|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Misz masz, czyli wszystkie o wszystkim:), część XI
ja mam idealnie dobrany
jest taki jak moja cera jak chce troche ciemnieszy to daje na to bronzer http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27951
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
podklad powinien idealnie do koloru cery byc dobrany, ciemniejsy brzydko wyglada, odcina sie potem np. od szyji....ja to tez zawsze mam problemy zeby dobrac odpowiedni odcien :/ dlatego obecnie mam dermacol i tak sobie mieszam z kremem jak chce jakis lepszy makijaz, albo tylko jako korektor uzywam i do tego puder oczywiscie
dlatego w podkladach to ja nie pomogę..... przymierzam sie do zakupu podkladu z AVON , nazywa sie jakos Migicx, niby jest bez koloru ale ponoc rozswietla i matuje - czyli cos dla mnie ![]() no to dobranoc wam spadam na tv i czekam na Tż ![]() mialam sobie pograc ale zaczelam i mi sie odechciało :Pbaaj
Edytowane przez blue_mysecka Czas edycji: 2009-03-12 o 21:48 |
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
spadam spąc, bo humor mi sie zje... totalnie
![]() ![]() ![]() pa
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu pustki
ja wróciłam od tż ta
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
oj pustki
własnie napisałam 100 emocji i uczuć kurcze, wiecie jak trudno to napisać xD niby wydaje się to proste
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Sioko jesli mozesz daj mi linka do serweru gdzie wrzuciłas fitness caly , masz spoko rodzicow wiec raczej lajtowo przyjmą Twoją decyzje
Katerina wspołczuje, chca dac chemie czy juz nie? ; ( Pati bede z Tobą jutro myslami, ZDASZ Podajcie konkretne linki lub nazwy podkładow bo sie juz gubię . A po za tym podkład ma byc idealny kolor jak cera czy lekko ciemniejszy, bo jak ja wybieram na swoja twarz to jestem biała ;/ a jak ciemniejszy to musze walczyć zeby zadnych sladow nie było widać ..smug czy jakos tak. a dermacol gdzie kupiłaś? |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
mnie na kursie uczyli że podkład musi być o jeden ton ciemniejszy niż cera...
Co prawda Basią nie jestem, ale dermacol można kupić w niektórych aptekach i w drogeriach internetowych ![]() a w jakim przedziale cenowym te podkłady mogą być? ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- uciekam spać bo rano mam sporaśne problemy ze wstawaniem dobranoc
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2009-03-12 o 23:34 |
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
max do 40zł najlepiej jak coś tanszego lub wydajnego ;] w aptekach u siebie szukałam i nie dostałam, a przez neta ciezko odcien chyba dobrać.
ide spac mam na rano, doczytam jutro;* |
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
dermacolu są 2 odcienie
ja bym Ci poleciła MaxFactora Lasting Performance ale on kosztuje ponad 5 dych ![]() ewentualnie Kate(nie wiem czy dobrze pamiętam) wspominała o Lirene City Matt matujący tez jest fajny
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Katerinka to straszne dowiedzieć się takiej diagnozy
bardzo mi przykro a ja sobie jeszcze pobuszuję trochę na necie
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Siemaaaa
![]() Kurdee snieg pada a ja nigdy w takich warunkach nie jezdzilam...a dzisiaj egzamin
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
MF Lasting mnie zapchał po ok 2 tyg używania, wiec osobiscie nie polecam
http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...pic1/67129.jpg mi słuzy ten z drozyszch to polecam ten co linka kiedys mi polecila czyli EL ale to juz droższy wydatek Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2009-03-13 o 08:39 |
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Pati ta laskahttp://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=362459 ma taki sam avek
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
A to pipa
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba ją
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
lasoa - nie prowokuj
![]() Dziś babcia ma imieniny , ech ... musze isc zaraz na miasto kupić jakiegoś kwiatka czy cóś
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Szoku doznalam jak wstalam! Ile u mnie sniegu ! KATASTROFA! ![]() Wczoraj bylam u Tż I dzis tez sie wybieram A przed poludniem przejde sie chyba na solarium, pocwicze i zrobie przepyszne placuszki na obiad![]() CHWALE SIE: Schudlam juz 2 kilogramy ![]() Katerina szczerze wspolczuje
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję dodaja
![]() najgorsze jest to, że praktcznie rok temu o tej porze wszytsko się zaczęło , a lekarze upy nic nie robili, tylko na noge patrzyli a nie dawali na szersze badania
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja przeciez Ty szczupła jestes
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie sloneczko zero sniegu
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczek zazdroszcze!
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy ogladalyscie, ostatnio na tvp1 w jakims dokumencie pokazywali goscia z moich bliskich okolic. Swoja droga to ten gosc ktory wprowadzil rugby dla niepelnosprawnych do Polski. Wozili go od szpitala do szpitala, w kazdym rzekomo nie bylo miejsca, dostal wylewu w karetce, nikt nic nie zauwazyl i faceta juz nie ma. Mial trzydziesci kilka lat, za kilka miesiecy narodzi sie jego syn.... Ty tez jestes szczupla Ja nie zrzucam zeby zrzucic, tylko z onkretnych partii-brzuch i bioderka
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bym chciala slonko zamiast tego durnego sniegu;/
Jeszcze pol godzinki i jade na egzamin
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez chce schudnac z łydek i ud i nie potrafie
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nadszedl taki moment, ze jak spojrzalam w lustro to nie bylo ciekawie, boczki mi strasznie urosly, na wadze pokazaly sie dodatkowe kilogramy. Postanowilam cos z tym zrobic. Wiadomo nie jest lekko, jak ide na zakupy to wokolo widze tylko slodycze, same pokusy. Ale zamiast tego kupuje salate, ogorki, pomidory marchewki, ciemny ryz, kus kus, brokuly Jeszcze ze 2 -3 kilogramy i bede zadowolona i oczywiscie ciagle cwiczenia
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja ja staram sie zrezygnowac z slodyczy ale nie dam rady
|
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
witam, ja tylko na moment
bo Tż śpi jeszcze heh moze sie obudzi w koncua u mnie zima.... snieg spadl ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- http://www.beautyfly.pl/product_info...cturers_id=104 znalazlam nawet te odcienie.... 8 ich jest dobrze pamietalam jednak ![]() no to milego dnia wam
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wstałam właśnie
i idę się troszkę podszykowaćWłosy musze umyć, wysuszyć i wyprostować
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, u Was śnieg a u mnie piękne słoneczko i chyba wiosna
mama w Szkocji ponoć mi ładną skórę wypatrzyła, szkoda że zobaczę ją dopiero we wtorek nie pisze ostatnio bo TŻ u mnie mieszka i ciągle są jakieś zajęcia nawet nie mam chwilki czasu Pati dasz radę... ja zdawałam w strasznej mgle ale takiej że już z odległości 2 metrów nie było nic widać. Dzięki temu można było jechać powolutku i jakoś się udało trzymam kciuki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

jest taki jak moja cera jak chce troche ciemnieszy to daje na to bronzer 

ja wróciłam od tż ta
kurcze, wiecie jak trudno to napisać xD niby wydaje się to proste