|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Jeśli chodzi o publiczne środki komunikacji to mnie najbardziej obrzydza, jak ktoś siedzi/stoi obok mnie, ma katar i go tak wciąga non stop
![]() ![]() ![]() ![]() A jak ktoś jeszcze weźmie to wszystko wciągnie i później wypluje to już rzyganko murowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
ehh wracam do nauki. Dzięki za poprawę humoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez otwieram łokciem drzwi ![]() powinno sie kartki w łazienkach zawiesic: MYJEMY RĘCE! kiedys ogladałam program, w ktorym badano ile bakterii jest w jakim miejscu domu. np w łazience, w toalecie. i najgorsze jest to, ze jak ktos ma łazienke razem z Wc to bakterie kałowe osadzaja sie nawet na szczoteczkach do mycia zebow!! bleeeeeeee mozliwe, ze my niestety bedziemy mieli takie mieszkanie. chyba sobie wstawie taka szafe łazienkową i bede chować tam szczoteczki zeby nie stały na półce nigdzie.. masakra....
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako prawdziwy "czyścioszek" ![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam nadrabiać
![]() Rain, zazdroszczę rajdu po salonach ![]() Claris, ładna kieca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A z takich historyjek to zdałam sobie sprawę jakie bywają "zadbane" dziewczyny dopiero jak poszłam na studia... to co się wyprawia w damskich łazienkach u mnie na uczelni to jakiś koszmar czasami ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
jeszcze chciałąm im wysypac droge do oltarza platkami roz (jako element niespodzianki tez), ale tz stwierdzil, ze to tandetne:P
#3158 |
Zakorzenienie
|
Spadam pod prysznic i spać. Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
#3160 |
Zakorzenienie
|
JA też idę spać. dobranoc wszystkim
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Biska, mam to samo - obowiązkowo 2-3 razy dziennie idzie patyczek do uszu w ruch
![]() Mania jakaś. I obsesyjnie myję ręce. W domu jeszcze jak w domu... Ale jak wracam skądś - zawsze. I w pracy dostaję SZAŁU po prostu. Co odnoszę talerz, szklankę, butelkę, niosę skrzynkę, wycieram blat, używam szmaty, etc. - zawsze potem myję ręce, czyli właściwie.... co chwilę ![]() ![]() I ja też kąpię się wieczorem ![]() ![]() ![]() W ciągu dnia też myję, jak zjem cebulę/czosnek/rybę ![]() I wiecznie żuję gumę do żucia, ale to uzależnienie akurat ![]() Hmm, co by tu jeszcze z tych dziwactw.... Nie założę dwa razy tych samych skarpetek ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba tyle z moich dziwactw.... Nie ma tego dużo ![]() albo z reszty nie zdaję sobie sprawy ![]()
#3163 |
Zakorzenienie
|
A co tam u Ciebie Ins? Nadrobiłaś nas?
![]()
#3164 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
nigdy w życiu... nie jestem na bieżąco od jakiś 3 części
![]() Jak wpadam, to nadrabiam ostatnich kilka stron i albo idę do pracy albo do spania ![]() ![]()
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coż, tak bywa.
![]() |
#3166 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
#3167 |
Zakorzenienie
|
Zawsze możesz kupić używanego
![]() Wbrew pozorom nie jest to zła opcja ![]()
#3168 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Zobaczymy
![]() ![]() Póki co, to w poniedziałek szykuje się przeprowadzka, i tak już sporo mnie kosztowała... A jeszcze pralki w mieszkaniu nie będzie, więc na razie to chyba będzie priorytet ![]()
#3169 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() ![]() Odnośnie mycia rąk- to samo mam, obrzydza mnie wszystko, co mogło byc dotykane przez osoby niemyjące rąk. Dlatego ostatnio się zaopatrzyłam w żel antybakteryjny, który namiętnie noszę w torebce ![]() Wróciłam właśnie z wydziałówki i muszę powiedzieć.... CUDNIE było ![]() ![]() ![]() Wytańczyłam się za wszystkie czasy, tańczyłam chyba z każdym kolegą z roku jaki tam tylko był. Wyrwałam ciachunio... No i z ciachuniem mały flircik zaliczony. W każdym razie jedna rozmowa M: oj panienko R... ja: słucham panie B... M: no nic, fajnie ruszasz ciałkiem ja: ty też nieźle tyłkiem kręcisz .... ja: nie czaruj tak [o spojrzenie mi chodziło, bo zauważyłam że miał takie... hmm... niekoniecznie żeby zarwać, ale takie, że bardzo dobrze zdaje sobie sprawę ze swojej urody i wie jak wykorzystywać pewne atuty] M: o co ci chodzi? ja: bardzo dobrze wiesz o co M: ale na ciebie te czary nie działają? ja się tylko uśmiechnęłam, tańczymy dalej, przytulił się i do ucha M: działają czy nie działają? ja pomachałam ręką na znak "trochę" M: czyli działają ![]() A taniec... taniec- wyuzdaniec można go nazwać. Ja miałam w każdym razie kisiel w majtkach a i w jego majtkach się co nieco działo ![]() Problem- był pod porządnym wpływem % i coś mi się wydaje że to wszystko to tylko "dobroczynny" wpływ alkoholu. Plus- jestem trzeźwa a się przemogłam, żeby gościa wyrwać na parkiet i przetańczyłam z nim bitą godzinę ![]() Poza tym tańczyłam też dużo z takim innym fajnym kolegą, który podczas odprowadzania mnie do domu kupił mi kebaba i w ogóle nooo..... CZUJĘ ŻE ŻYJĘ!!!
![]() |
#3170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Choji, dzięki za odpowiedź ![]() ![]()
![]() |
#3171 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Za to rodzina TŻ-a zawsze rano. Co mi nie bardzo pasuje... ![]() ![]() ![]() Zależy czy mi się chce ![]() ![]() Ogórki obieram, nie lubię skórki z ogórków, a co najlepsze, do niedawna myślałam, że jest niejadalna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2010-05-26 o 07:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny ale to są pozytywne "dziwactwa" - lepiej myć się nawet 3 razy dziennie, być czystym, czuć się komfortowo - niż nie dbać o siebie ![]() ![]()
#3173 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ola ciesze sie ,że impreza sie udała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
uczymy sie od politykow
![]() ![]() Cytat:
![]() co do zebow to ja wstaje rano - ide pod prysznic i myje zeby, wychodze - jem sniadanie i myje po raz drugi...no i po kazdym posilku i przed spaniem - obowiazkowo
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olka łaaa no to cieszę się niezmiernie że sie wyśmienicie bawiłaś na wydziałówce ![]() ![]() Carmi moim współlokatorom też zdarza się nie umyc rąk po sikaniu ![]() Crozee świetny pomysł z gazetą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- ja myję się wieczorem, w trakcie @ też rano :P Ale to kwestia przyzwyczajenia. Mój nauczyciel Hiszpan nie mógł tego zrozumieć, że można rano wstać i bez kąpieli zacząć dzień ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- a no i z myciem rąk mam podobnie, często myję, obowiązkowo jak wracam skądkolwiek do domu. I po toalecie, na szczęście nauczyłam tego moją rodzinę bo nie było to w zwyczaju ![]() Czasem nawet nic nie robiąc czuję że mam brudne ręce i muszę umyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Cześć. U nas w pracy na tapecie temat pomocy finansowej dla powodzian. Eh... ja mam dokładnie takie zdanie jak Aleks i Gwizdaczek.
Napiekłam 2 blachy muffinek z fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami z tego przepisu http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/M...a-papryka.html (prawie identyczny jak ten Aleks) |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle to tulę Cię moimi nieobsikanymi rękami ![]() ![]() ![]() Ins, a co u Ciebie, poza tym, że nie masz czasu? mam nadzieję, że dobrze ![]() Olka, ale Ci fajnie ![]() A jeszcze co do higieny, to opowiem Wam taką historie: moja mama za młodu miała taką obsesję na punkcie mycia miejsc intymnych, że myła je po każdym korzystaniu z toalety (tak normalnie, mydłem, wodą ciepłą itp.) i się nabawiła jakiejś infekcji przez to i od tamtej pory się ogranicza do 3 razy dziennie + kąpiel ![]() ja się myję co wieczór i co drugi dzień rano, jak myję głowę. a ręce to średnio co godzinę. i też mnie obrzydzają środki komunikacji miejskiej ![]() lecę do pracy, potem do mojej mamy, do mamy P. (ma urodziny - tłumaczyłam to mej mamie przez 10 minut, bo ona myślała, że idę do niej z okazji Dnia Matki ![]() ![]() felieton napisany, aczkolwiek nie jestem z niego dumna... a co do gejów, ja lubię i to bardzo, ale nie za bycie gejem, tylko za charakter, a więc w zasadzie lubię tylko tych, którzy tym nie epatują (jak kolega, którego Wam pokazywałam w klubie. totalnie niegejowsko się zachowuje ![]() ![]() ![]() no i Cejrowski jest spoko, jak opowiada o podróżach, tradycjach innych kultur itp., ale nie potrafię zrozumieć, jak można skreślać kogoś za to, że kocha osobę tej samej płci ![]() tego mojego kolegę kilka miesięcy temu pobili sąsiedzi, bo nie pasuje im, że "tacy ludzie" mieszkają w ich heteroseksualnym bloku. i sorry, ale jeśli kogoś razi trzymanie się za ręce dwóch facetów, to chyba ma problem ze sobą - oni jedynie tyle robią publicznie, bo po prostu nie lubią się całować przy ludziach, siadać na kolana czy w ogóle okazywać sobie uczucia, są tacy i już, ale za ręce się czasem trzymają. i za to dostali ![]() OK, lecę, miłęgo ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-05-26 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki, wczoraj moja tymczasowiczka pojechała do zakopanego http://www.mati.com.pl/tonz/?strona,...,1393,ant.html
moje dziewczynki zdążyły sie zakumplować a ja z Tż przywiązaliśmy się odrobinę przez co wczoraj mieliśmy smutny wieczór ale z drugiej strony cieszyliśmy się że będzie miała swój stały domek. Dzisiaj z koleżanką jedziemy kupić jej nowe oprawki. Rano obudziło mnie słoneczko ale już gdzieś się chowa za chmurami, mam tylko nadzieję że nie będzie padać bo mnie coś bierze (katar, gardło i załzawione oczy) |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Gizdak, no niestety to trochę zachodu wymaga ;/ Ale może gdzieś w lokalnym biurze znajdzie się ktoś kto pomoże.
Ja też sobie nie wyobrażam pójścia spać bez kąpieli/prysznica, a rano to przemywam te najbardziej newralgiczne miejsca. I bieliznę i skarpetki zmieniam codziennie, ale spotkałam kilka osób które nosiły nie prane rzeczy. Nie mam mani mycia rąk co chwilę. Myję jak czuję potrzebę, ale obowiązkowo po wc, nie wyobrażam sobie łazić z takimi rękami później i coś np. jeść. No i podczas @ też jestem częściej w łazience. Co do seksu spontanicznego to nawet po całym dniu gdzieś poza domem nie mam nic przeciwko, ale nie na wszystko sobie wtedy pozwalamy. O zakupie tych chusteczek dawno już myślałam ale nigdy nie mogę się zebrać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.