|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
panna_miodowa - miałam opisik do zdjęcia, dzięki. za inne też pochwała
![]() keeendy - moje guru ^^ ![]() BananowaBrazylijka - miszczu nad miszcze ![]() Extremalna - Madzia mnie zmienia ![]() ciiri - ![]() ![]() _________________________ _____________________ * Czuję, że powoli się w Tobie odkochuję. * Ruszamy w miasto, dziś będzie dobra noc. Najpierw drinki i taniec, a nad ranem łóżko i ciepły koc. * Chyba już nic nas nie łączy, nawet nie żałuję. * W głowie pustka, w nogach sił brak. * I poprzez ciemną, nawet najciemniejszą noc będę biegła ile sił, byle by spotkać Cię gdzieś w upale, we mgle. * Motywuję się dobrymi myślami, myślę, że piękny dzień przed nami ![]() * Stąpając po chmurach dymu w piekle. * Po prostu chciałabym być dla Ciebie kimś. Kimś ważnym. * Choćbym miała walczyć do końca świata, nie oddam Ciebie jej. * Ja + Ty= <3 Ale Ja + Ty + Ona = za dużo.! * Tracąc wiarę we wszystko co boskie, we wszystko co radosne. Tracąc wiarę we mnie, w Ciebie. Staczam się na życia dno tam szukając sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Raczkowanie
|
Sam na sam z myślami.. Spacer ze słuchawkami... ...Czasami chcę się do Ciebie przytulić i usłyszeć jak mi mówisz, że mnie kochasz Mam marzenia z których nie wyrastam . niech mówią 'naiwna dziewczynka' ... nadali mi kształt znaku zapytania.. -Wiesz co w tym wszystkim jest najśmieszniejsze? -Nie .? -To że ja naprawdę uwerzyłam w to *******one szczęście ! w to że moge być kochana..! -Jestem głupia ! ;/ -Nie jesteś co Ty mówisz ?! -Jestem . Pokazałam mu że mi na nim zależy . Powiedzałam ze go kocham. - Masz racje ! jesteś głupia ! Kochane ![]() ![]() Z góry dziękuje Skarby ![]() ![]()
![]() |
#3153 |
Raczkowanie
|
To gra emocji, w której wypadasz blado
jesteś pies, zwykły kundel którego serce ma więcej pokoi niż burdel ![]() Okazałeś się krzyżówką ch.ja z taboretem |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zadomowienie
|
dziękuję za każde miłe słowo skierowane w moim kierunku
![]() skromnie... z dnia dzisiejszego; - ja już wariuję jak Ciebie nie ma. ani gg, ani sms... te wieczory są paskudne! i nie wiem czy mi sie nudzi , czy tęsknię... - nudzi Ci się. - tak, nudzi mi się za Tobą.
![]() |
#3155 |
Raczkowanie
|
targana rozterkami, otoczona ciszą .
lepiej nawet skończyć w pięknym szaleństwie niż w szarej, nudnej banalności i marazmie .
ciągle Cię szukam, pomożesz mi? bezsensu. =.=Edytowane przez lula_ Czas edycji: 2009-11-01 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
i poczułam żal do losu, że w ten sposób nigdy na mnie nie patrzyłeś...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Raczkowanie
|
Chcę widzieć Ciebie jak do mnie się śmiejesz! ;**
Swoim spojrzeniem każdego rozgrzejesz ;D Ty jednak masz w sobie 'coś'! Browara każdy pije i luzacko sobie żyje! ;D Czas przeminie, a Tobie będzie żal tych chwil…
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
Guziki xD są to cytaty z takich piosenek jak:
"30 raz"; "Armagedon"; "Styrana"- Happysad "Przebudzenie"; "Dla Ciebie"; "W deszczu maleńkich żółtych kwiatów"- Myslovitz "Marzec"- Kasia Stankiewicz "W moim świecie"- Pezet "Mimo wszystko"- Hey Wszystkie z tych utworów gorąco polecam ![]() ![]() _________________________ ___ nadzwyczajnie. i chcę Ci o tym opowiedzieć. lecz ciszy przekrzyczeć nie potrafię... może to dobrze, że los nie postawił na nas?... i tęsknię. łudzę się, że znajdziesz mnie... i nic nie poradzę na to, że to właśnie z Tobą chciałabym tańczyć w jesiennym deszczu. po prostu trwaj i przy mnie bądź. i wykreśliłam już z mojego życia Ciebie. pojawiasz się jedynie w marzeniach... no, i czasem w snach. nikogo dla mnie nie ma. zapominam. zwątpiłam. i pamiętam, żeby o Tobie zapomnieć. bezsensowne to. wybaczcie, nie jestem zdolna. ale podziwiam Waszą twórczość. i okradam Was bezczelnie ![]() jesteście wspaniałe, wszystkie! ![]()
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
Wybacz, Chłopcze, gdy się tak uśmiecham
![]() to było przecież niedawno tak, jak okiem sięgnąć zmienił się świat. Oddalam się.
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
chyba wiem jakiej sprawy nie załatwiłam... Ciebie. DiamondPrincess mejbi .. : tak cholernie boję się jutra i tego co będzie. niepewność jutra mnie drażni. ja lubię mieć wszystko zapiete na ostatni guzik, i męczy mnie to, że nie wiem... że nie wiem jaki będzie następny dzień. to chore, bo chce wiedziec, a nie moge! |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
beMine, xxxLOLKAxxx- dziękuję kochane moje
![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ja dziś pochwalę każdą z Was bo jesteście cudowne, i teraz każda z Was może poczuć się doceniona ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sukcesy trwają, dopóki ich ktoś nie spieprzy. Za to porażki są wieczne. .
#3162 |
Zadomowienie
|
- Nie chce pani znać stanu swego zdrowia? - Wiem, jaki jest. Mój stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy. [...] obdarci z namiętności i pożądania, tęsknoty za dotykiem, szukają, by utonąć w inności .. Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. To nawet gorsze niż nieodwzajemniona miłość. Imitacje miłości kosztują drożej niż miłość prawdziwa. spragniona Twego ciepła, czułości, namiętności, żaru naszych pragnień i fantazji.
![]() |
#3163 |
Przyczajenie
|
Zobacz, ilu ludzi ufa dziś fałszywym słowom.
On ją znienawidził, bo mu wstyd, że ją skrzywdził. Nagle poczuła, że uwielbia go bardziej, niż kiedykolwiek. Miłość jest tym, o czym marzysz paląc czwartego papierosa. Minęła północ, dochodzi pierwsza. Siedzę w pokoju, gadam do ścian. Usiądę w kącie i zaczną płakać, zrobię z siebie ofiarę. i tak nie wrócisz... najpierw nie chcesz mnie słuchać, a potem, żeby dowiedzieć się co u mnie słychać, czytasz mój pamiętnik. no wybacz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Raczkowanie
|
heeej
![]() witam po nieokreślonej przerwie, raczej nikt mnie tutaj nie będzie pamiętał, ale to nic. ![]() ![]() wracam na jakiś czas. ♥♥♥ moje 'kocham' - Jego 'tak, tak, gdzie kluczyki?' kidnap my heart. porwij moje serce odmierzam czas, nie używając dat. ile sekund zostało, by mówić, że zawsze z membrany padło słowo, że przepraszać nie potrafię. wiesz, na to są marne szanse, ja już nie wrócę bo czułam się jak w klatce byłem nie fair, sam to wiem, ale to nie przeze mnie. wszystko Twoja wina. wreszcie odczep się i daj mi mieć swoje życie. nie rozumiesz, jak funkcjonuje miłość, która wciąż we mnie trwa. wystarczy spojrzeć w te oczy. zapominasz się Kotkuu od razu. nielegalne jest kochać tak, jak ja. wprost nielegalnie mÓj. ![]() ![]()
![]() |
#3165 |
Raczkowanie
|
- Jednego nie rozumiem . Płaczesz przez niego, jesteś smutna, a jednak dalej go chcesz ..
- Wiesz coo, to chyba .. nazywa się przyjaźń . więc nie odchodź teraz, kiedy jesteś dla mnie wszystkim. Ambitna jestem jak nigdy Przepiękna jestem jak nigdy Potrafię kochać ,jak nigdy Chce ci napisać co u mnie słychać ze tak mi ciężko bez Ciebie oddychać. Napiszę tysiąc słow, że mnie nie obchodzisz, a na koniec kursywą i najmniejszą czcionką napiszę, że nie umiem kłamać ! - Zagramy w 'ence pence' ? - Dlaczego ? - No bo jeśli zgadniesz, w której ręce schowam orzeszek będziesz mógł odejść. Jeśli trafisz na rękę pustą _ zostaniesz ze mną na zawsze. - Ale Ty nie masz żadnego orzeszka... - Wiem. cały czas myśle o Tobie tylko Ty w mojej głowie bo jesteś mym pragnieniem, mej duszy spełnieniem .
#3166 |
Zakorzenienie
|
Odejdź, zanim zdąże Ci oddać wszystkie moje myśli. _____ unattainabl- już na wstępie coś od Ciebie wzięłam ;d. |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Raczkowanie
|
me9so3horny Dziekuje Kochaniutka
![]() ![]() ![]() -Ja chcę z nim być! -No to masz misję... -I to ku.wa mega nierealną!
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Uściski w środku nocy. Księżyc przytula gwiazdy, a Ty przyciągasz mnie najbliżej siebie, najbliżej jak potrafisz, przytulasz najmocniej jak umiesz. Gorący oddech łaskocze mnie po policzku, gdy śpisz i wyglądasz, jak młody bóg.
- Głupia jesteś?! Czemu uderzyłaś faceta?! Mógł Ci oddać! - A co miałam zrobić, gdy usłyszałam, że Cię wyzywał od najgorszych…?
#3169 |
Zakorzenienie
|
wyryj w moim sercu siebie. wiesz, że mnie to nie boli. miłość marzenia uczucia i myśli. wytrzyma przyjaźń bo zwyczajnie jest prawdziwa ... jest lepiej, staram sie nie myślec o tym człowieku... i znowu się udusze, jak setki tysięcy razy dzienie. unikatowa dziewczyna. farbowana zdzira. musisz być w jej oczach asem, o niej pomyśleć czasem. kobieto samotna, czego warta jest chwila samotności ?
![]() |
#3170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_____.może spróbuję.? ![]() ![]() niepewności się boję, wiesz.? zdradź mi zakończenie, chcę znać nasz scenariusz.. o przyszłość się nieco martwię. najbardziej bolą niespełnione nadzieje. nie chcę ich mieć. wolałabym wiedzieć, co i jak. mix strachu i niepewności. mieszanka wybuchowa. czekać na coś.? czegoś się spodziewać.? nie pozwól mi mieć złudzeń.
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Diamondprincess jeszcze jeden :
przed tym co będzie i tak nie ucieknę. troszkę inny niż chciałaś, ale możę się przyda ; ). ____ patrząc na mnie, bezczelnie pozbawiasz mnie powietrza... zamówiłam już taksówkę, która zawiezie mnie w miejsce, gdzie wszystko zacznę od nowa. keeendy - bjutiii ; ). |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Tusilla, CookieCrisp - <33
beMine - że ja? dziękuję! ;* cudnaś! <3 _________________________ ____ `nie na krześle, nie we śnie, nie w spokoju i nie w dzień. nie chcę łatwo, nie za 100 lat, chciałbym umrzeć z miłości. nie bez bólu i nie w domu, nie chcę szybko, nie chcę młodo, nieszczęśliwie i wśród bliskich, chciałbym umrzeć z miłości. <3 `pamiętaj także o tym, że kochałam, i że to miłość skazała mnie na śmierć. `nie ma co się dręczyć. trzeba zamknąć ten rozdział, zapomnieć, wymazać, wykasować, odkochać się, pozbyć się tego pliku z własnej pamięci. trudno. było, minęło. `kto nigdy nie zaznał bólu towarzyszącego nagłej stracie tego, co w naszym życiu najważniejsze? i nie chodzi mi tylko o ludzi, ale także o myśli, plany, marzenia. udaje się nam dzień, tydzień, czasem kilka lat, lecz ostatecznie jesteśmy nieuchronnie skazanie na utratę. wprawdzie nasze ciało żyje dalej, ale dusza prędzej czy później otrzymuje śmiertelny cios. zbrodnia doskonała: nie wiemy, kto zamordował naszą radość życia, jaki był motyw morderstwa, ani gdzie są winni.
#3173 |
Zadomowienie
|
- pomyśl, kocham Cię bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte, czy to ci nie wystarcza?
- wystarcza. i starczy na wieczność. <3 trafiłam do nieba - w samym środku piekła. Skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć ' -Kolejny dzień dobiega końca,nastaje noc. Mrok jest tak przewidywalny,prawda? - Uśmiechnął się smutno. - Lubię noc. Gdyby nie ciemnośc,nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd.' "Zaopiekuj się moim sercem - zostawiam je przy tobie" "Przyrzekam kochać cię przez całą wieczność- każdego dnia wieczności z osobna." Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy, straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego.... ZMIERZCH ![]()
#3174 |
Zakorzenienie
|
Smutek w mojej duszy, bo to wydaje się być złe naprawdę kochać swoje towarzystwo
On jest więcej niż mężczyzną a to jest więcej niż miłość to powód dla którego niebo jest niebieskie a chmury płyną. Nie chcę być powodem tego, że za każdym razem, gdy wchodzę przez drzwi widzę go jeszcze bardziej martwego wewnątrz Byłeś jak mój kochanek i przyjaciel Wszystko zwinięte na jedną wstążkę I wszystko raptownie wziąłeś i odszedłeś Nie wiedziałam jak to ratować To jest jak szok który mnie zaskoczył I moje serce umarło Czuję się tak pusta i dziurawa Cholera, to jest szalone kiedy zamiotłeś sprzed siebie miłość Nie robiłeś nigdy nic dla jedynej którą kochasz Ponieważ zawsze kiedy mnie potrzebowałeś, byłam tam Jakbyś był moim ulubionym narkotykiem Jedynym problemem jest to, że mnie używałeś W inny sposób w jaki ja Cię używałam Ale teraz wiem, że to nie ma żadnego znaczenia Chcę odejść, chce uwolnić siebie od Ciebie
#3175 |
Rozeznanie
|
Martusssia - miło bardzo! <3
Guziki xD - ja?! Dziękuje i lustereczko! jedyne co mi przychodzi: 1. monotonność - gdy po poniedziałku następuje wtorek. 2. jesienne wieczory wszystkie są takie same - pusto, zimno i bez ciebie. 3. dzisiaj nawet Klan jest ciekawszy od mojego życia. Nie wiem, czy pomogłam...;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś wszędzie. Pachniesz tajemnicą, Przypominasz prawdę, Smakujesz szczęściem, Dotykasz miłością. -Czas zacząć coś nowego w życiu. -Na przykład co?
-Zmienić uczesanie, styl, usposobienie... -To jest nienormalne. -No to zmienić obiekt westchnień. -A to niemożliwe i niewykonalne- powiedziała stanowczo.
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Mężczyznę można „wykastrować” jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem.
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
miłość wszystko zwycięża..
(wiem proste banalne... ale jaka moc ma w sobie) Najsłabsi są Ci, którzy wyglądają na mocnych. Znają siebie dlatego starają się stwarzać pozory. bez ognia, bez treści, bez idei, bez polotu... wszystko stanie się rutyną i szablonem. bo ważne jest wiedzieć czego się chce i zawsze być pewnym swoich uczuć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Narysuj mi mapę jak dotrzeć do Twojego serca... Jedynym powodem dzięki czemu lubię szkołę, jest to, że Ty do niej chodzisz... Dzień bez Ciebie jest straconym dniem Czasami łatwiej zapomnieć coś czego nie było, niż coś co trwało wieczności A na twarzy ze sto masek... |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
|
jak miło
![]() ![]() został tylko zapach po nim , dla niej to wsyztsko.
-Wiesz, niektóre miłości, te które okazują się pomyłką, są jak papierosy, lepiej rzucić. - a po czym je odróżnić? - Dociera to do Ciebie, kiedy oddychasz czystym powietrzem i w głębi siebie czujesz, że różni się od dymu, to jest szlachetne… i wtedy już wiesz, że czyste powietrze jest tym, czego pragniesz… mam silna wole... robi ze mna co chce Ciszy szukam... Tylko kurva nie wiem jak wygląda... Ale wiesz... że jak się skusisz... to nie bedzie odwrotu . ? różane policzki wypełnione tęsknotami . człowieku zapalczywy i ślepy! ona Cię kochała.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.