![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
czesto w syropach sa taki jakby strzykawki i moj kuba z pomoca kogos sam nabiera sobie syrop i podaje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Zadomowienie
|
też próbowałam - zaciska zęby i nie ma bata...
![]() |
#3153 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 |
Zadomowienie
|
już ściemniałam go na wszelkie możliwe sposby,a efekt taki że nawet deserku z łyżeczki nie chce
![]() a jeden z tych syropów jest na prawdę pyszny!!! sama bym wypiła całą butelkę ![]() zastanawiam się czy można je rozcieńczyć z wodą albo herbatką?
![]() |
#3155 |
Raczkowanie
|
Mukaa - u mnie ten sam problem - daję leki do herbaty lub soku, jesli nie jest gorzki - wypije. Poza tym - dobrowolnie nie bierze leków, nie odtyka noska...
Jaroszenia - pytałaś o partnera. Spotykam sie z kimś, aczkolwiek jakoś nie potrafię stracić głowy i fakt, że każdy facet rozpatrywany jest pod kontem wpływu na moje dziecko - nie prędko będę z kimś na stałę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3156 |
Zadomowienie
|
a ja zaraz oszaleję w tym domu ;(((((((((((((((((((((((( (((((
boże, jak ja bym chciała się stąd wyprowadzić!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#3157 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mukaa nie jestem w Twojej sytuacji, ale wyobrażam sobie jak może być ciężko. Pomyśl sobie, że wszystko kiedyś się kończy, nawet te złe czasy, więc Tobie w końcu też się poukłada i będzie dobrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
No a ja wczoraj zostałam wywalona z domu, nie pierwszy raz ale chyba najdosadniej...jestem w jakims dziwnym szoku , jestem bezdomna, bez kasy, z dzieckiem 2letnim...nie moge sie wyrwać z tego jakiegos spokojnego letargu...to chyba reakcja na stres, bo wiem ze powinnam szukac gałęzi na drzewie i sznurka.
2 noclegi mam u siostry... a dalej ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
BAN stały
|
muka a gdzie/z kim Ty mieszkasz ze chcesz sie wyprowadzic?
ja przynajmniej raz w tygodniu czuje ze nie wytrzymam w tym domu gdzie mieszkam, z mama i bracmi, oni mnie traktuja jak ofiare losu i niedoraje zyciową yuki23 no to masz nieciekawie, ale ze potrafisz byc spokojna...ZAZDROSZCZE, ja sie lecze na bardzo ciezka nerwice, przez to co w zyciu przeszlam, ale jeszcze nikt mnie z domu nie wyrzucił |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
refleksyjna - z rodzicami :/
cyrk na kółkach... poza tym moja matka się zachowuje jakby to Antek był jej synem, a ja nie potrafiła się nim zająć. Gdyby mi nie przypomniała zapewne nawet bym go nie karmiła ani nie przebierała :/
![]() |
#3161 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
ech :/ jak tu w tego totka wygrać...
na dodatek dopadł mnie przedwalentykowy dóóóóóóóóóóóóóóóóół
![]() |
#3163 |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
to już nie długo walentynki totalna załamka////////
a tam......
![]() |
#3164 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
BAN stały
|
e tam walentynki, ja tam nigdy nie nimi nie podniecam, wogle mnie nie rusza to święto, ani pozytywnie ani negatywnie
![]() czesc ella76 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3167 |
BAN stały
|
a ja myśle ze one sie nudza te sasiadki, maja strasznie nudne zycie wiec zyja zyciem innych, a jak zycie tych innych tez jest nudne, to sobie dopowiadaja do tego co juz wiedza, inaczej nie mialyby o czym gadac. U mnie tez gadaja, o mnie, czemu ja tu mieszkam z mama a nie z ojcem dziecka, wqrzajace to jest ale staram sie nie przejmowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3168 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety, ale prawda jest taka, że niezależnie od tego gdzie będziesz mieszkała zawsze znajdzie się ktoś, kto Cię obsmaruje. To tak jak w przysłowiu" jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził". Dlatego głowa go góry! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3169 |
Raczkowanie
|
Hej macie racje dzieki za dobre słowa. Ale i tak będę musiała coś wymyślic z przeprowadzką ze względu na pracę bo tu gdzie mieszkam to nie ma .A najbliżej gdzie było można coś znaleśc jest oddalone o 30 km.A ja mieszkając sama nie wyrobię się odprowadzic dzieci do szkoły i przedszkola i jechac do pracy , a pózniej biegiem do domu po dzieci. A nie mam nikogo kto by mi dzieci prowadzał i odbierał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3170 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dobrze Cię rozumię. Ja wprawdzie teraz nie mam daleko ani do przedszkola, ani do pracy. Niestety od kwietnia przenoszę się do innego miasta i do pracy będę miała ok 40 km w jedną stronę, bo po drodze bedę musiała synka do przedszkola dowozić tutaj gdzie teraz chodzi, bo w trakcje roku nie przyjmą mi go nigdzie bliżej. Tak, że co dzień będę robić ok 80 km. Poza tym też muszę radzić sobie sama z jego dowozem i odbiorem z przedszkola, bo chociaż jeszcze mieszkam z jego ojcem to nie mam co na niego liczyć, bo to "wysiłek" ponad jego siły ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Zadomowienie
|
no tak ludzie są okrutni i każdego opsmarują. i to w każdym mieście czy na wsi. u mnie też ciężko jest bo ludzie potrafią tak gadać że głowa puchnie, a tym bardziej że najgorsi obgadywacze chodzą do mego brata. ale sie nie przejmuję ale oni wiedzą żę jak powią coś w mej obecnośći czy nawet usłyszę to jestem nie do zniesienia. ale cóż wszystkim nie zamknę gęby.
ale po pierwsze nie przejmuję sie wkońcu jestem już dorosła mam 25 lat.i mam swoję lata.
![]() |
#3172 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A chcesz Walentynkę? ![]() ![]()
Wszystkowątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=954556 Wątek kosmetyczny : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77921581 Edytowane przez izzie Czas edycji: 2009-01-25 o 13:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Raczkowanie
|
hej!
Gdyby mój ex mi zarzucił, że cokolwiek w związku z moją córką robię nie tak - kazałabym mu spieprzać natychmiast. Ze mną jest krótka piłka i nie dam sobie wciskać, że białe jest czarne, a czarne jest białe.. Męczy mnie mieszkanie u rodziców, ale to wygodne - mama nie pracuje i gdy muszę być w pracy rano - to ona prowadzi młodą do przedszkola, albo siedzi z nią w domu, gdy jest chora. Poza tym mogę wychodzić na imprezy od czasu do czasu, np wczoraj byłam, wróciłam o 4 i wytańczyłam się na maxa. A Walentynkami się nie dołujcie - bo lepiej być samej niż z jakimś bałwanem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3175 |
Raczkowanie
|
Yuki - ale masakra. Jak to Cię wyrzucili??? Bo mi się to nie mieści w głowie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
Rozeznanie
|
oj ale sie naczytałam
![]() mój kompik chyba mnie nie lubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaroszania ja mam "drugą połówke" ale u mnie to dziecko zadecydowało o tym ,że jestesmy razem ![]() mukaa niestety tak to już u nas jest,ja gdy zgłaszałam sprawe do komornika (bo T miał "małe" zaległości) to musiałam też mu "pokazać" z czego ma ewentualnie ściągnąć należność - czyli musiałam udowodnić jaki majątek posiada szanowny T - paranoja ![]() ![]() ![]() poza tym utrzymanie dziecka powinno być w równym stopniu finansowane przez T - u mnie jest troche inna kwestia (mam 200zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() refleksyjna jeśli będzie on w stanie tyle ci płacic to napisz o podwyższenie - przeciez wszystko drożeje izzie zgadzam sie z tobą,jeśli 400 to za dużo to jaka kwota jest ok? ja nie pracuje (bo niestety nie moge ![]() ![]() ![]() ella76 nieważne kto ci płaci,koszty utrzymania dziecka rosną strasznie tym bardziej,że piszesz o przedszkolu i zerówce,napisz o podwyższenie,ja bym dołączyła np.rachunki z apteki (jeśli je masz),wydatki jaki ponosisz na dziecko np zakup ksiązek itp. udowodnij sędzinie ,że poprostu zwiększyły się potrzeby twoich dzieci bo powietrzem przeciez nie żyją ![]() dorbarku oj chyba ja za ciebie wypełnie ten pozew ![]() ![]() ![]() mukaa nie ważne ile złożysz,ważne aby były to miejsca gdzie praca cię interesuje,można złożyć nawet 1000 i nic z tego a czasem wystarczy tylko 1 i masz prace - czego oczywiście ci życze ![]() a co do zachowania twojej mamy - przerabiałam to , ale po jakimś czasie zrobiłam awanture i skończyło sie - dwa dni sie do mnie nie odzywała ![]() ![]() ![]() yuki23 faktycznie masz nie wesoło ![]() ella76 u mnie jest podobnie,mała miejscowośc,wszyscy wszysto wiedzą (czasem szybciej niz osoba zainteresowana ![]() ![]() ktos tu wspomniał o walentynkach ![]() ![]() ![]() ![]() ja też nie lubie takich dni (podobnie jak świąt) ale jeśli są to czasem miło jest dostac jakiś mały prezencik co nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
u mnie makabra.... jak cos to piszę to na pw...
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
standardowo atak rodziców... szukam, pracy i mieszkania... kandydat na męża chce ze mną i małą zamieszkac...
![]() |
#3180 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny.
Moja Maluda ostatnio dosyć szybko zasypia. Dzisiaj zasneła już po 20. Wczoraj byłam na randce było całkiem fajnie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() to dlaczego makabra, wszytsko idzie w dobrym kierunku. Tylko pożądnie prześwietl tego kandydata. Pamiętaj by się nie śpieszyć
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.