|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
cześć dziewczyny
ale ostatnio nastąpił przełom, stwierdziłam, że pooglądam nowe kolekcje sukienek. wczoraj byłam w Sosnowcu na targach (wg. mnie trochę małe były), wybieram sie też za tydzień do Tychów no i wczoraj skuszona propozycjami stoiska Evity pojechałam do salonu w Tychach i przymierzyłam wymarzoną suknię! jestem w kropce. poradźcie mi coś... btw. czy w Evicie któraś z Was robiła zdjęcia w trakcie przymiarki? bo ja wczoraj się nie odważyłam spytać, ale pojadę tam raz jeszcze z przyjaciółką i zastanawiam się czy będę mogła strzelić fotkę... póki co tej sukni nigdzie nie ma w necie (Evita jeszcze nie wrzuciła nowej kolekcji na stronę..).z góry dzięki za rady! a i wciąż szukam video, wczoraj dostałam parę płytek na targach to może coś z tego wybiorę eh!
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile kosztuje teraz ta suknia? W jakim jest stylu? Co to za pracownia?
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko - 25 kg Edytowane przez the rock Czas edycji: 2011-11-14 o 13:31 |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3154 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Wyślę ci namiary na PW
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz poczekać do wiosny i wtedy jeśli dalej będziesz miała duże parcie na tą suknie to możesz ją kupić Mnie niestety na moją wymarzona nie stać. Dlatego będę szyła. Ale, że tą wymarzoną chcę trochę przerobić, to się cieszę z takiego obrotu sprawy
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Dayzel z Cymberline. Cała koronkowa. Siedzi mi w głowie. Każdą do niej porównuję. Tylko nieco będzie zmodyfikowana.
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
piękna suknia Gosza
![]() dreamlady ja kupowałam czerwcu, a wesele w kwietniu, ale akurat były wyprzedaże..... A na to właśnie czekałam :p Ty też poczekaj, skoro jest droga to nie powinna zejść, a nawet jeżeli ktoś ją kupi, to zawsze możesz ją zamówić z katalogu za normalną cenę, więc generalnie nic nie stracisz, a możesz duuużo zyskać jak poczekasz
|
#3161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także można powiedzieć, że makijażystkę mam z głowy Mam nadzieję, że się nie zawiodę.Cytat:
Może akurat uda Ci się ją dorwać na wyprzedaży Cytat:
![]() A dzisiaj została wysłana nasza księga gości
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak miło
Mam nadzieję, że uda nam się z krawcową dobrać odpowiednie koronki i coś ładnego z tego wyjdzie ![]() Cytat:
Myśmy sobie w końcu odpuścili te Tąpkowice. Garnitur dla TŻta kupimy prawdopodobnie w Wodzisławiu. A buty może nawet w Deichmannie (jedne już sobie upatrzył).
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na suknię z koronki w salonie nawet nie chciałam patrzec i dziękuję Gosi, że kazała mi kategorycznie ją zmierzyc, bo jak ją włożyłam to się zakochałam
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3167 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ma ona jakąś stronę? chciałabym zobaczyć jej makijaże..
|
|||||
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie makijaże sa takie sobie ale podsyłam linka
![]() Ania Oramus: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76248 http://blog.annaoramus.pl/
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
Mnie również malowała Ania - dołączam 3 fotki zrobione podczas robienia makijażu, na których najbardziej z bliska widać co i jak
Jakby co to mogę na priv posłać jeszcze inne moje fotki
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja wkleję swoje
|
#3171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A TŻ będzie kupował garnitur pewnie w Bytomiu lub Vistuli, bo ma znajomego właściciela i powiedział, że sprzeda mu bez marży ![]() Dziewczyny- piękne makijaże !
|
|
#3172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
u nas miał być czerwony/bordo ale nie umiałam znaleźć fajnych butów w tym kolorze
![]() Cytat:
![]() a róż to taki delikatny czy wyrazisty ? ![]() Cytat:
za wszystkie załatwione sprawyA pochwalisz się księgą jak już ją dostaniesz ? ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
za videoA jeśli chodzi o suknię to poczekałabym a nuż będzie jakaś promocja/wyprzedaż ![]() Nie wiem jak Ciebie potraktowano w salonie Evity ale jak ja tam byłam z mamą i świadkową rozejrzeć się to nie było żadnego modelu, który miałam spisany na kartce a dodatkowo babki koniecznie chciały mi wcisnąć jakąś z mierzonych sukienek. Aha i zdjęć nie mogłam robić. Może coś się zmieniło, ale ja bardzo niemiło wspominam wizytę w tamtym salonie :/ |
||||
|
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
no to ja widocznie lepiej trafiłam, babeczki były mega miłe i bardzo fajnie doradzały, no i nie upierały się, żebym od razu kupiła suknię
![]() the rock i anonietka1984 boskie wasze make-upy !!! kurcze, aż zapragnęłam takiego ) będę chyba dzwonić do p.Ani dzięki wielkie!!!
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pokaże Ci jeszce mój mejkap z pleneru też autorstwa Ani ![]() Tutaj dużo mocniejszy, bo mogłyśmy 'poszaleć' ![]() Włosy też robiła Ania moja kochana
|
|
#3175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Tak najlepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mierzyłaś tylko jedną konkretną suknię czy inne też Ci proponowały ?? dla nas też były miłe tylko pod koniec z miłych zrobiły się upierdliwe itd
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Przyczajenie
|
Ja mierzyłam suknie w Żorach ...porażka
I 3 i ostatnim sklepem była Karina w Rybniku, babeczki tam były mega przyjemne, pani przyniosła duużo sukni każdą na spokojnie mierzyłam, dla porównania wpieła mi welon i toczek, a gdy nie umiałam podjąć decyzji nie naciskała tylko dała więcej czasu, żeby się pooglądać także z masy sukienek wybrałam 3 i przymierzałam je na koniec jeszcze raz. Widać było że kobieta zna się na rzeczy i tym co jest teraz na czasie, nie musiałam się o nic pytać od razu mówiła że to można zmienić to wyciąć tu zrobić tak i tak.... Naprawdę polecam polecam gorąco, choćby dla samej obsługi
|
|
|
|
#3178 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupowałam w Karinie,i jestem bardzo zadowolona
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym ją upiąć w tali, na tym mi najbardziej zależy. By podkreśliła, to co warte podkreślenia
i na biodrach (ale musimy to przedyskutować z krawcową). Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

ale ostatnio nastąpił przełom, stwierdziłam, że pooglądam nowe kolekcje sukienek. wczoraj byłam w Sosnowcu na targach (wg. mnie trochę małe były), wybieram sie też za tydzień do Tychów 

1.09.2012

za wszystkie załatwione sprawy

za video