|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do płaszczyka to Mango, z Anglii, kupiony na all od kogoś kto się w niego nie mieścił. Trzeba szukać i czekać. Czasem można coś naprawdę fajnego kupić.Ie pod prysznic, bo samej głowy nie chce mi się myć.
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam mam mikser wczoraj zrobiłam nalesniki, salatke i wuzetke![]() w ogóle to mam ochote na kebaba lub coś w tym stylu... |
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lecę na korki, ale mi się nie chce, spać bym już poszła.
Garfi, niezły tekst, skorzystałaś ![]() Syla, biedna Lenka, ale z drugiej strony to dla jej dobra. U nas w szpitalu wprowadzili zakaz odwiedzin
|
#3155 |
|
Zadomowienie
|
Przestanę tańczyć na weselach, bo jakbym siebie zobaczyła w czymś takim to chyba bym padła
http://www.youtube.com/watch?v=QkOhZ...eature=related |
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elusia trzeba bylo temu gosciowi napisac, ze tak tak chcialas fotki, bysmy sie posmialy Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-19 o 15:32 |
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3158 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witacjie ![]() ja sie tylko witam...a odpisywac bede wieczorkiem bo o 15 worcilam od Piotrka a teraz siostra mni wyciaga do Klubu Konnego bo dawno nie bylysmy tak.....wiec do uslyszenia' Buzka |
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam, że pomyłka.. ale mam nr gg.. więc zawsze mogę być zainteresowana obejrzeniem
|
#3161 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eluśka plecki bolą nadal, jeszcze dziś postanowiłam pozamiatać i sobie dorobiłam większego bólu Syla biedna Lenka, ale to dla jej dobra, myślę, że aż tak bardzo ją nie balało, bardziej może się wystraszyła całą tą sytuacją. Tadzia fajny płaszczyk, ale na tym spotkaniu bys się chyba w nim zgrzała. Dobrze że pójdziesz z tż na zakupy, kup sobie jaką marynarkę ( zawsze się przyda ) albo sweterek rozpinany czarny ( też się przyda i do wszystkiego pasuje ). Oczywiście pochwal się zakupami. Ciekawe czy Ala jest już w domku ? ![]() Zanka, ale Filipek zasuwa już szybko na czworaka. Piękny on jest
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-11-19 o 16:55 |
|
|
|
|
#3164 |
|
BAN stały
|
Mam 33 str mgr
a trzeba mieć min 80 str M. mi pomógł z wykresami |
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisali nam
![]() Zanka fajowy Filipek, conajmniej jak w przyspieszonym tempie
|
|
|
|
#3166 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie ciesze, bo swojej kasy nie musimy wydac ![]() Ogladacie "Pierwsza miłosc"?
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokladnie tez mnie to strasznie wkurza, jaka ona jest zrytaciekawe czy beda ze soba krecic albo miec romans
|
|
|
|
|
#3170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratulu ję ZuziaCytat:
ja kiedyś oglądałam, ale jakiś czas temu przestałam to już nie wiem o co biega Zanka, Filip jest super, tak jak Domi napisała, wygląda jakby w przyspieszonym tempie leciał ![]() Ela, powodzenia na rozmowie
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję.. ale jeszcze nie wiem czy pójdę.. ehh.. dzwoniła kobieta z polskiego centrum marketingowego w sprawie pracy.. mowie, ze musze sie zastanowic.. zadzwoni w pon..
idę się kąpać i dopakować... nie chce mi się jak nic... Domi to fajnie z tą wanną.. a ja pierwsza milosc ogladalam ale juz rzadko..Garfi.. jak brat zareagował na wieść szybie..? Zuzia gratuluję.. Vcelka Tż mi powiedział, że na ostatki na imprezę firmową idziemy..i nie wiem co nałożyć... fajnie..oby wypaliło
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-19 o 21:34 |
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() małżon mi się rozchorował ...trochę z początku było paniki bo wczoraj miał 37,8 a dzisiaj pojechał do pracy i dzwoni potem i mówi, że jednak wraca wcześniej bo oddziałowa kazała mu spadać do domu bo ma 38,4 i ledwo żyje...a że on w szpitalu to wiecie...lepiej dmuchać na zimne.Pojechał od razu do lekarza....już planowaliśmy, że może w razie czego do matki się na parę dni przeniesie ale okazało się, że na szczęście choroba się dopiero rozwija i dostał antybiotyk...uff... no i oczywiście zwolnienie lekarskie ale stwierdził, że jak do niedzieli wyzdrowieje to pójdzie do pracy normalnie bo L4 ma od soboty niby wypisane a do pracy powinien iść teraz dopiero w niedziele.
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko :/:/:/ trzymam kciuki, zeby szybciutko wyzdrowial... |
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor.. zdrowia dla męża życzę..
gdyby mnie już jutro rano nie było to wszystkim życzę udanego weekendu.. ![]() p.s.: zostanę chyba konsultantką oriflame a co tam może będzie zainteresowanie.. taki mały kaprys.. pobawię się w to trochę.. nic mnie to nie kosztuje.. fajne bonusy są ![]() dobranocka.. trzymajcie się do usłyszenia
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-19 o 22:41 |
|
|
|
#3175 | |
|
BAN stały
|
Alkamor zdrówka dla męża!
Jejku spać mi się chce... spadam do wyrka... oczy mi się zamykają ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
wzajemnie... |
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..... no i dobrze, ze tak sie stalo
|
|
|
|
|
#3177 |
|
BAN stały
|
extra filmiki
Alkamor-buzka i kciuki zeby maz wyzdrowial.... Domi-nio niezla byla z ciebie chudzinka...a pokazesz mi kiedys twarz ![]() Tadzia-fajnowy plaszcz(ja takiego bym nie mogla miec za duzy biust ) a i filmiki slodkieGusia-fajna sukienka i doodtaki.. Elusia_Ty dzis przyadkiem nie masz imienin Jak tak to wszystkiego co najlepszeI wrocilam do was.... Ja bylam w Klubie konnym w odwiedzimy bo dawno s sisorka nie bylysmy bo ona teraz gdzies indziej jezdzi...Fajnie bylo Uwielbilam sie przytulac do Koni i dawac i smakolyki..i jak tak slodko do mnie rżą..A bylam dzis u Piotrka i jestem z siebie dumna z asertywnosci bo jak wiadomo czasem sprzatlam mamie piatrka cos tam w domku a dzis...chodz jak uspalam piotrka to przez godzinke czeklam z jej starszym synkiem na nia to nic nie sporztnelam chodz najzel nieziemski byl i ejstem dumna jeszcze z jednej sytulacji bo Mama Piotrka zasugerowala zebysmy posprztaali weradne z kolckami czyli 4 kosze duze posortowac klocki zwykle lego,pirackie i rycerskie i Piotrkiem z tym jego bratem co ma 9 lat a jest rozpuszczony jak ifx..i chyba ma to ADHD.No i ona wyszla a ja mowie"chodz Maciek(brat Piotrka) idziemy posprzatac" a ten oki..wiec idziemy a ten mowi tak"No Jagoda z Piotrkiem posprzta" i zaczyna mowic jakie kloci do jakiego kosza itp. a ja na to"Co ja mam to sprzatac a ty co bedziesz wydawla rozkazy oo nie...Wiesz to wasze klocki a nie moje a pozatym to ja jestem od pilnowania was,a nie do sprzatnia..." i co Odrazu zabral sie za sprztanie bez gadania....I wtedy poczulam sie jeszcze lepiej![]() Glopie sytulacje niby ale ja malo kiedy powiem NIE i dlatego sie ciesze....A pozatym to oki...dzis znacznie lepszy humrek mam
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Garfi to i dobrze wyszło..
fajnie, że nie było żadnej sprzeczki.. ![]() dobrej nocki uciekam.. narno trzeba wstawać i jeszcze popatrzeć bo mam wrażenie , że czegoś nie wzięłam.. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- p.s.: 5 listopada miałam.. i raczej wtedy obchodzę.. ale dziękuję.. ja świętować mogę cały rok
|
#3180 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

?
bo się nie nauczy

To bylo starszne

tez mnie to strasznie wkurza, jaka ona jest zryta
...trochę z początku było paniki bo wczoraj miał 37,8 a dzisiaj pojechał do pracy i dzwoni potem i mówi, że jednak wraca wcześniej bo oddziałowa kazała mu spadać do domu bo ma 38,4 i ledwo żyje...a że on w szpitalu to wiecie...lepiej dmuchać na zimne.Pojechał od razu do lekarza....już planowaliśmy, że może w razie czego do matki się na parę dni przeniesie ale okazało się, że na szczęście choroba się dopiero rozwija i dostał antybiotyk...uff... no i oczywiście zwolnienie lekarskie ale stwierdził, że jak do niedzieli wyzdrowieje to pójdzie do pracy normalnie
bo L4 ma od soboty niby wypisane a do pracy powinien iść teraz dopiero w niedziele.
do usłyszenia