A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 22:11   #3151
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

lecę do łóżka bo od jutra będę pewnie robić za niańkę. moja siostra przyjeżdża ze swoim 2,5 letnim synem i zapewne jak zwykle będzie go totalnie olewać i będę musiała się nim zajmować masakra

dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:14   #3152
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

ja też lecę bo jakaś wypompowana jestem dobranoc
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:15   #3153
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
lecę do łóżka bo od jutra będę pewnie robić za niańkę. moja siostra przyjeżdża ze swoim 2,5 letnim synem i zapewne jak zwykle będzie go totalnie olewać i będę musiała się nim zajmować masakra

dobranoc
Dobranoc. Spokojnej Nocy

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja też lecę bo jakaś wypompowana jestem dobranoc
Również dobranoc

To ja też uciekam. Dobranoc

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-04-27 o 22:17
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:23   #3154
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Tak czytam o koleżankach, siostrach, kuzynkach małpujących wasze wybory i z jednej strony rozumiem wasze rozżalenie. Tylko jak patrzeć na to zdroworozsądkowo w jednej sali jest rocznie pewnie i 50 wesel a jednak każde jest inne. Nie tylko dlatego, że różnią się detalami typu wybrane menu/zespół/dekoracje ale przede wszystkim atmosferą. Z drugiej strony po latach większość wesel na których byłam zlewa się w jedno. I tak sobie myślę, najważniejsze, że dla nowożeńców to jest ten jedyny dzień.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 05:31   #3155
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
a jak nie kupisz teraz to ktos inny moze to zrobic i tak nie wiadomo co robic

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Ja tak w planach mam przyleciec do Pl około listopada a grudnia i wtedy cos bede ogladac ale tez nie wiem jak to zrobic ... jak kupie to odrazu zapytam czy bedzie mozna ja w razie czego zwężyc...bo przytyc nie planuje
No to myśle że w sam raz żeby zająć się przymiarką i kupnem kiecki . A kiedy dokładnie masz ślub?
Cytat:
nie no akurat ta którą chcę kupić była by szyta na mnie więc mam ten luz że nikt jej nie kupi

kamisia ja miałam iść w sierpniu ale tak wyszło że tydzień temu byłam na pierwszych przymiarkach
Mnie też ciagnie do przymiarek ale qde za wszczesnie w moim przyppadku
Cytat:
powiedzcie co sądzicie o takich bucikach?? chciałam uniknąć butów z paseczkiem ale chyba się nie uda ze względu na to że strasznie ciężko znaleźć takie bez paseczka na obcasie poniżej 7 cm które by były ładne
No mi się bardzo podobają ja chce jakies najzwyklejsze biale najlepiej bez zadnych oddatkow ale to sie okaze jakie wkacu kupie.

Nic spadam szykowac sie do pracy wpadne tu do Was popoludniu Milego dnia
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:08   #3156
nena1984
Zakorzenienie

jagodziu - na czym byliście w kinie? Chciałabym na coś się wybrać, ale bida z nędzą

Wogóle jako, że dłuuuugi weekend niebawem, zdradźcie gdzie się wybieracie ze swoimi oblubieńcami My jedziemy na południe (w sensie bieszczady i okolice) z rowerami i już czuję, że po powrocie nie będę mogła usiąść na tyłku

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:14   #3157
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

jagodziu - na czym byliście w kinie? Chciałabym na coś się wybrać, ale bida z nędzą

Wogóle jako, że dłuuuugi weekend niebawem, zdradźcie gdzie się wybieracie ze swoimi oblubieńcami My jedziemy na południe (w sensie bieszczady i okolice) z rowerami i już czuję, że po powrocie nie będę mogła usiąść na tyłku
Cześć

ja niestety nie mam majowego długiego weekendu 2-giego maja pracuję ale nadrobię za to w czerwcu i zrobimy sobie czerwcówkę i pojedziemy nad morze i się wylenie i będę grzać
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 08:02   #3158
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

moja "przyszła szwagierka" ostatnio opowiadała że była z chłopakiem na filmie 5D bardzo sobie chwalili efekty

co do majowego.... Jak wspominałam ja wyjeżdżam do Wiednia, bez TŻ, w małych celach zarobkowych i pewnie też troche zakupowych
Dobra ja mykam się zbierać bo dzisiaj jadę do miasta i mam nadzieje że wypatrze jakiś fajny strój kąpielowy co by mi brzydką bliznę zakrył

NENA! Dzisiaj śniło mi się że mieliśmy spotkanie PMek u mnie w domu. I ty jechałaś takim starym jakimś cabrio w swojej sukience i stałaś chyba na siedzeniach bo kiecka zakrywała cały samochód! Od maski, poprzez drzwi i tyl! Po prostu samochód mialaś pod sukienką: hahaha: I mój TŻ mówi "że jak nam może *na wizazu* podobac sie ta sukienka ". Pozniej byłaś ze swoim Tżem u mnie i On do mnie, że widzi jaka to wieś, że nawet nigdzie nie zaplanowałam z Wami iść do kina bla bla bla. I mi straszny wstyd był. A na koniec powiedział że mi śmierdzi w pokoju
A Ta Twoja sukienka byłą jakaś różowo-brązowa

Dobra mykam

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-04-28 o 08:12
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:09   #3159
(kicia)
Zakorzenienie

My z TŻ nie wyjeżdżamy na długi weekend bo on teraz ma urlop to już potem nie dostanie więc 2go maja normalnie do pracy. Poza tym z kasą też tak średnio. Wolimy sobie odkładać narazie. W sumie w wakacje to też pewnie tylko takie krótkie wyjazdy w tym roku będą na dzień dwa ale warto sobie darować jedne wakacje i potem mieć kasę na wesele

Stary 2011-04-28, 08:11   #3160
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dziendoberek Dziewczyny

Witam sie z Wami i spadam pewnie na caly dzionek o 18 chyba idziemy do ksiedza zeby zaklepac godzine mam nadzieje ze sie uda trzymajcie kciuki

Milego dzionka

melod_y
sen no poprostu za✂✂✂isty leże i kwicze

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-04-28 o 08:15
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:13   #3161
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też pracuję 2 maja A mój Tż jeszcze dodatkowo 30 kwietnia więc nie zaszalejemy. Też mieliśmy w planach jechać w góry na rowery no ale nie wyszło. Pewnie w niedzielę pojedziemy gdzieś na jeden dzień.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:17   #3162
vesna84
Zakorzenienie

witajcie w ten słoneczny poranek!!
my długi weekend tez raczej w domku, będziemy robic jakieś wypady kilkugodzinne, bo jak 2.05 jestem w pracy. a i ponoc nie za rewelacyjna pogode zapowiadaja, to w sumie nie ma czego załować
pozatym jutro rozpoczynamy weekendowy kurs przedmalzeński
musiałam czatować na stronie dominikanów az pojawi sie formularz (pojawił sie o 23.30) a rano juz nie było miejsc więc mieliśmy szczęście.
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:25   #3163
(kicia)
Zakorzenienie

My z TŻ w ten weekend zaczynamy nauki. I tak się zastanawiam czy jak raz nas nie będzie to coś się stanie. Bo 19 czerwca wyjeżdżamy na cały dzień mam nadzieję że odrabiać tego jakoś nie będzie trzeba

Stary 2011-04-28, 08:38   #3164
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Tak czytam o koleżankach, siostrach, kuzynkach małpujących wasze wybory i z jednej strony rozumiem wasze rozżalenie. Tylko jak patrzeć na to zdroworozsądkowo w jednej sali jest rocznie pewnie i 50 wesel a jednak każde jest inne. Nie tylko dlatego, że różnią się detalami typu wybrane menu/zespół/dekoracje ale przede wszystkim atmosferą. Z drugiej strony po latach większość wesel na których byłam zlewa się w jedno. I tak sobie myślę, najważniejsze, że dla nowożeńców to jest ten jedyny dzień.
sie zgodzę
tzn my z TŻ em specjalnie szukaliśmy jakiejś sali w której jeszcze nie byliśmy na weselu ale bardziej z chęci poznania czegoż nowego niż z jakiegokolwiek innego powodu a z kuzynką która ma ślub w tym roku jak sie widzimy to nawijamy jak najęte i co i rusz wymieniamy się pomysłami, więc na pewno nie miałabym nic przeciwko jakbym ją czymś zainspirowała. Tak samo jak mi się u niej coś spodoba to też zgapię
Cytat:

my, jak już wspominałam, jedziemy do Pragi na całe 4 dni (oboje nie pracujemy na szczęście, firmy zamknięte na 4 spusty 2 maja )
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
musiałam czatować na stronie dominikanów aż pojawi sie formularz (pojawił sie o 23.30) a rano juz nie było miejsc więc mieliśmy szczęście.
o rany, nie wiedziałam że takie wyścigi gdzieś są
a u mnie na naukach tylko my i jeszcze jedna para

Nadrobiłam Was na szybko, ale nie mam czasu więcej odpisywać bo po Świętach (które były bardzo miłe ) wpadłam w wir roboty

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:59   #3165
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Gnomeo i Julia zapowiada się bardzo dobrze, chcę TŻta wyciągnąć, żeby się odprężyć, ale premiera dopiero 6 maja.
A z majówką u nas 30 w sobotę idziemy na Chrzciny Marysi, 1 maja obchodzimy Floriana, a TŻ jest strażakiem, więc trzeba iść na mszę i kawę z ciachem. 2 maja urlopu nie dostanie, bo terminy mają w pracy, więc z naszego Wiednia nici Jeśli 3 maja pogoda dopisze na rowerach gdzieś pojedziemy. A miało być tak pięknie.
No i jeszcze chrzciny są w sobotę na niedzielnej wieczornej mszy i tak w weekend zaliczymy aż 2 msze, jejku jacy my pobożni

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Dziendoberek Dziewczyny

Witam sie z Wami i spadam pewnie na caly dzionek o 18 chyba idziemy do ksiedza zeby zaklepac godzine mam nadzieje ze sie uda trzymajcie kciuki

Milego dzionka

melod_y
sen no poprostu za✂✂✂isty leże i kwicze
Powodzenia u księdza!!!!!!!

Wczoraj wieczorem z młodszą siostrą wybraliśmy się do tej starszej. Babski wieczór sobie zrobiłyśmy, dosłownie, jeszcze Marysia mała do nas dołączyła po kąpieli. W końcu oglądałyśmy "Jak zostać królem" i powiem wam, że szczena mi opadła...Dla mnie gra Rusha była jeszcze lepsza od Firtha, ale musiałabym Fightera zobaczyć, czy Rush słusznie przegrał Oskara za postać drugoplanową.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:10   #3166
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
powiedzcie co sądzicie o takich bucikach?? chciałam uniknąć butów z paseczkiem ale chyba się nie uda ze względu na to że strasznie ciężko znaleźć takie bez paseczka na obcasie poniżej 7 cm które by były ładne
Ładne buciki Ja dzisiaj idę kupić te z deichmanna

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:10   #3167
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

byliśmy na żonie na niby komedia romantyczna. Ale powiem że uśmiać się można i romantyczna jest tylko końcówka więc więcej w tym komedii byliśmy bardzo zadowoleni mój tż ryczał ze śmiechu na całe kino aż go 2 razy uspokajałam ;p

weekend majowy hmm... może jakiś grill może pojedziemy z tżta bratem ciotecznym i jego żoną do Sandomierza? A dalej to nie wiem jakoś na dniach mój tata wraca zagranicy i może coś wymyśli to pojedziemy z nimi mój tatusiek jest boski taki duży dzieciak zakręcony pozytywnie na świat także uwielbiamy z nim gdzieś jeździć

Dziewczyny wstaję i patrzę mam mi kartkę zostawiła: Posprzątaj w domu (standard) i masz się pogodzić z Różą i nie kłócić się. To ja sobie myślę o co jej chodzi?? A tu podobno wczoraj o 20 moja siostra wyjechała z holandii!!!! I dzisiaj powinna być w domu! Dacie wiarę nawet nic nie wiedziałam! Pięknie to dzisiaj zobaczymy czy ma zamiar się ze mną pogodzić czy nie. Jak nie to mam ją w ja się prosić nie będę o pogodzenie?? co to księżniczka jest żeby się przed nią płaszczyć?? oj już się nakręciłam ;/
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-28, 09:19   #3168
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wyroku nie mam- będzie za 2 tyg ale poszło BOSSSSSSSSSSKO. Mój ex kolejny raz się skompromitował. Będzie dobrze na bank.
Oj, z całego serca życzę Ci, żeby w końcu udało się pomyślnie zamknąć ten rozdział w Twoim życiu i skupić się na głównym punkcie programu przyszłego roku: WESELU

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanko ile czasu wczesniej zaczynacie szukać sukienki bo ja mam Ślub w czerwcu i mam dylemacik kiedy zaczac
Suknię zamawiasz najwcześniej około 6 miesięcy przed weselem, wcześniej nie ma co, bo ostatnie poprawki muszą być tuż przed ślubem żeby wszystko na 100% pasowało.

Cytat:
Kicia: no fajne, właśnie też szukam takich do 7 cm i też będę szyła sobie na zamówienie, bo w sklepach nic nie ma. Już nawet wybrałam model, będą takie same, tylko skóra lakierowana ecru a nie satyna:
pf10_1m.jpg
Będę zamawiać je jakoś we wrześniu, bo szyją się nawet 2-3 miesiące. Już w tej firmie raz szyłam buty.

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja robię wesele w tej samej sali co moja siostra rok temu. Nie wiedziałam że to faux pas Tak naprawdę to zdecydowałam się na tę salę bo nie chciało mi się jeździć i szukać innej, a tam było fajnie. I zespół też mam ten sam. Po prostu szkoda mi czasu na szukanie czegoś innego, skoro u siostry się sprawdzili. Na makijaż też pójdę do tej samej kobiety co ona, a co

Jak się ogarnę z magisterką to pojadę do mojej parafii pokazać papiery i spytać co i jak z kursami, co musimy robić a z czego nas nasze glejty zwalniają.
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:24   #3169
tenebrosa
Wtajemniczenie

Moniczka, super, że sprawa idzie w dobrym kierunku!

Nattiv, trzymam kciuki, żebyś znalazła nową pracę z lepszą kasą!

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Właśnie ja tez sie nad tym zastanawiałam dzisiaj ale szukac jak szukac ale kiedy ja kupic zeby sie nie okazalo tuż przed slubem ze bedzie za cisna albo za luźna...
Z tego co się orientowałam, to jak zamawia się suknię szytą w salonie, to dopiero 1-2 tygodnie przed ślubem jest oddawana klientce i dzięki temu można właśnie zrobić ostatnie poprawki w razie schudnięcia z przedślubnego stresu Podobnie jest u krawcowej, koleżanka szyła i dostała suknię do domu w czwartek przed ślubem. Dla mnie to dobre rozwiązanie, bo po pierwsze można w ostatniej chwili dopasować suknię do aktualnych wymiarów, a po drugie nie trzeba jej przez długi czas upychać w domowej szafie. Ciekawa jestem tylko jak to jest w przypadku wyprzedaży: czy trzeba od razu zabrać suknię do domu czy mogą ją przechować jeszcze kilka miesięcy w salonie?

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Troche mnie tu nie bylo... pracowalam duzo, poza tym pisanie mgr i tak leci czas ze tragedia... jeszcze dodatkowo robota na dzialce - mamy w koncu swoj kawalek ziemi Za rok po slubie prawdopodobnie zaczynamy budoweSciskam Was wszystkie!
Super! My się właśnie urządzamy, prace idą w zawrotnym tempie i... w lipcu wprowadzamy się do naszego domku! I gratuluję uporania się magisterką, ja muszę skończyć w ten weekend - jeszcze z połowa rozdziału mi została i poszerzenie wniosków/zakończenia pracy.

Cytat:
Mi się ostatnio spodobał taki model: http://www.akces2.com/venus-y-obuwie...ie-slubne.html, a w innej firmie można kupić je też bez paska: http://www.akcesdance.pl/wizdam/view.php?m=38

Cytat:

Super, Bieszczady piękne są o tej porze roku. My nigdzie się nie wybieramy, bo ten weekend to moja decydująca rozgrywka z pracą magisterską
Za to w lipcu jedziemy ze znajomymi na kajaki na Mazury. Mieliśmy lecieć na Majorkę, ale Norwegian nie ma w tym roku tanich lotów, na które tak liczyliśmy
W tamtym roku były za 350zł w obie strony i dzięki temu udało nam się bardzo tanio wylecieć z TŻ na tydzień na tą piękną wyspę... Tam też TŻ mi się oświadczył...

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
witajcie w ten słoneczny poranek!!
my długi weekend tez raczej w domku, będziemy robic jakieś wypady kilkugodzinne, bo jak 2.05 jestem w pracy. a i ponoc nie za rewelacyjna pogode zapowiadaja, to w sumie nie ma czego załować
pozatym jutro rozpoczynamy weekendowy kurs przedmalzeński
musiałam czatować na stronie dominikanów az pojawi sie formularz (pojawił sie o 23.30) a rano juz nie było miejsc więc mieliśmy szczęście.
Hehe, u Dominikanów szybko się kończą miejsca, ale to tylko świadczy o tym, że fajnie prowadzą nauki. My w tamtym roku zapisywaliśmy się w lipcu na edycję październikową

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 09:27   #3170
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny wstaję i patrzę mam mi kartkę zostawiła: Posprzątaj w domu (standard) i masz się pogodzić z Różą i nie kłócić się. To ja sobie myślę o co jej chodzi?? A tu podobno wczoraj o 20 moja siostra wyjechała z holandii!!!! I dzisiaj powinna być w domu! Dacie wiarę nawet nic nie wiedziałam! Pięknie to dzisiaj zobaczymy czy ma zamiar się ze mną pogodzić czy nie. Jak nie to mam ją w ja się prosić nie będę o pogodzenie?? co to księżniczka jest żeby się przed nią płaszczyć?? oj już się nakręciłam ;/
Jagodzia: TO JEST TWOJA SIOSTRA. Przestań ją traktować jak wroga, czy to takie trudne?!? Schowaj swoją dumę do kieszeni i przywitaj ją najserdeczniej jak tylko potrafisz. Nie jest ideałem, ale skoro mama tak Cię prosi, to po prostu zrób to. Uśmiechaj się i nie wchodź z nią w dyskusje. Jak będzie Ci już bardzo ciężko, to pożal się nam, w końcu od czego nas masz
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:30   #3171
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
weekend majowy hmm... może jakiś grill może pojedziemy z tżta bratem ciotecznym i jego żoną do Sandomierza?
Moje rodzinne strony

A ja pracuję więc weekendu długiego nie mam i nigdzie się nie wybieramy. No ale święta spędzaliśmy osobno, teraz ja pracuję na 2 zmianę więc się mijamy to w sumie dobrze będzie posiedzieć razem w domu

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:40   #3172
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

nasze wesele już za rok

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:59   #3173
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:

Hej,
nena a gdzie dokładnie w bieszczady jedziecie?
Ja tam kiedyś jeździłam po dwa razy w roku przynajmniej, mamy tam znajomych co prowadzą schroniska, knajpy itp. Moje rejony to Cisna, Kalnica, Wetlina, Smerek,Ustrzyki, Rzepedź i no i mój nabliższy znajomy prowadzi teraz chatę w Łupkowie, przydałoby się wybrać bo dawno tam nie byłam.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 09:59   #3174
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Jagodzia: TO JEST TWOJA SIOSTRA. Przestań ją traktować jak wroga, czy to takie trudne?!? Schowaj swoją dumę do kieszeni i przywitaj ją najserdeczniej jak tylko potrafisz. Nie jest ideałem, ale skoro mama tak Cię prosi, to po prostu zrób to. Uśmiechaj się i nie wchodź z nią w dyskusje. Jak będzie Ci już bardzo ciężko, to pożal się nam, w końcu od czego nas masz
nie wiem czy doczytałaś ale to ja ją przeprosiłam i to ona się unosi dumą i mnie olewa?? co ja mam paść przed nią krzyżem i błagać o wybaczenie??!! świat nie kręci się wokół niej! Ja zrobiłam pierwszy krok wyciągnęłam rękę a ona niech sobie robi co chce! całe życie była w rodzinie traktowana jako biedna pokrzywdzona przez los każdy jej koło dupy latał i teraz mają. Ja za to od zawsze byłam ta najgorsza co zaciąży i będzie samotną matką albo alkoholiczką albo ćpunką. A tu proszę ich wielkie marzenia o tym że zniszczę sobie życie legły w gruzach.
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-28, 10:03   #3175
malinkowo88
Raczkowanie

Dzień dobry
Jak mija dzień?

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
nasze wesele już za rok
zleci szybciutko

A ja szykuję kreacje na sobotnie wesele koleżanki, już nie mogę się doczekać aby tylko nie padało.
A później dłuuggii odpoczynek - nareszcie
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:09   #3176
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Z tego co się orientowałam, to jak zamawia się suknię szytą w salonie, to dopiero 1-2 tygodnie przed ślubem jest oddawana klientce i dzięki temu można właśnie zrobić ostatnie poprawki w razie schudnięcia z przedślubnego stresu Podobnie jest u krawcowej, koleżanka szyła i dostała suknię do domu w czwartek przed ślubem. Dla mnie to dobre rozwiązanie, bo po pierwsze można w ostatniej chwili dopasować suknię do aktualnych wymiarów, a po drugie nie trzeba jej przez długi czas upychać w domowej szafie. Ciekawa jestem tylko jak to jest w przypadku wyprzedaży: czy trzeba od razu zabrać suknię do domu czy mogą ją przechować jeszcze kilka miesięcy w salonie?

Mogą, moja sukienka jest przechowywana w salonie, pani ma mi ją jeszcze ładnie odświezyć przed slubem a do domu dostanę ją najwczesniej tydzień przed.
Stary 2011-04-28, 10:10   #3177
D0tk4
Zadomowienie

Witam Was dziewczyny w piekne, sloneczne czwartkowe popoludnie Zazdroszcze Wam wszystkim tych majowych wyjazdow. U nas dlugiego weekendu nie ma, poza tym, ja 2ego zaczynam prace, a TZ leci dzien wczesniej leci do PL .. I zostane na 10 dni sama

Nie wiem, czy ktoras z Was zahaczyla o watek "Jakie macie pierscionki zareczynowe", ale wczoraj czy przedwczoraj odezwala sie tam taka jedna wizazanka tulimuli niemal wyzywajaca cieszace sie PMki od glupich panienek, ktorym zalezy tylko na pierscionku, a i tak ich przyszli mezowie zmienia sie po slubie w bestie, jak to ma miejsce w 70% (nie wiem skad wziela ta liczbe) i ona sie pojawila specjalnie po to, zeby je obedrzec z tej naiwnosci .. Hmm .. Jakbyscie to przeczytaly, to normalnie noz sie wkieszeni otwiera ...

Cytat:
Napisane przez dosia_90 Pokaż wiadomość
Zdaję sobie sprawę że nie wszyscy rozumieją naszą decyzję, ale też dziewczyny nie byłyście tutaj i nie znacie całej sytuacji. Myślę, że gdybyście były na moim miejscu to na pewno niektóre z was podjęłyby podobną decyzję. Naprawdę to było głęboko przemyślane, bo od zarezerwowania terminu w sali do spisania umowy mieliśmy 2 tygodnie, w ciągu których intensywnie nad tym myśleliśmy i uważamy że dobrze zrobiliśmy.)
Najwazniejsze, zebyscie to Wy byli zadowoleni z podjetej decyzji My tu mozemy wyrazac swoje zdanie, zdziwienie czy poparcie, a i tak wszystkie beda robily tak jak uwazaja za sluszne
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:21   #3178
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Super, Bieszczady piękne są o tej porze roku. My nigdzie się nie wybieramy, bo ten weekend to moja decydująca rozgrywka z pracą magisterską
Za to w lipcu jedziemy ze znajomymi na kajaki na Mazury. Mieliśmy lecieć na Majorkę, ale Norwegian nie ma w tym roku tanich lotów, na które tak liczyliśmy
W tamtym roku były za 350zł w obie strony i dzięki temu udało nam się bardzo tanio wylecieć z TŻ na tydzień na tą piękną wyspę... Tam też TŻ mi się oświadczył...

Wow! Super okazja, a hotel sami sobie załatwialiście? Ta cena 350 to była jakaś jednorazowa promocja? Możesz napisać coś więcej?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy ktoras z Was zahaczyla o watek "Jakie macie pierscionki zareczynowe", ale wczoraj czy przedwczoraj odezwala sie tam taka jedna wizazanka tulimuli niemal wyzywajaca cieszace sie PMki od glupich panienek, ktorym zalezy tylko na pierscionku, a i tak ich przyszli mezowie zmienia sie po slubie w bestie, jak to ma miejsce w 70% (nie wiem skad wziela ta liczbe) i ona sie pojawila specjalnie po to, zeby je obedrzec z tej naiwnosci .. Hmm .. Jakbyscie to przeczytaly, to normalnie noz sie wkieszeni otwiera ...
Nie mogę znaleźc tego wątku, mozesz podać linka?
Stary 2011-04-28, 10:24   #3179
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Mogą, moja sukienka jest przechowywana w salonie, pani ma mi ją jeszcze ładnie odświezyć przed slubem a do domu dostanę ją najwczesniej tydzień przed.
Wczoraj byłam w salonie i dowiadywałam się właśnie o wyprzedaże. U nich będą w październiku i jeśli wybiorę sobie suknie to zostawiają ją u siebie a przymiarki w odpowiednim czasie czyli w moim przypadku byłyby to lipiec przyszłego roku. Albo mogę sobie wybrać suknie z kolekcji na 2012 i wtedy mam rabat 10% i też przechowują suknię do lipca.

Jestem zdecydowana przymierzyć i kupić (jeśli to będzie ONA) tą

http://msmoda.pl/index.php?option=co...mid=54&lang=pl

Nr 9 Patty

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:33   #3180
Nika0208
Rozeznanie

.... i został rok do slubu...
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości