PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał" - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 16:39   #3151
Jota
Raczkowanie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
A ja odpuszczam, robię hsg i nic dalej, no chyba że wynik wyjdzie zły. Ale to chyba wtedy zrosty i tak rozcinają laparoskopowo?
Ile razy dziennie pijesz ziółka?
Wczoraj pierwszy raz wypiłam jedną szklankę przed snem. Tak też piszą na różnych forach. Nie wiem, może będę piła dwie na dzień, ale zaczęłam od jednej, by sprawdzić, czy nie dostanę jakiś rewolucji

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dużo was będzie na Święta, ale ja mam jeszcze więcej osób na urodziny - 15 osób w niedzielę mnie nawiedzi Mam nadzieję, ze dam radę.

Jota, które ziółka pijesz? Ja piłam te na owulację, ale już odpuściłam, bo mi nic nie dawały (jak widać ). Stwierdzam w ogóle, że co drugi cykl zmieniam taktykę
Jakie menu ustaliłaś na imprezę? Ja zawsze mam z tym problem, co robi się szybko a na dużą liczbę osób?

Takie zioła sobie namieszałam:
lebiodka - 50gr
koszyczek rumianku - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr

Wcześniej piłam mieszankę antyzrostową, bo sobie wkręcałam, że mam niedrożne jajowody. Ja też ciągle zmieniam taktykę, tylko pomysły już mi się skończyły. Zioła były na końcu mojego planu wspomagania . Mieszanka antyzrostowa coś tam działała, bo śluz był rewelacyjny, no i prawdopodobnie zniknął mi mięśniak (lekarz go nie widział na dwóch usg) Szukam czegoś co zlikwiduje mi plamienia przed @ ale nic nie pomaga, ani witamina B6, magnez, luteina. Pomysłów już nie mam.

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
-po czwarte: plan na dalsze leczenie jest taki-w styczniu zbadamy przepuszczalność plemników przez mój śluz.Troche to krępujące,bo mam przyjśc 1h po stosunku z materiałem w środkuNo ale wstyd i godnośc to ja muszę zostawic za drzwiami-jak to kiedyś napisała jedna z dziewczyn na innym forum.Jeśli będzie dobrze to czeka mnie laparoskopia.Mam nadzieje,że nie będę musiała jej mieć!!!
Też bym chciała to zbadać, nie wiem czy lekarz w zwykłym prywatnym gabinecie jest w stanie to sprawdzić. Mój mąż obstawia, że to jest przyczyną niepowodzeń.

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
bede roznosicielka plotek ale co tam....
pamietacie nasza Zuzie???????? wiecie gdzie ja teraz mozna spotkac? na watku mamus lipcowo sierpniowch 2010!!!!!
No to Ty mówisz?! I nawet tu się nie pochwaliła. Pamiętam ją z podczytywania. Może tu zajrzy i zda relację.

Kurka wodna nie mam jeszcze prezentów, ani nawet pomysłów na nie
Stary 2009-12-10, 18:21   #3152
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
bede roznosicielka plotek ale co tam....
pamietacie nasza Zuzie???????? wiecie gdzie ja teraz mozna spotkac? na watku mamus lipcowo sierpniowch 2010!!!!!
przylazłam sama zdać relacje

Cytat:
Napisane przez Jota Pokaż wiadomość
No to Ty mówisz?! I nawet tu się nie pochwaliła. Pamiętam ją z podczytywania. Może tu zajrzy i zda relację.
tak postanowiłam zajrzeć...
wczoraj się dowiedziałam, byłam w totalnym szoku... w tym cyklu po prostu nie uważaliśmy, poprzednie też tak średnio ale ten wyjątkowo się ani razu nie zabezpieczaliśmy..
ja byłam chora dość mocno i myslałam ze spozniajaca sie @ to od leków, miałam tylko malutkie plamienia w dniu @ i 3 dni jeszcze...
to mi podpadło...
mam cały czas mdłości... rano nie mogę patrzeć na jedzenie ale jakos myslałam ze tak po prostu...

no i byłam ze swoim M w Sopocie i kazał mi kupic test.. kupiłam, zrobiłam go wczoraj i 2 krechy jak malowane
wczoraj nie wierzyłam w to co się stało, ale dzisiaj juz jestem spokojna i szczęśliwa

a teraz świezaczki od mojego maleństwa

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-12-10 o 18:23
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:03   #3153
anciaahk
kosmitka

Zuziu, Twoja historia jest pięknym przykładem na to, jak bardzo niespodziewanie może przytrafić się cud, moje gratulacje kochana!!!!!!!!! Tyle przeszłaś, zasługujesz na to, co najlepsze!

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:08   #3154
Pomidora
Zakorzenienie

Nie mogłam wejść na wizaż pół dnia

Zuziuniu, gratuluję Ty mnie nie znasz, ale ja cię kojarzę z podczytywania i bardzo się cieszę

Jota, dla ciebie menu na imprezę niedzielną
Do kawy:
tort (zamawiam, bo jestem beztalencie )
szarlotka z musem gruszkowo-jabłkowym
piernik kętrzyński
sernik na zimno
rolada czekoladowa

Kolacja:
bigos na czerwonym winie
cannelloni z pieczarkami z nadzieniem mięsnym
kotleciki z serem (wykombinowałam przepis na wizażu )
parówki w cieście francuskim
jajka faszerowane
rolada serowa
sałatka warzywna
sałatka z czerwoną fasolą
kurczak w galarecie

A co do mieszanek, to chyba tę samą stosowałam, przed snem się ją pije. Strasznie mi się po niej siku chciało A wiesz, że TZ też może ją pić?

Serduszkowa, ja mam mało bolesne @, więc nie wiem jak ci pomóc. trzymaj się

Nika, może dla siostry i jej męża jakiś wspólny prezent, np. do domu? Białe święta to chyba nie nadejdą w tym roku

Anciaahk, jak @ nie nadeszła to kciuki ciągle aktualne

Coralady, ten cykl musi być magiczny Trochę rzeczywiście krępujące przyjść do lekarza godzinę po seksie z zawartością, ale czego się nie robi dla dziecka Swoją drogą, nie wiedziałam, ze takie badanie istnieje

Dra

Babiszony jedne jesteście, żadna mi nie odpowiedziała na pytanie o ten śluz ale już nie trzeba, bo chyba zaczyna sie pojawiać to trochę spokojniejsza jestem. Milego wieczoru

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:23   #3155
anciaahk
kosmitka

Pomidora, słyszałam, że od poniedziałku ma być zima . Więc białe święta mogą być za rogiem. Ja akurat za świętami nie przepadam, za dużo zamieszania, i wiele różnych powodów.
@ przychodzi zwykle rano, więc jutro zdam relację .
Na śluzie się nie znam, więc nie piszę. Ale poproszę o przepis na parówki w cieście

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:29   #3156
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Pomidora, słyszałam, że od poniedziałku ma być zima . Więc białe święta mogą być za rogiem. Ja akurat za świętami nie przepadam, za dużo zamieszania, i wiele różnych powodów.
@ przychodzi zwykle rano, więc jutro zdam relację .
Na śluzie się nie znam, więc nie piszę. Ale poproszę o przepis na parówki w cieście
A ja święta uwielbiam!!! Mam wspaniałą rodzinę i spędzanie z nią czasu jest dla mnie cudowne! Mam nadzieję, że śnieg się pokaże A u ciebie wredna @ nie pokaże się w ogóle

Parówki w cieście są bardzo proste do zrobienia - u mnie występują na każdej imprezie i znikają jako przekąski w pierwszej kolejności. Kupuję paróweczki, ciasto francuskie gotowe. Parówki kroję na 3 części i zawijam w ciasto (bogatsza wersja to ciasto smaruję koncentratem pomidorowym wymieszanym z ziołami prowansalskimi i posypuję tartym serem), wkładam do piekarnika rozgrzanego już do 200 st. i piekę ok. 15-20 min. Podaję z sosem czosnkowym lub pomidorowym. Przekąska szybka, tania i wszystkim smakuje

28.09.2014

Stary 2009-12-10, 20:02   #3157
Jagooda_
Raczkowanie

Cytat:
Wczoraj pierwszy raz wypiłam jedną szklankę przed snem. Tak też piszą na różnych forach. Nie wiem, może będę piła dwie na dzień, ale zaczęłam od jednej, by sprawdzić, czy nie dostanę jakiś rewolucji

Jakie menu ustaliłaś na imprezę? Ja zawsze mam z tym problem, co robi się szybko a na dużą liczbę osób?

lebiodka - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr

Wcześniej piłam mieszankę antyzrostową, bo sobie wkręcałam, że mam niedrożne jajowody. Ja też ciągle zmieniam taktykę, tylko pomysły już mi się skończyły. Zioła były na końcu mojego planu wspomagania . Mieszanka antyzrostowa coś tam działała, bo śluz był rewelacyjny, no i prawdopodobnie zniknął mi mięśniak (lekarz go nie widział na dwóch usg) Szukam czegoś co zlikwiduje mi plamienia przed @ ale nic nie pomaga, ani witamina B6, magnez, luteina. Pomysłów już nie mam.
Ja właśnie piję drugą porcję mieszanki antyzrostowej, pierwszą porcję piłam w wakacje. Dopiję do końca i przerzucam się na tą samą co Ty, będę piła razem z mężem, może coś pomoże

Cytat:
Też bym chciała to zbadać, nie wiem czy lekarz w zwykłym prywatnym gabinecie jest w stanie to sprawdzić. Mój mąż obstawia, że to jest przyczyną niepowodzeń.
mój gin robił mi właśnie to badanie w swoim gabinecie i trzeba być chyba z 8h po stosunku, oczywiście w fazie owulacyjnej. Dr pobiera materiał na szkiełko i ogląda pod mikroskopem.

Cytat:
Nie mogłam wejść na wizaż pół dnia

Zuziuniu, gratuluję Ty mnie nie znasz, ale ja cię kojarzę z podczytywania i bardzo się cieszę

Do kawy:
piernik kętrzyński
sernik na zimno
rolada czekoladowa

Kolacja:
bigos na czerwonym winie
jajka faszerowane
rolada serowa
sałatka warzywna
kurczak w galarecie

A co do mieszanek, to chyba tę samą stosowałam, przed snem się ją pije. Strasznie mi się po niej siku chciało A wiesz, że TZ też może ją pić?

Nika, może dla siostry i jej męża jakiś wspólny prezent, np. do domu? Białe święta to chyba nie nadejdą w tym roku

Anciaahk, jak @ nie nadeszła to kciuki ciągle aktualne

Coralady, ten cykl musi być magiczny Trochę rzeczywiście krępujące przyjść do lekarza godzinę po seksie z zawartością, ale czego się nie robi dla dziecka Swoją drogą, nie wiedziałam, ze takie badanie istnieje

Dra

Babiszony jedne jesteście, żadna mi nie odpowiedziała na pytanie o ten śluz ale już nie trzeba, bo chyba zaczyna sie pojawiać to trochę spokojniejsza jestem. Milego wieczoru
to może ja odpowiem ja w tym cyklu chorowałam, w czasie owu brałam antybiotyk i śluz był taki jak należy, nawet test owu był dodatni, 24h póżniej ból jajnika, choroba nic mi nie zaburzyła

Zuziunia Gratulacje

U mnie nadciąga @, boli mnie brzuch i zaczęło się plamienie jutro pewnie przylezie wredota. Mimo, że spisałam ten cykl na straty przez chorobę to jednak jest mi przykro, ze znowu nie wyszło. Jeszcze mnie mama nieświadomie dobiła, ze jej koleżanka zostanie podwójną babcią, bo jej młodsza córka wpadła, a starsza też jest w ciąży.

Za wszystkie staraczki

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 20:17   #3158
serduszkowata
Rozeznanie

Cytat:
Oj to fajnie masz - ja bym chciała żeby mnie tak nie bolało, a ostatnio niestety wredota nie daje mi ani chwili wytchnienia

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

wczoraj się dowiedziałam, byłam w totalnym szoku... w tym cyklu po prostu nie uważaliśmy, poprzednie też tak średnio ale ten wyjątkowo się ani razu nie zabezpieczaliśmy..
ja byłam chora dość mocno i myslałam ze spozniajaca sie @ to od leków, miałam tylko malutkie plamienia w dniu @ i 3 dni jeszcze...
to mi podpadło...
mam cały czas mdłości... rano nie mogę patrzeć na jedzenie ale jakos myslałam ze tak po prostu...

no i byłam ze swoim M w Sopocie i kazał mi kupic test.. kupiłam, zrobiłam go wczoraj i 2 krechy jak malowane
wczoraj nie wierzyłam w to co się stało, ale dzisiaj juz jestem spokojna i szczęśliwa

to ja zabieram sobie jednego
dziękuje

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 23:31   #3159
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:

to mi podpadło...

Gratulacje!!!!!

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 06:17   #3160
tarasia
Wtajemniczenie

Zuziunia no proszę jaka miła niespodzianka! Gratulacje!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 06:48   #3161
Jota
Raczkowanie

Cytat:
dzisiaj juz jestem spokojna i szczęśliwa
Wspaniała wiadomość. Pamiętam jakie miałaś problemy a teraz tak super się ułożyło. Dbajcie o siebie.

Cytat:
Do kawy:
piernik kętrzyński
sernik na zimno
rolada czekoladowa

Kolacja:
bigos na czerwonym winie
jajka faszerowane
rolada serowa
sałatka warzywna
kurczak w galarecie

Mówisz, że w niedzielę ta impreza Urodziny masz?
A co to za rolada serowa? Widziałam kiedyś przepis na roladę serową w Przyślij przepis. Co się składa na sałatkę fasolową?

Po ziołach chyba zawsze się chce siku. Ja piję nie całkiem przed spaniem, bo bym musiała potem wstawać w nocy do wc.
Czytałam, że faceci też mogą pić ale mój nie chce, bo mówi, że wyrosną mu piersi i że w ziołach są suszone robaki.
Nie wiem niby w czym mogłyby mu pomóc te zioła. Jak zawierają coś, co stymuluje babskie hormony wpływające na owulację, to co miałoby wpływać na męski organizm. Jeśli tak zalecił Sroka, Soroka czy jak mu tam to ok, jeśli nie, to pewnie niepotwierdzona informacja powielana na forach.

Muszę zapytać lekarza o to badanie wrogości śluzu. Jeśli tylko pobiera materiał i patrzy przez mikroskop to chyba nie powinno być problemu.
Stary 2009-12-11, 07:56   #3162
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Muszę zapytać lekarza o to badanie wrogości śluzu. Jeśli tylko pobiera materiał i patrzy przez mikroskop to chyba nie powinno być problemu.
Mój lekarz wykonuje to badanie w gabinecie,trzeba przyjśc 1h po stosunku.Wczoraj poczytałam o tym śluzie i kurcze nie jest wesoło.Zalezy tez na czym ta wrogość polega czy np.jest zbyt gęsty lub rozrzedzony to jeszcze pół biedy,gorzej jak zabija plemniki.Wtedy to juz tylko inseminacja,choć też ma w sumie małe szanse powodzenia.Ale narazie nie wiem czy w ogóle dojdzie do tego badania.Mam nadzieję,że juz nie trzeba będzie sobie tym głowy zaprzątać

U mnie akcja na ten cykl zakończona,dzis pojawił się śluz zwiastujący koniec dni płodnych.Teraz wszystko w rękach Boga,natury i...szczęścia.
Wszystko było tak jak ma być,wsłuchałam się w swój organizm i wiem dokładnie kiedy była owulacja i kłucie pewnie zwiastowalo pęknięcie.No właśnie bo czy peknął pęcherzyk to jedyna niewiadoma.Nie pozostaje nic jak czekać jakieś 15 dni.Po świętach powinno być już wiadomo co i jak.
Chętnie przyjme jakieś fluidki Nie zaszkodzi "działać" i sprzyjać losowi na wszystkich możliwych frontach
Moja wiara w to że się uda jest tak duża jak nigdy dotąd,czuje że mi sie jakieś "zastawki" w głowie otwarły,więc jak się uda to uwierzę,że miałam blokadę psychiczną,bo od zawsze wiedziałam,że będzie problem z poczęciem.Troche sie boje co to będzie jak sie nie udaMusze uważać żeby sobie tej ciązy nie uroić

Zuziunia gratuluje!Co prawda nie znam twojej historii,ale podejrzewam że miałas problemy.Może kiedyś nam(tym co nie wtajemniczone)opowiesz jak to z Toba było,żeby dodac nam wiary?

Pozdrawiam przedweekendowo

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2009-12-11 o 07:59
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 08:59   #3163
Seona
Zakorzenienie

Cytat:

lebiodka - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr
Ale te ziółka pije się tylko raz dziennie, przed snem. Nie ma co ulepszać, pić częściej Jak jest nakaz pić raz dziennie przed snem, to tak pić

Moja koleżanka też je pije. Już drugi cykl po laparoskopii z HSG. Dziwny ma ten wykres: tak jakby zioła przyśpieszyły owulacje???? Co myślicie? http://www.wunschkinder.net/forum/za...63132/nummer=7
Od razu po okresie miałaby dni płodne i owu???

Poprzedni cykl zaraz po zabiegu wyglądał tak: http://www.wunschkinder.net/forum/za...63132/nummer=6

Ona wogóle wcześniej nie miała owulacji, a jak miała to robiły jej się później cysty i guzki Mam nadzieje, że Wam ta mieszanka pomoże.

Chociaż ja i Pimach piłyśmy taką inną, skomplikowaną, ohydną w smaku, którą parzy się przez 3 godz. podgrzewa, pije przed posiłkiem i zaszłyśmy w jednym czasie w pierwszym cyklu picia Także polecam
Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
Ja właśnie piję drugą porcję mieszanki antyzrostowej, pierwszą porcję piłam w wakacje. Dopiję do końca i przerzucam się na tą samą co Ty, będę piła razem z mężem, może coś pomoże
Kciuki za wszystkie staraczki

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 09:35   #3164
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć

Konczito, możesz mi zmienić latka na liście i jeden roczek dodać?

Seona, a jakie ziółka pomogły tak szybko zajść w ciążę? Moja koleżanka piła te wieczorne i po pierwszym cyklu z nimi zaszła, a mi nic nie dały

Coralady, to mocne kciuki za ten cykl kochana Oby to przeczucie było proroctwem

Jota, mój pił i żadne piersi mu nie wyrosły, ani nie narzekał na robaki Ale przecież zmuszać nie warto, a mój bardzo podatny na witaminki, które mu daję (całe szczęście, bo jakbym miała go jeszcze pilnować, to bym chyba rady nie dała). Co do rolady, to to rzeczywiście jest ta z "Przyślij przepis". Robię ją już któryś raz i jest świetną zakąską Potem ci podam składniki do sałatki z fasolą.

Idę jeść śniadanie. Miłego dnia kochane

28.09.2014

Stary 2009-12-11, 09:53   #3165
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Seona, a jakie ziółka pomogły tak szybko zajść w ciążę? Moja koleżanka piła te wieczorne i po pierwszym cyklu z nimi zaszła, a mi nic nie dały
Pomidora, ja się starałam prawie 2 lata. Zaszłam w pierwszym cyklu picia ziół. Miałam po raz pierwszy piękną owulację, którą normalnie czułam W akcie desperacji zaczęłam pić zioła i udało się. Do tego Bromergon, wiesiołek, gujazyl, scopolan, siemię lniane i magnez.

Kopiuję ze strony bociana:
Cytat:
Mieszanka na niepłodność Ojca Klimuszki nr1 ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych", ) antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego
Wszystko po 50 gr.:

Szyszka chmielu
ziele przywrotnika
ziele krwawnika
liść ruty
ziele nostrzyka żółtego
kwiat lawendy
kłącze tataraku
kwiat nagietka
owoc róży
Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem.
Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie, porcja to caly wymieszany zestaw ziół
Ohydna w piciu, ale bardzo skuteczna. Mają szersze pole działania.

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-12-11 o 09:54
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 10:10   #3166
Nika1980
Zakorzenienie

witajcie porannie- o kurcze to już prawie południe......

Cytat:

to mi podpadło...

Zuziu! WIELKIE GRATKI!!!! i niech rośnie zdrowo!
a jaka zareagował M ?????

Cytat:

też o tym myślałam...może toster? kurka nie wiem...

o to ja pominęłam gdzieś to pytanie...a jakie było to pytanie?

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość

U mnie nadciąga @, boli mnie brzuch i zaczęło się plamienie jutro pewnie przylezie wredota. Mimo, że spisałam ten cykl na straty przez chorobę to jednak jest mi przykro, ze znowu nie wyszło. Jeszcze mnie mama nieświadomie dobiła, ze jej koleżanka zostanie podwójną babcią, bo jej młodsza córka wpadła, a starsza też jest w ciąży.

Za wszystkie staraczki
kochana....spokojnie....p óki wrednej @ nie ma, jest nadzieja, a jak wredna @ przyjdzie to trzeba się trzymać myśli o kolejnym cyklu! - nowy rok- nowe szanse!

Konczitko, a jak u Ciebie???????????

Ilonko? staranka pełną parą ???

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 10:10   #3167
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Coralady, to mocne kciuki za ten cykl kochana Oby to przeczucie było proroctwem
Pomidora dziękuje za kciuki,przydadzą sięOczywiście także trzymam za Ciebie,Ancię,Ilonę(plan grudniowy) i wszystkie staraczki!!!

A co u Konczity???

Seona dzięki za info o ziółkach,jak sie nie uda to wypróbuje.Nie zaszkodzi,a że paskudne to sobie nos zatkam i jakos przełknę
Stary 2009-12-11, 10:31   #3168
serduszkowata
Rozeznanie

Widzę że tutaj o ziołach.
Ja przez 3 m-c piłam zioła Ojca Sroki i nie wiem czy po nich czy dzięki nim ujawniły się jajniki policystyczne.
Jak myślicie - zioła mogły mieć na to wpływ?

Link do mojego wykresu:

Stary 2009-12-11, 10:40   #3169
Pomidora
Zakorzenienie

A no własnie, co tam z Konczitą? Niby tempka spadła, ale ona niskotemperaturowa dziewczyna w ogóle jest z tego co widziałam Kochana, odezwij się do nas

Seona, tamta koleżanka starała się właśnie rok i po ziółkach zaszła. I ja je też piłam, ale mi nie pomogły Ale może powinnam tę mieszankę co ty wypróbować Jak nie ten cykl, to 2 mc przerwy i zabieram się za tę mieszankę Teraz biorę wiesiołek, siemię lniane i magnez. Nic, zobaczymy co z tego będzie

28.09.2014

Stary 2009-12-11, 10:52   #3170
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
Ja przez 3 m-c piłam zioła Ojca Sroki i nie wiem czy po nich czy dzięki nim ujawniły się jajniki policystyczne.
hej ! i jeszcze od Niki : i niech działa!

Cytat:
A no własnie, co tam z Konczitą? Niby tempka spadła, ale ona niskotemperaturowa dziewczyna w ogóle jest z tego co widziałam Kochana, odezwij się do nas
czekamy na Konczitkę....

Stary 2009-12-11, 10:54   #3171
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Jajniki albo są poli albo nie. Zioła nic do tego nie mają.

A Konczita co, testuje dziś?? Bo nie wiem czy trzymać kciuki i nic nie robić, czy nie?

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:16   #3172
Pomidora
Zakorzenienie

Konczicie tempka niby spadła i podobno czekała na @, ale na razie nie zostałyśmy poinformowane, że @ przyszła, to ściskamy kciuki, żeby nie przylazła

Dziewczyny, będę brała udział w konkursie na smacznym wizażu. Wstawiłam na razie 2 przepisy, ale pewnie po niedzieli i po świętach będzie ich więcej. Jakbyście chciały zerknąć i ocenić, to zapraszam serdecznie http://smaczny.wizaz.pl/profil.php?uid=228239

28.09.2014

Edytowane przez Pomidora
Czas edycji: 2009-12-11 o 13:06
Stary 2009-12-11, 13:08   #3173
Zuziunia
BAN stały

Dziękuję dziewczynki
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:17   #3174
velluto
Zadomowienie

Witam
Nie udzielam się tutaj ostanio, ale bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki i mocno kibicuje Waszym starankom Dlatego zostawiam kilka fluidków od mojego 16-tygodniowego Bąbelka
:mag ia:: magia::magi a::m agia::magia :
Mocno wierze, że grudzień będzie magiczny

Coralady - widzę, że powróciła Twoja wiara i optymizm, i mam głeboką nadzieję, że Twoje przeczucia spełnią się i dostaniesz cudowny prezent pod choinkę A to specjalnie dla Ciebie
co do wizrusa, to jednak długie staranka maja wiele plusów. Jestes świadoma, że jesteś nosicielką takiego wirusa a więc będziesz szczególnie dbała o siebie i robiła wszystkie badania kontrole. A ile z nas też ma tego wirusa i nie jest tego świadomych...

Ogromny buziak dla wszystkich
Czekam na dobre wiadomości
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:18   #3175
Nika1980
Zakorzenienie

Pomidorko, przepisy brzmia pysznie!

Stary 2009-12-11, 14:31   #3176
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Coralady - widzę, że powróciła Twoja wiara i optymizm, i mam głeboką nadzieję, że Twoje przeczucia spełnią się i dostaniesz cudowny prezent pod choinkę A to specjalnie dla Ciebie
co do wizrusa, to jednak długie staranka maja wiele plusów. Jestes świadoma, że jesteś nosicielką takiego wirusa a więc będziesz szczególnie dbała o siebie i robiła wszystkie badania kontrole. A ile z nas też ma tego wirusa i nie jest tego świadomych...
Oj Velluto dziękuje z calego sercaA co u Ciebie?
Porywam fluidka i nich stanie sie cud!!!
Stary 2009-12-11, 16:14   #3177
Jota
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Ale te ziółka pije się tylko raz dziennie, przed snem. Nie ma co ulepszać, pić częściej Jak jest nakaz pić raz dziennie przed snem, to tak pić
Dobra, dobra Nie będę piła dwóch szklanek, bo zauważyłam, że zioła te wpływają na trawienie, a rano przed pracą nie ma czasu na długie siedzenie w wc .

Piłam wcześniej tą mieszankę, co Tobie pomogła. Wypiłam całą porcję bez efektu, to teraz próbuję mieszankę Sroki

Pomidora WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

Przepis na naleśniki brzmi super. Fetę daje się do warzyw rozkruszoną ale już się nie smaży?

Edytowane przez Jota
Czas edycji: 2009-12-11 o 16:17
Jota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 17:20   #3178
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Oj Velluto dziękuje z calego sercaA co u Ciebie?
Porywam fluidka i nich stanie sie cud!!!

u mnie wszystko ok
czekam z utesknieniem na poniedziałek, bo mam zaplanowana wizyte u gina i bardzo chciałabym juz wiedzieć czy u Bąbelka wszystko ok stres juz mnie dopada...

Cytat:
Dobra, dobra Nie będę piła dwóch szklanek, bo zauważyłam, że zioła te wpływają na trawienie, a rano przed pracą nie ma czasu na długie siedzenie w wc .

Piłam wcześniej tą mieszankę, co Tobie pomogła. Wypiłam całą porcję bez efektu, to teraz próbuję mieszankę Sroki

Pomidora WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

Przepis na naleśniki brzmi super. Fetę daje się do warzyw rozkruszoną ale już się nie smaży?
ja tez piłam te ziółka, nie pamietam dokładnie która mieszanke, ale chyba ta na pobudzenie pracy jajników
Piłam równe 3 miesiące i nic
Po 3 miesiącach trzeba zrobić przerwę i własnie w tym cyklu bez ziółek się udało
Mam nadzieję, że na Was ziółka będą działały lepiej

A Pomidora ma dziś jakieś święto?
Stary 2009-12-11, 17:20   #3179
serduszkowata
Rozeznanie

Cytat:
hej ! i jeszcze od Niki : i niech działa!

czekamy na Konczitkę....
Jejka kochana bardzo Ci dziękuję BARDZO BARDZO : roza::r oza:

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Jajniki albo są poli albo nie. Zioła nic do tego nie mają.

A Konczita co, testuje dziś?? Bo nie wiem czy trzymać kciuki i nic nie robić, czy nie?
też tak myślałam z tymi jajnikami i ziołami ale oczywiście im więcej myślę tym więcej wymyślam - cała ja

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Witam
Nie udzielam się tutaj ostanio, ale bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki i mocno kibicuje Waszym starankom Dlatego zostawiam kilka fluidków od mojego 16-tygodniowego Bąbelka

Mocno wierze, że grudzień będzie magiczny

Ogromny buziak dla wszystkich
Czekam na dobre wiadomości
ATo ja sobie jednego zabieram - dziękuję

Link do mojego wykresu:

Stary 2009-12-11, 17:43   #3180
velluto
Zadomowienie

Cytat:
ATo ja sobie jednego zabieram - dziękuję
proszę bardzo mam nadzieję, że szybciutko sie zarazisz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości