|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
jak nic:pmam nadzieję że jednak będzie ładnie i pojadę, teraz oglądam fakty a potem będzie pogoda więc zobaczę ![]() to faktycznie niezłą głupotę robią ale ich sprawa jak tacy bogaci są to chuj z nimi ![]() Cytat:
Cytat:
to widocznie masz za ciemne włoski żeby Ci ładnie kolor złapało mam nadzieję że będzie jakieś wyrywanko kocham flirt, tż o niczym nie musi wiedzieć![]() aha jak masz wadę to pewnie czemu nie ja mam astygmatyzm i tylko -0,5 ale nie noszę okularów bo mi żadne oprócz przeciwsłonecznych nie pasują![]() to zaraz Cię znajdę o ile masz foto i miasto Kalisz bo tak to inaczej nie da rady![]() o matko to pyszności
|
|||
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Kurna może tylko tak młodo wyglądał , ale obrzydliwy był, naprawdę nigdy nie widziałam tak brzydkiego faceta/chłopaka... porażka
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie możliwe że tylko tak młodo wyglądał bo i trzeba być pełnoletnim i jeszcze kartę kredytową ale niektórzy są faktycznie paskudni, ja jak wchodzą mi takie pasztety na czata to biorę przesuwam okienko żeby schowała się ta część na krawędź ekranu i wtedy ich nie widać a ja mogę sobie dobijać na konto![]() aha dla Ciebie będzie kochana9,68€ za lipiec i jak tylko przyjdą mi pieniążki to Ci wyślę na Twoje konto zgłoszę się na gg żebyś mi podała dane do przelewu na pewno dzisiaj wysłali pieniądze bo jest potwierdzenie nadania ale kiedy będą to nie mam pojęcia, tak jak pisałam wcześniej do 3 dni roboczych powinny być
Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2010-08-20 o 19:38 |
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie weszłam na tego facebooka i Desperados ma tam konto haha :/ Ale nie ma żadnych swoich zdjęć , bo bym Wam pokazała tą parszywą mordę ![]() Kurde w sumie mogłam tak zrobić, ale on tak zawzięcie walił tego konia, że gdybym mu nic nie pokazała, to pewnie sam by się rozłączył Cholera to ładnie urobiłam ![]() No to teraz już jesteś mój alfons pełną parą |
|
|
|
|
#3155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko jak sie rozlaczylas to juz to widze ![]() Cytat:
![]() jak mozna nie jesc andrutów?! to najlepsziejsze co moze byc ![]() no to ladnie ja ostatnio ladnie jem wiec dzisiaj sobie pozwolilam,ale tez nie za duzono schudla duzo,ale ja ja wolalam wczesniej ![]() Cytat:
![]() no chyba tak,teraz jak pofarbuje drugi raz to juz zlapia no wlasnie! wyrywaj za nas tez! ![]() mi9 tez rzadko ktore pasuja,ale takie mega duze sa dla mnie idealne dlatego kupuje takie a nie jakies zwykle to sprobujcie bo warto
|
|
|
#3156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma dwa kompy w domu gra sobie w gry strategiczne i jeszcze uczy informatyki w liceum![]() pewnie by się wyłączył ale coś tam byś doskładała do wypłaty dobre i to pewnie na coś na pewno wystarczy![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
nawet nie wiedziałam że Kalisz z tego słynie, zobacz ile tutaj można się dowiedzieć![]() to oby Ci przeszło jak najszybciej bo to nic przyjemnego wyrwę i dla Was no problem![]() koniecznie wstaw foto jak Ci przyjdą te okularki jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie w okularach
|
||
|
|
|
#3157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ja na takim zadupiu mieszkam Oddaj mi w takim razie trochę swojego zacięcia, bo ja wpie*dalam jak nawiedzona ostatnio... A mi się teraz bardziej podoba, jakoś twarz jej się wysmukliła, bo wcześniej w moim odczuciu to wyglądała jak facet Cytat:
![]() To nic , jeszcze będzie okazja mam nadzieję O tak , teraz będę Cię tak nazywać |
||
|
|
|
#3158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slynie slynie tylko sa rozne andruty,tzn oryginalne sa tylko jedne ,takie jak kaliskie czyli okragle http://www.ekozakupy24.pl/var/img/sh...1cbbc43ca3.jpg bo sa tez firmy co zwykle wafle nazywaja andruty,ale w rzeczywisosci nie sa one andrutami![]() zobaczymy jak zamowie,bo na razie mamony nie mam ![]() Cytat:
http://www.produkty-tradycyjne.pl/andruty-kaliskie.html no wysmuklila jej sie bardzo
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wierzę Ci , wierzę Ale poważnie , ja o nich nie słyszałam , ani nie widziałam nigdzie w sklepach, chociaż może nie zwracałam uwagi ![]() No teraz wygląda rewelacyjnie ![]() I co tam robicie cholery ? Mi się nudzi deczko, na czatach lipa, zarobiłam może ze 2 € :/ Wchodzą i wychodzą i mnie wku*wiają :/ Zjadłam sobie przed chwilką Fantazję z jagodami ;p |
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sobie robie zdjecia
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
O proszę, to pochwal się tymi zdjęciami
Kurde znowu mi opadła średnia na 777, mam 3.04 :/ Jeszcze kilka cycków wejdzie mi i wyjdzie i znowu spadnę na to czerwone pole nosz ku*wa Chyba odpuszczę to czatowanie na dzisiaj, bo nic dobrego z tego nie wychodzi
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to dupki ch*je ci*y szukajawlasnie uslyszalam od mamy ze mam naje*ane we lbie
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego mama Ci takim komplementem przysłodziła z wieczora? ![]() ![]() Ja byłam z piesem na spacerku , kurcze ale zimne wieczory już są ! Byłam w dresach i miałam gęsią skórkę , a jeszcze tydzień temu o tej porze wracałam do domu w krótkich spodenkach Jesień moje drogie, jesień !
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka-ja jadłam andruty ale nie wiedziałam że to chluba Twojego miasta
a to że takie zwykłe wafle nazywają andrutami to widziałam i trochę to bez sensu... a co mama dlatego Cię wyzwała?Sunset-z tymi 777 to ja nie czaję ja mam ten wskaźnik na 6.13 a miałam ponad 7 i spadło mi do połowy i teraz wrócić nie mogę na górę..ważne że w ogóle Ci wchodzą ale wiem że to jest wku.wiające jak zaraz wychodzą ja zawsze wtedy ku.wami rzucam![]() ja właśnie wyszłam z wanny tradycyjnie poczytałam gazetkę, ogoliłam się, zrobiłam peeling i jeszcze nabalsamowałam i pomalowałam sobie pazurki u nóg i rąk na krwistą czerwień
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie zjadlam kawałek pizzy ale tylko jeden!a bo ja sasiaduje z takim malym polem ze zbozem,no i dzisiaj kosili je i zapomnialam zamknac okno i mialam cale lozko usyfione od trocin,no i wychyliłam sie przez okno i do syna sasiada" Ty to zacznij spier*alac,bo jak Cię dopadne to Ci nogi polamie! mam cale uwalone lozko!" a on" zamknij sie bo nie bzykne Cię" a u mnie jest cieplo
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę, jakie spa Strasznie podobają mi się czerwone paznokcie, ale ja sama nigdy nie miałam ich pomalowanych na taki kolor , mam wrażenie, że nie pasuje to do mnie A co czytałaś dzisiaj ciekawego ?
|
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spa! ja tez sobie dzisiaj zrobie,a co! tylko paznokcie mam juz pomalowane,tez na dziwkarska czerwien
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dobra była ?![]() Haha to nie dziwię się podsumowaniu mamy w takim wypadku No to zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Ahh ale mi się spodobał ten nowy kawałek Eminema z Rihanna ![]() Idę spać robaczki Szefu pojechał gdzieś na weekend, więc dostąpiłam zaszczytu i mogę iść jutro do pracy Dobranoc i do jutra |
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bo to taki głupek konkret,ma 23 lata a zachowuje sie jak 5 latek i zawsze bluznimy na siebie jak sie widzimy ![]() ja tez jej slucham na okraglo,bo to moja muzyka jest! bajo
|
|
|
#3170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że na px nie ma tych stref bo tam mnóstwo ich wchodzi i wychodzi ale tak naprawdę też nie wiem jak oni to liczą ja w ogóle kiedyś nawet o tym nie wiedziałam póki mnie czerwona nie objęła na szczęście w miarę szybko z niej wyszłam![]() jak to nie pasują? każdemu pasują pomaluj sobiea czytałam olivię od mamy wzięłam i czytałam o dzieciach i zębach Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz nie mialas o czym czytac a bo on jest poryty no i mnie taki kolega do do tanca poprosil no i chce isc,a ten mnie za szmaty,ze nigdzie nie pojde i sie smieje,a ja zawołałam ochrone i Ci go wyprowadzili
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo ja czytam gazetę po kolei jak leci ![]() witam ![]() na śniadanie zjadłam Danio ale tak mało dlatego że zaraz będę jadła obiadek ![]() Tż idzie na 14 do pracy a ja zaraz jadę na te kręgle
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci zazdroszcze tych kregli ale pamietaj wyrwac tam cos!![]() wstalam z godzinke temu,wstawiłam pranie.Na sniadanie wiesniak,bo po tej wczorajszej pizzy nadal najedzona jestem zaraz sie ubieram i uciekam do kolezanki malowac jej pazury bo idzie na wesele
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Anastazja baw się dobrze na kręglach i oczywiście oczekujemy relacji z podrywu Nadziejko a co będziesz malować koleżance ? Mam nadzieję, że fotki jakieś zrobisz ![]() Ja już po pracy Zrypał mi się głośnik w telefonie i zaspałam, bo nie zadzwonił mi budzik Ale nie było szefa , więc luzik ![]() Na obiad zjadłam spaghetti Wieczorkiem pewnie pójdę do koleżanek na piechotkę, ale bez szaleństw dzisiaj, bo na jutro zapowiadają wysoką temperaturę i pewnie pojedziemy nad jeziorko Widziałam dzisiaj D Boże jak on wygląda , normalnie najprzystojniejszy facet , jakiego w życiu widziałam, jest śliczny ! Tylko szkoda, że w głowie takie siano...Teraz biorę się za jakieś sprzątańsko
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
wrociłam,malowałam paznokcie
![]() a daj sobie spokoj z D! niech sie goni,ale zazwyczaj jest tak ze ktos kto jest atrakcyjny,od urody *******i sie we lbie ![]() ja tez sobie zaraz zrobie spagetti
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko loko, spokój już dawno sobie dałam Tak tylko napisałam, że ładniutki, ale to nie znaczy, że mam zamiar znowu zacząć się za nim uganiać ![]() O proszę Ja też bym jeszcze zjadła, ale niestety już nie ma ![]() Ja zrobiłam pranie i odkurzyłam, teraz lecę myć podłogę Znowu nie działa internet:/ Siedzę na jakiejś cudzej sieci, bo przeklęta neostrada znowu ma awarię :/
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko- a nie myślałaś żeby brać kasę za malowanie? np 10 zł, zawsze to jakiś dodatkowy zarobek a myślę że koleżanki by Ci chętnie zapłaciły
pomyśl o tym i jak masz taki talent do pazurków i lubisz to robić to może warto by było wybrać się na kurs stylizacji paznokci co? w sumie wiem że trochę kasy to kosztuje ale można czasami się załapać z Urzędu Pracy na takie kursy wtedy nie płacisz nic, musiałabyś się dowiedzieć jak jest u Ciebie w Kaliszu, jeżeli masz ochotę oczywiście![]() Sunset-a czemu Ci się zepsuł ten głośnik?? nie spadł Ci tel przypadkiem? niestety tak jest że z pięknością najczęściej głupota idzie w parze z tego co zauważyłam przystojni mężczyźni są próżni i poje.ani już nie raz to się sprawdziło w moim przypadku..fajnie to się tylko na nich patrzy![]() ja wróciłam z kręgli było zaje,iście wypiłam dwa cosmopolitany i wróciłam podryw był nawet jeden koleś odwiózł mnie do domu Tż powiem że kumpela mnie odwiozła a jakże ten chłopak bardzo fajny i mega przystojny ale nie dałam mu nr tel dałam mu gg, powinno mu wystarczyć![]() teraz sobie zrobię kawusię pooglądam trochę Tv a potem włączę czata
|
|
|
|
#3178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano ladny a glupi jak but ![]() u mnie tylko sos zostal ,ale sie napchałam![]() zmiencie ta neostrade bo kot dostaniecie niedlugo ![]() Cytat:
bede sobie dorabiała pozniej![]() osz TY! skubancu a cos dla mnie wyrwałas?![]() ide wywiesic pranie
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co w końcu wymyśliłaś ze studiami? ![]() było nas 15 osób więc spokojnie dla Ciebie też jakiś się znajdzie bo wszyscy byli boscy było 10 facetów i tylko jeden zajęty przez moją przyjaciółkę
|
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze studiami zadecydowałam ze ide na zaoczne do Poznania.Tylko jeszcze mysle o kierunku,bo tak sobie pomyslałam,skoro nie licza sie zbytnio wyniki matury i od zawsze lubiłam geografię,z matmą tez nie byłam jakoś skłócona wiec pomyslałam o jakiś studiach typowo inzynierskich,bo po tym predzej dostane pracy niz po moich stosunkach,przynjamniej tak mi sie wydaje I tak chodza mi po mysli 3 kierunki:gospodarka przestrzenna,budownictwo i geodezjalece do Szczecina
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

ja mam astygmatyzm i tylko -0,5 ale nie noszę okularów bo mi żadne oprócz przeciwsłonecznych nie pasują

ja ostatnio ladnie jem wiec dzisiaj sobie pozwolilam,ale tez nie za duzo

Chyba odpuszczę to czatowanie na dzisiaj, bo nic dobrego z tego nie wychodzi
ch*je ci*y szukaja
i teraz wrócić nie mogę na górę..ważne że w ogóle Ci wchodzą ale wiem że to jest wku.wiające jak zaraz wychodzą
ale tylko jeden!
A dobra była ?
ja w ogóle kiedyś nawet o tym nie wiedziałam póki mnie czerwona nie objęła