|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
|
|
|
|
#3152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-------------- No i chyba pojedziemy z mężem na romatic wyjazd narciarski ..we dwoje, hotel na samym stoku, posiłki w cenie, samolotem- prawdziwy wypas.Tylko teraz muszę czekać do poniedziałku na odpowiedz z firmy ile zniżki mi da ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
Dobrze że dostałaś drugą szansę ...no i że ją wykorzystałaś ![]() EDIT. Co do jednogarnkowców- nie mogę się doczekać dotarcia do domu, bo czeka na mnie cały gar wczorajszej zupy meksykańskiej która mi wyszła po prostu genialnie. Przebiłam mistrza robienia jej- czyli mojego brata.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-09-02 o 15:34 |
||
|
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
zazdroszczę wyjazdu.ja z racji problemów z kręgosłupowych mogłabym jedynie "lansic" jak te Laseczki októrych niedawno rozmawiałyście niedawno
dla TŻ mogę się poświęcic a tak na serio to zawsze mogę Mu pokibicowac![]() zmykam z pracy.do jutra ![]() podobaja Wam się? http://allegro.pl/jesien-zima-10-kri...201819909.html |
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ...
![]() A gdzie ją wyczaiłaś? Cały wątek czytałaś?
|
|
|
|
#3155 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajny prezent. Cytat:
|
||
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Romantic wyjazd - super Znalazłaś ofertę w swojej firmie-matce ? Dostałam drugą szansę, ale mało brakowało i bym się nie wyrobiła. Wysłałam ostatniego dnia o godzinie 16 (piątek ![]() Książka: "Smakowita kolekcja przysmaków" - najlepsza z dostępnych w małej księgarni po drodze... Ponad 400 stron, ok. 1000 przepisów, fajnych, ładne zdjęcia. http://www.rea-sj.pl/product/Smakowi...smakow/?id=544 Tylko ta moja ma inną okładkę. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję raz jeszcze
|
|
|
|
|
#3159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co mam tylko wielki różowy segregator z drukowanymi przepisami z netu. (zauważyłam że od jakiś 2 lat wszystkie drobiazgi kupuję różowe) ![]() Oferta ode mnie..trochę z braku laku, bo ofertę narciarską mamy słabiutką..ale Val di Sole jest, hotel całkiem OK - zniżka jakaś będzie. Nie ma co kombinować tylko jechać. ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak mam Czerwony segregator z przepisami z netu ![]() Daj przepis na zupkę meksykańską
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Te wątki PMkowe to wogóle sa mocno hermetyczne i nieprzyjazne kobietom z "nietradycyjną" wizją ślubu. Jak nie masz nic od powiedzenia na temat winietek i wierszyków na butelkę z wódką to lepiej nic nie pisz. Niestety.
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam przepisy w głowie I w internecie. Mam kilka książek kucharskich, ale rzadko z nich korzystam. Jedna to kuchnia polska (bez obrazków ), koktajle i desery, dania regionalne <wszystko prezenty...> i łatwa kuchnia włoska (ta ostatnia super, ale mało przepisów...Drukowanie z netu nie jest złe, tworzenie własnej książki jest takie twórcze
|
|
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym razem dodałam kukurydzę i fasolkę bo jakoś mnie naszło ostatnio i lubię ![]() I jeszcze zrobiłam zasmażkę z masła i mąki- a co! niech będzie totalnie niedietetycznie
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu a co się stało, że wszyscy znajomi z ekipy narciarskiej się wymiksowali ?
![]() Ehh dzisiaj mnie czeka ważna osobista rozmowa i denerwuję się jakoś Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-09-02 o 16:27 |
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,...a młoda , bezdzietna ekipa nie ma kasy.ojojojo.....ależ jestem ciekawa efektu końcowego tej rozmowy ![]() oby wszyło jak najlepiej.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieci fajne, rodzicebardzo sympatyczni. 2 dzieci nawet płakało, bo nie chciało wracać z rodzicami do domu tylko zostać ze mną ![]() Dori
|
|
|
|
|
#3172 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cześć, a co robisz w pracy?Tzn.czym się zajmujesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny mam nadzieję, że w weekend bedzie fajna pogoda, bo chcemy zamknąć sezon grillowy
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
Haniu jak się troszkę oswoję to obiecuję, że napiszę Ci
![]() smakowicie brzmi Twój przepis. ja muszę się odnaleźć w daniach wegetarinskich bo moja teściowa praktykuje, a chce nas odwiedzic. LV mam nadzieję, że nie przeżywałaś takich cyrków jak my-totalne zero klasy z jej strony. co do wątków, masz rację-ale to niestety nie dotyczy tylko ślubnych.zauważyłam, że na na popularnym plotkowym dotyczącym zamawiania butów "nowe uczestniczki"dyskusji są niezbyt chętnie przyjmowane do rozmowy. Dorinko trzymam kciuki za pomyślne dla Ciebie rozwiązanie sprawy. goosiu dzięki za opinię z wyższym obcasem i bez sznurowania mam już takie w kolorze sahara z tej firmy.super się noszą i tak mnie kuszą te,ale jeszcze pochodzę po sklepach i poszukam![]() dziś jestem słomianą wdową.niestety muszę się do tego przyzwyczajać psychicznie.dam radę-muszę dać. udanych wieczorów
Edytowane przez BehindYou Czas edycji: 2010-09-02 o 19:54 |
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Behindyou, nie 'absztyfokantka' mojego tz działa mi po prostu wybitnie na nerwy, ale nic złego się nie wydarzyło. Nie ukryw jednak, ze nie byłabym smutna, gdyby na przykład postanowiła wyruszyć na 20 letni samotny rejs
Edytowane przez L_V Czas edycji: 2010-09-02 o 19:59 |
|
|
|
#3175 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, nas dzieli jakieś 400 km ale czasem czułam jakby czaiła się za rogiem.dlatego rok temu zmiana nr telefonów, maili, szybkie kasowanie mojego profilu na portalu społecznościowym.nastąpił względny spokój.także wiem co czujesz.
na Nią działała zarówno nasz brak reakcji jak i reakcja na Jej żenujące zachowanie.fundnęłabym Jej samotną podróż do wnętrza ziemi. |
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytałam czym się zajmujesz , ale jak się przed kimś ukrywasz to nie pisz
|
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
Gosiu przepraszam, ale nie zauważylam.pracuję w administracji.przekładam papierki.lubię swoją pracę choć niektórzy uważają to za nudę
segregatorki, pisma, pozwolenia i inne duprelki to mój żywioł
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ miał wrócić dziś, ale jednak będzie jutro i to dopiero wieczorem.
Nic to.... przywitam go jutro |
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

wycieniowała, zrobiła grzywkę , wystarczy że rano umyję, dam piankę i same się układają.takie włosy to mogę kochac
..we dwoje, hotel na samym stoku, posiłki w cenie, samolotem- prawdziwy wypas.

, ja wczoraj wzięłam ostatnią 40-kę, gadałam z babką z obsługi i mówiła, że rano wrzucili i było full z każdego rodzaju i rozmiaru .