Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 2011 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 07:55   #3151
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201

Aliczka88, Olliwka

Kruczaaa gratulacje czekamy na fotki Tymusia!!!!

Dzien dobry!
Humor mam tragiczny wiec ide spac by nie pluc jadem.
Do pozniej
Stary 2011-05-25, 08:42   #3152
82anusia
Zadomowienie

GG do 82anusia
Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
hej

to ja bez wyrzutów sumienia (nie wtryniam się w kolejkę) napiszę, że mam skurcze już praktycznie co 5 minut(mam nadzieję, że to TO) do tego czop-śluz (też nie wiem) różowy od kilku h także budzę tż zaraz i jedziemy na IP dam znać
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
ALARM - A mi odchodzą wody, pociekło lekko po nogach jak wstałam. Myślałam ze tak siku mi sie chce ale jak siadłam na kibelek i sie wysikałam to kap kap po kropelce leci cały czas!!!! Przezroczysta metna woda...

Powodzenia!!! By poszło szybko i najmniej boleśnie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Kruczaa napisała:

Cześć. Tymuś jest już z nami. Urodził się około 21. Poród był straszny, mały nie chciał wyjść, miał owiniętą 2 razy szyjkę pępowiną i ważył 4090g. Ale teraz wynagradza wszystko, pięknie śpi, doi cyca, kochany jest.
Później prześlę zdjęcia to zobaczysz jaki z niego bąbelek, ma słodziutkie wałeczki
.

Gratulacje, dla Mamusi i Tymka!!! Duży chłopak z niego.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
nasze dziecko spalo od 22 o 6 rano :eeek; i teraz drzemie w bujaczku

Wow, cała nocka do przodu, można się wyspać

Cytat:
Napisane przez Klaterina Pokaż wiadomość
nie wyspałam się dzisiaj, wstawałam 5 razy na siku, brzuch mnie bolał nieziemsko, ciągnęło w kroku i miałam wrażenie że się mały wciskał w kanał bo pierwszy raz takie dziwne uczucie miałam.

U mnie też dzisiaj były częste wycieczki do wc, na szczęście szybko potem zasypiałam.

ja na 13 idę na Dzień Mamy i Taty do przedszkola, muszę naładować baterię w aparacie, a potem standardowo pewnie plac zabaw, piaskownica itp.

Uzębienie Adasia

Maja
05.09.2007

Adaś
20.06.2011
82anusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 08:51   #3153
Lolka1212
Zadomowienie

Camomile Fajnie, że zaglądnęłaś.. jeszcze z Nadią na ramieniu to już podówjnie fajnie Gratuluje sukcesów z córeczką i życzę kolejnych

Ollliwka moc kciukasów dla Ciebie za szybkie i bezbolesne rozwiązanie Powodzenia i czekamy na info od Ciebie i Zuzi

Grażynka
Dzięki, że znalazłaś chwilkę, żeby nam tu conieco napisać.. Smutno bez Ciebie na forum.. twoją nieobceność od razu dało się odczuć.. tak samo było jak Andziotek zniknęła
Brawa jeszcze raz dla Ciebie i Sebusia, że tacy dzielni jesteście
Wzruszająco napisałaś o synku.. też chce już poznać te uczucia!!

Mango powodzenia na wizycie

Czytam na raty dziś i ta tez odpisuję .. Kurde słabo mi!! Musze się położyć..
Stary 2011-05-25, 09:24   #3154
Klaterina
Zadomowienie

82anusia no ja to po ścianach prawie chodziłam do WC, taka nieprzytomna się budziłam i zasypiałam zanim położyłam głowę na poduszce

pije już drugą kawę, potem się położę, ale najpierw muszę do sklepu iść po przewijak bo mnie mężu już wczoraj sto razy pytał, dlaczego jeszcze nie mamy, dobrze że ta firma niedaleko jest więc mały spacerek zrobię przy okazji.

dzisiaj się zabieram za robienie pamiętnika dla wyjca, powklejam tam zdjęcia i inne rzeczy związane z okresem ciąży, ciekawe co mi z tego wyjdzie i czy w ogóle starczy nerwów żeby zrobić to do końca znając mój zapał
Stary 2011-05-25, 09:25   #3155
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
hej

to ja bez wyrzutów sumienia (nie wtryniam się w kolejkę) napiszę, że mam skurcze już praktycznie co 5 minut(mam nadzieję, że to TO) do tego czop-śluz (też nie wiem) różowy od kilku h także budzę tż zaraz i jedziemy na IP dam znać
Cytat:
ALARM - A mi odchodzą wody, pociekło lekko po nogach jak wstałam. Myślałam ze tak siku mi sie chce ale jak siadłam na kibelek i sie wysikałam to kap kap po kropelce leci cały czas!!!! Przezroczysta metna woda...
Dziewczyny, trzymam kciuki za szybki i mało bolesny poród.!!! Może już niedługo będziecie trzymać dzieciaczki.

Cytat:
Kruczaa napisała:

Cześć. Tymuś jest już z nami. Urodził się około 21. Poród był straszny, mały nie chciał wyjść, miał owiniętą 2 razy szyjkę pępowiną i ważył 4090g. Ale teraz wynagradza wszystko, pięknie śpi, doi cyca, kochany jest.
Później prześlę zdjęcia to zobaczysz jaki z niego bąbelek, ma słodziutkie wałeczki
.

Super kruczaa cieszę się twoim szczęściem i gratuluję bardzo

Oliwko trzymam kciuki aby poszło szybko,
Aliczka i za Ciebie też mocno zaciskam
Kruczaa, ogromne gratulacje!!

A ja dziś mam ostatnią wizytę u mojej gin. Zobaczymy co mi powie, tak na do widzenia.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:32   #3156
Lolka1212
Zadomowienie

Ollliwka jeszcze raz powodzenia i moc pozytywnej siły dla Ciebie!! Właśnie doczytuję, że z rana ze skurczami na IP pojchałaś..

Grazin
Sebastianek śliczny! Nie napisałaś po kim te przeslodkie usteczka? Qrcze.. ale się tu bije dziewczyny nasze o twojego kawalera
Ciekawe, czy któras mojego zechce

Aliczka
i u Ciebie akcja?! Jejciu.. a ty po mnie dzień jesteś! Jak ja Ci zazdroszcze kochana .. ale tez i ciesze się z Toba, że Misiek już tuż, tuż.. Powodzenia Czekamy na wieści i fotki
Moc siły dla Ciebie.. aby poród był w miare bezbolesny i szybki

Kruczaaa Synek na świecie Bardzo się cieszę twoim szczęściem i serdecznie gratuluję

Andziotku
jak twoje posty podnoszą mnie na duchy to nawet sobie sprawy nie zdajesz! Też chcemmmm mieć takie grzeczne dziecię jakim jest Gabi i Zosia...
A jeszcze wczorajsze twoje stwierdzenie - "że połóg nie taki straszny"!
Działaś jak balsam na mą duszę i chwała Ci za to

Paulizia
koniecznie szybko wracaj po spotkanku z położną i dawaj nam znać co i jak.. Mam nadzieję, że porobicie jakieś konkretne ustalenia!
Myślę o Tobie i Sani cały czas.. Szkoda, że tym myśleniem nie mogę pomóc chłopcom zdecydować się przyjść na świat

Klaterina
fajny pomysł z tym albumem czy pamiętnikiem.. też chciałbym coś takiego zrobić, ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać.. albo jak się zbiorę to zapał mija.. Wiem, ze Dziewczonka chyba też robiła cos w tym rodzaju, ale nie wiem czy ostatecznie skończyła.
A pokażesz fotki pamiętniczka jak już skończysz? Może cos odgapię A chce się w końcu zmobilizować, bo z czasem zdjęcia z USG zastąpią zdjęcia małego już na świecie i tamte pójdą w zapomnienie.. a szkoda by było, bo w końcu tyle radość teraz z nich mam

Oh.. płodny dzisiaj dzień będzie, płodny..

Ja oczywiście nie wyspana i wściekła.. Połozyłam sie spać po północy i jak zwykle zasnąć nie mogłam Męczyłam się i rzucałam po łóżku jak oszalała.. już mam dość! ..i tak co noc Ok. 2:00 stwierdziłam, że może w salonie się położe to jakoś spanko mnie ogarnie, ale oczywiście nic.. i tylko tak się przemieszczałam po mieszkaniu z poduszką w ręku!!
Mężula też niewyspany przeze mnie, bo spać nie może jak ja się tak wiercę koło niego, ale tłukę po domku Generalnie mam focha na noce... sen ma focha na mnie, to ja na noce
Stary 2011-05-25, 09:36   #3157
the_sania
Wtajemniczenie

dzień dobry

cieszę się, że nowe dzieciaczki się posypują i jednocześnie mi smutno, że ja nie jestem wśród tych szczęśliwców dziś 3 dzień po terminie i nic się nie dzieje.

plus dzisiejszego dnia, że jest już promocja w biedronce na pieluchy Dada czy któraś orientuje się, czy promocja będzie przez cały okres trwania gazetki, czy tylko do wyczerpania zapasów? bo boję się, że popołudniu mąż już nie dostanie w sklepie....

Grazin to łyżeczkowanie miałaś straszne. Chociaż Ci wyjaśnili, dlaczego co i jak? bo tak na żywca... pięknie Sebuś wygląda w tym pajacyku w paski taką minkę słodką zrobił. i halo ! -19kg ?! też tak chcę !!

Pauliziu a wisieliczy humor, to pewnie przez brak Antuana przy boku?

Ollliwka i Aliczka trzymam za Was kciuki
i zazdroszczę

Kruczaa no doczekałaś się swojego Tymonka gratuluję !

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:38   #3158
the_sania
Wtajemniczenie

Lolka dzięki
a może musisz sobie wziąć coś do wtulenia, typu jakiś wałek, czy jasiek koło brzucha? mi pomogło i drugą noc ładnie śpię. jakoś tak pod tym brzuchem wygodniej. oczywiście nie liczę standardowego wstawania na siusiu, bo bez tego się nie obejdzie

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-05-25, 09:38   #3159
Lolka1212
Zadomowienie

Oczywiście po raz setny zaglądam na pierwszą stronę i rozkoszuje sie widokiem, jak dużo mamus rozpakowanych i lista coraz bliżej czerwcówek

Widze, że przy MoniK wpisane tylko "synek".. a czy u Moniś mały nie miał mieć na imię Tymuś? Pamiętacie?

No i jesli Ollliwka się rzeczywiście dziś rozpakuje (czego serdecznie życzę) to druga dzidzia na wątku będzie, która przyszła punktualnie na świat w terminie

Mamaoptymistka
a zdradzisz nam jakie imię będzie miał synek, skoro Piotrus już nieaktualne?

Gdzie zniknęła Amarcia?
Stary 2011-05-25, 09:39   #3160
Klaterina
Zadomowienie

Weredka i mango no to trzymam za wizytki

Lolka1212 no spróbuję, znalazłam segregator to go jakos obkleję albo obszyję, w środek kartki kolorowe, ponaklejam pierdołki, testy ciążowe, wpiszę ciekawsze daty, zdjęcia z USG się wklei, no może coś z tego wyjdzie, wizję mam,a nie chcę takiego gotowego choć jest firma, która się takim czymś zajmuje.
Stary 2011-05-25, 09:40   #3161
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Grazin witaj w domku,buziole dla Sebusia.
krucza gratuluje synka
Aliczka,Oliwka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:41   #3162
the_sania
Wtajemniczenie

Lolka na liście u MoniK ciągle było wpisane tylko Synek, także nie wiem jakie imię chciała dac małemu...

co do listy to ja sobie uświadomiłam jak mało mam majowych zostało i ja wśród nich

Klaterina super pomysł z takim albumem ja miałam w czasie ciąży zwykły zeszyt, w którym zapisywałam swoje odczucia, wagę i inne rzeczy związane z tym, co działo się w ciąży. A test ciążowy ciągle zmienia miejsce... więc dobrze by było wkleić to do jakiegoś albumu

Weredko powodzenia na wizycie !

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-05-25, 09:45   #3163
kasia1361
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
dzień dobry

plus dzisiejszego dnia, że jest już promocja w biedronce na pieluchy Dada czy któraś orientuje się, czy promocja będzie przez cały okres trwania gazetki, czy tylko do wyczerpania zapasów? bo boję się, że popołudniu mąż już nie dostanie w sklepie....

Wydaje mi się ,że do wyczerpania zapasów.Byłam dziś rano i kupiłam 2 paczki 1 i wiele już ich nie zostało.
A tych mega paczek było dosłownie kilka.
Mam 2 paki pampersów oryginalnych rozm.2 i jedną paczkę dada rozm.2.Narazie wystarczy,zobacze jak te dada się sprawdzają.
Przy chłopcach używałam tylko pampersów,reszta nam nie pasowała.

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2011-05-25, 09:45   #3164
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Grazin czy cos cpałas, piłas...... hihi (zart oczywiscie)

ILE MNIEJ WAZYSZ ????????????????
19 (słownie: dziewiętnaście ) kg ???
Jak Ty to zrobiłas ??????

Ale Sebulka ma sliczne usteczka

Paulizia; haha Twoja tesciowa tak o swoim synku powiedziała ?? Ze szpetny ?? No nie
Co to za zły humorek?
TZ Cie wkurzył ??

andziotko, jak Ty to ogarniasz... dwie dziewczynki i jeszcze czas na gotowanie obiadu
wlasnie rano sie zastanawiałam, czy jak urodze moj mąż bedzie miał co jeść w sensie czy znajde czas na obiadki.
A proszę powiedz, jak idzie postanowienie z niepodawaniem Gabikowi smoka? Udaje się ? Zosia już mniej zasmarkana ??

Lolus, mam identiko problem z zasypianiem.
Siedze w salonie przed tv max ile sie da, ogladam jakies nudne programy z nadzieją, że mnie uśpią a gdy zdaje mi się, że jestem już wystarczająco znużona idę do siebie, wskakuję do łózka i sen odchodzi
Współczuję !!
Kiedy masz kolejną wizytkę ?

Mango, kciuki za wizytkę !!!!
Aha, ten wózek, który pokazywałas, nie gniewaj sie - ale taki troszkę wynalazek mi się wydaje... z tego spacerowego miałabym obawy, ze mi dzidzi wypadnie

Saniu, co tam u Ciebie i Marcelka słychac ???

Kruczaa gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Kochane esek od Olliwki

hej, trafiłam na izbe z rozwarciem 5cm. Skurcze co 5 min. Przewiezli mnie do innego szpitala karetką i zaraz mam iść na porodówkę. Czekam na TŻ tylko. Boli nieziemsko.
Pozdrowienia Olliwka

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:46   #3165
Klaterina
Zadomowienie

the_sania no mało mam zostało, maj się już w sumie powoli kończy, nic się nie martw też się rozpakujesz może szybciej niż Ci się wydaje
Stary 2011-05-25, 09:47   #3166
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

no własnie Loluś, trafne spostrzeżenie!

Gdzie amarcia no i pytam też gdzie antropia

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-05-25, 09:48   #3167
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie wróciłam z biednejbronki i powiem CI że u mnie jakaś lipa jest
np Lovela z płynem jest (zakupiłam) ale pieluch żadnej promocji nie było !!!!!!!!!!!!
wkurzyłam się !!!!!!
w ogóle to tych zabawek żadnych też nie było , nie wiem o co loto

muszę chyba do wrocka jechać po te promocyjne pieluchy .....

ZOcha mi dziś nieprzeciętnie marudzi
już mnie uszy bolą
a to dopiero początek dnia .......

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:52   #3168
Zytus
Rozeznanie

Olliwka, zeby szybko poszlo

Tymus witaj na swiecie
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:54   #3169
the_sania
Wtajemniczenie

Andziot może Zosia jak się prześpi w ciągu dnia, to będzie lepiej? ale was biedronka w konia zrobiła, pędzę do swojej !

Kasia jejjjjj to chyba muszę brać prysznic i pędzić do biedry... ciężka ta paka promocyjna? bo nie wiem, czy dotaszczę, bo ostatnio kondycha do du/py !

Daisy a no u nas nic i mam doła i płaczę

Marcelek 30.05.2011

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 10:09   #3170
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

kolejny ses od Olliwci

Leze pod KTG od pół h, skurcze coraz częstsze, okropnie bolą ale się po mału przyzwyczajam do bólu. Lekarka powiedziała, ze do 14 powinnam urodzic

Saniu a jak Twoj leń?
Ja codziennie dostaję OPR od rodziców, ze nie wychodzę na dwór.
Ostatni raz byłam w sobote.... jak jechalam na egzam.
Wstyd, ale z domu mi sie nie chce ruszyć, nawet do ogrodu czy na taras
Dobre były te placki ziemniaczane Konorra?

Mamusie, które miałyscie ZZO - po tym można chodzić czy jakiś paraliż nóg następuje?

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-05-25, 10:10   #3171
kasia1361
Zadomowienie

Saniu dasz rade przytaszczyć do domku,nie jest ciężka.
U mnie żadnych zabawek nie widziałam w promo,lovela była ale mam w domu to nie kupowałam.
Otworzyłam jedną paczkę pieluch i są prawie jak pampki,zobaczymy jak bedzie z chłonnością i przeciekaniem.

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2011-05-25, 10:19   #3172
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Mamusie, które miałyscie ZZO - po tym można chodzić czy jakiś paraliż nóg następuje?
Oliwka trzymamy kciuki!!

Daisyy ja mialam znieczulenie i mozna nawet chodzic ale tylko na takim podpieraczu jak mi sie reka obsunela to sie wywrocilam i nie mogli mnie podniesc, wystraszylam sie bo masz niby czucie w nogach mozesz nimi ruszac, ale nie masz czucia na skorze jakby, nie do konca sa to jakby twoje nogi i takie ciezkieeee
ale na bole parte epidural i tak nei dziala.
potem przez jakas godzinke dwie mozna czuc dyskomfort , ja mialam takie niepewne nogi ciagle...

uciekam bo maruder juz kwili

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:21   #3173
violisia
Zadomowienie

Grazin
jejuu kochana ale sie nacierpialas.. najwazniejsze ze juz w domu, maly rosnie z czasem zapomnisz o tym wszystkim sciskam

Cytat:
aaaaaaaaaa 3mam kciuki

za rodzace i te o krok przed porodem

gratulacje kruczaaaaaa
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:22   #3174
aniutka_85
Raczkowanie

Cytat:
Andziot może Zosia jak się prześpi w ciągu dnia, to będzie lepiej? ale was biedronka w konia zrobiła, pędzę do swojej !

Kasia jejjjjj to chyba muszę brać prysznic i pędzić do biedry... ciężka ta paka promocyjna? bo nie wiem, czy dotaszczę, bo ostatnio kondycha do du/py !

Daisy a no u nas nic i mam doła i płaczę
Saniu ja też nic mimo, że wstawałam w nocy na siku co pół godziny, o 4 dostałam dość bolesnych skurczy, w ilości... 3 i dalej nic. Dzisiaj idę do gina, mam nadzieję, że mnie nie pogoni bo miałam iść w piątek, ale mój TŻ pracuje i nie miałby mnie jak zawieźć. Ciekawe co mi powie, szyjka prawidłowa, wejście zamknięte, czekamy Normalnie wsadze jej ołówek w oko

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Nie wiem, czy zaopatrujecie się w takie sprzęty, ale właśnie oglądam gazetkę z lidla i będą dość tanie termometry do ucha i czoła za 44,99zł, z tego co widziałam to w necie są droższe więc ja się na pewno zaopatrzę
aniutka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:24   #3175
Klaterina
Zadomowienie

aniutka_85 no to żebyś jednak co innego usłyszała

ddaaiissyy no proszę Cię, na taras marsz i siedzieć na powietrzu a nie w domu

Olliwka będzie dzisiaj mamą, super
Stary 2011-05-25, 10:27   #3176
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

andziotko, jak Ty to ogarniasz... dwie dziewczynki i jeszcze czas na gotowanie obiadu
wlasnie rano sie zastanawiałam, czy jak urodze moj mąż bedzie miał co jeść w sensie czy znajde czas na obiadki.
A proszę powiedz, jak idzie postanowienie z niepodawaniem Gabikowi smoka? Udaje się ? Zosia już mniej zasmarkana ??
powiem Ci że jak się Zosia urodziła to ja nie gotowałam wcale, bo czasu nie miałam
teraz muszę bo Zosia coś jeść musi

co do smoka - to Gabrysia nie dostaje, nawet nie mam w domu,
próbowałam podać w szpitalu jak mała leżała pod lampami, bo ciężko jej tam było wytrzymać, ale nie umiała zassać ...
teraz w domu już dajemy sobie radę

właśnie się obudziła i wściekle głodna jest

lęcę

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:29   #3177
Zytus
Rozeznanie

A u mnie niby jutro termin, ale nadal cisza, jak nic do soboty sie nie bedzie dzialo to do szpitala na ktg mam jechac.
W ogole tak jak ciagle mowie ze moglabym juz urodzic, to wczoraj modlilam sie zeby mnie nic nie zlapalo, bo sily bym nie miala. Troche sobie porobilam i normalnie ruszyac sie wieczorem nie moglam. Jak wstawalam w nocy na siku to sie scian podpieralam, bo tak mnie plecy i pachwiny bolaly ze ledwo co chodzilam.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 10:55   #3178
dorkabl
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Na poczateczek :
Aliczka88 Ollliwka trzymam kciuki z całych sił!

Kruczaagratulacje!

Byłam dziś na wizycie...no bez zmian...no kurde, żeby 2 miesiące leżeć na podtrzymaniu a potem nic...szyjka gładka ale zamknięta?! Kobieta jest istota niezbadaną
Znalazłam teraz w gaciach kawałek meduzy ale u mnie meduzy podobno nie ma...w 6 miesiącu wyleciała :/
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 11:02   #3179
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze. Zobaczysz i bedziesz wiedziala co do Kruszynki pasuje!!!
Cytat:
To tak jak mój synuś, bo imię z listy jest już nieaktualne
mamaoptymistka tak jak pisze Paulizia, zobaczymy nasze dzieciątka i będziemy wiedzieć jakie imię do nich pasuje

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Gusiu, MERCEDES? A bliźnięta Alfa i Romeo
Dobre!!

Krucza gratulacje

Aliczka, Ollliwka

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 11:06   #3180
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Lolka dzięki
a może musisz sobie wziąć coś do wtulenia, typu jakiś wałek, czy jasiek koło brzucha? mi pomogło i drugą noc ładnie śpię. jakoś tak pod tym brzuchem wygodniej. oczywiście nie liczę standardowego wstawania na siusiu, bo bez tego się nie obejdzie

Saniu
thx! Kombinuję jak mogę, ale póki co nic nie pomaga

Cytat:
(..)
Lolus, mam identiko problem z zasypianiem.
Siedze w salonie przed tv max ile sie da, ogladam jakies nudne programy z nadzieją, że mnie uśpią a gdy zdaje mi się, że jestem już wystarczająco znużona idę do siebie, wskakuję do łózka i sen odchodzi
Współczuję !!
Kiedy masz kolejną wizytkę ?
(...)

Ddaaiissyy
ja idę na wizytkę w poniedziałek.. i czekam na nią jak na zbawienie! W ogóle mam wrażenie, że żyję od wizyty do wizyty
Boję się, że znowu będzie bez zmian, czyli brak skurczy na KTG i brak rozwarcia.. chociaż nie tracę nadziei hehe

Kochana ogórd i taras pod nosem a ty w domu? Szalona, leniwa kobieta! Ja to życie bym oddała za kawałek ogródka.. a teraz mam tylko balkon Najgorzej jak mi mamcia na GG pisze, że własnie siedzi sobie na patio z lapikiem na huśtawce i pyta co u mnie... wrr! W domku duży ogród miałam, a teraz tylko skrawek balkoniku

Biorę się za moje kolejne wypociny.. coś mi pisanie w ciąży nie idzie, a jeszcze ze dwie publikacje w tym roku pasowalaby mi zrobić

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
kolejny ses od Olliwci

Leze pod KTG od pół h, skurcze coraz częstsze, okropnie bolą ale się po mału przyzwyczajam do bólu. Lekarka powiedziała, ze do 14 powinnam urodzic
(..)
Jak czytam takie na bieżąco relacje dziewczyn, to wydaje mi się, że te skurcze chyba nie takie starszne.. skoro ma się siłe pisać i wysyłać smsy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości