![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
ale śliczne rysunki
![]() ![]() ![]() Judi współczuję zębowego bólu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
wlasnie
![]() sorry, zagapilam sie ![]() ![]()
#3154 |
Zakorzenienie
|
ja zakatarzona na maksa i na gripeksie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
jowiszku zdrówka dla ciebie i Igusi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
wrrr, zła jestem bo napisałam meeega posta i mi się komp powiesił
![]() już nie chce mi się pisać ![]() Jowiszowa - to się pochorowałyście ![]() ![]() u mnie po południu była siora z córą ![]() ![]() ![]() dam wam fotę moje blond księżniczki ![]() w peruce hannah montana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie allegrowe
czy teraz aby ciut lepiej sprzedać ciuszki dziecięce to trzeba przebierać w nie lalkę ![]() ![]() własnie przeglądam oferty, bo mam parę niewypałów jeszcze co to sie nie sprawdziły w bobasowym letnim okresie, no i chciałam to opchnąć, ale nie za dychacza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia Jowiszowej i Idze
![]() Mała... ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie ten ząb wykończy ![]() ![]() ![]() No nic dziecię zasypia, jutro jedziemy do mamy bo mam coś do załatwienia w mieście a wieczorem do pracy na 22. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Anka podpytaj Veronkę, wystawiała ostatnio bardzo dużo ciuchów po Borysie ![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-15 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
wystawialam, wystawialam, ale srednio ida. nie chce mi sie bawic w przebieranie i robieniu 10zdjec jednej rzeczy... pewnie dlatego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Majosława wymiata ![]() ![]() ![]() Aniu mi najlepiej zawsze schodzą firmówki (puma, nike, adidas, next), a inne chociażby śliczne - przykładowo miałam różne kiecki z USA bajeranckie ale nie jakieś znane firmy to już średnio szły ![]()
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
he he
no własnie tez mi sie nie chce w bawić, niby mam czas, ale to takie bzdetne ![]() jak ja kupuję, to tylko ubranka mnie interesują, a nie prezentacja, i żeby jeszcze do tego dopłacać ![]() wiem szału nie ma cenowego, ale mam parę pajacyków polarkowych może z raz założonych, z sentymetnu wczesniej ich nie pchnęłam, bo "może kiedyś sie przydadzą " ![]() więc chciałam zbyć teraz, bo robi sie graciarnia ![]() wiem Kasiulko jak człek jest łasy na lans markowy ![]() więc chyba coś tam wyszperam z next ![]() ![]() jakieś kąski na koniec wyprzedam, a resztę mniej wartościową, no name, to może oddam do jakiegoś domu samotnej matki , to tak jak już zakończę przygodę z bobasami ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-15 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Judi mówię ci kup sobie to co ci pisałam
mnie to od razu pomogło //szybciej się goiło a opuchlizna już n drugi dzień była dużo mniejsza |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Kristi zapisałam sobie, jutro mam plan zakupić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Majuchna
![]() ![]() ![]() ![]() no ja się w końcu chyba doczekam do czwartku na książki z ukochanym misiem rupertem - w merlinie zamówiłam i 1,5 tyg. czekam ![]() ![]() Jowisz trzymajcie się i sama też się daj osłuchać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie czytalam Wersta, choc pare razy sie przymierzałam
![]() Majka świetna ![]() ![]() a ja tam uwielbiam tą bzdetną sieciówkę next ![]() ![]()
#3166 |
Zakorzenienie
|
ale dziś zimno
![]() ![]() baby, dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() moja mama dała tą fotę w peruce na nk i ktoś machnął komentarz: "a to żywe, czy lalka?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
buahahaha Majuśna
![]() ![]() ![]()
#3168 |
Zakorzenienie
|
Majuchna wymiata
![]() ![]() ![]() ![]() Aniu, fajne, markowe ciuchy to raz, a dwa - koniecznie za grosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do fot, dobrze żeby ciuszek było widać, pstryknąć jakieś detale które są godne uwagi, rodzaj materiału. Ale to i tak nie masz gwarancji na sukces ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Takuśna ja też lubię next, nie miałam nigdy żadnych zastrzeżeń bo ubranka dobrze się noszą, dobrze piorą i zachowują swój porządny wygląd
![]() ![]() Miłego dnia baby, ciekawe jaki dziś mróz ![]() ![]() Cestusia ja teraz miałam taki myk, że sprzedawałam kolczyki wystawiłam za 150, pisze do mnie gość czy możliwa jest opcja wcześniejszego zakończenia i jaka cena mnie interesuje, więc mówię żeby podał swoją propozycję. A koleś mi napisał 100zł? więc odpisałam deklowi, że cena wywoławcza to 150 zł ![]()
#3170 |
Zakorzenienie
|
Takuśna na pewno dam znać, choć przyznam, że tego typu książki nie są moimi ulubionymi
![]() mam jeszcze kilka pozycji do nadrobienia, ale ciężki kaliber - odkładam i odkładam... mi z nexta nie pasują rzeczy jakościowo; spodnie dżinsowe i sztruksowe są ok, sukienki letnie też w porządku, ale bawełna jest szmateksowa na maksa. po 2-3 praniach widać już zmechacenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
hello
jestem nadal w rozsypce, mam lenia ![]() ![]() no i mnie krew zalewa jakbym miała stos ubranek za 10 zł sprzedać, szczególnie że niektóre pajace założone może z raz ![]() a jak patrzę na te mega zestawy co sie ludzie tak o nie zabijają, to powiem szczerze, że tylko parę rzeczy mi przypada z nich do gustu wolę sama jakieś pojedyncze kąski wyszperać no ale reklamówka (0-6 m-cy ) czeka do sprzedaży , jeszcze widzę, że pufa mi podrzuciła też jakieś rzeczy jak oddawała, ale w letnim okresie sie nie sprawdzą ![]() szkoda mi wywalić do konterera,czy wszystko odkładać na oddanie kasa na inne by sie przydała, Cestusia , tak własnie pstrykam całość ciuszka plus jakiś detal ![]() no ale lalki nie przebieram ![]() ![]() next ma różnorodną jakość bawełny ![]() a najgorsze to już te kurtki zimowe z logo next , ocieplina sie zbija, przemieszcza i klops ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
zimno mi
![]() Iga do swojej zarejestrowana na 17, pojedzie z małżem bo to dwie różne przychodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Wiki z nexta ma przede wszystkim spodnie dzinsowe i materiałowe, spodniczki i masę bluzeczek bawełnianych właśnie. I ja tam jestem zadowolona z jakosci i nie wydaje mi sie zeby były złe ![]() ja dopiero sie zwlokłam z łóżka , dzis na 20 do pracy ![]() Wersta ja ostatnio nie mam co czytac, bo juz wszystko machnęłam co mnie ineteresowało, szukam czegos fajnego i jakos nie moge znalezc ![]() co polecacie fajnego??????????? ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowiej babo ![]() trzymam kciuki ![]()
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Ja też wróciłam po 2 h szlajania w tym mrozie, jestem wściekła bo Olgierdziana nie raczyła zasnąć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taka jestem wściekła mówię Wam ![]() Co do nexta to ja zadowolona byłam ze wszystkiego bo nie zauważyłam, zeby coś się specjalnie zmechaciło ![]() ![]() ![]()
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też kupię nową puchową w nast. sezonie. na obecną nie mogę już patrzeć bo służy od 2007, kupiłam zaraz przed ciążą. puchowa jest fajna bo wystarczy założyć pod nią cienką bluzkę i wystarczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
o ładny kurtko-płaszczyk puchowy to i moje marzenie
![]() w tym roku już nie szalałam, bo talia już nie ta ![]() ![]() ![]() my kisimy sie w domu , nie chce mi sie wychodzić, o nie jutro pojadę na zwiady do teskacza, pampki mają byc w promocji, mam sie rozejrzeć za 6 i 4 (pufa prosił) ![]() coś i ja robię sie pociagająca , ciekawe czy to efekt wietrzenia i spadku wilgotności, czy jakiś wirus i do mnie zawita idę psiknąc jakąs wodą morską ![]() no obfociłam , i zrobilam aukcje , ale coś marnie to widzę ![]() za grosze i ja nie oddam ![]() może kiedyś w rodzinie sie przydadzą, czy coś w tym stylu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | ||||
Zadomowienie
|
Taka Sobie to może coś takiego o ile lubisz takie klimaty
http://www.swiatksiazki.pl/webapp/wc...oductId=100192 czytałam dwa tomy bardzo ciekawe a trzeci czeka na półce ale jakoś czasu brak ![]()
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
http://www.kuznia.art.pl/recenzje/8-...fukujama-.html
http://www.literatura.gildia.pl/twor...nosci/recenzja http://ksiegarnia.pwn.pl/produkt/613...torytarna.html to mam na swojej liście, w marcu będę mieć więcej luzu, to obskoczę mam nadzieję wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
witam
u nas też zimnica a czy ktoś wie jaka ma być pogoda na weekend tak się zastanawiam bo pierworodny jedzie na wycieczkę 2-dniową w góry dziś pozwoliłam Karolkowi wyjść z łóżeczka by się pobawił a ja jeszcze kimałam wiecie jaką zabawę sobie urządził chciał zrobić pranie i nasypał proszku we wszystkie komory nawet do tej co się płyn leje pojemnik był kopiaty i nie mógł go zamknąć i szczegółem było to że proszek był na podłodze w całej łazience Cytat:
Mała ja też myślałam że kupiłaś Majeczce taką dużą lalę dopiero jak się przyjrzałam to zobaczyłam podobiznę Maji ![]() jowiszku ale cię wzięło //czy przypadkiem na tym spotkaniu z psiułami cię nie przewiało /chyba wam wina brakło i nie miało cię co grzać ![]() zdrówka życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.