|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
ale śliczne rysunki
na sofijowych rysunkach widać, że to postać,ale zdecydowanie mniej zaawansowana jest w rysowaniu ![]() Judi współczuję zębowego bólu |
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady
raźniej cierpi się w towarzystwie![]()
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie
sorry, zagapilam sie
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
ja zakatarzona na maksa i na gripeksie
leje mi się z nosa więc głównie leżę. Iga za to kaszle jak opętana, katar też ma ale nie lejący dziś siedziałyśmy razem w domu, jutro pojadę ją osłuchać. ale lata jak fryga więc mniemam,że znów będzie zalecenie syropu, witaminy C i innych bzdetów,które niewiele pomagają
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
jowiszku zdrówka dla ciebie i Igusi
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr, zła jestem bo napisałam meeega posta i mi się komp powiesił
już nie chce mi się pisać ![]() Jowiszowa - to się pochorowałyście zdrówka dla was, baby u mnie po południu była siora z córą laski poszałały, pobojowisko zrobiły z chaty, ale cóż prawo dzieciństwa ![]() dam wam fotę moje blond księżniczki ![]() w peruce hannah montana |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie allegrowe
czy teraz aby ciut lepiej sprzedać ciuszki dziecięce to trzeba przebierać w nie lalkę ![]() :conf used: własnie przeglądam oferty, bo mam parę niewypałów jeszcze co to sie nie sprawdziły w bobasowym letnim okresie, no i chciałam to opchnąć, ale nie za dychacza |
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowia Jowiszowej i Idze
Mała... Mnie ten ząb wykończy od 4 dni boli tak samo... ciekawe ile jeszcze Dobrze że Ibum działa, ale biorę już 5 dzień po 3-4 dziennie. No ileż można![]() No nic dziecię zasypia, jutro jedziemy do mamy bo mam coś do załatwienia w mieście a wieczorem do pracy na 22. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Anka podpytaj Veronkę, wystawiała ostatnio bardzo dużo ciuchów po Borysie bez porównania...
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-15 o 21:42 |
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
wystawialam, wystawialam, ale srednio ida. nie chce mi sie bawic w przebieranie i robieniu 10zdjec jednej rzeczy... pewnie dlatego.
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majosława wymiata Aniu mi najlepiej zawsze schodzą firmówki (puma, nike, adidas, next), a inne chociażby śliczne - przykładowo miałam różne kiecki z USA bajeranckie ale nie jakieś znane firmy to już średnio szły
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
he he
no własnie tez mi sie nie chce w bawić, niby mam czas, ale to takie bzdetne jak ja kupuję, to tylko ubranka mnie interesują, a nie prezentacja, i żeby jeszcze do tego dopłacać ![]() wiem szału nie ma cenowego, ale mam parę pajacyków polarkowych może z raz założonych, z sentymetnu wczesniej ich nie pchnęłam, bo "może kiedyś sie przydadzą " więc chciałam zbyć teraz, bo robi sie graciarnia ![]() wiem Kasiulko jak człek jest łasy na lans markowy ![]() więc chyba coś tam wyszperam z next bzdetnej sieciówki angielskiej ![]() jakieś kąski na koniec wyprzedam, a resztę mniej wartościową, no name, to może oddam do jakiegoś domu samotnej matki , to tak jak już zakończę przygodę z bobasami
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-15 o 21:58 |
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Judi mówię ci kup sobie to co ci pisałam
mnie to od razu pomogło //szybciej się goiło a opuchlizna już n drugi dzień była dużo mniejsza |
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi zapisałam sobie, jutro mam plan zakupić
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Majuchna
![]() no ja się w końcu chyba doczekam do czwartku na książki z ukochanym misiem rupertem - w merlinie zamówiłam i 1,5 tyg. czekam no i wreszcie zamówiłam nowy wspanialy świat - chyba tylko ja nie czytałam Jowisz trzymajcie się i sama też się daj osłuchać
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie czytalam Wersta, choc pare razy sie przymierzałam
ciekawa jestem Twojej opini bo są bardzo skrajne.........Majka świetna ![]() a ja tam uwielbiam tą bzdetną sieciówkę next Wiki praktycznie tylko w nexcie chodzi a na all rzeczywiscie idą jak burza
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś zimno
w pracy siedzę, niby grzeją ale ręce mam lodowate ![]() baby, dzięki oczy szparki i tylko uśmiech na fotach było widać ![]() moja mama dała tą fotę w peruce na nk i ktoś machnął komentarz: "a to żywe, czy lalka?" |
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
buahahaha Majuśna
ale moja synowa modelka!
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Majuchna wymiata
Boska jest Mati też ostatnio tak pozuje do zdjęć. Jak pstrykałam foty ciuchów to do mnie przyleciała i stwierdziła, że teraz ją mam focić Aniu, fajne, markowe ciuchy to raz, a dwa - koniecznie za grosze ![]() A co do fot, dobrze żeby ciuszek było widać, pstryknąć jakieś detale które są godne uwagi, rodzaj materiału. Ale to i tak nie masz gwarancji na sukces
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna ja też lubię next, nie miałam nigdy żadnych zastrzeżeń bo ubranka dobrze się noszą, dobrze piorą i zachowują swój porządny wygląd
Miłego dnia baby, ciekawe jaki dziś mróz znowu zamarznę Cestusia ja teraz miałam taki myk, że sprzedawałam kolczyki wystawiłam za 150, pisze do mnie gość czy możliwa jest opcja wcześniejszego zakończenia i jaka cena mnie interesuje, więc mówię żeby podał swoją propozycję. A koleś mi napisał 100zł? więc odpisałam deklowi, że cena wywoławcza to 150 zł i skończyłam dyskusje z kimś nienormalnym i nie całkiem zdrowym na umyśle.
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna na pewno dam znać, choć przyznam, że tego typu książki nie są moimi ulubionymi
![]() mam jeszcze kilka pozycji do nadrobienia, ale ciężki kaliber - odkładam i odkładam... mi z nexta nie pasują rzeczy jakościowo; spodnie dżinsowe i sztruksowe są ok, sukienki letnie też w porządku, ale bawełna jest szmateksowa na maksa. po 2-3 praniach widać już zmechacenie to już z h&m-u koszulki lepiej się piorą moim zdaniem.
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
hello
jestem nadal w rozsypce, mam lenia włos jedynie umyty i ubrana jestem jako tako no i mnie krew zalewa jakbym miała stos ubranek za 10 zł sprzedać, szczególnie że niektóre pajace założone może z raz a jak patrzę na te mega zestawy co sie ludzie tak o nie zabijają, to powiem szczerze, że tylko parę rzeczy mi przypada z nich do gustu wolę sama jakieś pojedyncze kąski wyszperać no ale reklamówka (0-6 m-cy ) czeka do sprzedaży , jeszcze widzę, że pufa mi podrzuciła też jakieś rzeczy jak oddawała, ale w letnim okresie sie nie sprawdzą szkoda mi wywalić do konterera,czy wszystko odkładać na oddanie kasa na inne by sie przydała, Cestusia , tak własnie pstrykam całość ciuszka plus jakiś detal no ale lalki nie przebieram next ma różnorodną jakość bawełny a najgorsze to już te kurtki zimowe z logo next , ocieplina sie zbija, przemieszcza i klops |
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
zimno mi
noc przerąbana, budziłam się średnio co 30min. tak mnie plecy bolały, i katar, i łeb ogólnie. a teraz jeszcze doszedł ból ucha,mimo że katar nie taki wielki. próbuję się dodzwonić do internisty ale coś mi nie wychodzi.Iga do swojej zarejestrowana na 17, pojedzie z małżem bo to dwie różne przychodnie. |
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Wiki z nexta ma przede wszystkim spodnie dzinsowe i materiałowe, spodniczki i masę bluzeczek bawełnianych właśnie. I ja tam jestem zadowolona z jakosci i nie wydaje mi sie zeby były złe dla mnie bardziej smyk sie potrafi znosic. Ale fakt ze cheeroke maja lepszą jakosc, potwierdzam, tyle ze raczej mamy ten angielski cheeroke a nie to co w pl jest a to uwierzcie jest duza róznica. Lubie tez george, porownywalna jakosc do nexta. Cartersa miałam tylko chyba jednąsukienkę dla małej bo trodno cos fajnego dostac za rozsądną cenęja dopiero sie zwlokłam z łóżka , dzis na 20 do pracy ![]() Wersta ja ostatnio nie mam co czytac, bo juz wszystko machnęłam co mnie ineteresowało, szukam czegos fajnego i jakos nie moge znalezc tyle razy juz byłam w empiku i nic, a szkoda mi dac 4 dychy za jakis badziewco polecacie fajnego??????????? ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
zdrowiej szybko
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowiej babo trzymam kciuki
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wróciłam po 2 h szlajania w tym mrozie, jestem wściekła bo Olgierdziana nie raczyła zasnąć
zmarzłam jak nie wiem (kurde ale faktycznie w przyszłym roku tylko puchówkę kupuję Jowiszowa ) nawet myślę czy w tym sezonie jeszcze czegoś nie nabyć ale bez jaj to już by 3-cie okrycie wierzchnie było ![]() Taka jestem wściekła mówię Wam Co do nexta to ja zadowolona byłam ze wszystkiego bo nie zauważyłam, zeby coś się specjalnie zmechaciło że może nie zdążyłam się naprać określonej sztuki
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też kupię nową puchową w nast. sezonie. na obecną nie mogę już patrzeć bo służy od 2007, kupiłam zaraz przed ciążą. puchowa jest fajna bo wystarczy założyć pod nią cienką bluzkę i wystarczy. |
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
o ładny kurtko-płaszczyk puchowy to i moje marzenie
w tym roku już nie szalałam, bo talia już nie ta my kisimy sie w domu , nie chce mi sie wychodzić, o nie jutro pojadę na zwiady do teskacza, pampki mają byc w promocji, mam sie rozejrzeć za 6 i 4 (pufa prosił) coś i ja robię sie pociagająca , ciekawe czy to efekt wietrzenia i spadku wilgotności, czy jakiś wirus i do mnie zawita idę psiknąc jakąs wodą morską no obfociłam , i zrobilam aukcje , ale coś marnie to widzę no nic za grosze i ja nie oddam może kiedyś w rodzinie sie przydadzą, czy coś w tym stylu
|
|
|
|
#3178 | ||||
|
Zadomowienie
|
Taka Sobie to może coś takiego o ile lubisz takie klimaty
http://www.swiatksiazki.pl/webapp/wc...oductId=100192 czytałam dwa tomy bardzo ciekawe a trzeci czeka na półce ale jakoś czasu brak
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kuznia.art.pl/recenzje/8-...fukujama-.html
http://www.literatura.gildia.pl/twor...nosci/recenzja http://ksiegarnia.pwn.pl/produkt/613...torytarna.html to mam na swojej liście, w marcu będę mieć więcej luzu, to obskoczę mam nadzieję wszystkie
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
u nas też zimnica a czy ktoś wie jaka ma być pogoda na weekend tak się zastanawiam bo pierworodny jedzie na wycieczkę 2-dniową w góry dziś pozwoliłam Karolkowi wyjść z łóżeczka by się pobawił a ja jeszcze kimałam wiecie jaką zabawę sobie urządził chciał zrobić pranie i nasypał proszku we wszystkie komory nawet do tej co się płyn leje pojemnik był kopiaty i nie mógł go zamknąć i szczegółem było to że proszek był na podłodze w całej łazience Cytat:
Mała ja też myślałam że kupiłaś Majeczce taką dużą lalę dopiero jak się przyjrzałam to zobaczyłam podobiznę Maji ![]() jowiszku ale cię wzięło //czy przypadkiem na tym spotkaniu z psiułami cię nie przewiało /chyba wam wina brakło i nie miało cię co grzać zdrówka życzę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

na sofijowych rysunkach widać, że to postać,ale zdecydowanie mniej zaawansowana jest w rysowaniu 
raźniej cierpi się w towarzystwie

leje mi się z nosa więc głównie leżę. Iga za to kaszle jak opętana, katar też ma ale nie lejący
dziś siedziałyśmy razem w domu, jutro pojadę ją osłuchać. ale lata jak fryga więc mniemam,że znów będzie zalecenie syropu, witaminy C i innych bzdetów,które niewiele pomagają 
laski poszałały, pobojowisko zrobiły z chaty, ale cóż 

no i wreszcie zamówiłam nowy wspanialy świat - chyba tylko ja nie czytałam
i skończyłam dyskusje z kimś nienormalnym i nie całkiem zdrowym na umyśle.

zdrowiej szybko