|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Szukam:
My Insolence Very Irresistible She Wood Velvet Forest She Wood Crystal Creek Bvlgari Omnia Oriflame Mirage NafNaf, Naf Naf i Too Estee Lauder Sensuous Molekuły, zwłaszcza Molecule 01 zapachy na wymianę w podpisie
|
|
#3152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W takim razie za to co sobie wybrałaś ostatecznie poproszę: Opium 2009 YSL edt 5 ml Feminite du Bois Serge Lutens 5 ml Fruit Salad Demeter 2 ml Chocolate Covered Cherries Demeter 2 ml Creme Brulee Demeter 2ml Messe de Minuit Etro 2 ml Volie d'Ambre Le Parfum Yves Rocher 1 ml Amarige Givenchy 1 ml Image Cerruti 1 ml Jeżeli Ci taka wymiana pasuje możemy przejść na prv. Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-01-01 o 14:31 |
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo szukam Bonfire.
W zamian mogę zaoferować samplerki (m.in) ze wspólnych zakupów (1-2 ml): Wonderwood Ceremony Burmese Rosewood Incense (Williamson) Alamut oprócz tego jakby ktoś był zainteresowany: duży próbas Angel (nieruszany, w kartoniku) i odlewki: Burberry London (specj. ed.) Rose Ikebana Nomadic for Him
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3155 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge EDT Cacharel, Noa Calvin Klein, CK IN2U Women EDT Clinique, Happy Demeter, Pina Colada EDC Donna Karan, DKNY Be Delicious Donna Karan, DKNY Red Delicious Givenchy, Hot Couture EDP Guerlain, Aqua Allegoria Mentafollia Hermes, Elixir des Merveilles EDP Kenzo, Kenzo Amour Indian Holi EDP L'Occitane, Cherry Blossom EDT Oriflame, Home Collection, Breakfast in Paris Home Fragrance Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat EDT Sephora, Insouciante? Vanille Mangue EDT Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT YSL, Baby Doll EDT Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine EDC Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (stara wersja) Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT Yves Rocher, Secrets d'Essences, Vanille Noire EDP Aquolina, Pink Sugar EDT CB I Hate Perfume, Burning Leaves Perfume CB I Hate Perfume, In The Library Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao EDT Demeter, Brownie EDC Demeter, Cinnamon Bark EDC Demeter, Sugar Cane EDC Demeter, Sweet Delights, Cinnamon Bun EDC Ginestet, Botrytis EDT La Perla, Love Frills, Dark Extacy EDT L'Artisan Parfumeur, Mechant Loup EDT Parfumerie Generale, Musc Maori EDP
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję próbki Incensed Smell Bent, 0,5 ml w zupełności wystarczy. W drugiej kolejności poznam inne zapachy tej marki, których nie znam - znane to te w nawiasie. W zamian mogę podzielić się innymi SB (Hungry Hungry Hippies, Never Never Land, Elf, Sunshine, Sexy Turtleneck, Reindeer Games, Moctail, Chile Vanilli, Tibet up Bottom) lub czym innym
|
#3157 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję Chanel Mademoiselle
, Shiseido Zen , Gucci Guilty , Acqa di Gioia, Hypnotic Poison, Flowerbomb i inne w tym typie. Oddam odlewki ze wspólnych zakupów:Lancome Hypnose - 3 ml, Angel - 3,5 ml, Angel La Rose - 3 ml, Lanvin Eclat d'Arpege 0,5 ml, Les Notes Gourmandes DoRe - 4 ml, Versace Crystal Noir - 1,5 ml La Praire Life Threads Gold - 2? ml Clarins Par Amour - 5 ml Mogę zrobić odlewkę Opium(męskie - podbiorę mężowi ).
|
|
|
|
#3158 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Tylko teraz nie mam samplerków (będą prawdopodobnie w przyszłym tygodniu z rzutu Daff), a jedynie atomki 5 ml i 10 ml. A gdyby Incensed miało być samotne w kopercie, mogę mu dodać do towarzystwa (o ile nie znasz i chcesz poznać) coś tytoniowego, czyli Tobacco Vanille Voluspy, i coś różanego, czyli np. Miss Charming albo Lady Vengeance od Julii co ma gnata
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zamian mogę zaproponować Ci próbki Smell Bentów lub inne próbki, postaram się w ciągu dwóch dni aktualizować listę Dzięki za propozycję
|
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
Trochę nowości
Na wymianę mam: Flaszeczkę ArdenBeauty ok. 8 ml/15, Iris Noir YR ok. 8/9 ml we flaszeczce 15 ml Próbki fabryczne: 1. Laura Biagiotti Due Donna 2 ml nowa 2. Laura Biagiotti Misterio di Roma ok. 2 ml - rezerw. Nerola 2. Bvlgari Notte edp ok. 1,5/2 ml atom. 3. Moschino Funny 1, 5 ml nowy - rezerw. Jessica855 - wolny jest jeszcze jeden 4. Moschino Funny! Ok. 1,2 ml/1,5 - rezerw. Nerola 5. Moschino Funny! 1, 5 ml - rezerw. aileen 5. Flowerbomb edp 1,5 ml atom. nowe - rezerw. aileen 6. She Wood ok. 0,5 ml/1,5 atom. - rezerw. aileen 7. Versace Bright Crystal zostało ok. 1, 5 ml z atom. fabrycznego, - rezerw. Jessica855 8. Noa Dream 1, 5 ml atom. nowa 9. Kate Moss Vintage Muse 2 ml nowa 10. Replay for Her 1, 2 ml nowa (Procter&Gamble) 11. Nina Ricci Ricci Ricci ok. 0,4/0-5 ml atom. 12. He Wood Ocean Wet Wood 1,5 ml atom. razy 2 szt. 13. Marc Jacobs Lola 1, 2 ml 1 szt. 14. Gucci II ok. 1 ml 15. Max Mara, Max Mara zdaje się 1, 7 ml 16. Currara Touch &Die ok. 0, 5 ml 17. Versace Versense 1,4 ml 1 szt i 2 ml w atomizerze 1 szt 18. YR Flowerparty ok. 3, 5 ml 19. Boucheron Trouble 1, 2 ml atom. 20. Escada Moon Sparkle 2 ml Próbki lane: 1. Paco Rabanne Black XS ok. 0, 9 ml - rezerw. aileen 3. Torrente, L'Or de Torrente, 4 ml 4. --- 5. Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 8 ml 6. Moschino Light Clouds- ok. 1,8 ml - rezerw. Jessica855 7. Bvlgari Pour Femme edp – 10 ml - rezerw. Pin Up Girl, jeszcze z 3 ml wycisnę dla was 8. Kylie Minogue Couture ok. 1, 6 ml 9. Kate Moss Vintage edt – do 10 ml 10. Kylie Minogue Darling ok. 3, 5 ml 11. Cacharel, Noa Perle 1 ml 12. --- 13. Kenneth Cole New York Woman edp ok. 4 ml - rezerw. Nerola 14. Beckham Intimately Night Woman (ta z mirrą) - ok. 1, 7 ml - rezerw. aileen 15. Lolita Lempicka, Si Lolita 2 ml - aileen, Jessica 855 ale 0, 5 ml jeszcze się znajdzie 16. Kate Moss Wild Meadow - 2 ml 17. Currara Taboo 10 ml 18. Currara Jungle Fever do 6 ml 19. Fabio Verso Entusiasmo - do 20 ml 20. Shilpa Shetty S2 ok. 1, 5 ml 21. Beckham Intimately Women ok. 5,5 ml (ta różowa, nie wersja night) 22. Beckham Signature Women edt 4 ml 23. Giorgio Beverly Hills So You edp 2 ml 28. Kenzo D'Ete 1,8 ml - rezerw. Nerola 29. Max Mara Gold Touch 1 ml 30. Masumi - dezodorant perfumowany do 10 ml - ale zapach trwa nawet zimą na dworze :O 37. Absynthe - Lacroix ok. 0, 2 ml - rezerw. aileen 38. Oilily Muse edp 5 ml 39. Paris Hilton Can Can 1 ml 40. Halle Berry, Halle ok. 3 ml atom. 41. --- 42. Van Cleef&Arpels Hiver ok. 3, 5 ml atom. 43.--- 44. Bvlgari BLV 3 ml 45. Diamond Musk Oriflame do 10 ml Szukam: Moschino Cheap&Chic Insolence edt My Insolence Very Irresistible She Wood Velvet Forest She Wood Crystal Creek Bvlgari Omnia Oriflame Mirage NafNaf, Naf Naf i Too Molekuły, zwłaszcza Molecule 01
|
|
#3161 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukuję chociaż kropelki do powąchania (może to być nawet mniej jak 1 ml):
- Gaiac M.Micallef, - Encre noire Lalique, - Wenge Donna Karan, - któregokolwiek z serii Incense COS (Kyoto, Zagorsk, Jaisamler, Avignon...), - Olibanum Profvmvm Roma. Nie mam ze swojej strony nic zbyt wielkiego do zaoferowania, ale może się uda: - Histoire d'Eau Amethyste Mauboussin, - Delices de Cartier, - Delice d' Epices Nina Ricci, - Funny Moschino, - Amarige Mariage Givenchy, - Pink sugar Aquolina. Mogę też odlać z: - Celine Oriental Summer, - Tobacco Vanille Voluspa, - Kenzo Jungle Elephant, - T T. Hilfiger (pour homme).
|
#3162 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Lady V mam odlewkę, ok. 8 ml - całej się nie chcę pozbywać, ale jak podzielę na pół, to obie będziemy mieć po 4 ml ![]() Cytat:
Zwłaszcza Elfa i Reindeer Games. Daj proszę znać, jak zaktualizujesz listę (w tym listę chciejstw) |
||
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
zapachy Parfums de Rosine La Perla Eclix niszowe paczule tytoniowe Demetery i inne zapachy z tytoniem Lka nowości nieniszowe (zeszłoroczne to dla mnie równiez nowości ) zapachy Chanel (no 19, Chance, Coco M, Coco, Allure, Allure S.) za Smell Benty chętnie inne zapachy tej marki no i co mi wpadnie w oko Oddam: flakony: Far Away ok. 10/50 ml Fleur de Sephora Magnolia 50 ml tester Fleur de Sephora Hibiscus 30/50 ml próbki gotowe i fabryczne (f) z atomizerem (a) lub lane: Versace Woman f Hippy Fizz f a Eau des Merveilles a The Parfum Jourdan Wish Pink Diamond The Vert YR Cabotine Rose (4 ml) Versace Metal Jeans f GAP Close Gucci EdP II It's Kaos Gosh Frankincense&Myrrh Czech&Speake f Benefit Lee Lee Les Belle zielone pomidorki Biała czekoladka Cioccolato Mon Amour Demeter Chocolate covered Cherries Demeter Blueberry Muffin Demeter Hershey's Special Dark Ete Van Cleef&Arpels Automne Van Cleef&Arpels Smell Benty: Hungry Hungry Hippies olejek Never Never Land EdT (do 5 ml) Sunshine EdT a Tibet up Bottom EdT Sexy Turtleneck EdT (do 4 ml) Mocktail EdT odlewki gotowe z atomizerem: AoD le Secret Satal d'Hiver 2,5-3 ml Iris Donna Karan 2,5 ml Autumn Walk in Tuscany Oriflame room spray 4 ml odleję większą ilość: Kenzo Air Delicious Chocolate Gale Hayman Kashmina Touch Patchouli Demeter Cioccolato mon amour Fondente Extra C'est la Fete! Patchouli Lavender 1920 Berkeley Square Honey&Lemon L'occitane (tu mogę nawet oddać flakon ok. 50/75 ml) Kelly Caleche EdT Breakfast in Paris room spray Oriflame Cabaret Gres Cedre Bleu YR Paczulowanilia odleję mniejszą ilość lub zrobię próbkę: to za coś specjalnego Black Cashmere stare do 3 ml Rose Absolute Stella McCartney do 3 ml Angel Liqueur do 3 ml OI stara do 3 ml Pistachio Ganache próbkowo
|
#3164 |
|
Perfume Lover
|
Rozpaczliwie, ale to bardzo rozpaczliwie poszukuje chociaz 1ml Kenzo Pour Homme. Lista probek w podpisie.
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile chcesz? wymienisz się za Costesa?
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Perfume Lover
|
Mi wystarczy 1ml, nawet polowa i tak chetnie wymienie sie za Costesa, ale
tu pada pytanie: co i w jakiej ilosci moglabys oddac z tej listy:norma kamali - ceremony etat libre d'orange - like this donna karan - labdanum tom ford - tobacco vanille
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię:
niebieski - rezerwacja ODLEWKI: Creed, Love in White 7-7,5ml S. Lutens, Muscs Koublai Khan 2ml (sampler) S. Lutens Chene ok. 5ml S. Lutens Ambre Sultan 2ml Donna Karan, Chaos (nowa wersja) 6-7ml Eau d'Italie, Baume du Doge 2ml (fiolka) Andy Tauer, Eau d’espices 2,2ml Tauer, Le Maroc pour Elle 1,5ml Agent Provocateur ok. 4ml Lalique, Perles 2ml Lalique, Eau de Lalique 5ml Paco Rabanne Pour Elle 5ml (w dużej fiolce) Sonoma Studio, Wood Violet 2ml (najchętniej za Winter Woods Sonomy) Hermes, Hiris 5ml Byredo, Gypsy Water 4,5ml Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite 3ml PRÓBKI: Ch. Dior, Dolce Vita 1ml Givenchy, Ange Ou Démon ok. 0,5ml M. Micallef Ete 1ml M. Micallef Autumn 2ml Costes 2, 1-1,5ml (at. 5ml) Demeter, Christmas in NY 1,2-1,5ml (sampler) Demeter, Cinnamon Bun 2,5-2,7ml Parfum d'Empire, Cuir Ottoman 1-1,2ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml Heeley, Cardinal ok.1ml Molinard, Ambre 0,3-0,4ml Comme des Garcons, Calamus ok. 1ml Annick Goutal, Duel 0,5-0,6ml Smellbent, Mama Casis 2ml Smell Bent, Tok’yo Mama 2ml Smellbent, Elf (mogę zrobić jakąś małą odlewkę, próbkę) Byredo, Baudelaire 1ml L'Artisan, Premier Figuier Extreme 0,7ml Yves Rocher, Cedre Bleu 1ml Thierry Mugler, Rose Angel 1-2ml SZUKAM: Diptyque, Tam Dao (inne Diptyque również) Etat Libre d'Orange Secretions Magnifique Etat Libre d’Orange, Rien I inne Etat Libre d’Orange CdG, Wonderwood L’Artisan, Verte Violette Ale też: Premier Figuier, Mure & Musc, Piment Brulant, Ananas Fizz Les Nez, Let me play the lion Micallef, Vanille Aoud, Aoud Gourmet Kilian, Back to black Nasomatto, wszystko poza Black Afgano Sonoma Studio, Winter Woods Winter Delice O. Durbano Pink Quartz I inne mi nieznane A w większej ilości: Musc Ravageur Frapin 1270 Idole de Lubin - najchętniej samplerkowe ilości (2-2,5ml) L'Artisan , Dzongkha Parfumerie Generale, Bois Blond - najchętniej samplerkowe ilości (2-2,5ml) Night Aoud, Micallef Niektóre Lutensy Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2011-01-10 o 18:27 |
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
Oddam miniaturkę Light Blue - ok. 3 ml za cokolwiek.
|
|
|
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pasuje Ci wymiana za jedną próbkę? mogę dorzucić niedużą próbkę labdanum na zachętę. Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2011-01-03 o 21:33 |
|
|
|
|
#3171 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
Przykro mi, ale nie oddam odlewki Costesa za kilka kropel Kenzo. Mam go 5 ml i wolalabym calego poslac w swiat.
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2011-01-03 o 22:09 |
|
|
|
|
#3172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
Heh, jak mialam samo Costes, to padaly pytania czy to 1 czy 2, teraz tez nieporozumienia. Ahh, jaki ten Costes kontrowersyjny :P
|
|
#3174 |
|
Guerlain Lover
|
Poszukuję odlewki lub próbek od 3ml wzwyż Havanna Vanille L'Artisan
W zamian oddam dużo
|
|
|
|
#3175 |
|
Konto usunięte
|
Nadal mam do wymiany:
PERFUMY * Azzaro Visit 25/30 ml * Calvin Klein Truth 7/30 ml kod:6338 * Calvin Klein Contradiction miniaturka 8/10 ml * Calvin Klein Secret Obsession 50/100 ml kod:8277 * Elizabeth Arden Ardenbeauty miniaturka 7/10 ml kod:7NA8 * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml + pudełko kod: 8365071 * Lancome Magnifique miniaturka 4/5 ml + pudełko * Prada Amber miniaturka 7 ml + pudełko * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml ODLEWKI W ATOMIZERACH * Alexander McQueen Kingdom EDP 3 ml * Charles Jourdan The Parfum 6 ml * Chanel Allure Sensuelle 9 ml * Demeter Jasmine 4.5 ml * Demeter Linden 4.5 ml * Demeter Earl Grey 4 ml * Demeter Mahogany 6 ml * Etro Ambra 3 ml * Max Mara Le Perfum 7 ml * Molinard Vanille Patchouli 3ml * Molinard Ambre 4ml * Prada L'Eau Ambree 5 ml * YSL Nu EDP 8 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Armani Mania Femme 3 ml R * A. Goutal Vanille Exquise 2ml R * Balmain Ambre Gris 0.80 ml R * Bvlgari Pour Femme 1.8 ml R * Benetton Sport woman EDT 2ml F * Chanel N'19 EDT 2ml F * Cartier Delices EDP 1.2ml F * Charles Jourdan The Parfum EDP 0.80 ml R * Dolce & Gabanna L'eau the one 2ml F * Demeter Amber 0.80 ml R * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Escada Collection EDT 2ml F * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R * Karl Lagerfeld Sun Moon Stars 3.5 ml R * L de Lolita 0.60 ml R * Lavin Eclat D'Arpege 1.5 ml F * Laura Biagiotti Due Donna 2 ml F * Lacroix Bazar Summer 1.8 ml R * Stella Cadente Miss Me EDP 2 ml R * Sarah Jessica Parker Lovely EDT 2ml F * Tresori d'oriente jasmin di giava 1.2 ml R * YSL Opium eau d'ete 2 ml R Z WŁASNYCH FLAKONÓW MOGĘ ZROBIĆ * Bvlgari Omnia - do 5 ml * CK One - do 5 ml * Dior Dune - do 5 ml * Dior Dolce Vita - do 5 ml * Givenchy Amarige Mariage do 2 ml * Guerlain Samsara EDT - do 5 ml * JPG Classique EDP - do 5 ml * Kenzo Jungle Elephant - do 10 ml * Trussardi Essenza del Tempo - do 5 ml * Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur - 10 ml * Van cleef & arpels les saisons Winter - do 10 ml * Van cleef & arpels les saisons Autumn - do 5 ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-01-08 o 16:18 |
|
|
|
#3176 |
|
Perfume Lover
|
A ja nadal rozpaczliwie szukam Kenzo Pour Homme
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Miszono, a czego poszukujesz za te cuda?
|
|
|
|
#3178 |
|
Mother of Cats
|
Agnysko, Twoja lista jest wielce kusząca - i mam problem co wybrać
![]() Więc pod spodem wrzucam listę tego, co mi się podoba, z wytłuszczonymi rzeczami, do których najbardziej śmieją mi się oczy, a Ty proszę napisz, co z tego możesz oddać, dobrze? - Smell Bent, Elf (1 ml) - Smell Bent, Reindeer Games (1 ml) - Smell Bent,Tibet up Bottom (1 ml)- Frankincense&Myrrh Czech&Speake f - Biała czekoladka Cioccolato Mon Amour - Cioccolato mon amour Fondente Extra (ok. 1 ml) - C'est la Fete! Patchouli (ok. 1 ml) - Breakfast in Paris room spray Oriflame (ok. 1 ml) Ze Smell Bentów oprócz Incense mam jeszcze sampler (2,5 ml bez 3 psików) siejącego postrach Desperado (u mnie na skórze to taki specyficzny zapach nowo rozpakowanych części komputerowych - plastiku i elektroniki, który potem robi się bardziej skórzasty). |
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko muszę ogarnąć co, ile i kto komu, ale to już może na PW.Hisoko, u Ciebie niestety tym razem nic
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-01-04 o 17:21 |
|
|
|
|
#3180 |
|
Konto usunięte
|
z próbek lub małych odlewek (max 5 ml) szukam:
* Annick Goutal Encens Flamboyant * Annick Goutal Ambre Fetiche * Annick Goutal Musc Nomade * Annick Goutal Duel Homme * Annick Goutal Songes * Annick Goutal Sables Homme * Angel Schlesser Femme * Calvin Klein Obsession * Calvin Klein Beauty * Carolina Herrera CH * Cerruti 1881 Collection EDP * Chloe 1975 EDT * Demeter (oprócz Fruit Salad, Chocolate Covered Cherries, Creme Brulee, Fig Leaf, Earl Grey, Wet Garden, Jasmine, Mahogany, Linden, Laundromat, Sugar Cookie, Graham Cracker, Chrismas In New York, Sawdust, Brownie, Mulled Cider, Snow) * Etro Etra * Etro Heliotrope * Etro Patchouly * Etro Shaal-Nur * Etro Vicolo Fiori * Estee Lauder Knowing * Giorgio Armani Emporio for Her * Guerlain L'Instant * Givenchy Jasmine * Givenchy Fleur d'Oranger * Givenchy Very Irresistible Cedre D'Hiver * Lanvin Arpege * Lutens Bois Oriental * Lutens Vetiver Oriental * L Artisan Al Oudh * L Artisan Bois Farine * L Artisan Coeur de Vetiver Sacre * L Artisan Havana Vanille * L Artisan L'eau d'Ambre * L Artisan l'eau d'Ambre Extreme * L Artisan Mechant Loup * L Artisan Poivre piquant * L Artisan Premier Figuier * Marc Jacobs Perfume * Oscar de la Renta Volupte * Priscilla Presley Indian Summer * Parfum d'Empire Aziyade * Prada Infusion De Fleur d´Oranger * Tresori D'Oriente (oprócz Jasmin Di Giava) a z flaszek: * Calvin Klein CK One Summer (wszystkie) * Calvin Klein Obsession Men * Calvin Klein Euphoria Men * Demeter Fig Leaf * Dior Dune Men * Dior Midnight Poison * Dior Dune * Givenchy Organza Indecense * Jean Paul Gaultier Classique Summer (wszystkie) * Kenzo Jungle Tigre * Tom Ford Black Orchid * Yves Saint Laurent Opium Men Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-01-04 o 21:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Smoka już sobie kliknęłam na allegro, czy mogłabym w takim razie w zamian za niego wybrac sobie cztery 1ml próbki?
, Shiseido Zen