|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
jaki kupiłaś??ja nic na tej stronie nie widziałam ![]() boję się odebrać te wyniki z tej glukozy,jakies złe przeczucia mam ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.tchibo.pl/-d400003478.html Będzie dobrze, zobaczysz ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() teraz to widze i zaraz pozamawiam ![]() a przyszły Ci te rzeczy już??są dobre jakościowo?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zadomowienie
|
Jeszcze nie przyszły, paczka od nich strasznie długo idzie. Ale u nas są ich sklepy stacjonarne i przed ciążą dużo ubrań kupowałam dla siebie i na prawdę są dobre gatunkowo.
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wzięłaś możę te chusteczki trójkątne?bo na lato to by się mogły przydać ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jak już zamawiasz to może jeszcze stąd coś zamówisz ![]() http://www.tchibo.pl/Wybrane-produkt...400000214.html ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- A leżaczek pokażę jak już dotrze do mnie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moimi gabarytami to ja wolę jednak cos przymierzy ![]() ![]() tez szaro-różowy ![]() mój teść jak wczoraj wszedł do pokoju małej to powiedział,żę od różu mu się w głowie kręći ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Rozeznanie
|
Cześć mamusie
Ależ się dziś nie wyspałam, śniło mi się że mi wody odchodziły, ale tak na kilka razy ![]() Ja dzisiaj zaczęłam przegladać co jeszcze mam a co mi brakuje i na szczęscie niewiele tego zostało. W sumie przewijak, laktator, dokupie jeszcze jedno przescieradełko i chyba wszechno. Zobaczymy Jestem mega zadowolona, że wszystko kupowałam w miarę wcześnie i stopniowo, teraz jestem uziemiona w domu i chyba bym na głowę dostała wiedząc że nie mam ciuszków ani tego typu rzeczy. A tak wyprawka gotowa i to tanszym kosztem, bo duzo ciuszków mam z lumpka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie z dziewczynką tak to już jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odebrałam wyniki i niestety ta glukoza po godzinie jest troszkę podwyższona,ale babka powiedziała,żę nieznacznie i nie ma co się martwić,a zrobiła to najprawdopodobniej cytrynka ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
Grusia ja tez wolę wszystko mieć wcześniej bo różnie to może byc...na kolejnej wizycie mogę sie dowiedzieć,żę mam już leżec i co wtedy??? moje TŻ kuzynka miała 2 tygodnie do porodu i mówi,że po jakieś ciuszki musi sie wybrac i jakiś wózek kupić,bo jeszce i tym nie myślała ![]()
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki.
Powiem wam, że mimo tego, że ja na szykowanie wyprawki muszę sobie spokojnie poczekać to fajnie mi się was czyta. Weszłam na wątek mam lipcowo-sierpniowych i jak przeczytałam o martwej ciąży to załapałam doła. ![]() ![]() Wiem, że wizyta 1 raz w miesiącu to standard przy prawidłowo rozwijającej się ciąży ale to mnie momentami wykańcza a dopiero 11 tydzień się zaczął. Może jak będę czuła ruchy to trochę inaczej się to znosi. Dobra pomarudziłam wam trochę i idę rybkę smażyć Karina spóźnione ale bardzo szczere życzonka z okazji wczorajszych urodzin. Spełnienia marzeń ![]()
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiek,ja jeżdziłąm na początku częściej,bo psychicznie nie dawałam rady!!!byłam co 2 tygodnie i jak masz sie stresowac to lepiej idz do lekarza,zeby cie uspokoil ![]() a co do wyprawki to juz sobie oglądaj rzeczy.któe chcesz kupic,ja tak robiłam idzieki temu teraz tylko zamawiam ![]() jak naoglądasz się ciuszków,wózeczków i tych wszystkich słodkich rzeczy to od razu zrobi ci sie lepiej ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zadomowienie
|
Karina miala wczo urodziny?? No to wszystkiego najlepszego kochana
![]() Ja dzis tez mialam dzień z przygodami: pojechaliśmy rano na badania i w 1 laboratorium masa ludzi-więc wyszłam, 2 nieczynne,3 nieczynne i dopiero w 4 poszło normalnie.I już są wyniki,ale mama mi je odbierze (jak jej się uda wyjść z pracy),to nie wiem czy dobrze wyszły,ale myśle, ze tak. Potem pojechaliśmy do okulisty.U 1 było tyle ludzi, że sie ledwo zmieściłam na korytarzu, u 2 tylko na zapisy, czekaliśmy z TŻ prawie 2 godz, ale udało się i mnie przyjęła. No i... czeka mnie cc ![]() I byliśmy w sklepie dziecięcym i TŻ spodobała się ta kołyska, którą wypatrzyłam na all, i ją kupimy za m-c ![]()
#3164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak już poczujesz ruchy to będzie inaczej, będziesz spokojniejsza, przynajmniej tak jest w moim przypadku, jak poczuję kopniaczka od Kubula to wiem, że jest wszystko ok ![]() Ooo właśnie muszę rybę rozmrozić ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mokra no nie wiem co Ci napisać,bo ja po prostu chce cesarke i już ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- MArtwię sie tymi wynikami glukozy ![]() ![]() ![]() pierwszy wynik w normie, po obciązenieu 75 g troszkę zawyżony ,a przy trezciej próbie już w normie ![]() ![]() odstawie na wszelki wypadek wszystkie słodycze ,boprzyznam sie szczerze ,że trochę za dużo ich ostatnio jadłam ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze nawet przez myśl mi nie przeszło, że przecież przy wadzie wzroku wypadałoby skonsultować możliwość porodu z okulistą ![]() Jak przyjdzie mój czas to też trzeba będzie się wybrać. Mam dość dużą wadę + jestem po operacji lewego oka bo tak naprawdę nie wiele na nie widzę i do tego zeza trzeba było za dziecka korygować. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- No sądząc po jego podejściu to jakbym zadzwoniła to mi powie, że skoro nic się nie dzieje to cierpliwie czekać.
![]() |
#3168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwszy ma być poniżej 100, drugi poniżej 180, a trzeci poniżej 140. Byłam ostatnio na wizycie i tak mi gin powiedziała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wynik 76 II wynik 123 III wynik 96 no to chyba wszystko ok?? ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() a do lekarza nie dzwoń i nie pytaj czy moasz przyjść,tylko po prostu idz jeżęli Cię to uspokoi ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- KARLA a Ty co ćwiczysz teraz?? bo ja sie czuje sztywna jak kłoda,mimo,żę cos czasami poćwicze ![]() ![]() jak coś poćwicze,to Mała się z kolei nie rusza i nie wiem czy jej sie nie podoba i wolę z tego zrezygnowac ![]()
![]() Edytowane przez lulka265 Czas edycji: 2011-01-07 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny,ale mnie rozłożyło:-(na oczy ledwo widzę,z nosa albo leci ciurkiem albo się tak zatyka że oddychać nie mogę,kicham seriami po 5-8 kichniec aż brzuch boli i do tego zwracam co zjem,jednym słowem zwłoki:-(
#3171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja gin wystawia mi zwolnienie tylko na 2 tygodnie i tak jestem u niej 2 razy w miesiącu ![]() Jak oglądam te wasze stronki z ubrankami to już bym chciała zamawiać dla bobasa, ale nie znam jeszcze płci ![]()
25.07.2011 Mateuszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justa878 Czas edycji: 2011-01-07 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wada + i na końcowym etapie udało się wypracować do +2,5 dioptrii.Niżej chyba już nie zajdę. Ale to i tak sukces moich rodziców bo jak miałam 1,5 roku to już zasuwałam w obrzydliwych brzydkich okularach o grubości denek od słoików +10. Dlatego nie lubię swoich zdjęć z dzieciństwa ![]() A co do zwolnienia to ja dostałam na cały miesiąc bez problemu. Zresztą od samego początku siedzę na L4. Wszyscy mnie do tego namawiali łącznie z kierownictwem. Teraz dziewczyny z pracy dzwonią i pytają czy wszystko ok. Bardzo nam kibicują. A ja w pracy i tak chyba nie umiałabym się skupić. ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
A co do tego drugiego to i tak żeby dostać się do mojego gina to muszę do wtorku zaczekać bo on nie przyjmuje codziennie. Ale najwyżej pójdę w ten wtorek i powiem że mi się daty pomyliły ![]() ![]()
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku ![]() ![]() Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2011-01-07 o 17:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas dziś ksiądz po kolędzie był, 10 min kase zebrał i papa ![]() ![]() A teraz siedzę sama w domu, rodzice wyjechali do znajomych na 1 dzień a Tż oczywiście w robocie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dostałam skierowanie do kardiologa i wszędzie wydzwaniałam i kolejki były na koniec marca, czerwiec, itd ... W jednym miejscu mojemu mężowi udało się znaleźć kardiologa, który mnie przyjmie już we wtorek ![]() Muszę się mojej lekarki spytać o dłuższe l4, chociaż chciałabym do pracy wrócić, bo w domku troszkę nudno ...
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Ja mam oko prawe po urazie i praktycznie na nie ledwo widzę. Parę lat temu miałam tam wszczepianą soczewkę. Okulistka stwierdziła, że lepiej nie ryzykować, bo może sie coś stac z tym prawym, a nie daj Boże z lewym, które jest super- to wtedy będe ślepa całkiem...
#3176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3177 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe jak tam Pamela i Fridka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
cze Dziewczyny
![]() na początek ogromniasty gratek dla Pam, Pamemelko wychodź szybko i zdrowo!!! u mnie... no wszystko inaczej niz było, mam doslownie chwilę zeby się przywitać... jak będę miała ciut więcej czasu opiszę Wam poród, i całą resztę ![]() wiecie że tesknie za brzuszkiem... jak mi dziwnie bez niego i tak przykro... dziewczyny cieszcie się tym stanem, rozkoszujcie się nim... ciaża to cudowny czas... ach...rozmarzylam się ![]() Jaś jest kochany... tylko co chwila karmię, więc zarywam noce i chodzę troche do tyłu... ale kiedy patrzę na niego to moge do konca zycia już nie spać... trzymajcie się cieplutko... całuję wszystkie ![]()
#3179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() super że się odezwałaś i jeszcze raz gratulacje ![]() Jak będziesz miała chwilkę napisz jak tam poród ![]() ![]() A jasio jest śliczny bobasek zresztą jak wszystkie nasze wizażowe dzieciaczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.