![]() |
#3151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Lumiere:)
Dziewczęta a to
![]() http://www.lumierecosmetics.com/pages/ltlu.html
![]() |
#3152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ... ide zerknac na znizki ![]() edit - o rany.... robie liste... mam nadzieje, ze Is otworzy zamowienie ![]() Mam ochote na - Nectar, Island Sands, Babyface i moze Starstruck ![]() wlasnie zauwazylam, ze to nie te znizki ![]() ![]() Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-11-23 o 01:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Raczkowanie
|
Już próbka z poprzednigo zamówienia mnie na niego naochociła, dlatego się skusiłam na pełnowymiarowe. Jest delikatny i jasny, czyli taki, jakiego mi trzeba. Nie pasują mi złotawe/brzoskwiniowe/brązowawe rozświetlacze, dlatego kieruję się zawsze w stronę mroźnych różowawych/fioletowawych/bezbarwnych/srebrnych.
Ja za dużo od rozświetlacza nie wymagam (tym bardziej że nie tak często używam) i dużo do szczęścia w rozświetleniowym względzie mi nie trzeba: jeśli nie wygląda na twarzy jak grubo ciosany brokat, nie przebarwia, ale też z drugiej strony nie znika na twarzy do tego stopnia, że w ogóle nie da się zauważyć efektów jego obecności, to jestem zadowolona ![]() Zdjęcie Winter Silk ze strony Lumiere zdecydowanie nie oddaje jego uroku. Na poniższych zdjęciach (ani TU) też do siebie niepodobny, ale wrzucam, może się komuś przydadzą. W załączniku rozświetlacze Lumiere: Sundew, Winter Silk, Nectar, Bare Beauty, Bare Skin. Zdjęcia należą do Nikkiz, pochodzą z bloga Not Just Minerals. Edytowane przez obiektywna Czas edycji: 2010-12-06 o 22:25 Powód: Odtwarzanie forum |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje za odpowiedz
![]() Moje zainteresowanie wzbudzily swatche ze strony - http://www.theshadesofu.com/2009/10/...radiances.html Mam juz Soft radiance, ktory zebral kilka komplementow w "testowy dzien" ![]() Ponizej moje zdjecia - wypisuje nazwy podkladow, aby latwiej mozna bylo wyszukac ten post; Lumiere Flawless Face Foundation Medium Cool Lumiere Cashmere Foundation Medium Beige Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-12-02 o 21:41 Powód: ponowne zaladowanie zdjec po awarii |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Rozeznanie
|
Obiektywna na mojej ręce sundew wgl się nie odcinał xD jak to zrobiłaś, że jest tak widoczny?
![]()
#3160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tym razem kawałki mnie z sundew w załączniku. Sklejony w całość jeden i ten sam maziaj, ten sam moment (5 minut temu), jedynie różne światło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Rozeznanie
|
Obiektywna!!!!
Obslinilam sie na widok twojego zamowienia!!!! ![]() Pytnie nr 1 - Zdradz mi prosze co cie bardziej uwiodlo - winter silk czy sundew??? Waham sie miedzy nimi, a ty masz podobny (jak nie taki sam) kolor skory co ja, wiec moze cos doradzisz, mam nadzieje. pyt.2 - Czy ten Light Neutral jest dokladnie jak EDMowy Linen czy ciemniejszy? Bo cos mi go z twojego zdjecia bardziej przypomina niz ten Fair Neutral. No i jaki jest ten Silk Powder? (pyt. 3) pyt.4 - Jak sie spisuje ten zelowy primer? Nie wysusza i nie sciaga? Ja mialam kiedys primer zelowy z Fyrinnae i byl bardzo tani i fajny no ale poza cieniami to niewiele tam maja wiec i do zamowienia mi jakos nie spieszno. pyt.5 - Wsadzili ci to do jednej paczuszki czy do dwoch? Jesli do jednej to jaka kwote podali na paczce? Zanizona? Zaczynam sie schizowac, ze psu na bude moje dwuzamowieniowe cwaniactwo, jesli oni wsadza mi to do jednej paczuchy a ja i tak oplace dwie. Chodzi mi o to glupie clo i vat!!!! Wizazance ktora radzila podac adres rodziny odpowiadam, ze mieszkam tu sama z mezem - bez rodziny i przyjaciol... Wiec jak to zrobic, zeby dobrze zrobic??? Hmmm? pyt.6 - jak to jest z tymi obnizkami? Zaczynaja sie o 00:01 czasu amerykanskiego w piatek? (czyli u was kolo 7 rano/u mnie o 6??) Jak to realnie wyglada z dostepnoscia? Wszystko jest czy cos natychmiastowo znika? Bo boje sie o te swoje cienie. Wybralam 16 kolorow i jestem zdesperowana dostac dokladnie 16... Heeeeelp! ![]()
![]() Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2010-11-23 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Wtajemniczenie
|
la songerie, napisz e-mail
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
Obiektywna, mogłabyś zrobić swatche tych kremowych cieni do powiek? Ciekawa jestem jak wyglądają i jak sie trzymaja na powiece, bo zastanawiam się czy zamówić. A co to jest w tym białym pojemniczku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
ja mam tłustą cerę a wydaje mi sie że mnie VV wysusza także to mocno indywidualna sprawa. Na mat polecam frakcje sojową z mazideł - mat zapewniony na kilka godzin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
przymierzam sie do mojego pierwszego zamowienia z usa, nie bedzie duze bo chce najpierw wyprobowac kilka rozy czy rozswietlaczy, moze jakis cien, nie chce kupowac w ciemno i przeplacac, wezme chyba jeszcze ze 3 cukierki
![]() zastanawiam czy nie wyprobowac tego diamond dust, warte polecenia przy tlustej skórze czy nie bardzo? ![]()
#3166 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Rozeznanie
|
Do mnie wczoraj dotarło zamówienie wysłane 16.11
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3169 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przy składaniu zamówienia jest miejsce na wiadomość, jeśli poprosisz w niej o niełączenie, to na pewno się dostosują. ![]() Cytat:
Cieni to oni mają zapewne w wielkich osiemdziesięciokilowych słojach naprodukowane - ryzyka ich zniknięcia w czasie zniżki wg mnie nie ma ![]() Moja rada - złóż jedno zamówienie. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ksenka Czas edycji: 2010-11-24 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jaki będzie dobry korektor, aby ukryć zaczerwienione wypryski? Mam minta z EDM, kiedyś używałam go na moje czerwone policzki, teraz sobie odpuściłam. A co na wypryski?
#3172 |
Wtajemniczenie
|
Ahhh ja to mam problem :P przez 3 dni w testach używałam Medium Warm FF no i wydawał mi się dobry
![]() Od wczoraj mam na twarzy po raz drugi Medium Golden VV i kolor ten jest dla mojej cery wprost idealny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeby bylo latwiej dodam ze moja cera nie jest bardzo tlusta na nosie i wokol oraz policzkach ostatno jest bardzo jest sucha... musze na noc nakladac gruba warstwe kremu do skory nadmiernie suchej... w ciagu dnia nadmiar sebum zbiera mi sie na policzkach nosie czole... i nadzwzczajniej zaczynam sie swiecic... zalezy mi na tym aby krem nie przetluszal mojej cery nie robil tlustego filmu nawilzal i nadawal sie pod makijaz. Od podkladu oczekuje krycia bez efektu maski trwalosci i matu w strefie T ![]() Najlepiej to chyba bylo by gdybym zmieszala Medium Warm FF z Medium Golden VV tylko ze znow trzeba sie bawic w te mieszanie... nie tak jak przy jedynm odcieniu. Mam jeszcze pytanie jak wyglada Medium Deep Golden FF? jest bardzo ciemny? Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2010-11-24 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
palcami. Faktycznie konsystencja jest dziwna i te grudki trzeba strzepywać, ale sam efekt też jest dziwny - skóra w dotyku jest po niej taka tłusta, ale matowa ;D u mnie np na lekkim kremie pixie/lumiere po 15 minutach się już świeciłam, bo godzinie można by się w moim nosie jak w lustrze przeglądać ;] Miałam z tego powodu ogromny dyskomfort, a przeciez nie będę się co poł godziny pudrować.. A po frakcji świecę sie dopiero po kilku godzinach, i nie mam wrażenia że ludzie się na mnie patrzą z powodu tego mega błysku heh ;P
Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2010-11-24 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
tak sie zastanawiam jak to bedzie z tymi promocjami, są zawsze od godziny 00.01 danego dnia czy moga byc np dopiero od 7.00? a moze obowiazuja od pojawienia sie wiadomosci na stronie?.. bo nie wiem czy mam czekac do polnocy czy wstac wczesnie rano
![]() aha i jak mam kosmetyki odlozone w "my cart" na stronce to one sa jakby zarezerwowane dla mnie(poki nie kupie lub nie zrezygnuje), czy moze sie okazac ze zabraklo kolorkow ktore wybralam?...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-11-24 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Wtajemniczenie
|
Wiadomosci nie zawsze sa na stronie, dlatego zapisujemy sie na newslettera. Nie wydaje mi sie ze wsaadzanie czegokolwiek do my cart rezerwuje produkty. Ale wg wizazanki kilka postow wyzej, razecj nie ma szans by kolorkow zabraklo.
#3176 |
Przyczajenie
|
Ja też nie sądzę, że coś się nagle skończy, bez paniki
![]() ![]() Wgapiam się aktualnie w swatche róży i głupieję. W nadziei na jakieś minusowe procenty ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Dziś przyszło moje zamówionko ze wspólnego
![]() Zamówiłam: Korektor Medium Yellow Light Róż cynamon Moonberry Veena Velvet- Medium Neutral,Light Medium Beige Flawless Face- Light Beige, Cashmere- Light Beige, Light Medium Beige Ciekawa jestem formuły VV i korektora(nie jest taki żółty jak nazwa ![]() Róże super! tzn cynamon jest śliczny i bez drobinek ![]() Natomiast moonberry kolor ma też śliczny ale ma straaaasznie dużo świecących drobinek ![]() Jutro testy ![]() Miotam się między Lumiere i Lucy i nie wiem która lepsza ![]() Edit: Nie wytrzymałam i zmyłam makijaż i położyłam korektor ![]() Pierwsze wrażenia: nieładnie leży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-11-24 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Rozeznanie
|
Możecie polecić jakiś zimny brązer?
Teraz używam Nude z próbek i zastanawiam się jaki zamówić big. Ten w sumie nie jest zły, ale nie wiem czy nie za jasny... Macie może swatche swoich? ![]() ![]() Aaa i zapomniałam! Chciałabym żeby był matowy ![]()
![]() Edytowane przez kaaalinkaaa Czas edycji: 2010-11-24 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Rozeznanie
|
Jestem zaskoczona niezmiernie, bo po kilku aplikacjach Light Medium Golden FF i Cashmere przekonałam się, że to moje kolory na jesień
![]() ![]() Edytowane przez wie-wiórka Czas edycji: 2010-11-24 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.