|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12736682]" - Jaki on piękny - powiedziałam spoglądając na księżyc.
- Całkiem ładny - stwierdził Edward niewzruszony. - Ale nie użyłbym słowa piękny - ciągnął. - Nie, kiedy mogę porównać go z Tobą." [/QUOTE]i jak to Go nie uwielbiać?
|
#3152 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12736831]takiego to ze świeczką szukać.
![]() [/QUOTE] a i tak nie znajdziesz nie w XXI wieku.
|
#3154 |
|
Raczkowanie
|
Jest idealny pod każdym względem. Ej właśnie miałam się zapytać W którym momencie książki najbardziej płakałyście?:P tak mi jakoś przyszło na myśl. Ja osobiście najbardziej jak Bella pocałowała Jacoba z Zaćmieniu i potem jak rozmawiała o tym z Edwardem.
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
|
|
|
#3155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() aa jeszcze moje ostatnie opisy na Gadu: *Jeśli miałbyś żyć wiecznie, jakie auto byś wybrał? *"Twój romans stulecia dobiegł końca. Królewicz nie wróci.Nikt nie wyrwie cię pocałunkiem ze złego snu'' *" "Życie jest do dupy, a później umierasz." Taa. Chciałoby się. " *"Spojrzałam na niego z wyrzutem, choć łatwiej byłoby mi gapić się, śliniąc." *Jak wściekły kociak, który myśli, że jest tygrysem. * i najpiekniejszy (wg mnie): Kiedy zapada zmierzch rodzi sie miłosc nie z tego swiata... ^^
|
|
|
#3156 |
|
Raczkowanie
|
moje opisy gg:
- I can’t imagine how awful that must feel. Being normal? Ugh. - "High school. Purgatory no longer, it was now purely hell." - I'd give the best lap dance ever - only for Edward Cullen ![]() - It's not so hard to erase a blonde's memory, just blow in her ear. ![]() - "You brought a snack." ^^ - A frantic pounding, a racing beat… A changing heart. - "Who would have thought the perfect guy would drive a volvo?" - "Bring on the shackles. I'm your prisoner." - 'I was just wondering why you stabbed him. Not that I object.'^^ - I would like to LA PUSH Jacob off a cliff. plus to, co mam tu teraz w podpisie ja płakałam przy porodzie Belli, jak w KwN Ed odchodził i Bellę zostawiał i kiedy w Zaćmieniu po bitwie Bella "rozstała" się z Jacobem i tak strasznie płakała - chociaż w Zaćmieniu mnie wkurzała i to ostro, to normalnie płakałam. może dlatego, że edward był dla niej wtedy za dobry... ![]() "Dziki, miarowy rytm, gorączkowe łomotanie. Przeobrażające się serce."
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-06-13 o 12:33 |
|
|
|
#3157 |
|
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12736682]" - Jaki on piękny - powiedziałam spoglądając na księżyc.
- Całkiem ładny - stwierdził Edward niewzruszony. - Ale nie użyłbym słowa piękny - ciągnął. - Nie, kiedy mogę porównać go z Tobą." [/QUOTE]Hah! ^^ To mój ulubiony fragment z "Przed Świtem" ;] Tak mi się spodobał że sie prawie cała strone nauczyłam na pamięc od tego momentu Jak ona podchodzi do niego ![]() I w kółko powtarzałam to w domu aż mam do mnie takie cos : - Ty weź sie idz leczyć lepiej! hahahah Ale potem sama przeczytała cała sage i jej sie nawet spodobało (ale nie ma takiego "Ała" jak ja, cóż nie te lata
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
moje opisy gg:
Find your own vampire Emmett Cullen IS MIEN ![]() 'Life sucks and then you die. Yeah, I should be so lucky.' And so the lion... kicked dog's ass! ^^ 'Darkness is so predictable, don't you think?' 'You are exactly my brand of heroin.' 'I decided as long as I was going to hell, I might as well do it thoroughly.' 'You can google it.' 'What were you doing last night? Discussing the national debt?' 'I’m not going down without a fight.' ![]() ![]()
|
#3159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też w "Zaćmieniu" na tym momencie! I w KwN (oczywiście) Iw "Zmierzchu" jak Edward powiedział : - Nie pojmujesz, Bello? To, że ja się zadręczam, to jeszcze nic takiego, ale jeśli i ty jesteś tak zaangażowana uczuciowo... - Spoglądał teraz na jezdnię, a mówił tak szybko, że trudno było mi zanim nadążyć. - Nawet nie chcę o tym słyszeć - rzucił cichym, acz stanowczym głosem. - Tak nie może być. To jest niebezpieczne. Ja jestem niebezpieczny. Wbij to sobie wreszcie do glowy, dziewczyno. - Jego słowa raniły moje serce. [...] - Płaczesz? - [...] - Nie - [...] -Wybacz. [...] ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Pytanko ^^ ![]() Macie swoją ulubioną część z sagi "zmierzch" ?
|
|
|
#3160 |
|
Raczkowanie
|
liryka, świety av
![]() '- Tak, te mechanizmy rzadzące sfora są fascynując - przyznałam - Prawie tak fascynujace jak ty kiedy próbujesz odwrócić moją uwagę. Natychmiast przybrał na pwrót lodowato uprzejmy wyraz twarzy - idealną mine dla zawodowego pokerzysty.'
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
hm... trudne pytanie.
Przed świtem albo zmierzch - nie mogłabym wybrać i się zdecydować ![]() "Będzie tak, jakbyśmy się nigdy nie poznali."
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
No u mnie chyba to samo ;]
Ale na ostatnim ( 4) miejscu jest "Zaćmienie" ![]() Już KwN lepsze
|
|
#3163 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie wszystkie mają 1 miejsce
|
#3164 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm.. płakałam tylko przy Kwn, ale za to przez większość książki.
przy rozstaniu, i za każdym razem gdy Bella słyszała głos Eda [ najbardziej przy skoku z klifu i akcji z Jake'm w samochodze.. - " bądź szczęśliwa " + spotkanie z Laurentem. ] najlepsza część? chyba Księżyc w nowiu.. przynajmniej teraz, jak już przeczytałam. bo jak byłam w trakcie to była to najbardziej znienawidzona przeze mnie książka ![]() najmniej mi się podoba Zaćmienie - przez niezdecydowanie Belli
|
#3165 |
|
Konto usunięte
|
mi się Zaćmienie najbardziej podobało,te konwersacje (jeżeli można tak to nazwać) pomiędzy Edwardem a Jacobem mnie rozwalały.
![]() "Byliśmy tylko polówkami całości" |
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja musze jeszcze raz przeczytac cala sage i pozaznaczam jakies fajne cytaty
Bedą nowe opisy na gg i kolejne do dodania tutaj ![]() tylko teraz muszę czekać , bo Zmierzch pozyczyłam koledze...
|
|
#3169 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12739237]tak,tak.KwN i jeszcze w Przed Świtem jak się żegnała z Jacobem i Renesmee.[/QUOTE]
tak mi też sie to podobało i płakałam ![]() dla mnie najlepsze to chyba Zmierzch i Przed Świtem.... a rozczulałam sie jak Renesmee na wszystkich działała..
|
|
|
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w KwN fajnie nieraz się czyta te przygody z Jacobem Potem w Zaćmieniu mnie denerwuje ona wiec humor mi się psuje a BD się zawiodłam bardzo
|
|
|
#3171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z Zaćmienia to pobodają mi sie te wymiany zdań po między Jacobem a Edwardem... ![]() a po za tym w Zaćmieniu Edward nareszcie nie ma żadnych wątpliwości co do bycia z Bellą
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Konto usunięte
|
kochaam o ile pamiętam miałaś się z nami podzielić Twoim ff.
![]() "- Trudno porównywać mnie do wygranej w totka. - Masz rację. Jesteś czymś o niebo lepszym." |
|
|
|
#3173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w BD tez bylam ciekawa kiedy zostanie wapirem ,niestety się rozczarowalam myślałam ,że bedzie jakoś romantycznie a on ją ugryzł chyba i strzykwą dokończył dzieła ;/ I to z tymi Volturi było beznadziejne jakieś ... Myslłam będą się bić a ci pogadali i tyle
|
|
|
#3174 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ma z Was, któraś Zmierzch i KwN w formie Adobe Reader?
"-Według mnie byłaś demonem zesłanym z piekieł na moją zgubę. Zapach twojej skóry... Ach, byłem bliski szaleństwa. Siedząc z tobą w ławce, wymyśliłem ze sto różnych sposobów na to jak cię wywabić z klasy. Przy każdym z nich walczyłem z pokusą myśląc o mojej rodzinie, o tym, jak mógłbym zrobić im coś takiego. Po lekcji wybiegiem, czym prędzej, byle tylko nie poprosić cię, żebyś poszła gdzieś ze mną." ~Zmierzch~ Edit: SzalonaMysz uwielbiam Twój podpis xD
Edytowane przez AleksisM Czas edycji: 2009-06-13 o 15:12 |
|
|
|
#3175 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12739693]kochaam o ile pamiętam miałaś się z nami podzielić Twoim ff.
![]() [/QUOTE] tak wiem wiem za tydzień może coś już bedzie to zależy od mojej uciekającej ciągle weny niestety ![]()
|
|
|
|
#3176 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki , też lubie tego agresywnego dziada
|
|
#3177 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam Zmierzch
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz kiedys kogos kto bedzie dla Ciebie lepszy niz Edward ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
przynajmniej sobie nie przypominam ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- ksiezyc w nowiu i zacmienie
|
|
#3179 |
|
Raczkowanie
|
|
#3180 |
|
Raczkowanie
|
heloł
ja jestem właśnie po obejrzeniu MTV Movie Awards! ![]() jeszcze raz powiem, świetni byli oczywiście odebranie nagrody za najlepszy pocałunek normalnie rządzi ![]() ale z kumpelami piszczałyśmy, aż mama przyszła sprawdzić, czy wszystko w porządku ![]() kochaam, super avatar ![]() "Z ochotą przypięłam się do okularu, ale spotkało mnie rozczarowanie. Skurczybyk miał rację. "Mike znalazł się w okamgnieniu u mego boku i zaczął pakować moje rzeczy. Brakowało mu tylko merdającego ogona." "- Pojedziesz ze mną do Seattle? - spytał takim tonem, jakby chodziło o oświadczyny." "- Biegnąc, pomyślałem sobie, że chciałbym... - Nie dokończył. - Że chciałbyś nie trafić w jakieś drzewo?" sorki, na Zmierzch mnie wzięło uwielbiam te złote myśli Belli
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

[/QUOTE]

nie w XXI wieku.