|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)
Beżowa
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do facetów kupujących "markowe"zegarki- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)
Cytat:
A co do tego papierka znalazł ... na szczęście ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Też czaję się na beżową
![]() Cytat:
No widzisz. Na nas zawsze możesz liczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzięki Twoim komplementom mi się tak miło zrobiło, zwłaszcza, że mam ostatnio straaaaszny kryzys tożsamościowo-wyglądowo-bytowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
A Rybko ja się bardzo zdolnie dopiero po Twoim wpisie tutaj zorientowałam, że masz bloga!!!! Już tam lecę! i dodaję do mojej listy;*
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
roxi, będzie dobrze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam, że gdyby mój tż pocałował inną, nawet po pijaku (co uważam jako żadne usprawiedliwienie, skoro upił się na tyle, żeby przestać myśleć racjonalnie) nie umiałabym mu już zaufać i kontrowałabym go na każdym kroku + pojawiłyby się zakazy. Mi kiedyś sugerowano, że mój facet mnie zdradził. Uwierzyłam swojemu, że tak nie zrobił. Ale gdzieś w środku od tego czasu zrobiłam się zaborcza i strasznie zazdrosna. Nie umiem tego kontrolować. Dostaję szału, jak on gdzieś wychodzi z chłopakami - nawet, jeśli ja też ten czas spędzam ze swoimi znajomymi. Tzn. staram się zachować postawę, pozwalam mu na wiele, puszczam od czasu do czasu, żeby wyszedł beze mnie, ale myśli i tak kłębią później mi się po głowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To niestety są minusy miłości na odległość... Ale dziękuję Ci kochana za słowa otuchy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To najwyższy czas przełamać ten kryzys ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
dopiero teraz doczytałam o co poszło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast moja mama zawsze mi mówi, że powinnam facetom ufać tak bezgranicznie, chociaż mój tż to już praktycznie rodzina od X lat i go uwielbia. Ja myślę, że bym nie wybaczyła zdrady. Mówię że tak myslę - bo nie można zagwarantować w 100% swojego zachowania. Nie wybaczyłabym zdrady i jakby mnie facet uderzył.
![]() |
#3162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Spotkamy się dopiero w święta i wtedy poważnie pogadamy, w 4 oczy. I zobaczę jak to będzie... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
BAN stały
|
dzięki dziewczyny, widzę, że nie tylko ja jestem dziś rozlazła.
i również dziś bardzo zła. w ogóle ostatnio chodzę jak bomba zegarowa. zapisałabym się na siłownię albo fitness, ale nie mam czasu... najgorszy jest ten okres - wychodzę i jest ciemno, wracam i jest ciemno... ewentualnie przebłyski słonca można obserwować z okna w szkole ![]() ![]() Danula, jestem z Ciebie dumna ![]() roxi, cóż... nie wiem co bym zrobiła ![]() ![]() swoją drogą. co to się z człowiekiem dzieje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przyszłości swojemu facetowi też nigdy tego nie wybaczę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
byłam w takim
![]()
#3166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() mourie przykre jest to o czym piszesz ale widocznie Twój TŻ musiał dać Ci jakieś podstawy w przeszłości do tego że słowa znajomych zasiały w Tobie to ziarenko ![]() Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2010-11-22 o 19:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co jeszcze a propo chłopaków - muszę się na to wyżalić.
Ostatnio szczególnie zauważyłam, wpływ kolegów na facetów. Mieszkam obecnie z tż-tem i dwoma chłopakami z jego grupy na studiach - znam ich już dobrze zwłaszcza jednego i w naszym bloku mieszka jeszcze jedned taki kolega. Wszyscy bez dziewczyny, na co non stop narzekają. ALE ostatnio byłam świadkiem jak na domówce u nas spił się jeden inny kolega, który ma już dziewczynę bardzo długo - ona poszła bardzo szybko do domu a on został. I on chciał gdzies miedzy 2 a 3 wracac do domu, a oni go na siłe ciągnęli żeby został! Był podpity, ewentualnie prosił żeby go odprowadzli, a oni żeby został, że jeszcze popiją, że PO CO MA WRACAĆ - a ta dziewczyna mieszka z nim i była sama w mieszkaniu!! jakoś o tym zapomnieli! Wiem też= bo raz to usłyszałam, że "samotni" koledzy mają pretensje np do mojego tż a raczej do mnie, że przez to że jestem to on z nimi nie często - tylko że dla nich często to co drugi dzień - gdzieś nie wychodzi i nie siedzi. Abstrachując od tego że i on i ja lubimy ludzi na małe dystanse i codzienne wyłażenie z kimś gdzieś nie jest dla nas.
Krysia ![]() Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2010-11-22 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
BAN stały
|
W reserved jest Flavia
![]() http://www.reserved.com/#/pl/collect...oduct/36/O3980 myślałam, że ona zarowa I to jest trudna sytuacja roxana222- bo niełatwo o czymś takim zapomnieć, ale trudniej odejść gdy się kocha. Na takim etapie związku, to zapewne da sie wszystko poskładać, 3 mam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
To dla odmiany powiem że ja ostatnio jestem prze szczęśliwa
![]() I stwierdziłam że bez sensu się zamartwiać... na wszystko leję co ma być to będzie ![]()
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przyszłości wiesz, że nie wybaczysz, a teraz wybaczasz? Usprawiedliwiasz go ze względu na wiek? (twierdzisz, że to gówniarz).. Nie przypisywałabym wierności tylko do odpowiedniego wieku i dojrzałości emocjonalnej.. Są tacy którzy zdradzają bez względu na wiek (mój były), a są również gówniarze (wbrew pozorom średnio dojrzali, będący w pierwszych związkach), którzy nie zdradzają i na trzeźwo i po pijaku. (mój obecny) Nie możesz też usprawiedliwiać jego zachowania stanem podchmielenia czy związkiem na odległość. Wiem, że pewnie czujesz do niego coś magicznego i dlatego chcesz mu wybaczyć (bo czy wybaczyłaś, nie sądzę.. Raz, że da się to wyczuć po tym jak piszesz, a dwa minęło stanowczo za mało czasu). Widziałam Cię na szafie. Jesteś piękną, zgrabną, młodą dziewczyną..do tego sensownie wypowiadasz się na wątku, po czym stwierdzam, że i w głowie masz poukładane i ogólnie fajna dziołcha z Ciebie.. Zasługujesz na kogoś kto będzie Cię traktował jak księżniczkę, a nie na takiego niedojrzałego, zdradzieckiego gówniarza. Boję się, że tak jak inne wizażanki pisały, już mu nie zaufasz, będziesz go stale kontrolować, a czarne scenariusze będą samą Ciebie niszczyć.. Nie będę Ci mówić co masz robić, to Twoja decyzja, Twoje życie.. Zrobisz jak czujesz i jak uważasz.. ale jak za długo będzie Cię to męczyło od środka.. to zastanów się czy to ma sens.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2010-11-22 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądam Dextera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Rybkowy blog, przecież ty masz w podpisie
![]()
![]() |
#3176 | |||||
Zakorzenienie
|
nie wiem........
![]() Cytat:
![]() ![]() mam bloga ale to juz nie ten blog który był kiedyś....chyba nie odważę się na wklejenie swoich zdjęć....nie po tym co było ![]() Cytat:
![]() a swoją drogą-facetom to by trzeba było ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie dziękuję...... mam kilka takich problemowych pytań-np rondo i tramwaj to dla mnie czarna magia......na tych obrazkach ![]() i prędkości muszę sobie powtórzyć........ i chyba wszystko;d teraz zrobiłam 5 egzaminów na płytce i 2 oblałam a 3 miałam z maksymalną ilością punktów........ idę dalej ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() działa.......adres ten co kiedyś ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Danulko
![]() Tylko cicho - sza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
no właśnie dlatego się dziwiłam poczatkowo, potem pomyslałam, że to bez sensu, ale już nie chciałam edytować całkiem posta
![]()
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koledzy mojego TŻ (oczywiście tylko Ci samotni) od kiedy z nim jestem, narzekają (nie tyle na mnie, bo TŻ zawsze ich stopuje), ale na niego samego.. , że się pantofel zrobił.. że się baby (czyt. mnie) słucha itd. A najlepsze w tym wszystkim jest to.. że na piłkę z nimi chodzi jak mu dają znać, na piwo w dzień wyjdzie jak mu dają znać.. Ja nie mam nic przeciwko (tylko niech się ze mną konkretnie umawia, o której mogę się go spodziewać).. Jedyne czego nie robi to nie imprezuje tyle co kiedyś i nie pije tyle alkoholu co podczas imprez na 1 roku studiów. Najlepsze w tym wszystkim jest to.. że ja mu niczego nie zabraniam (nie to co w poprzednim związku), a on i tak sam nie chce za często wychodzić z kolegami, bo woli spędzać czas ze mną (kompletne przeciwieństwo mojego byłego ![]()
![]() |
#3180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno masz sporo racji... Przeczekam ten okres do świąt, aż przyjedzie i sobie wszystko wyjaśnimy. Bo takie wyjaśnianie sobie czegokolwiek przez tel. na GG nie ma sensu. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. Dałaś mi sporo powodów do myślenia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.