Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 15:02   #3151
martaN23
Zadomowienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Hello,
dziś miałam odwiedziny mojej przyjaciółki, ale fajnie tak sie nagadać
zaraz Was nadrabiam
Ja też uwielbiam spotkania z koleżanką,nawet jak jesteśmy z dziećmi to czuję się taka zrelaksowana
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 15:27   #3152
konspiracja
Zakorzenienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Podała przepis do książki kucharskiej

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

ps: Dziś mi odpisał mój wykładowca Że niby na mnie czekał i się nie zjawiłam!!! on chyba ze mnie głupa próbuje zrobić! Odpisałam mu co i jak, zobaczymy co teraz wymyśli. a i tak przekierowuję sprawę do opiekuna roku. Bezczelny typ. To nie szkoła podstawowa. Chyba coś mu się pomyliło..
Facet - porażka.....

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość

faktem jest, ze ja tez nie mam co narzekać na swojego TZta,
ja też

Cytat:
Napisane przez jo@śka Pokaż wiadomość
aniulka - daj mu czas... Troszkę się pomęczy ale w końcu chwyci pierś. Naprawdę szkoda by było. Po co masz wydawać mnóstwo kasy na coś,m co nawet w połowie nie jest tak dobre jak Twoje mleko. Poza tym to taka wygoda... Może spróbuj na różne sposoby (pewnie próbowałaś). Kiedyś w ulotce wyczytałam, że nie powinno się trzymać piersi jak papierosa i tak sobie to wbiłam do głowy, że Mi staralam się dać na inne sposoby, zgodne z ulotkami itp... Niestety nie wychodziło. W końcu sobie przypomniałam, ze tak "na papierosa" karmiłam Leona (tak wtedy mnie panie w szpitalu uczyły), spróbowałam i problemy powoli się skończyły a też miałam ciężko, ryczałam jak miałam dać jej jeść, bo to był taki ból. Przetrwałam i nie żałuję. Trzymam kciuki za Was
Zgadzam sie z Joaśką.
Aniulka jak się poddasz i podasz mu butlę, to po co on ma się meczyć i ssać cyca?
Wytrwaj na cycu - troszke jednak trzeba zacięcia.

Cytat:
magda - ajjjj... Męczy Was ten mój TŻ. Lepiej byłoby, gdybym napisała, że jest beznadziejny
Ej chyba się nie zrozumiałyśmy...:-(

Cytat:
Został nieraz, posprzątał, ugotował, zresztą robi to często. Może nie wszystko jest zrobione wtedy tak, jakbym chciała ale czemu by miało tak być. Robi po swojemu ale dzieci głodne nie chodzą, brudne też, w domu czysto...
Widzisz mi tylko o to chodziło - żaden facet nie zrobi tego tak jak my
A czemu miałoby tak być? To oczywiste- my robimy to lepiej

A poważnie. My tu czasem też swoich meżczyzn chwalimy i bardzo dobrze. I ciesze się bardzo, że masz takiego pracusia.

pogoda juz nie jest zla, chyba dziś do biblioteki się wybierzemy jeszcze

Pietrusia - samych radości z okazji Rocznicy!

Karenina - fakt, to nie łatwe zadanie, ale... warto chyba spróbować. A jak juz masz doświadczenie to w ogóle super

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2011-07-05 o 15:28
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 15:28   #3153
zebra666
Zakorzenienie

A my wyszlismy an 10 minut i co? Zaczeło lać... A nawet fajnie słonko wychodziło... ech, dobrze, że rao byliśmy i, że wczoraj popołudniu długo było całkiem fajnie i pobawił się z sąsiadką Bo niedziele niemal całą w domu(wyszliśmy tylko do sklepu i z powrotem, bo lało cały dzień i to nieźle).

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 16:49   #3154
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

My tez wyszlusmy na pole na całe 45 minut odrazu lepiej sie człowiekowi zrobło teraz juz sie pochmurało, wiatr zimny sie ruszył i zaraz pewnie bedzie padac no ale nic przynajmniej chwile my sie przewietrzyli

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 16:49   #3155
asioczka
Zadomowienie

u nas juz mam nadzieje ok tylko TZta zlapaly wymioty w nocy, ale poszedl dzielnie na dwojke do pracy. mi juz calkiem przeszlo i Mai chyba tez- tylko jedna brzydka kupa dzis. a obiadu zjadla kilka lyzek;/ juz nie wiem co jej gotowac;/ lece nadrabiac

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:13   #3156
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

karenina19 praca fajna

zebra Wszystkiego Najlepszego

asioczka dobrze że już lepiej u Nas coś Kinia ma biegunke dałam jej smecte i do wieczora zero jedzenia, zobaczymy jak bedzie jutro.

U nas dalej zimno raz pada raz coś się przejaśnia Pojedziemy do domu to pewnie będą upały
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 19:11   #3157
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

A co tu sie taka cisza zrobiła

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-05, 19:54   #3158
jo@śka
Rozeznanie

suonko - no, w chuście to mała Millka. Ech.... kiedy to było... Fajnie, że z Lenką lepiej. Na temat preparatów nie mam pojęcia. Co do syfu, to nie musisz się tłumaczyć. Ja mam czasem kurz, okruchy itd. Lubię mieć czysto ale bez przesady. Lubię też spędzać czas z dziećmi lub zajmując się innymi fajnymi sprawami. Gdybym miała mieć zawsze błysk, to nie wiem kiedy by był czas na resztę...
marta - ja też jednak większość robię z Millką ale wolę sama a TZtowi to bez różnicy...
karenina - też nie lubię takich dni na ledwo...
konspiracja - też lubię wizyty przyjaciółek Co do TŻta, to przecież żartuję, nie biorę tego do siebie Faktycznie żaden facet nie zrobi czegoś tak dobrze jak my - często się łapię, że wypominam, że ta łyżka ma być tutaj, a ta miska w innej szufladzie itp... Staram się jednak wyluzować z różnym skutkiem...
asioczka - super, że u Ciebie też już dobrze

U nas pogoda zmienna ale ma się chyba ku lepszemu.
Popołudniu dzieciaki wyszalały się w figloparku a ja wypiłam pyszną kawę w towarzystwie teściowej. Kupiłam Millce buty z przeceny, do których oczywiście przekonana nie jestem... Mam już chyba zboczenie jakieś... Załapałam się też na dwie pary spodni dla niej, oczywiście na przecenie. Czy rzeczywiście jest tak, że tego towaru z wyprzedaży nie można wymieniać i oddawać? Tak mówiła pani w ccc. Przecież to towar pełnowartościowy...
jo@śka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 19:56   #3159
suonko2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
spokojnie możesz dac - ja Grzesiowi daje ceruvit - cerutin - nie pamiętam dokłądnie ale daje pół łyżeczki

u nas generalnie to Grzes ma katar i Iza mi coś kaszle - pogodna paskudna, mam nadzieję, ze sobie poradzimy bez lekarza
Oj, ta pogoda... Daje się we znaki, szczególnie dzieciom... Dzięki za radę, zapytam w aptece o te specyfiki

Cytat:
Dzięki dziewczyny za życzenia

Ja sie własnie z Kamilka chwilke zdrzemnełam i nie moge dojsc do siebie musze sie jakos rozkrecic.

Dobija mnie ta pogoda cały czas pada i pada no ilez mozna
Ja jak się zdrzemnę w dzień z Lenką, to potem czuję się jak przejechana przez walec, nie mogę się obudzic

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Jest jedna rzecz, którą moge robić w taką pogode... jeść! Niestety
Oooo, ja też, ja też Ale mi wskazane ponoc, zresztą Tobie chyba też

Cytat:
A my wyszlismy an 10 minut i co? Zaczeło lać... A nawet fajnie słonko wychodziło... ech, dobrze, że rao byliśmy i, że wczoraj popołudniu długo było całkiem fajnie i pobawił się z sąsiadką Bo niedziele niemal całą w domu(wyszliśmy tylko do sklepu i z powrotem, bo lało cały dzień i to nieźle).
My od zeszłej środy nie byliśmy na polku, tyle tylko, że na zastrzyk... Ale nawet się cieszę, że taka pogoda przypadła akurat na chorobę Lenki, pokazuje jej że pada i nie chce na pole, a jak by świeciło słońce to zaraz by na pole chciała i jak bym ją w domu utrzymała Dziś pewnie bym ją wzięła, ale pogoda u nas zdradliwa, chwilę słońce, za chwilę chury i wiatr nie przyjemny, bałam się, że ją przewieje, spoci się... Odpuściłam jeszcze dziś, jutro może wyjdziemy...
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 19:56   #3160
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
My tez wyszlusmy na pole na całe 45 minut odrazu lepiej sie człowiekowi zrobło teraz juz sie pochmurało, wiatr zimny sie ruszył i zaraz pewnie bedzie padac no ale nic przynajmniej chwile my sie przewietrzyli
My tez dzis wyszliśmy, pospacerowaliśmy za rączką po wsi
No i musieliśmy do Sądu jechać bo poczta polska nie wydaje pism z sądu rodzinie! koszmar normalnie , a w sądzie nikt nawet mnie o dowód nie prosił i udzielono mi wszelkich informacji, nawet do akt mogłam zajrzeć też mi polityka!
Tak więc Niuńcio dziś wywietrzony, troszkę zmókł ale niewiele
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 20:03   #3161
suonko2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
u nas juz mam nadzieje ok tylko TZta zlapaly wymioty w nocy, ale poszedl dzielnie na dwojke do pracy. mi juz calkiem przeszlo i Mai chyba tez- tylko jedna brzydka kupa dzis. a obiadu zjadla kilka lyzek;/ juz nie wiem co jej gotowac;/ lece nadrabiac
No to fajnie, że wam przeszło Wirusy szaleją, u nas na nieszczęście skończyło się zastrzykami

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość

asioczka dobrze że już lepiej u Nas coś Kinia ma biegunke dałam jej smecte i do wieczora zero jedzenia, zobaczymy jak bedzie jutro.

U nas dalej zimno raz pada raz coś się przejaśnia Pojedziemy do domu to pewnie będą upały
I u Was widzę to samo Mam nadzieję, że jutro już nie będzie śladu po biegunce

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Kupiłam Millce buty z przeceny, do których oczywiście przekonana nie jestem... Mam już chyba zboczenie jakieś... Załapałam się też na dwie pary spodni dla niej, oczywiście na przecenie. Czy rzeczywiście jest tak, że tego towaru z wyprzedaży nie można wymieniać i oddawać? Tak mówiła pani w ccc. Przecież to towar pełnowartościowy...
Z tego co mi wiadomo to niby można zwrócic towar z przeceny, ale jak Panie Ci nie przyjmą, to nic im nie zrobisz

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
My tez dzis wyszliśmy, pospacerowaliśmy za rączką po wsi
No i musieliśmy do Sądu jechać bo poczta polska nie wydaje pism z sądu rodzinie! koszmar normalnie , a w sądzie nikt nawet mnie o dowód nie prosił i udzielono mi wszelkich informacji, nawet do akt mogłam zajrzeć też mi polityka!
Tak więc Niuńcio dziś wywietrzony, troszkę zmókł ale niewiele
Tak? A u nas bez problemu, wszystko wydają... Coś mi się wydaję, że Pani z okienka miała jakiegoś focha i trafiło na Ciebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-05, 20:08   #3162
jo@śka
Rozeznanie

suonko - dlatego pytam, bo może ktoś zna jakiś... paragraf???
Stary 2011-07-05, 20:11   #3163
suonko2
Rozeznanie

Cytat:
suonko - dlatego pytam, bo może ktoś zna jakiś... paragraf???
Jeśli zależy Ci na oddaniu tych butów to najlepiej udaj się do rzecznika praw konsumenta albo do kogoś z federacji konsumentów, tam Cię poprowadzą. Podejrzewam, że paragraf tu nic nie da, jak sprzedawczyni nie przyjmie... bo co jej zrobisz? Taka już jej wola...
Stary 2011-07-05, 20:12   #3164
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
Tak? A u nas bez problemu, wszystko wydają... Coś mi się wydaję, że Pani z okienka miała jakiegoś focha i trafiło na Ciebie
mnie też się tak wydaje
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 20:19   #3165
jo@śka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
Jeśli zależy Ci na oddaniu tych butów to najlepiej udaj się do rzecznika praw konsumenta albo do kogoś z federacji konsumentów, tam Cię poprowadzą. Podejrzewam, że paragraf tu nic nie da, jak sprzedawczyni nie przyjmie... bo co jej zrobisz? Taka już jej wola...
Nie oddaję tych butów. Po prostu dziwią mnie takie stwierdzenia, że nie mogę oddać czy wymienić pełnowartościowego towaru... Albo jak dostaję bon z orsaya na 20zł i go wykorzystuję, to takiej rzeczy też nie mogę zwrócić... Dla mnie chore...

Chyba idę pod prysznic i spać albo poczytać...
Stary 2011-07-05, 20:27   #3166
suonko2
Rozeznanie

Cytat:
Nie oddaję tych butów. Po prostu dziwią mnie takie stwierdzenia, że nie mogę oddać czy wymienić pełnowartościowego towaru... Albo jak dostaję bon z orsaya na 20zł i go wykorzystuję, to takiej rzeczy też nie mogę zwrócić... Dla mnie chore...

Chyba idę pod prysznic i spać albo poczytać...
Chore, chore, ale jak Ci nie przyjmą z własnej woli to tak jak pisałam wyżej nic im nie zrobisz Też swego czasu mnie to do białej gorączki doprowadzało Teraz jak nie jestem pewna, to staram się ze sprzedawczynią wcześniej dogadac...
Stary 2011-07-05, 21:37   #3167
zebra666
Zakorzenienie

Dziękuje jeszcze raz za życzenia

Joaśka takie czasy- po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się

Suonko możliwe, że jutro będzie lepiej, a niedługo upały

Stary 2011-07-06, 06:47   #3168
konspiracja
Zakorzenienie

Od ponad tygodnia moje dziecko budzi się o 5.15
troszkę przesadza chyba... wczoraj tylko poszlismy jeszcze razem spać, a dzisiaj

Dzień Dobry!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
Stary 2011-07-06, 06:54   #3169
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
U nas cieplej, ale przelotne opady...
u nas przelotne rozchmurzenia
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 06:58   #3170
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Od ponad tygodnia moje dziecko budzi się o 5.15
troszkę przesadza chyba... wczoraj tylko poszlismy jeszcze razem spać, a dzisiaj

Dzień Dobry!
moj budzik mnie budzi codziennie o 5.00 mozna sie przyzwyczaic, chociaz ostatnio tak porzadnie sie rozbudzam dopiero okolo godziny 9

I dzien dobry w ten sloneczny dzionek... od wczoraj wieczorem mamy slonce moze w koncu lato sie obudzi i nastanie
Stary 2011-07-06, 07:14   #3171
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
moj budzik mnie budzi codziennie o 5.00 mozna sie przyzwyczaic, chociaz ostatnio tak porzadnie sie rozbudzam dopiero okolo godziny 9

I dzien dobry w ten sloneczny dzionek... od wczoraj wieczorem mamy slonce moze w koncu lato sie obudzi i nastanie
No tak, ale Ty chyba wcześnie pracę zaczynasz? U mnie nawet mąż wstaje normalnie po 6 do pracy...
A ile Sandra ma drzemki teraz i o ktorej ją kładziecie wieczorem?

U nas też ładnie, letnio i słonecznie.

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2011-07-06 o 07:16
Stary 2011-07-06, 07:33   #3172
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale Ty chyba wcześnie pracę zaczynasz? U mnie nawet mąż wstaje normalnie po 6 do pracy...
A ile Sandra ma drzemki teraz i o ktorej ją kładziecie wieczorem?

U nas też ładnie, letnio i słonecznie.
jak odbeiram Samndre ze zlobka, to w biurze juz jestem ok 6.15-6.30

A mala sypia ostatnio ok 1,5-2 godzin w poludnie, a wieczorem kladziemy ja ok 19.45-20.00
Stary 2011-07-06, 07:45   #3173
asioczka
Zadomowienie

u nas tak paskudnie ... wieje i leje a wczoraj popoludnie bylo piekne i sloneczne. i jeszcze mala od rana jojcząca;/ widze, ze gorny kieł jest na wierzchu prawie...

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:46   #3174
zebra666
Zakorzenienie

Dobry

Piotruś wstał po 8mej na szczeście Wczoraj ok 9tej. Nie znęca się nade mną pobudkami porannymi.

Stary 2011-07-06, 07:47   #3175
konspiracja
Zakorzenienie

Staś nadal śpi w dzien 3h, a wieczorem teraz ok 21 zasypia.
I tak sobie dedukuję czy jak mu skrócę o godzinę drzemkę w dzień to może by troszkę dłużej spał rano... jak myślicie?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
Stary 2011-07-06, 07:51   #3176
martaN23
Zadomowienie

jestem i ja
My też dziś bez wczesnych pobudek,ale w nocy oczywiście wstać musiała o 3
Odmawia jedzenia śniadania-ale jak jej zaserwuję chlebek albo bułeczke z Keczupem to je!normalnie masakra zlizuje keczup i oddaje bułkę i mówi nie chcę!co to za jedzenie takie?
Za oknem ładnie słoneczko świeci wiec my ok 9.30 wyruszamy chyba na ryneczek dawno nie byłyśmy-pooglądamy wystawy wczoraj był plac więc dziś odmiana tata śpi więc bedzie miał cicho jak pójdziemy
Gucia a jak samopoczucie?,mdłości jakieś są?
Stary 2011-07-06, 08:11   #3177
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
jestem i ja
My też dziś bez wczesnych pobudek,ale w nocy oczywiście wstać musiała o 3
Odmawia jedzenia śniadania-ale jak jej zaserwuję chlebek albo bułeczke z Keczupem to je!normalnie masakra zlizuje keczup i oddaje bułkę i mówi nie chcę!co to za jedzenie takie?
Za oknem ładnie słoneczko świeci wiec my ok 9.30 wyruszamy chyba na ryneczek dawno nie byłyśmy-pooglądamy wystawy wczoraj był plac więc dziś odmiana tata śpi więc bedzie miał cicho jak pójdziemy
Gucia a jak samopoczucie?,mdłości jakieś są?
u nas Sandra tez miala jakis czas temu faze zjadania sera z kanapki, zeskrobywania twarozku, albo z lizywania dzemu... teraz na szczescie jej przeszlo

A co do mldlosci, to jako takich nie mam, jedynie odrzuca mnie troche na widok jedzenia i mam praktycznie caly czas zgage...
Jedyne co mi "dolega" to sennosc i niskie cisnienie utrzymujace sie na poziomie ok 100/55... i to po kawie

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

wiecie co, nie rozumiem facetow Wyobrazcie sobie, ze moj przelozony nosi ta sama koszule (jest bardzo charakterystyczna) juz od tygodnia bleh...
Ja rozumiem, ze nie trzeba sie codziennie stroic, ale jakies granice przyzwoitosci powinno sie zachowac...
Stary 2011-07-06, 08:13   #3178
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
u nas Sandra tez miala jakis czas temu faze zjadania sera z kanapki, zeskrobywania twarozku, albo z lizywania dzemu... teraz na szczescie jej przeszlo

A co do mldlosci, to jako takich nie mam, jedynie odrzuca mnie troche na widok jedzenia i mam praktycznie caly czas zgage...
Jedyne co mi "dolega" to sennosc i niskie cisnienie utrzymujace sie na poziomie ok 100/55... i to po kawie

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

wiecie co, nie rozumiem facetow Wyobrazcie sobie, ze moj przelozony nosi ta sama koszule (jest bardzo charakterystyczna) juz od tygodnia bleh...
Ja rozumiem, ze nie trzeba sie codziennie stroic, ale jakies granice przyzwoitosci powinno sie zachowac...
też miałam takie niskie ciśnienie -kawa obowiązkowa a i tak przecież mdlałam tragedia była.Uważaj na siebie
Stary 2011-07-06, 08:23   #3179
domi7ks
Zakorzenienie

Hej Laski

Guciu mam też niziutkie cisnienie i się z nim użeram (ostatnio u gina 90-55). I czasem nie mogę nic zrobić bo czuję słaba nawet jak leże

MartaN a jajecznice, parówki robisz Oliwce?

U nas leci, moja córa coraz bardziej dorosła, zaczyna łaczyć słowa i coraz ładnie powtarza Je ogólnie ladnie, od długiego czasu już sama (czaaasem zupką ja nakarmie a i tak woli sama). Co prawda bałagan w krzesełku i obok musze po każdym posiłkku sprzatac, ale jest coraz lepiej

Dzidzia bardzo intesnywnie się rusza, a to dopiero 18 tydz. W 18 z Polusia dopiero ledwo co ruchy poczułam
Koleżanka ostatnio fajnie stwierdziła, że jedna dzidzia puka mnie od srodka a druga od zewnatrz

W wolnym czasie zaczelam grywac w konkursach, ale nie takich na klikanie tylko bardziej krestywnych, gdzie głownie cos trzeba napisac albo jakis wiersz i czasem się to opłaca, bo wygralam kilka fajnych rzeczy.
Np. ostatnio zajelam drugie miejsce gdzie trzeba bylo opisac z uzasadnieniem propozycje wyprawki. Za pierwsze miejsce byla swietna nagroda same firmowe rzeczy dla dziecka, za drugie juz ciut mniejsza, ale i tak osobiscie musze odebrac ja w Rzeszowie. Ale sie ucieszylam, że moja praca została doceniona
a wczoraj wygralam zestaw sloiczkow Ole! (10 sztuk: min. oliwki, suszone pomidory, kapary, itp.) plus kosz piknkowy z wyposażeniem

Ogólnie malo co spedzam czasu na wizazu, tak ze jak to ja głownie Was "przelatuje"

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2011-07-06 o 08:25
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:37   #3180
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej Laski

Guciu mam też niziutkie cisnienie i się z nim użeram (ostatnio u gina 90-55). I czasem nie mogę nic zrobić bo czuję słaba nawet jak leże

MartaN a jajecznice, parówki robisz Oliwce?

U nas leci, moja córa coraz bardziej dorosła, zaczyna łaczyć słowa i coraz ładnie powtarza Je ogólnie ladnie, od długiego czasu już sama (czaaasem zupką ja nakarmie a i tak woli sama). Co prawda bałagan w krzesełku i obok musze po każdym posiłkku sprzatac, ale jest coraz lepiej

Dzidzia bardzo intesnywnie się rusza, a to dopiero 18 tydz. W 18 z Polusia dopiero ledwo co ruchy poczułam
Koleżanka ostatnio fajnie stwierdziła, że jedna dzidzia puka mnie od srodka a druga od zewnatrz

W wolnym czasie zaczelam grywac w konkursach, ale nie takich na klikanie tylko bardziej krestywnych, gdzie głownie cos trzeba napisac albo jakis wiersz i czasem się to opłaca, bo wygralam kilka fajnych rzeczy.
Np. ostatnio zajelam drugie miejsce gdzie trzeba bylo opisac z uzasadnieniem propozycje wyprawki. Za pierwsze miejsce byla swietna nagroda same firmowe rzeczy dla dziecka, za drugie juz ciut mniejsza, ale i tak osobiscie musze odebrac ja w Rzeszowie. Ale sie ucieszylam, że moja praca została doceniona
a wczoraj wygralam zestaw sloiczkow Ole! (10 sztuk: min. oliwki, suszone pomidory, kapary, itp.) plus kosz piknkowy z wyposażeniem

Ogólnie malo co spedzam czasu na wizazu, tak ze jak to ja głownie Was "przelatuje"
fajnie, ze juz malenstwo tak ci w brzuchu rozrabia
Ja jestem ciekawa, kiedy ja pierwsze ruchy poczuje... choc do tego jeszcze troche czasu

A na konkursy to niestety mi brakuje czasu... zreszta sama nie wiem, czy balabym wystarczajaco zaparta

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości