|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLI - Heal the world
Zasadniczo przyszłam i jestem baaardzo stęskniona. Kto mnie przytuli, pocałuje, dopieści, mile połechce?
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :giligili: :kucikuci: Na Majkol nie licz
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
W Grochu energii jest co niemiara
Więc od Grocha lepiej wara Niechaj śpiewa, niech wierszuje Rymy Ona niech buduje Bo jak któraś Jej przeszkodzi Sama sobie, nam zaszkodzi Groch się wkurzy, zdenerwuje Ładnie pisze, niech wierszuje ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Mimo wszystko spróbuję.
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a on na pewno Załącznik 3152199Załącznik 3152200Załącznik 3152201Załącznik 3152202Załącznik 3152203Załącznik 3152204
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
a czym Majkol zajety
![]() jutro dopiero dzien dziecka a wiem, dzis dzien bez majtek i skacze z kwiatka na kwiatek jak pszczolka albo pszczolek Gucio
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nikt nigdy mnie nie zrozumie ![]() to pocalujta mnie w a co do Julci, niech nie nasiaka ( kurde napisalam najpierw nasika
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-05-31 o 23:31 |
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Ja mam codziennie dzień dziecka ![]() To jutro chyba będzie dzień noworodka
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wypinaj dupci, Kochana
Bo raz za dużo i będzie zorana Trafi Cię pała sztywna, ochocza Aż będzie widać strach w Twoich oczach.
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz-masz
|
|
|
|
#3162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja droga kochana Aniu ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
a tak naprawde mam dosyc sztywnej paly ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- a zeby mylas ![]()
||
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnaś Go poznać, oj, warto, warto... ![]() ![]() Niemowląt proszę w to nie mieszać. |
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Przecie w policzek całujesz, nie w
Cytat:
Mam obok pobudzonego Groszka Takie rymy to dla mnie broszka ![]() Chciałaś powiedzieć... "po dziurki w nosie"?
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty dupę
![]() A masz do niego numer ![]() Aaaaaaaa.... To On ![]() Bo On zwykle chodzi u mnie w masce To, żem nie miała sposobności poznać jego cudownego lica ![]() Dziękuję za wszystkie prezenty ![]() Cmokasek dla sponsora ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- U Grocha na jedno wychodzi ![]() Gdzie nie zakrecisz tą zieloną kulka tam |
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
jechala sobie Anka do pracy
myslala jakby to bylo cacy gdyby tak sobie spotkala Olka to by dopiero byla demolka z tego wszytskiego zatrzymac sie musiala bo sie prawie w gatki posikala poszla do pobliskiego lasu rozejrzala sie za wczasu ale niestety pustka dokola otarla tylko pot z czola podeszla do krzaka wypiela rozdziawiaka ( )ach co za ulga pomyslala i z tego wszytskie zaspiewala i wiecie co sie wtedy stalo jej oko stanelo oko w oko z pala ( no wiecie Olek ma oko a co sie dalej dzialo opowiesz mi potem droga palo bo wstyd tak na forum publicznym pisac o peepceniu jezykiem lirycznym ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- a mowi sie papier do twarzy, to i wszytsko jedno ![]() a w ogole zauwazylam po P. ze chyba upe mam ladniejsza wiec calujta gdzie chceta ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- zielona kulka, to brzmi jak babok ![]() nie ladnie tak o groszku, bo sie obrzydzi w jedzeniu ![]() smacznego
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Grochu
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
z rozdziawiaka zrymowalo mi sie papierzaka, to bylo chyba we wlatcach moch , ludzie
gadalismy u tesciow jak kiedys sie portfele na sznurku zostawialo i tata mowi, ze koles narobil raz nawet do portfela i dalej nie sluchalam bo poszlam na Bow
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja już uciekam...jutro pobudka po 6niestety
![]() Majkolowej dla Was!! I życzę sobie, zebym miała co nadrabiac po południu ![]() Sen na dziś Załącznik 3152247 |
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
w domu gdzie sie nie obroce patrzy na mnie takie oko
![]() bo P. ma we wszytskich spodniach domowych dziury w kroku, a lazi bez majtek ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() tak zycz sobie, ja tez mam takie zyczenia i co ![]() dobranoc udanego dnia dziecka, zyczenia jutro ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- tez pojde, jak pomysle jak jeszcze w pracy wilgotno, to brr, P. by mi farelke dal, ale nie wiem czy rano tam otwarte, to popoludniu dopiero ![]() szkoda, ze nie pomyslalam, zeby juz dzis zabral, to od rana bym suszyla. ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- dobranoc kochane
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ode mnie życzenia popołudniu ![]() Buziolki w pipolki |
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Dirty Diana Ci poda.
![]() Cytat:
![]() Nad jeziorko poszedł Grochu Patrzy ukradkiem i pierdzi po trochu Tu bączka puści, tam troszkę zarzuci Opróżnia jelitka przed eksplozją chuci ![]() Gotowa być chce na wielkie wejście Więc ile sił w mięśniach oczyszcza obejście Wie przecież, że MJ nie lubi Jak w trakcie kochania laska bąki gubi ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Weź sobie, Groszeńku, ciut wazeliny Bo w sądnej chwili może braknąć śliny I wtedy będzie bolała dupeńka Od ostrej jazdy nagrzanego Oleńka ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Generalnie chciałabym podkreślić, że noc się dla Groszka rysuje w ciemnych barwach. ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:59 ---------- Jak Oluś przywali, to ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- I nie będzie Gronio taki mocny w słowach Stojąc ledwo, ledwo na własnych nogach ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Ale znaj moją uprzejmość przebrzydłą W krytycznym momencie służę nitką i igłą. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Groszek pisał jak najęty aż nagle zamilkł... pewnie zajęty. ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- http://www.newsoftheworld.co.uk/show...sons-will.html Widziałyście?
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Anka tak, dzieci (wg tego) maja dostac kase po 30tce
![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- chociaż wg testamentu dzieci maja inne imiona, watpie, żeby MJ zapomniał o imionach swoich dzieci ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- jakie słowo można zbudować z liter O P A D D? ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- już wiem
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PODDA ![]() Albo, nie wykorzystując wszystkich liter... DODA ODDA OPAD (Ł) ![]() PODA Ale wiem, nie o to chodziło. ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Spoko, poczułam, że trzeba mi trochę ruchu, to sobie włączyłam muzykę i trochę potańczyłam. To "trochę" to znaczy ok. pół godziny. Kondycja raczej słaba, bo bardzo dyszę. Ale za to jaki fun! No, to teraz popatrzcie na zegarek i już wiecie, dlaczego sąsiedzi mnie kochają. ![]() ---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Na koniec powiedzcie mi, o Kim to jest piosenka, no, o Kim? ![]() Look at him Look at me That boy is bad And honestly He’s a wolf in disguise But I can’t stop staring in those evil eyes I asked my girlfriend if she’d seen you round before She mumbled something while we got down on the floor baby We might’ve fucked not really sure, don’t quite recall But something tells me that I’ve seen him, yeah |
|
|
|
|
#3176 |
|
PIP.
|
helol
|
|
#3177 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloł
Melduje się z pracy. Idę nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buahahah :kucikuci: mnie rozpertala MJ tez ![]() Cytat:
![]() haj ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- does anybody here?
|
|
#3178 |
|
PIP.
|
ja jestem
![]() szukam taniej fajnej kanapy do salonu, rozkladanej, zeby Was pomiescic na zlocie ![]() ostatnio bylam w ikea i ale znalazlam na allegro cos takiego i sie powaznie zastanawiam http://allegro.pl/item1057790607_kan...ort_99_zl.html jest tania, bo od producenta, wyglada fajnie i trzasnelabym ja sobie we fiolecie
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Jo
Dzień Dziecka Z tej okazji składam nam wszystkim życzenia pełne czekolady ![]() To nasze święto (a szczególnie Niunioli, Kamy i Katriny )
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak wybierałam swoja kanape, nie ma osoby ktora by nie byla zadowolona jak na niej siada, jedyny minus ze sie nie rozklada ![]() a kupowalam taką: http://www.ekoline.pl/15/meble-wypoczynkowe/p/62 tylko ze mam ja w tkaninie i do tego dwa fotele z tej serii. Ja kupowalam to dawno bo w 2005 roku, ale widze ze pojawila sie wersja rozkladana ![]() W kazdym razie polecam ci ja, bo jak sie na niej usiadzie to sie wstac nie chce rewelacyjna jest, odpoczywa sie w niej tak, jak w meskich ramionach Te ktore u mnie siedzialy moga potwierdzic
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.