sugestia tylko co w przypadku kiedy przedzialek pasuje komus jedynie po srodku?
madzienka79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:22   #3154
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

Ja moj zmieniam :P Nawet jak nie za dobrze wygladam bo mi tez juz kiedys fryzjerka o tym wspominala
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-25, 23:14   #3155
blondyna789
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 712

Cytat:
Napisane przez Anariel Poka¿ wiadomo¶æ
Ja moj zmieniam :P Nawet jak nie za dobrze wygladam bo mi tez juz kiedys fryzjerka o tym wspominala
hehe ja niestety tego nie uczyniê mam odrastaj±c± grzywkê zaczesywan± i ¶ciêt± w taki sposób, ¿e mo¿e byæ tylko na lewej stronie.. zaraz zrobiê eksperyment i zobaczê jak wygl±dam, ale sza³u raczej siê nie spodziewam... ju¿ mi wystarczy, ¿e wygl±dam jak miot³a, a jeszcze ten przedzia³ek mo¿e mnie pogr±¿yæ
Stary 2009-07-25, 23:41   #3156
thrucia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35
GG do thrucia

Cytat:
Napisane przez guniaaa Poka¿ wiadomo¶æ
W±tpie,¿eby na kogokolwiek dobrze wp³ywa³ alkohol denat...Ale oko spoko a ja po myciu wlosów...przy rozczesywaniu trace mnostwo w³osów...
guniaaa ja kiedy¶ po tych wszystkich eksperymentach z farbowaniem, prostowaniem i krêceniem te¿ mia³am straszne problemy z rozczesaniem, ale bardzo mi pomaga³a po ka¿dym myciu od¿ywka dove do w³osów farbowanych (ta seria w bordowych opakowaniach). W zasadzie nie u¿ywam ju¿ ¿adnych innych (no teraz siê bawiê z maskami ),a wypróbowa³am chyba wszystkie dostêpne na rynku. Po dove w³osy robi³y mi siê na tyle miêkkie,¿e wychodzi³o du¿o mniej, bo nie szarpa³am. I wa¿ne jest to czy rozczesuje siê zupe³nie mokre, jedynie odci¶niête, czy wyczochrane przez rêcznik, albo podsychaj±ce i czy zaczyna siê od czachy czy od do³u
Stary 2009-07-25, 23:58   #3157
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 048
GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez thrucia Poka¿ wiadomo¶æ
guniaaa ja kiedy¶ po tych wszystkich eksperymentach z farbowaniem, prostowaniem i krêceniem te¿ mia³am straszne problemy z rozczesaniem, ale bardzo mi pomaga³a po ka¿dym myciu od¿ywka dove do w³osów farbowanych (ta seria w bordowych opakowaniach). W zasadzie nie u¿ywam ju¿ ¿adnych innych (no teraz siê bawiê z maskami ),a wypróbowa³am chyba wszystkie dostêpne na rynku. Po dove w³osy robi³y mi siê na tyle miêkkie,¿e wychodzi³o du¿o mniej, bo nie szarpa³am. I wa¿ne jest to czy rozczesuje siê zupe³nie mokre, jedynie odci¶niête, czy wyczochrane przez rêcznik, albo podsychaj±ce i czy zaczyna siê od czachy czy od do³u
Ooo skoro Dove zmiêkcza w³osy, to ja muszê koniecznie spróbowaæ A jakie s± Twoje w³osy? W sensie miêkkie czy twarde?

A je¶li chodzi o ³atwo¶æ rozczesywania, ja u¿ywam sprayów Gliss Kura i rozczesujê zupe³nie bez problemów. Tyle, ¿e zawieraj± ciê¿kie silikony i nie ka¿demu podpasuj±, ale jak kto¶ ma grube/gêste w³osy, z czystym sercem polecam

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 08:38   #3158
Aranjani
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 574

Cytat:

O, a tego nie wiedzia³am a grzywê mam na bok i w³osy zniszczone na czubku najbardziej.
Cenna uwaga, dziêki.
Stary 2009-07-26, 09:05   #3159
edytka8787
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 945

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
prostownica dzia³a cuda? Chyba ¿artujesz edytko!
Tz chodzilo mi o to , ze jak wlosy sie wezmie prostownica to tak pieknie lsnia i wogole , ze nie widac z bliska tych zniszczonych
edytka8787 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-26, 09:55   #3160
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

No i z tym bym siê nie zgodzi³a. Moja kuzynka chodzi teraz na studia. Przez ca³e liceum prostowa³a mega wypasion± prostownic± chyba remingtona i niby u¿ywa³a matrixa do prostowania ale jej w³osy to tragedia, takiego siana gwarantuje Ci ¿e nie widzia³as jeszcze na ¿ywo! W 1liceum mia³a w³osy do ³opatek, teraz ma ledwo do ramion bo tak jej siê krusz±, podcina³a raz przez te trzy lata. No ale twierdzi ¿e zapuszcza. A ze mnie ¶mieje ¿e mam szope na g³owie...no có¿. Sama bym w to nie uwierzy³a gdyby to nie by³a moja kuzynka która mieszka tu¿ za p³otem i praktycznie na moich oczach tak maltretuje w³osy ona ju¿ jest uzale¿niona od prostownicy i nie da sobie powiedzieæ.
Stary 2009-07-26, 10:11   #3161
¦nie¿ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 556

Cytat:
Napisane przez edytka8787 Poka¿ wiadomo¶æ
Tz chodzilo mi o to , ze jak wlosy sie wezmie prostownica to tak pieknie lsnia i wogole , ze nie widac z bliska tych zniszczonych
no nie widac ale to efekt krótkotraw³y a ka¿dek kolejne prostowanie jeszcze bardziej je niszczy!

Edytowane przez ¦nie¿ka
Czas edycji: 2009-07-26 o 10:12
¦nie¿ka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 10:31   #3162
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

Aniaaa PlayMate to sobie moze dalej zapuszczac :P Przez trzy lata to powinny jej jakies 30cm urosnac...
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-26, 11:06   #3163
legallybrunette
Rozeznanie

Ale siê wkopalam. Uzywalam tej odzywki fitomedu przyspieszajacej porost wlosow. I pani akurat nie miala do ciemnych wlosow. Ja mowie dobra to niech bedzie ta do jasnych, ja mam czarne wlosy wiec i tak mi nie zadziala nic nie rozjasni, nie ma roznicy, biorê. No tak nie ma.. skonczylam jedno opakowanie a moje wlosy w sloncu s± masakrycznie rude :/ Boze co ja mam z tymi wlosami to komedia.. Wyglada to tak jakbym sobie zrobila plukanke czerwona na wlosach.. i mi sie spierala.. tylko pod slonce widac jej ostatki ;/

Jak mam to odtegowaæ ?

ale jesli ktos chce rozjasnic naturalnie wlosy to polecam jak zadzialala na moich czarnych to na jasnych napewno rowniez

Edytowane przez legallybrunette
Czas edycji: 2009-07-26 o 11:09 Powód: cos dopisac zapomnialam
legallybrunette jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-26, 11:11   #3164
blondyna789
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 712

jyyli, te¿ ostatnio kupi³am Gliss Kura i jest ok ale nie u¿ywam go codziennie

zamiast katowaæ w³osy prostownic± lepiej u¿ywaæ jaki¶ fluidów wyg³adzaj±cych.. wiadomo nie na wszystkich w³osach efekt bêdzie zadowalaj±cy, ale lepsze to ni¿ nic.. a ju¿ na pewno lepsze ni¿ prostownica osobi¶cie strasznie têskniê za w³osami g³adkimi jak spod prostownicy, ale có¿.. takie ¿ycie przypomnia³o mi siê, ¿e w zesz³e wakacje nie u¿ywa³am prostownicy przez 2 miesi±ce.. i du¿o im to da³o.. wiêc mo¿e teraz te¿ siê im polepszy
Stary 2009-07-26, 11:26   #3165
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Anariel i ros³y ale co z tego jak u nasady ros³y a koñcówki siê wy³amywa³y, kruszy³y....droga do nik±d!
Stary 2009-07-26, 11:42   #3166
Alexparis
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Dawno mnie nie by³o. Po miesi±cu stosowania waxu, seboradinu i tabletek ze skrzypu mam 2cm odrost. Nie jest to tyle na ile liczy³am ale nie jest ¼le. Faktem jest ¿e nie by³am systematyczna w u¿ywaniu wspomagaczy to na pewno dlatego.
Alexparis jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-26, 11:51   #3167
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 784

Cytat:
Ale siê wkopalam. Uzywalam tej odzywki fitomedu przyspieszajacej porost wlosow. I pani akurat nie miala do ciemnych wlosow. Ja mowie dobra to niech bedzie ta do jasnych, ja mam czarne wlosy wiec i tak mi nie zadziala nic nie rozjasni, nie ma roznicy, biorê. No tak nie ma.. skonczylam jedno opakowanie a moje wlosy w sloncu s± masakrycznie rude :/ Boze co ja mam z tymi wlosami to komedia.. Wyglada to tak jakbym sobie zrobila plukanke czerwona na wlosach.. i mi sie spierala.. tylko pod slonce widac jej ostatki ;/

Jak mam to odtegowaæ ?

ale jesli ktos chce rozjasnic naturalnie wlosy to polecam jak zadzialala na moich czarnych to na jasnych napewno rowniez

Z naturalnych przyciemniaczy? Henna, liscie orzecha, kora dêbu ;-) cos sie napewno da zrobic

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-26, 12:18   #3168
thrucia
Raczkowanie

GG do thrucia

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka¿ wiadomo¶æ
Ooo skoro Dove zmiêkcza w³osy, to ja muszê koniecznie spróbowaæ A jakie s± Twoje w³osy? W sensie miêkkie czy twarde?

A je¶li chodzi o ³atwo¶æ rozczesywania, ja u¿ywam sprayów Gliss Kura i rozczesujê zupe³nie bez problemów. Tyle, ¿e zawieraj± ciê¿kie silikony i nie ka¿demu podpasuj±, ale jak kto¶ ma grube/gêste w³osy, z czystym sercem polecam
Moje w³osy s± do¶æ cienkie, ale du¿o (walka z wypadaj±cymi daje efekty i wy³azi coraz mniej ) i jak siê z³apie w kitkê to nawet pêdzel do¶æ porz±dny wychodzi. Generalnie one s± niesforne, a ka¿dy fryzjer który je kiedykolwiek strzyg³ twierdzi³, ¿e dobrze siê je strzy¿e cokolwiek to oznacza

Gliss Kur mi nie pasowa³ nigdy, po nim owszem dawa³y siê rozczesaæ, ale by³y po wyschniêciu jakie¶ têpe i takie nie moje. Je¶li chodzi o dove to ja mam po nich miêkkie i moich w³osów ta od¿ywka nie obci±¿a.
Stary 2009-07-26, 12:42   #3169
legallybrunette
Rozeznanie

A stosowal z was ktos gliceryne? To sposob mojej babci. Ma bardzo ladne blyszczace wloski. Naklada gliceryne pol godziny przed myciem, a pozniej zmywa. Uzywal ktos tego ?

Mozna zauwazyc ze gliceryna jest w skladzie roznych odzywek do wlosow i ma dobre dzialanie dla nich. Probowal ktos tego?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 14:28   #3170
edytka8787
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 945

Jak bylam kiedys mloda i glupia to tez prostowalam prostownica , potem wlosy sie jakby uzaleznily od niej , bo nie chcialy sie ukladac i wogole, ale sie nie moge doczekac mega dlugich wlosow Myslam o doczepianiu , ale to zly pomysl , kolezanka miala to jej sie wykruszyly i prawie lysa jest powaznie
edytka8787 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-26, 15:02   #3171
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 309

Te¿ my¶lalam o przed³u¿aniu,ale dziêki bogu da³am sobie z tym spokój... wyt³umaczylam sobie to tym,¿e szkoda MI MOICH NATURALNYCH,A ZA TE PIENIADZE,KTÓRE WYDA£ABYM NA WLOSY moge genialne wypielegnowaæ swoje,a d³ugo¶c z czsem sama przyjdzie,ale za to jaka jako¶c!!! A po sztucznych tego by nie by³o
a powiedzcie mi czy dobrze wymysli³am zestaw "przyrostowy" zamiast seboradinu lotion i waxu:
-nafta z sokiem z pokrzywy
-rycyna rzecz jasna
-zel aloesowy
-dro¿dze dodawane do maski z ww sk³adników
-jantar bursztynowy
-szampon babydream
-oliwka babydream.
Wystarczy???
Stary 2009-07-26, 15:37   #3172
madzienka79
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 229

Cytat:
ale siê wkopalam. Uzywalam tej odzywki fitomedu przyspieszajacej porost wlosow. I pani akurat nie miala do ciemnych wlosow. Ja mowie dobra to niech bedzie ta do jasnych, ja mam czarne wlosy wiec i tak mi nie zadziala nic nie rozjasni, nie ma roznicy, biorê. No tak nie ma.. Skonczylam jedno opakowanie a moje wlosy w sloncu s± masakrycznie rude :/ boze co ja mam z tymi wlosami to komedia.. Wyglada to tak jakbym sobie zrobila plukanke czerwona na wlosach.. I mi sie spierala.. Tylko pod slonce widac jej ostatki ;/

jak mam to odtegowaæ ?:d

ale jesli ktos chce rozjasnic naturalnie wlosy to polecam jak zadzialala na moich czarnych to na jasnych napewno rowniez :d
:d:d:d
madzienka79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-26, 16:03   #3173
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Cytat:

Jak mam to odtegowaæ ?

Tez tak mialam pare lat temu. Nigy bym nie pomyslala ze odzywka do w³osow moze rozasnic w³osy a tu szok, jednak mozliwe. Nie pamietam jaka to byla odzywka ale jakas z miodem i rumiankiem albo bursztynem. Pamietam tylko efekt - w s³oncu w³osy mia³y taki rudawy poblask. Wtedy nie szuka³am naturalnych przyciemniaczy tylko poprostu uzy³am szamponetke, ktora i tak sie wyp³uka³a do jeszcze wiekszej rudosci
Z tego co s³ysza³am to tak jak pisa³a DagmaraRose2000, kora debu, liscie orzecha i henna ale to juz mocniejszy efekt.
Stary 2009-07-26, 16:59   #3174
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edytka8787 Poka¿ wiadomo¶æ
Jak bylam kiedys mloda i glupia to tez prostowalam prostownica , potem wlosy sie jakby uzaleznily od niej , bo nie chcialy sie ukladac i wogole, ale sie nie moge doczekac mega dlugich wlosow Myslam o doczepianiu , ale to zly pomysl , kolezanka miala to jej sie wykruszyly i prawie lysa jest powaznie

no ja mialam tak samo jak twoja kolezanka, i nie dam siê wiecej namowic na przedluzanie, 550 zl poszlo sie ***ac a moje wlosy musialam zgolic. jak teraz pomysle jak moglam za te 550zl nakupowac specyfikow tabletek i w ogole, to mnie ¿al ¶ciska

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Poka¿ wiadomo¶æ
Tez tak mialam pare lat temu. Nigy bym nie pomyslala ze odzywka do w³osow moze rozasnic w³osy a tu szok, jednak mozliwe. Nie pamietam jaka to byla odzywka ale jakas z miodem i rumiankiem albo bursztynem. Pamietam tylko efekt - w s³oncu w³osy mia³y taki rudawy poblask. Wtedy nie szuka³am naturalnych przyciemniaczy tylko poprostu uzy³am szamponetke, ktora i tak sie wyp³uka³a do jeszcze wiekszej rudosci
Z tego co s³ysza³am to tak jak pisa³a DagmaraRose2000, kora debu, liscie orzecha i henna ale to juz mocniejszy efekt.

chwala Ci za te slowa bo moje mysli sklanialy sie ku szamponetce
Stary 2009-07-26, 17:04   #3175
thrucia
Raczkowanie

GG do thrucia

Drogie dziewczyny, moja córka wynalazla tak± stronkê... jak dla mnie rewelacyjna zabawa i mo¿na siebie zobaczyæ w ró¿nych fryzurkach - krótkie, d³ugie, ¶rednie, rude, blond, czarne

Potrzebne jest tylko nasze zdjêcie najlepiej widoczek z przodu i... z w³asnych do¶wiadczeñ ze stronk± widzê, ¿e lepsze jak siê ma u¶miech na pyszczysku

http://www.instyle.com/instyle/makeo...eover&tab=hair

Zabawa gwarantowana
Stary 2009-07-26, 17:37   #3176
legallybrunette
Rozeznanie

Dziewczyny uzywal ktos :
http://allegro.pl/item691078788_prof...porost_1l.html
abo :
http://allegro.pl/item686980093_plac...st_wlosow.html

Kto¶ kto ich u¿ywal albo sie zna na skladach kosmetykow.. moglby mi przyblizyc czy wygl±daj± one na dobre? Oczywiscie jesli chodzi o przyspieszenie
Stary 2009-07-26, 18:19   #3177
majreg
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 743

Cytat:
Dziewczyny uzywal ktos :
http://allegro.pl/item691078788_prof...porost_1l.html
abo :
http://allegro.pl/item686980093_plac...st_wlosow.html

Kto¶ kto ich u¿ywal albo sie zna na skladach kosmetykow.. moglby mi przyblizyc czy wygl±daj± one na dobre? Oczywiscie jesli chodzi o przyspieszenie
To chyba najbardziej popularne i z tego co pisz± najskuteczniejsze. No i tañsze. Te¿ w oparciu o placentê.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=placenta

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2009-07-26 o 18:26
majreg jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 18:34   #3178
legallybrunette
Rozeznanie

sorki, nie w tym temacie napisalam i nie wiem jak usun±æ post

Edytowane przez legallybrunette
Czas edycji: 2009-07-26 o 18:36
legallybrunette jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-26, 19:42   #3179
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

[QUOTE=thrucia;13437644]Moje w³osy s± do¶æ cienkie, ale du¿o (walka z wypadaj±cymi daje efekty i wy³azi coraz mniej ) i jak siê z³apie w kitkê to nawet pêdzel do¶æ porz±dny wychodzi. Generalnie one s± niesforne, a ka¿dy fryzjer który je kiedykolwiek strzyg³ twierdzi³, ¿e dobrze siê je strzy¿e cokolwiek to oznacza

Jak bym czyta³a o swoich
Stary 2009-07-26, 20:13   #3180
legallybrunette
Rozeznanie

AniaaaPlayMate myslisz ze to by bylo dobre ? http://allegro.pl/item686980093_plac...st_wlosow.html ty mi zawsze pomozesz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.