Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 14:47   #3151
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

dziewczyny to że toleruję zachowanie teściowej jest spowodowane tym że nie mogę się denerwować i robie to tylko i wyłącznie ze względu na to dziecko siły już nie mam jak wytłumaczyć tż że zrobiłam ze swojej strony wszystko żeby relacje pomiędzy mną a tą kobietą uległy poprawie.
jedna z was pytała dlaczego nagle się zmieniła i co jej leży na sercu więc odpowiadam
chodzi jej tylko o jedno że jak było wesele to ja się do niej aniu do jej rodziny czyli 2 starszych ciotek nie odzywałam z młodymi szalałam na parkiecie ale z tymi starszymi nie miałam co gadać.
podobno kręciłam dupą jak koło nich przechodziłam no cóż już taki mam seksowny chód :P
i chodzi tylko o to powiedziała mi to ona jej córka i mój tż to jest jedyny powód dla którego ona mnie tak traktuje.

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:48   #3152
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Martynka, Vanes przepraszam jeżeli poczujecie się urażone, ale to jest wątek dla mamuś majowo-czerwcowych, owszem można od czasu do czasu napisac o swoich kłopotach z Tż, teściami, rodzicami, finansami, warunkami mieszkaniowymi itd., ale ja od kilku dni nic nie czytam na tym wątku tylko wasze "biadolenie". Pomyślicie, że jestem bez serca - ale na pewno na wizażu znajdzie się taki wątek, gdzie jest więcej takich kobiet jak Wy, które będą służyc radą i doświadczeniem. My na tym wątku chcemy się dzielic informacjami o przygotowaniach do porodu, cieszyc się wyprawką, wymieniac spostrzeżeniami, a nie czytac 5 stron dziennie jakie macie problemy - tym bardziej, że dziewczyny doradzają, a Wy jesteście ciągle na nie.
Przepraszam jeszcze raz ale musiałam to napisac
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:48   #3153
mimbi
Zakorzenienie

Dzien dobry Paniom. Jestem wyhennowana, wypedicurowana i splukana (to ostatnie dzieki radom pieknej Mary Poziomki. Upust swoim emocjom dalam juz w smsach Dla fanek TBS dodam tylko, ze weszla nowa seria zeli pod prysznic - Earth Lovers, wiec sie oczywiscie zaopatrzylam w zelik brzoskwiniowy. Kosztuja 20zl.
http://www.thebodyshop.com/_en/_ww/b...vers/main.aspx
Kupilam jeszcze zel zurawinowy (15zl) i balsam zurawinowy. DZISIAJ konczy sie wyprzedaz maselek i zelu papajowego do mycia, wiec jak Wam zalezy na oszczednosciach, to macie ostatnie godziny.
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Mimbi, no przecież taki palacz, to 20 zeta na dwie paczki fajek wydaje, a Ty nie palisz, więc możesz sobie sprawić taki balsamik, ja Cię usprawiedliwiam. Poza tym weź pod uwagę, że tam są drobinki, DRO-BIN-KI! I jaki zapach... I jeszcze powąchaj ten olejek lemon&green tea

Nie pracuję dla nich, ale z koleżanką wpadłyśmy na genialny pomysł, że rzucamy swoje prace i otwieramy filię TBS

DAWAJ FOTY ZAKUPÓW!
Dodam tylko, ze palilam jedna paczke na dwa dni, wiec w sumie usprawiedliwienie jak najbardziej sluszne. Czyli dzisiaj wydalam tyle, ile normalnie wydawalam na fajki w mniej niz 2 tygodnie. Wlasciwie zrobilam wspanialy interes
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
super ze w lumpku dostalas te spiworki, chyba nie latwo o to, jak bedziesz miec sile to wrzuc
Wklejam w zalaczniku zdobycze lumpeksowe. TZ sie rozplywa na widok tych sukieneczek, a spiworek to go przerazil, on myslal ze w tym sie dziecko nosi W sumie nie ma sie co dziwic, zanim zaczelam czytac o macierzynstwie, tez mialam o tym takie pojecie jak on. Tak przy okazji - pokazalam mu linka do strony (jest dyslektykiem i slabo czyta na glos) i on mowi "Oooo jaka fajna strona, tata w przyrodzie".
A strona sie nazywala "Tata przy porodzie"

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochane moje

kupilam make zytnio-razowa pelnoziarnista
chce upiec buleczki
dorzucic duyni i slonecznika

blagam o sprawdzone przepisy
Wklejam Ci linka do strony mojej przyjaciolki, ktora gotuje, bloguje i ma swoj program na kuchnia.tv . Moze cos z tego upieczesz?
http://kuchniaagaty.blogspot.com/sea...%C3%B3%C5%82ka

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

PS te fotki mi się marnie dodają...
Dodaja to sie moze marnie, ale za to jakie sa ladne!!! Jako matka dziewuchy jednoznacznie stwierdzam, ze zestaw szary+rozowy jest absolutnie the best i jest to jedna z niewielu form, w ktorych moge zniesc ten rozyk.
Tak btw - czy 19 zlotych za 2 pary rajtuzek z Mothercare to spoko cena czy nie? Bo byly jeszcze ostatnie sztuki i sie zastanawiam, czy by ich aby nie kupic. Dziecko mnie znienawidzi za te rajstopy, ale co tam, chyba nie sa tak straszne jak te, ktore nosilam ponad 20 lat temu, ze szwami na du*pie i rozciagnieta gumka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00024.jpg (74,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00025.jpg (46,4 KB, 18 załadowań)
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:49   #3154
agus87
Zakorzenienie

24KASIA86 kochana nadal boli rwa

ale chwilami jest minimalnie lepiej
chociaz jak schodze po schodach to mam lzy w oczach
i strasznie kuleje jak chodze
Stary 2011-02-03, 14:50   #3155
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
mi się czasem zdaje że posty Martynki to prowokacja............... . po prostu w głowie mi się to nie mieści
nie chciałam tego pisać pierwsza........

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:50   #3156
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
cucciola79 wycałowalabym wszystkie 4 po pyszczku

Grazin, a peeling kawowy robiłas? Tez jest genialny Twoj spróbuje, bo nigdy cukrowego nie robiłam
Jejku, ale ja Was po łebkach dziś czytam... aż mam wyrzuty sumienia.Przepraszaaam
a zebys wiedziala jakie to rozrabiakidzisiaj pani Strusiowa nie przyszla na obiadek ale nastepnym razem jak przyjdzie to i jej strzele fotke
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:50   #3157
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Martynka, Vanes przepraszam jeżeli poczujecie się urażone, ale to jest wątek dla mamuś majowo-czerwcowych, owszem można od czasu do czasu napisac o swoich kłopotach z Tż, teściami, rodzicami, finansami, warunkami mieszkaniowymi itd., ale ja od kilku dni nic nie czytam na tym wątku tylko wasze "biadolenie". Pomyślicie, że jestem bez serca - ale na pewno na wizażu znajdzie się taki wątek, gdzie jest więcej takich kobiet jak Wy, które będą służyc radą i doświadczeniem. My na tym wątku chcemy się dzielic informacjami o przygotowaniach do porodu, cieszyc się wyprawką, wymieniac spostrzeżeniami, a nie czytac 5 stron dziennie jakie macie problemy - tym bardziej, że dziewczyny doradzają, a Wy jesteście ciągle na nie.
no zgodzę się z Tobą. mi się czasem przez to nie chce tu zaglądac

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:51   #3158
Eve1603
Zakorzenienie

no i sie nie doczekam odpowiedzi...
no comment...

Z przyjemnoscia poczytalabym o jakiejs ciazy, ale to chyba nie ten watek

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:51   #3159
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
martynka - masz odpowiedź gotowa na wszystkie sugestie dziewczyny.
jak dla mnie - przepraszam, ale nie wgłębiam się już w temat tego co piszesz i w Twoje posty, bo mnie się ciśnienie podnosi, denerwuje się jak czytam co on Ci wyprawia, a Ty nic z tym nie robisz.

podobnie vanes.

wybaczcie dziewczyny.

Aga.M
- szkoda słów.

The Xanthippe
- ja tam nic dyndającego nie widze na moim wy wystaje i az razi w oczy mały

andziot - ja tak nie mam a nie narzekałabym .

zbieram się do domku dziewczynki. miłego popołudnia. jadę szukać imbir na obiadek do makaronu (kolejny dzień z chęcią na makaron ).
Imbir? Właśnie mi przypomniałaś, że mam potarty i zamrożony w zamrażarce. A uwielbiam wodę mineralną z potartym imbirem i plasterkami cytryny lub limonki. Jak nie próbowałyście, to spróbujcie ... polecam
Najlepiej smakuje tak: do litrowego dzbanka wody dodać łyżeczkę potartego imbiru i połówkę pokrojonej w plasterki cytryny lub limonki, minimum godzine potrzymać w lodowce, żeby się ładnie "przeżarło" i można pić. Jak dla mnie pyszne i orzeźwiające

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:52   #3160
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
w ogóle to powiem Wam że świetny taki mały komputerek (te moje 10cali), wszędzie go mogę przydźwigać, a co więcej no siedzę sobie z Zosia i skaczę owieczką ( ) a drugą ręką Was czytam
normalnie cool
no ja też mam mały laptopik a jak radzisz sobie z płytami CD masz napęd osobny

Trochę się czuje jak niedomyślny głupek bo produkowałam się, przejmowałam się a teraz do mnie dotarło że większość z Was zaskoczyła o co na prawdę chodzi dużo wcześniej
Chyba zawsze byłam trochę naiwna.

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:56
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:53   #3161
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
no comment...

no ja Ci powiem, że nie mogę się doczekac wtorkowego usg
a maleństwo dziś słabiej się rusza.... ale nie panikuję, bo czasem je czuję
przeglądam wózki na necie i zastanawiam się nad kupnem używanego X-Landera XQ

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
nie chciałam tego pisać pierwsza........
ja nie wytrzymałam i musiałam napisac.

Mimbi cudne sukienusie !! zwłaszcza ta w krateczkę. i plus za to że nie są różowe

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:54
Stary 2011-02-03, 14:54   #3162
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
mi się czasem zdaje że posty Martynki to prowokacja............... . po prostu w głowie mi się to nie mieści
.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:

.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:54   #3163
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

agnieszka a taki napój z imbirem nie działa na ciebie hmmm energetyzująco bo ja po nim nie umiem zasnąć działa na mnie lepiej niż kawa

Stary 2011-02-03, 14:54   #3164
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:57   #3165
zosiaaa
Zadomowienie

Poczytałam sobie martynki posty starsze i sorki że to napiszę możecie mnie zlinczować ale coś mi tu zalatuje kłamstewkami

Bo na innych forach dość ostro krytykujesz dziewczyny będące w ciąży, które z jakiś powodów maja nie udane związki, a sama piszesz tu dokładnie to samo co one. Wogule napisałaś że we wrześniu rozstałaś sie z facetem ???? Czegoś tu nie łapie...

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:57   #3166
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Dzien dobry Paniom. Jestem wyhennowana, wypedicurowana i splukana (to ostatnie dzieki radom pieknej Mary Poziomki. Upust swoim emocjom dalam juz w smsach Dla fanek TBS dodam tylko, ze weszla nowa seria zeli pod prysznic - Earth Lovers, wiec sie oczywiscie zaopatrzylam w zelik brzoskwiniowy. Kosztuja 20zl.
http://www.thebodyshop.com/_en/_ww/b...vers/main.aspx
Kupilam jeszcze zel zurawinowy (15zl) i balsam zurawinowy. DZISIAJ konczy sie wyprzedaz maselek i zelu papajowego do mycia, wiec jak Wam zalezy na oszczednosciach, to macie ostatnie godziny.

Dodam tylko, ze palilam jedna paczke na dwa dni, wiec w sumie usprawiedliwienie jak najbardziej sluszne. Czyli dzisiaj wydalam tyle, ile normalnie wydawalam na fajki w mniej niz 2 tygodnie. Wlasciwie zrobilam wspanialy interes

Wklejam w zalaczniku zdobycze lumpeksowe. TZ sie rozplywa na widok tych sukieneczek, a spiworek to go przerazil, on myslal ze w tym sie dziecko nosi W sumie nie ma sie co dziwic, zanim zaczelam czytac o macierzynstwie, tez mialam o tym takie pojecie jak on. Tak przy okazji - pokazalam mu linka do strony (jest dyslektykiem i slabo czyta na glos) i on mowi "Oooo jaka fajna strona, tata w przyrodzie".
A strona sie nazywala "Tata przy porodzie"

Wklejam Ci linka do strony mojej przyjaciolki, ktora gotuje, bloguje i ma swoj program na kuchnia.tv . Moze cos z tego upieczesz?
http://kuchniaagaty.blogspot.com/sea...%C3%B3%C5%82ka

Dodaja to sie moze marnie, ale za to jakie sa ladne!!! Jako matka dziewuchy jednoznacznie stwierdzam, ze zestaw szary+rozowy jest absolutnie the best i jest to jedna z niewielu form, w ktorych moge zniesc ten rozyk.
Tak btw - czy 19 zlotych za 2 pary rajtuzek z Mothercare to spoko cena czy nie? Bo byly jeszcze ostatnie sztuki i sie zastanawiam, czy by ich aby nie kupic. Dziecko mnie znienawidzi za te rajstopy, ale co tam, chyba nie sa tak straszne jak te, ktore nosilam ponad 20 lat temu, ze szwami na du*pie i rozciagnieta gumka.
Mimbi no i znowu przyszalałaś
A ubranka rewelacja, sukienusie , a te rajtuzki moim zdaniem tanio
Stary 2011-02-03, 14:57   #3167
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
coś o tym wiem

hehe, rzeczywiście wersja taka domowa
tak kusisz ze chyba tez musze sobie zrobić
(ale ja już mam skłądnieki tylko ciągle się zebrac nie moge zeby to wymieszać)
no tak rozumiem Twój ból:P jest to ogromnie pracochłonne i zajmuje minumum 4 do 8 godzin wiec rozumiem:P hihi też się nie moglam zmobilizowac, bo jaki ze mnie czasem leń to juz wiecie, ale efekty mnie powaliły

Cytat:
cucciola79 wycałowalabym wszystkie 4 po pyszczku

Grazin, a peeling kawowy robiłas? Tez jest genialny Twoj spróbuje, bo nigdy cukrowego nie robiłam
Jejku, ale ja Was po łebkach dziś czytam... aż mam wyrzuty sumienia.Przepraszaaam
kawowy też kiedyś robiłam ale ten jest wiekszym hardkorem:P tzn mocniej to wszystko ściera w kawowym mnei denerwowało to że wszystko w całej łazience mialam upaćkane z kawy:P
swego czasu zamawiałam na allegro pewnien specydik na cellulit taka brązowa kupka nazwy nie wspomne sobie chyba i włansie tamb byłA KAWA i cynamon i inne czary i tro na cellulit rewelacyjnie działa
Cytat:
no comment...

no chyba nie ten
a jka tu jeszcze takie nieciazowe zamieszanie robie to porady kredytowe to peelingi ech uciekam zanim mnie tu ktos skrzyczy:P

Stary 2011-02-03, 14:58   #3168
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Udało mi sie zrobic ps z filmiku usg i powiedzcie ze tam juz na 100% nic nie urośnie chyba idealnie widac?
jak ja tam nic nie widze to na pewno brocholinda

Cytat:
Wy też macie takie czułe sutki ??????????
ja się przez przypadek dotknę i już mam ochote na małe co nieco
sutki mnie bola, za to brocholinda jest bardzo czula

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Hej mamusieja na momencik ,wpadlam wrzucic dwie foteczki naszych pieskow,na pierwszej fotce jest Gemma(mama)i Chicco(synek),a na drugiej braciszkowie Chicco i PippoDzisiaj od rana generalne porzadki ,pozniej obiad ledwo zywa jestem lece sie pozniej chociaz na godz.polozyc
ojej jakie slodziaczki

dziewczyny jest mi niedobrze, mdli mnie po tym zelazie
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:59   #3169
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Poczytałam sobie martynki posty starsze i sorki że to napiszę możecie mnie zlinczować ale coś mi tu zalatuje kłamstewkami

Bo na innych forach dość ostro krytykujesz dziewczyny będące w ciąży, które z jakiś powodów maja nie udane związki, a sama piszesz tu dokładnie to samo co one. Wogule napisałaś że we wrześniu rozstałaś sie z facetem ???? Czegoś tu nie łapie...
no pisałam wcześniej, że mi te posty wyglądają na jakąś prowokację

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-02-03, 15:00   #3170
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

O proszę, aż tak się nie zagłębiłam w temat, hmmm......
Stary 2011-02-03, 15:02   #3171
the_sania
Wtajemniczenie

Kasiu a jesteś pewna, że to od żelaza Cię mdli ?

TheXanthippe

podziwiam lekarzy, którzy potrafią "odczytać" z takich zdjęć płeć

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-02-03, 15:04   #3172
MoniaK
Zakorzenienie

Prowokacja lub nie, nigdy się tego nie dowiemy Martynka, Vanes ja mam wrażenie, że czasami w ogóle nie czytacie i nie odpowiadacie na posty innych dziewczyn. Radzę szukać pomocy u specjalistów, bo same sobie z tym nie poradzicie i będziecie żyły tak do końca świata.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:04   #3173
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
no pisałam wcześniej, że mi te posty wyglądają na jakąś prowokację
właśnie teraz nadrobiłam i doczytałam co naskrobałyście bo w ta lekturkę z martynki postów zagłębiałam się chyba z pół godzinki.

Dziewczonka bo każda rada dziewczyn z forum zawsze była na nie... dlatego troszkę pogrzebałam wiem przepraszam nie powinnam, nie szpieguję się nikogo

Edytowane przez zosiaaa
Czas edycji: 2011-02-03 o 15:07
zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:04   #3174
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:

Moze zauwazylas taki szczegol, ze nie namawiam innych dziewczyn do igrania z psychopatami.
I tak rozstalam sie ale jak latwo wyliczyc we wrzesniu tez zaszlam w ciaze i to zanim sie z nim rozstalam.

Uwazam temat za zamkniety. nie bede sie juz w tym watku udzielac wiec mozecie zdjac mnie z listy bo zadnych relacji z ciazy i porodu zdawac nie bede. I na nikogo sie nie obrazam tylko poprostu myslalam, ze mozna liczyc chociaz na dobre slowo a skonczylo sie na zarzucaniu roznych rzeczy. Jezeli kogos cos nie interesuje to poprostu dany post sie ignoruje.
Fajnie, ze wam jest lekko. Zycze powodzenia.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:04   #3175
moria44
Wtajemniczenie

Mary – boska wyprawka

Matall – ogromna różnica – Edzik rośnie jak na drożdżach

Agnieszka – ja też dziś się jakoś do kitu czuję, wszystko mnie boli, nie mogę sobie pozycji odpowiedniej znaleźć. No ale najważniejsze, że masz dziś wizytkę – trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
dziewczyny! zarządzam światowy dzień peelingu cukrowego !!
Moria
dzięki zrobiłam wersje mniej eko i mniej wypasiona bo ze zwykłego cukru miodu naturalnego i oleju zwyklego do kotletów;p ale powiem wam że szok!!!

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:04   #3176
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
no ja Ci powiem, że nie mogę się doczekac wtorkowego usg
a maleństwo dziś słabiej się rusza.... ale nie panikuję, bo czasem je czuję
przeglądam wózki na necie i zastanawiam się nad kupnem używanego X-Landera XQ

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

ja nie wytrzymałam i musiałam napisac.

Ja mam usg dopiero 26 i nie wiem jak dam rade Moze maluszek dzisiaj leniwy? Wazne, ze jednak co jekis czas daje znak, nie denerwuj sie.
Co do podejrzen i prowokacji... ehhhh.... no poczytalam sobie kilka watkow ....

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:09   #3177
principessina
Zakorzenienie

Ciao Dziewczynki! No ja dzisiaj mialam taki sobie dzionek, chodze jak struta przez to, ze sie budze o swicie zaraz bede sie Wam chwalic wczorajszymi Flawciowymi zakupami, a co

Dziewczyny myslicie, ze pasuje fioletowy kolor dla chlopczyka, np. spodnie? Wlosi bardzo kolorowo sie ubieraja i nie wazne czy facet czy babka, facetci to rozne i fiolety nasza normlanie, ale mi jakos tak nie podpasowuje...mam na mysli ciemny fiolet

Paulizia no to jak sie dosiadziesz do kompa, to nawet w domu nic nie zrobisz i tak do porodu

anula_81 kurcze powiem Ci, ze zjednej strony fajnie tam u Ciebie, ze kobieta praktycznie pracuje prawie do konca, w koncu ciaza to nie choroba, no i Norwegia naprawde ma duzy socjal, u mnie totalnie na odwrot, zero jakis bonusow, zapomog, w ciazy czesto kobiety zwalniaja, no coz...

cucciola79 ale psiaki fajne! dawaj tutaj fotki brzusia, a nie tam psiaczki

andziot piekna okragla pileczka, nic nie przytlas tylko brzusio wylazl, slicznie

TheXanthippe no powiedzmy, ze widze te muszelke naprawde tez sie dziwie zawsze jak lekarz pokazuje czesci ciala dzidziusia, a ja sie glowie i przypatruje w kazdym badz razie siusiak naszego syncia jest bardzo widoczny, maz nawiesil sobie zdjecie z usg przy komputerze no dziewczynki maja mniej wyrazny obraz, ale i tak sliczna
Stary 2011-02-03, 15:09   #3178
agus87
Zakorzenienie

ja mimo nawalu pracy
pomiedzy jednym projektem a drugim i przeklenstwami wiazanymi na drukarke czytam was namietnie i nie komentuje
Stary 2011-02-03, 15:10   #3179
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

yyy a ja nie mam zamiaru się ukrywać przed wami ani rezygnować z wątku bo mi tu dobrze.
ostatnio miałam załamanie więc się tym podzieliłam a wy mi pomogłyście z tym uporać za co jestem wdzięczna. jak juz mówiłam poczekam jeszcze trochę i zobaczę jaki będzie rozwój wydarzeń.
nie ignorowałam żadnych postów i starałam się na wszystkie odpisywać.
to wszystko na ten temat.

Stary 2011-02-03, 15:10   #3180
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
agnieszka a taki napój z imbirem nie działa na ciebie hmmm energetyzująco bo ja po nim nie umiem zasnąć działa na mnie lepiej niż kawa
No właśnie napisałam, że jest orzeźwiający. Ale zasnąć potrafię bez problemu. Poza tym mi to zwyczajnie bardzo smakuje. Mój mąż najpierw dziwnie na mnie patrzył i powiedział, że on by spróbował, ale boi się tych pływających śmieci Także przecedziłam mu przez sitko i teraz też jest to jego ulubiony napój. I przede wszystkim napewno zdrowszy niż cola, albo sprite, które mąż uwielbia. Ja w ogóle nigdy nie piłam i nie pije napojów gazowanych, ale dla męża wreszcie mam zastępstwo, bo te soki z kartonu moim zdaniem też są niezdrowe. I od czasu do czasu pijemy świeże soki zrobione w domu w sokowirówce.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości