![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
zrobilam sobie nawet tabelke w excelu (zarazilam od Vedmy chyba) i mam taki ladny wykresik wagi, na niebiesko sredni przyrost wagi w ciazy, na czerwono maksymalny a na zielono ten moj. i jak na razie ciagle sie trzymam tuz pod srednim. w londoniewie sliczne slonce, wlasnie do parku idziemy tylko ze ja sie nie mam w co ubrac. te ciazowe sukienki maja tak glupi kroj ze wokol bioder bombke robia, tak jakbym potrzebowala dodatkowego poszerzania lorcia ty lepiej odpocznij, zadna praca nie jest warta tego by sobie nerwa popsuc
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |||
Zakorzenienie
|
Lori te twoje rady sa poprostu bezcenne
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale moglabys sie postarac i cos nam tu napisac ![]() Cytat:
![]() *** u nas tropiki ![]() teraz na szczescie sie ochlodzilo ...... zakupy udane ![]() tz kupil buty i kilka tshirtow ja ........ ![]() buty do sukienki i jeszcze 3 sukienki jedna napewno oddam bo w domu sie zorientowalam, ze jednak jest na mnie za duza 2 zostawie bo sa fajne i drogie nie byly !!! a i sandaly za 10F w Clarksie kupilam z 37 przecenione grzech nie wziac !!! to chyba tyle teraz spadam na zasluzona salatke ![]()
![]() |
#3153 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eee, tam ![]() Cytat:
![]() W sumie nadal mam, tabelki w Excelu wplywaja pozytywnie na przyrost mojej wagi. Tzn negatywnie na przyrost, pozytywnie na brak przyrostu... oj, cos sie zaplatalam... ![]() Cytat:
![]() O, takie: http://www.mothercare.com/First-Walk...qid=1312140531 I drugie w brazach.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zadomowienie
|
Vedma, ja jat przerobie calego offica to poszukam 2010. Bardzo sie rozni od 2007? Moja firma to nie za bardzo chce zmieniac. Oszczedzaja na nas
![]()
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, ze sie bratu przydzadzą ![]() i teraz vedmo potwierdzilas teorie, ze matki o siebie nie dbaja od talerza sobie odejma i dziecku dadza ![]() ![]() *** ja poki co takich zmartwien nie mam i kupiłam takie ![]() przepraszam, ze musicie moje girki ogladac ale na stronie juz tego modelu nie ma ![]()
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Kofii co tu dużo pisać... fajnie bylo, polecam komus kto sie niczego nie boi, ja na wszystkie kolejki nei poszlam a moja siostra po zejsciu z jednej sie rozplakala tak z niej emocje zeszly.
Obeszlismy prawie wszystkie atrakcje, zabraklo nam 1 godziny na pojscie na 1 kolejke i obejscie strasznego lasu, ale to byl nie lada wyczyn zeby ot wszystko dobrze zaplanowac i zrezygnowac z odpoczynku na zielonej trawce. Szkla w okularach wyszczerbilam bo mi spadly ![]() ![]() KOlejki sa duze, ale np pol godziny przed zamknieciem parku nie bylo kolejek na te najwieksze rollercoastery gdzie normalnie w ciagu dnia stalo sie po 70 minut. Pomagaja fastrtracki. Jak komus nie przeszkadza zeby postac w kolejce te 20-30 minut zeby sie przejechac 2 minuty to polecam. My mielismy super zabawe nawet stojac w kolejce wiec sie nie nudzilam Aaaa no i głos straciłam.. ![]() ![]() ![]() PS Kofi swietne sandalki, sama szukam jeszcze jednych na lato, bo moje "nowe" maja pozdzierane czubki ![]() Jak juz zrobisz porzadki w szafi to chetnie przyjme te ciuchy ktore masz na siebie za duze ![]() ![]() ![]() ********** własnie ugotowałam zupe barszcz czerwony ktory musialam wylac do ..... ubikacji ![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-07-31 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama pewnie nie skorzystam, bo ja sie takich miejsc poprostu boje .... i az sie wierzyc nie chce, ze jeszcze 10 lat temu 2 razy zafundowalam sobie zjazd na jednym z najwiekszych (wtedy) rollcoasterow w europie, w Wiedniu na Praterze ![]() coz mloda i nieswiadoma chyba bylam ![]() Cytat:
sukienka tylko jedna do pokazania o tu https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=28703 druga do oddania trzecia - zwyklak na lato ![]() ![]() Cytat:
jesli sie czegos bede pozbywac to rzeczy ktore sa na mnie za małe ![]() Cytat:
![]() ** juz mnie krzyz nie boli teraz nawalaja miesnie brzucha ......czy to tez cos oznacza ???? ![]()
![]() |
#3158 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem wiem, zawsze do uslug ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zakupy sie udaly, ale dla .. TZa ![]() ![]() Jednak relaksujace zakupy to tylko we wlasnym jednoosobowym gronie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
och zgadzam sie zgadzam!!!
moj zaczal marudzic po tym jak w pierwszym sklepie nic na niego nie pasowalo ![]() juz wtedy wiedziałam, ze bede musiala sie usmiechac przez zeby i jak potulna klacz łazic za nim od stoiska do stoiska dopoki czegos nie znajdzie ![]()
#3160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale durne te chłopy uciekaja jak diabeł przed woda swiecona ![]() a sniadanie nie pomogło nic a nic ?????
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
Moj wchodzi do jednego sklepu, wybiera jedne spodnie, przymierza, placi i idzie do domu
#3163 |
Zakorzenienie
|
to moj bardziej po babsku do tego podchodzi, raczej nie kupi czegos w pierwszy lepszym sklepie, bedzie ogladal, chodzil, myslal, porownywal na necie. I zawsze spyta o opinie
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Raczkowanie
|
Ojej moj to marudzi strasznie. Wszystkie sklepy obejdzie, potem kontempluje przez 20 min i znowu robimy rundke po sklepach :p
#3165 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale podoba mi sie, w ogole Windows 7 jest super ![]() Cytat:
Adasia obecne sandalki zrobily sie za male, jak mam go w nich trzymac jeszcze 2 (albo i 3, bo pazdziernik w UK jest zwykle ladniejszy niz lipiec) miesiace? Trzeba bylo kupic nowe. 2 pary, bo wiesz, ze lubie ubierac dziecko pod kolor ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja wiecznie nie diecie wiec wszytsko mi sie z duzzzzymi talerzami kojarzy ![]() poza tym po tylu latach tutaj ![]() ![]() ![]() aaa i dzieki za wyjasnienie i zycze udanych zakupow !!! *** ja sie dzis za szorowanie obejscia zabralam ..... takiego wiece, ze szczoteczka do zebow ![]() i tak nie dosc, ze nawet w polowie nie jestem .... to jeszcze nie mam czasu zjesc wiec burczy mi w brzuchu coz moze sie uporam z tym do sordy a pozniej to juz blogie lenistwo .... i wlasnie w zwiazku z tym zastanawiam sie czy ktoras nie mialaby ochoty na kawke u kofiki ![]() hymmmmm zapraszam ![]()
![]() |
#3167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja sobie w tym czasie posprzatam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rowniez dziekuje za linka do excela, wlasnie tego potrzebowalam! ![]() ![]() Vedma, jakbys miala coreczke, to tez kupowalabys inne sandalki do koloru kazdej sukienki? ![]() Kofi, tylko ze mama juz raczej z butow nie wyrosnie, moga sie co najwyzej zniszczyc, a dzieciaki ciagle potrzebuja nowych rzeczy. No i przyjemniejsze to zakupy ![]() Zapytalam dzis "glowniejsza" szefowa ile mam im dac wypowiedzenia jakbym chciala odejsc (szukam roboty nowej), a ona malo na biurko nie padla, zasugerowala ze moze 3 lata ![]() ![]() Ludzilam sie, ze jeszcze dzis im to wypowiedzenie dam, tak pozytywnie bylam nastawiona po ostatniej rozmowie o prace... i nadal nic, czekam na odpowiedz ![]()
![]() |
#3169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sama mu czegos nie kupie to jego ciezko zaciagnac do sklepow ![]() Cytat:
aaa właśnie ze nie bo sie trzymalam kurczowo i barierek i bokow i siostry, generalnie czego sie dalo ![]() oczy troche bola od tych poobdzieranych okularow, ale jeszcze 3 tygodnie i mam nadzieje sobie w polsce jakies kupic ![]() Anka zapomniałam ci odpisac, ze gdy mojej managerki i takiej jednej burej i niemilej osoby nie bylo w pracy przez tydzien to az sie przyjemniej szlo do pracy. Atmosfera luzna, jakies zarty i nawet ja sobie pozwoliłam na wiecej pogaduszek ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-08-01 o 18:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, ze ja mam ochote na baskie pogaduszki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** normalnie moge sie chyba do innej wiary przepisac ![]() od tego sprzatania prawie caly dzien poscilam ![]() ale ale zaraz wpitole kurczaczka po marokansku (uwielbiam ![]() ![]()
![]() |
#3171 | ||
Zadomowienie
|
Moj w silniczkach, kabelkach, pamieciach, narzedziach to moze grzebac godzinami czy to w sklepie czy na internecie, a ze sklepu z ciuchami po 5 minutach ucieka
![]() Cytat:
![]() ![]() Wlasnie Ola co ty tak jezdzisz? ![]() Cytat:
![]() Wrocilam do pracy ale sie oszczedzam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Łeee, ale dyskryminacja! W kazdej postaci? Ja sie do niego troche niegdys zniechecilam po pobycie w Czechach ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Konto usunięte
|
O rany, moje dziecko ma 6 par butow: 2 pary trampek, 2 pary sandal, 1 pelne buty i crocksy.
Kalosze tez sie licza? ![]() i tak, zakladam mu buty pod kolor koszulki np ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2850835 4]O rany, moje dziecko ma 6 par butow (...)
i tak, zakladam mu buty pod kolor koszulki np ![]() No i widzicie, nie jestem sama ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak bylam w podstawowce mama kolezanki poczestowla mnie kminkowa polewka ![]() ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2850835 4]O rany, moje dziecko ma 6 par butow: 2 pary trampek, 2 pary sandal, 1 pelne buty i crocksy. Kalosze tez sie licza? ![]() i tak, zakladam mu buty pod kolor koszulki np ![]() Kapci twoje dziecko nie ma? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
mama zawsze zuje ziarna kminku jak ma zgage, albo kopru podobno pomaga. no i obowiazkowo na wigilijnych pasztecikach. stwierdzam ze swiat wcale by nie zubozal jakby go zabraklo bleee
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
przestan bluznic kobieto!!!
kminek uwielbiam w chlebie jak i w barszczu bialym oraz w pasztecikach ![]() Lori matka kolezanki na bani byla ![]() sie nie dziwie,ze masz traume ![]() Cytat:
![]() kilka słow o sobie ![]()
![]() |
#3180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Że niby ja się wożę???? Kurde nawet nie byłam na porządnych wakacjach od roku!!!! Ohh jak dawno ta Chorwacja była ![]() lece bo muszę za wszystko zapłacić i księdza urobić ![]() Cytat:
![]() Ehhh gorąco dzisiaj jak nie wiem co, a jutro ma byc jeszcze cieplej....W czwartek pojde mierzyc suknei mokra jak ..... szczur ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-08-02 o 19:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.