|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
jakie puchy
![]()
#3152 |
Zakorzenienie
|
mamita zakupila mi kamizelke http://www.sklep.topsecret.pl/pub/pr...KA_TKA0040.jpg
zaczynam sie nosic na urzedniczo ![]()
#3153 |
Zakorzenienie
|
E tam, zaraz puchy.
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Jej! Zapomniałam wysłać przesyłki do Motylka! ![]() Motylku wybacz, to wszystko przez tę chorobę. Jutro leci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
chce takiego, moze sie nawet nie ruszac http://www.youtube.com/watch?v=g8f3L...eature=related
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jam cierpliwa Aneczko ![]() ![]() ![]() ![]() Dobry wieczór ![]()
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3157 | ||
Zakorzenienie
|
Obejrzałam sobie ostatniego Shreka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ej no co z Wami kurdeeee nooo ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Szooooona! Szonaa!!! Szoooooooona! Słuchaj!!!! IMADŁO SPADŁO. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj w szkole byłam tlko na włoskim i do domu. Nawet całych zajęć nie wysiedziałam.
Tak mnie ten katar męczy ![]() Masakra ![]() Przespałam caly dzień. Potem korki i... jutro idę wydać tą kasę ![]() Tzn kupię suszarko lokówkę Rowenty ![]() I pobiłam dzisiaj swój rekord kichów. 11razy!!
#3159 |
Zakorzenienie
|
Szoooono szooooono.
Monsz już Ci biegnie wytrzeć nosek ![]() Swoimi majciochami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
kfa
![]() przydałyby mi się teraz te jego wielkie majciochy.
#3161 |
Zakorzenienie
|
Zdechłam
![]() http://mjphotoscollectors.com/web/up...1511_17825.jpg ^ || Sen na dziś ![]() ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2011-01-12 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
ale ma krzywo okulary
![]()
#3163 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
![]() Piję kawę i byle do 11.30 ![]() no i zaczynam weekend! ![]()
#3164 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() o prosze ![]() http://muzyka.onet.pl/0,2245835,newsy.html ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- a co do farmy, to nieraz sadze po 2 jakies rosliny i jak wczoraj zbieralam truskawki i te borowki czy cos tam, to tak adnie wygladalo i wpadalm na pomysl czy uda sie jak trskawkami zrobie napis, bo potem juz jak sie sieje, to nie za bardzo widac , ale sie udalo, pieknie wygladalo ![]() to nie nuda, to talent ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- a snila mi sie Kasia, tylko nie pamietam jak ![]() a P. znow pojechal do okulisty, bo znow cos widac w oku, ale go nie boli, kurde juz co miesiac rowno cos ma w tych oczach, jakis paproch ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Jusia, a co to wczoraj byla za rozmowa ?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Aloha
![]() Groniu, niestety tak jak myślałam - sprzedawanie Herbalife ![]()
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
ooo Groszek!
![]() Trzymta laski kciuki, cora mojej siostry trafila do szpitala z ciezkim zapaleniem pluc ![]() echh a na dodatek moj szwagier ma dzisiaj urodziny... zarąbisty prezent, nie ma co ![]()
#3167 |
Zakorzenienie
|
Ojej, Klaudia
![]() ![]() Anisiu, napisz Baficzkowi, że jesteśmy z nią
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- a do mnie zadzwonila kuzynka, a ja wlasnie od paru dni mowilam, ze sie nie odzywa, a ja jak dzwonie, to zawsze cos tam, to spi, to pracuje, wiec mam stres i w koncu ona, to jakas zdolowana, swieta byly nerwowe tu nich i mowi, ze tak jej zostalo, nie moze sie pozbierac, ech tak to jest, sama praca tez czlowiek nie pozyje ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Jusia, a patrzylas rozne rzeczy typu poczta, ajencje te pocztowe, moze pania z okienka byc na troche byla ![]() bo to wtedy na ich stronach trza patrzec czy pracy nie maja, nieraz weterynarze tez chca asystenki do prowadzenia roznych rzeczy, ale to najczesciej jakies kliniki czy cos oglaszaja nabor na stronach, czy spedycje rozne
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Patrzyłam Grosiu, tzn. w ogłoszeniach jestem na bieżąco. Wyszukuję teraz jeszcze różne ogłoszenia w wydawnictwach, galeriach, organizacjach pozarządowych ale cisza wszędzie
![]()
#3171 |
Zakorzenienie
|
bede pozniej do niej dzwonic, narazie musza dojechac do szpitala i porobic jej badania, wtedy bedzie wiadomo co i jak
dziekuje za kciukaski i caluchy ![]()
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Jusia ![]() Wlazłam se właśnie na stronkę...nie wiem czy to Cię zainteresi, bo to taka akwizycja, ale zerknij ![]() http://ogloszenia.ngo.pl/x/615823 ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- I tu ![]() http://ogloszenia.ngo.pl/x/615821 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Kamusia, wysyłałam tam (to moja ulubiona strona z ogłoszeniami o prace w ogóle
![]() ![]()
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Ruszam dupcię...muszę sobie zrobić Gorący Kubek an bogato,...i kanapke do szkoły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Ojej...
![]() ![]() Ucałuj Bafi ode mnie... ![]() dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Seeeeerooooowaaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj mialam farfalle w sosie serowo-bazyliowym i swieza bazylia na to
![]() w ogole ja lubie tak mieszac, troche tego dodam, troche tego i cudo wychodzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | ||
Konto usunięte
|
Siamoł!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jest poznański Niuniol? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Aleee mi sie nie chce tam iść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | ||
Zakorzenienie
|
Ilioska tu jak na lekarstwo niestety
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- to nie idź, pobrykaj lepiej ![]() rady panny KM, wiec sie nie dziw ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- i specjalnie dla Kamy
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.