|
|
#3151 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
|
|
|
#3152 |
|
Konto usunięte
|
Andrzej w ogóle nawet wyrozumiały, a może i nawet dumny z synalka, że zdobył Panią z uczelni doświadczoną rozwódkę
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że to Dorotka mnie irytuje najbardziej, ale jednak Danielek przeszedł samego siebie ze swoim bezszczelnym zachowaniem wobec rodziców, to oni mu popsuli dobry seks i powinni go przepraszać
|
|
#3154 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No jak możecie, przecież utrzymuje rodziców, gotuje, zajmuje się bratem studiuje, opłaca wszystkie rachunki, powinni mu być wdzięczni i nie przeszkadzać
|
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, Andrzej chyba nawet dumny z syna był, że udało mu się poderwać starszą koleżankę
uśmieszki takie... sam by pewnie chciał, a nie tylko siedzi z Basią w kuchni. a właśnie! dziwicie się, że na stole w kuchni... a gdzie mieli to robić, jak u Brzozowskich jest tylko kuchnia? musieliby Danielowi jakąś sypialnie zrobić
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
On ma 20 lat- to gówniarz, a nie dorosły człowiek. Zachowanie nie odbiega od normy.
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalezy jak kto patrzy. Dla mnie 20 letni stary koń powinnien zachowywać się odpowiedzialnie a nie jak napalony bonzo.
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam, że ekipa NW dostała nową halę, więc może Basia i Andrzej będą mieli w końcu jakiś pokoik. Oni chyba jako jedyni mają tylko kuchnię
|
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3161 | |
|
beach please
|
[/COLOR]
Cytat:
![]() Ale wątek "mieszkania" Basi i Andrzeja to już lekka przeginka - od początku serialu stacjonują w kuchni li i jedynie
Edytowane przez el_vestido_rojo Czas edycji: 2011-11-02 o 19:56 |
|
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos mi sie kojarzy , ze kiedys kiedys chyba byla jakas scena w salonie
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę mnie zirytowł Filip, kiedy oznajmił Marcie, że zabiera Ksawerego na Święta. Jemu też powinno zależeć na złagodzeniu sytuacji między nimi, a taką postawą jeszcze bardziej ją zaognia.
|
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o sposób w jaki to oznajmił. Mógł powiedzieć: ''Nie masz nic przeciwko, żebym zabrał Ksawerego na Święta?'', a nie zażądał, żeby mu dac dziecko. Marta chciała wypracować kompromis, a on gra wiecznie obrażonego i skrzywdzonego
|
|
|
|
#3166 |
|
Raczkowanie
|
CO czeka bohaterów "Na Wspólnej" w dniach 21-24.11.
Odc. 1510 Weronika obiecuje Antosi (Gabrysia Jeżółkowska), że odbierze ją ze świetlicy zaraz po pracy. Niestety, rozprawa w sądzie przedłuża się - zdenerwowana Roztocka przyjeżdża po córkę już po zamknięciu szkoły. Antosia jest bardzo smutna… Na dodatek wieczorem Weronika dostaje nagłego ataku bólu! Coś złego dzieje się z jej ciążą… Burzyński (Jan Jankowski) przychodzi do Izy i Jerzego (Wojciech Wysocki) z zaproszeniem na bankiet. Zapewnia, że towarzystwo będzie się składać z samych szacownych biznesmenów. Okazuje się, że bankiet jest pretekstem, by Mieczysław przedstawił przyjaciołom swoją nową dziewczynę (Anna Oberc)! Dudkowie są pod dużym wrażeniem partnerki Burzyńskiego… Dolniak (Paweł Ferens) wypytuje Filipa o postępy w jego znajomości z piękną dentystką. Jacek namawia kumpla, by jak najszybciej zrobił „krok do przodu”, bo taka dziewczyna może mu się drugi raz nie trafić. Nie czekając długo, Filip zaprasza Iwonę (Aleksandra Mikołajczyk) do siebie na romantyczną kolację. Jej finał jest dla Konarskiego bardzo zaskakujący… Odc. 1511 Po wczorajszym ataku bólu Weronika została w szpitalu. Lekarz ma dla Roztockiej złe wieści – prawdopodobnie będzie musiała leżeć przez cały okres ciąży! Basia namawia przyjaciółkę, by poprosiła Adama o pomoc przy Antosi. Weronika waha się… Burzyński zapowiada się z wizytą u Jerzego, ale chciałby porozmawiać z nim w cztery oczy. Iza dyskretnie wychodzi więc na spacer z Klementynką (Karolina Brzosko). Burzyński – z dużym zakłopotaniem - zaczyna opowiadać Dudkowi o swoim - bardzo intymnym - problemie z Patrycją. Sprawa dotyczy jego… męskości! Rano zdesperowany Kamil jeszcze raz idzie do mieszkania Ostrowskiego (Marek Kalita). Musi go przekonać, aby wrócił do pracy na oddziale! Ale doktor wciąż ignoruje jego prośby. Kamil jest przekonany, że jego misja odniosła porażkę… Jednak, po południu, Ostrowski niespodziewanie pojawia się w szpitalu! Wszyscy są w szoku… Odc. 1512 Sebastian (Robert Jarociński) zapewnia Weronikę, że czuje się odpowiedzialny za ich jeszcze nienarodzone dziecko. Przekonuje Roztocką, że tylko jemu na niej zależy… Chciałby jakoś pomóc – zwłaszcza teraz, kiedy jej ciąża jest zagrożona, a ona została całkiem sama.... Ale Weronika po raz kolejny odrzuca jego propozycje – jest nimi wręcz oburzona! Iwona przeprasza Filipa za to, że ostatnio uciekła z jego mieszkania. Chce się znowu spotkać. Konarski czeka na Iwonę u siebie, ale nie jest sam – jest z nim Ksawery (Maciej Poppe)! Iwona daje Filipowi do zrozumienia, że gdy odwiozą Ksawerego jest gotowa na zrobienie kolejnego – dużego - kroku w ich relacji… Kamil wie, że musi w końcu powiedzieć Ostrowskiemu o tym, że jego żona jest zakażona wirusem HIV… Młody Hoffer jest bardzo zdenerwowany - od odpowiedzi ordynatora zależy jego zawodowa przyszłość! Zuza boi się, że przez nią, jej ukochany będzie musiał zrezygnować z kardiochirurgii… Odc. 1513 Brzozowscy są już spokojniejsi o swojego syna - wygląda na to, że udaje mu się łączyć pracę ze studiami. To jednak złudne nadzieje… Daniel opuszcza zajęcia, które prowadzi Dorota (Monika Fronczek). Widok asystentki ciągle go boli… Dorota postanawia działać - pojawia się w pubie, w którym pracuje Daniel. Dochodzi między nimi do bardzo poważnej i ostrej rozmowy… Monika (Sylwia Gliwa) z Damianem (Waldemar Błaszczyk) i małym Kajetanem (Stanisław i Tomasz Karnowscy) odwiedzają Ziębów. Kopciowa (Małgorzata Peczyńska) porusza temat chrzcin – okazuje się, że młodzi rodzice w ogóle jeszcze o tym nie myślą! Przecież nawet nie mają ślubu… Dla Marii i Kopciowej tak nie może być! Postanawiają wziąć sprawy w swoje ręce… Roman w superformie! Solidnie przygotował się do egzaminu z matematyki – chce udowodnić wykładowcy, że jednak coś umie. Tymczasem podczas egzaminu Marylka (Marta Marzęcka) ma problem z rozwiązaniem zadań i prosi Romana o pomoc – chce, żeby jej podał ściągę od kolegi! Hoffer protestuje – jednak ściąga i tak ląduje na jego biurku… W tym momencie wykładowca zauważa całe zamieszanie! _________________________ _________________________ _________________________ _______ NA WSPÓLNEJ serial obyczajowy Obsada: Bożena Dykiel (Maria Zięba), Mieczysław Hryniewicz (Włodzimierz Zięba), Anna Korcz (Izabela Brzozowska), Grażyna Wolszczak (Basia Brzozowska), Tomasz Schimscheiner (Andrzej Brzozowski), Joanna Jabłczyńska (Marta Konarska), Jakub Wesołowski (Igor Nowak), Kazimierz Mazur (Kamil Hoffer), Ewa Gawryluk (Ewa Hoffer), Marcin Chochlew (Filip Konarski), Małgorzata Socha (Zuza Hoffer), Waldemar Obłoza (Roman Hoffer), Lucyna Malec (Danuta Zimińska), Grzegorz Gzyl (Marek Zimiński), Anna Kerth (Małgosia Zimińska), Marta Wierzbicka (Ola Zimińska), Michał Tomala (Daniel Brzozowski), Ilona Wrońska (Kinga Brzozowska), Robert Kudelski (Michał Brzozowski) i inni. EMISJA: 21.11 – 24.11, od poniedziałku do czwartku, godzina 20.05 _________________________ _________________________ _________________________ _______ Zapraszamy do pobrania materiałów prasowych znajdujących się pod informacją oraz w panelu po prawej stronie. Zdjęcia z serialu oraz innych produkcji TVN znajdują się także w serwisie fotograficznym x-news.pl Oficjalna strona nawspolnej.tvn.pl Drukuj Wyślij do przyjaciela Tagi: na wspolnej na wspólnej Baza zdjęciowa |
|
|
|
|
#3167 |
|
Konto usunięte
|
Uważam, że mimo wszystko Filip przesadza, tym bardziej, że Marta zawsze idzie mu na rękę. A on tak po chamsku ,,Ksawery będzie u mnie'' i ta zacięta mściwa mina.
Niech sie lepiej zajmie Pania stomatolog, która mimo wszystko staro wygląda
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest zły na Martę, że zepsuła tak naprawdę wszystko co budowali. Cóż się dziwić, boli go to pewnie do tej pory, więc zachowuje się jak się zachowuje...
|
|
|
#3169 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A ja uważam, że Marta nie powinna robić mu problemów. Ksawery jest u niej codziennie. Następne święta spędzi z nią
|
|
#3170 |
|
Wtajemniczenie
|
Wg mnie Marta powinna siedzieć cicho, zresztą okaże się komu przyznają prawa do opieki nad dzieckiem, bo chyba jeszcze to tak na poważnie nie było podnoszone, a to ona jest winna rozpadu małżeństwa i mieszka z kochankiem, więc sąd może być po stronie Filipa.
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
beach please
|
Cytat:
) ale mimo wszystko dziecko niczemu nie zawiniło i przerzucanie go co chwilę z kąta w kąt i licytowanie kto go "weźmie" na wigilię nie jest dobrym rozwiązaniem..
|
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
W związku ze streszczeniami: trochę żal mi Romana, że zostanie posądzony o ściąganie
|
|
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
A mi tam jakoś nie jest szkoda tej Marty.
Jestem po stronie Filipa , chociaż nie uważam ,że usprawiedliwia to jego czasem chamskie zachowanie , ale sami wiemy po sobie , jak to w życiu bywa. Bardzo kochał Martę i wyrządziła mu wielką krzywdę. Poszła do innego a teraz niewiadomo jak to będzie , bo tam też zaczyna się psuć. Ja tylko życzę szczęścia Filipowi z panią dentystką , świetnie pasują do siebie , ona jet b. atrakcyjna
|
|
|
#3175 |
|
beach please
|
Też uważam ze pani dentystka jest bardzo ladna i atrakcyjna,oby im się udało
skoro marta ma swojego pilota to niech i filip ma też coś z życia no a za jakiś czas i tak pewnie marta z filipem do siebie wrócą.. |
|
|
|
|
#3176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to za czasów jak jeszcze Karolina była i Kubuś był malutki .O ile nie poplątałam ![]() Panią Dentystkę uwielbiam, jest dystyngowana, ma klasę, i jest cudownie zalotna. Edytowane przez Duduu Czas edycji: 2011-11-03 o 14:03 |
|
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sądzę, żeby do siebie wrócili. A pani dentyska jest super kobieta Da się lubić
|
|
|
#3178 |
|
beach please
|
Cola_Ola miałam na myśli bardzo długi okres czasu
no ale jak nie to scenarzyści wymyślą coś innego, w końcu w serialu musi się coś dziać.. |
|
|
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wracając do wczorajszego odcinka to coś mnie zastanawia, mianowicie matka Filipa zasugerowała, że Marta jest bez wykształcenia. To ona nie skończyła studiów?
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2011-11-03 o 16:43 |
||
|
|
|
|
#3180 |
|
Wtajemniczenie
|
"na pólną" zapraszam!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

uśmieszki takie... sam by pewnie chciał, a nie tylko siedzi z Basią w kuchni. 

nawspolnej.tvn.pl