SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 15:32   #3151
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam ciastka z bezom. Szczególnie torciki hiszpańskie. Nie ważne, że nie da się go ładnie pokroić, spróbuje na pewno.
to jakbyś miała jakieś pytania to pisz

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

maliny za mną zaczęły chodzić i bezy
oj widze w tym swoją winę

ja się właśnie zabrałam za nauke
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 15:45   #3152
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
to jakbyś miała jakieś pytania to pisz

oj widze w tym swoją winę

ja się właśnie zabrałam za nauke
aż się boję co będzie, jak kolejne wypieki pododajesz

ja gary i zlew już pomyłam, blaty też, zostało mopowanie i ogólne ogarnięcie kuchni, bo wszystkiego mam za dużo na wierzchu

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 15:53   #3153
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
nie
jak będę na swoim to do kuchni tylko expres taki lepszy, komplet obiadowy i sztućce satynowe i gary

teraz mam wszystko co potrzeba, ale jak będę miała kiedyś kasę to kupię sobie takie droższe komplety

ogólnie jakiś pierdół mi brakuje, ale sukcesywnie dokupuję, ale to są pierdoły typu nożyk do pizzy

teraz nie kupię kompletu, bo mnie nie stać na taki jak bym chciała, a poza tym kiedyś chcę, by wszystko do siebie pasowało (oczywiście to co mam to zostawię, tzn. gary nie, bo już się nie bardzo nadają )

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

cudny
mi i nadii się taki podoba fioletowy swego czasu o nim marzyłyśmy

Ekspres do kawy to świetna sprawa
Można się uzależnić od takiej pysznej kawki.
Ja musiałam koniecznie wypić codziennie jedną z mleczkiem i obowiązkowo łyżką cukru

Na szczęście już przestałam pić kawę.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
błonnik naturalny jest pycha tylko pamietaj aby go nie jeść za dużo bo się nie odpędzisz od wc

Lili z tym ekspresem to ja Cie świetnie rozumiem bo mi w Warszawie go strasznie brakuje a jak przyjeżdzam do domu to tak 3 kawki dziennie właśnie pije latte
Mi też bardzo brakowało ekspresu, gdy studiowałam.
Jak wracałam do domu to była dopiero kawowa rozpusta

Stwierdziłam jednak, że przy odchudzaniu muszę powstrzymać się od picia tego napoju
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 16:34   #3154
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
nie
jak będę na swoim to do kuchni tylko expres taki lepszy, komplet obiadowy i sztućce satynowe i gary

teraz mam wszystko co potrzeba, ale jak będę miała kiedyś kasę to kupię sobie takie droższe komplety

ogólnie jakiś pierdół mi brakuje, ale sukcesywnie dokupuję, ale to są pierdoły typu nożyk do pizzy

teraz nie kupię kompletu, bo mnie nie stać na taki jak bym chciała, a poza tym kiedyś chcę, by wszystko do siebie pasowało (oczywiście to co mam to zostawię, tzn. gary nie, bo już się nie bardzo nadają )

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

cudny
mi i nadii się taki podoba fioletowy swego czasu o nim marzyłyśmy
Lili fioletowy jest przepiękny ale nie kupiłam tylko dlatego bo by tż siostra znowu mówiła że mamy wszystko takie jak ona ;/ Nawet jak nie wiem, że ona coś takiego ma i kupię bo mi się podoba to później jest że takie samo mamy aż dziw że nie powiedziała że czajnik mamy taki sam tylko w innym kolorze
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 16:41   #3155
teacherka
Zakorzenienie

Byłam w sklepie znowu:P TŻ ma ochotę na spaghetti. Ale stwierdziłam, że bardziej ucieszy się z lasagne Tyle że podczas przeprowadzki stłukła nam się jedna foremka do zapiekania. Przeze mnie. ;/ No i przeszłam się do Leclerca z nadzieją że dokupię drugą. Nie było więc kupiłam takie aluminiowe foremki jednorazowe. Na razie wystarczy.

Dziewczyny, macie silikonowe foremki do muffinek?;> Bo właśnie znalazłam taką, która by pasowała do mojego małego piekarniczka. Na 6 babeczek. Za 21 zł. Myślicie, że to dobra cena? Bo ja jestem gotowa lecieć trzeci raz do sklepu :P Już i tak szykuje się uroczysta kolacja ;-) A kolacja z deserem... To by się TŻ ucieszył
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 16:55   #3156
Haniula
Zakorzenienie

teacherka ja mam silikonowe i jestem zadowolona chociaz wkladam do srodku papierowe papilotki bo wtedy lepiej wyrastają chyba

U mnie znowu zagrzmialo i zrobilo sie podejrzanie ciemno a ja musze isc do tej ginekolog u ktorej poczatkowo chcialam prowadzic ciaze, zeby mi wpisała wynik cytologii.
edit : Baba nie odbiera telefonu ( pomyslalam ze moze mi wynik telefonicznie poda) a tak sie deklarowała ze ona w kazdej sytuacji jest pod telefonem i smialo dzwonic -jaa babci na ucho, dzwonie od rana do niej i nic. Nawet strach pomyslec jakbym faktycznie potrzebowała jej pomocy

i sie rozzpadało

Ale mam dejavu

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-07-20 o 17:01
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 17:15   #3157
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie silikonowe foremki do muffinek?;> Bo właśnie znalazłam taką, która by pasowała do mojego małego piekarniczka. Na 6 babeczek. Za 21 zł. Myślicie, że to dobra cena? Bo ja jestem gotowa lecieć trzeci raz do sklepu :P Już i tak szykuje się uroczysta kolacja ;-) A kolacja z deserem... To by się TŻ ucieszył
myśle, ze cena jest okey ja już od dawna poluje na takie w przystępnej cenie ale nie znalazłam jeszcze a teraz moja nowa współlokatorka przywiozła własnie takie jakich szukam więc narazie przestane szukać jak przypadkiem wpadnie mi w oczy takie coś to zakupie
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 17:24   #3158
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Byłam w sklepie znowu:P TŻ ma ochotę na spaghetti. Ale stwierdziłam, że bardziej ucieszy się z lasagne Tyle że podczas przeprowadzki stłukła nam się jedna foremka do zapiekania. Przeze mnie. ;/ No i przeszłam się do Leclerca z nadzieją że dokupię drugą. Nie było więc kupiłam takie aluminiowe foremki jednorazowe. Na razie wystarczy.

Cytat:
myśle, ze cena jest okey ja już od dawna poluje na takie w przystępnej cenie ale nie znalazłam jeszcze a teraz moja nowa współlokatorka przywiozła własnie takie jakich szukam więc narazie przestane szukać jak przypadkiem wpadnie mi w oczy takie coś to zakupie
ja kupiłam swoją w lidlu w tym roku za 15 zł czy jakoś tak lubię te silikonowe , lepiej z nich wychodzą babeczki

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 17:27   #3159
teacherka
Zakorzenienie

Haniula, no to rzeczywiście, super kontakt z lekarką... ;/ Ja niestety też nigdy się do mojej gin nie mogę dodzwonić. Nigdy nie było bardzo pilnej sprawy, ale to jednak mega wkurzające. A będąc w ciązy to w ogóle zależy kobiecie na szybkim kontakcie z lekarzem. Echhh...
Papilotki mam (kupiłam na wyprzedaży:P) więc spróbuję piec w nich.

Nuruś - to ja lecę do sklepu a potem biorę się za pieczenie. Mam sporo borówki amerykańskiej i chyba upiekę z nią. ALe mam też smaka na czekoladowe... Malinowe zrobię w przyszłym tygodniu Achh czemu ja tak długo zwlekałam z tym.
Stary 2011-07-20, 17:49   #3160
kobietasukcesu
zawsze mam racje

teacherka: po ile sa borówki u Ciebie?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 17:54   #3161
Chaigata
Zakorzenienie

byłam... do piątku odpowiedź, zobaczymy

ale buuurza!
Złapała nas jak wracaliśmy od rodziców.
Stary 2011-07-20, 18:07   #3162
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Za mną dzisiaj dzień pod hasłem bez kija nie podchodz
Już mi lepiej, ale coś czuje ,że to wina zbliżającego się @.

Na kolacje zrobiłam sałatke z wędliny, sera, jajka, kukurydzy i ogórka kiszonego. Dobrze, że podzieliłam na dwie części, bo jak TŻ się dorwała, to zjadł wszystko co był w zasięgu wzroku

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:08   #3163
irenkaaa
Zakorzenienie

chai i jak z praca?

Jesli chodzi o solikonowe formy to mam i sobie chwale
dla mnie niema roznicy jak rosna w silikonach czy w papierku czy w zelaznych ( lol metalowych ; kiedys mialam )

wracam do pracy jeszcze 2 godz
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:18   #3164
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

ja mam silikonowe foremki ale ich nie używam na początku może ze 3 razy użyłam i tak sobie leżą już chyba ze 2 lata w szafce na pewno wygodniej niż w metalowych a najlepiej to chyba w papierkach się robi
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:19   #3165
teacherka
Zakorzenienie

KobietoSukcesu, u mnie były gratisowo od mamy TŻa, z działki. Więc nie pomogę niestety.

Byłam. Kupiłam. Idę zdobywać kuchnię!
Stary 2011-07-20, 18:20   #3166
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
hej, poczytuje Was

dodam, że Haniula ma racje, my na swoim mamy wszystko nowe, ale dużo rzeczy nam jeszcze brakuje, bo jak sie okazuje potrzeba miliony drobnych rzeczy, a przy kasie potem fortuna wychodzi.

Mimo, że zostaje nam mało na życie w życiu już bym nie chciala mieszkać z kimś (rodzicami, tesciami) - wolimy zupełnie sami i mamy swiety spokoj, nawet jak musimy jesc "suchy chleb z masłem"
No dokładnie na swoim dopiero wychodzi ile rzeczy jeszcze potrzeba, a co za tym idzie kasa

My mieliśmy nie powiem dosyc sporo, ale jakby nie było jesteśmy 3 lata po ślubie i sporo rzeczy-typu talerze, dzbanki mogliśmy sobie wziąśc(jakieś 4 lata temu) z domu moich dziadków, ponieważ był sprzedawany-mamy po nich stół i krzesła do kuchni

Cytat:
byłam w Piotr i Paweł i była promocja na takie kulki czekoladowe i kupiłam je za 2,99
jadła któraś
Fajna promocja

U Nas była okropna burza i wywaliło mi wszystkie odpowiedzi jakie cytowałam
Dzięki za opinie mojego brzuszka
Dzwoniła do mnie sąsiadka, że okno otworzyło sie u rodziców w mieszkaniu i zalało podłogę-panele, powycierała, ale i tak trzeba jutro zajrzec.

Pada nadal....

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:36   #3167
lili1987
Zakorzenienie

u mnie też kobiety pada, pogoda fatalna, ale deszcz się przyda, bo już za parno było, w dzień to aż oddechu nie szło na dworze złapać.

mała już śpi, Tż śpi, chyba ta pogoda ich wykańcza
tylko ja wizażuję, a co

ja silikonowe formy kupiłam w Tesco za 11 zł- 6 sztuk, ale zeszły jak świeże bułki i już ich od tej pory nie ma, a minął prawie rok

Stary 2011-07-20, 18:55   #3168
wiznatalka
Rozeznanie

Cześć

u mnie też pogoda burzowa, jak raz grzmotnęło to normalnie miałam wrażenie że ziemia się zatrzęsła

a propos boróweczek popijam pyszny koktajlik

Cytat:
babeczki będą kruche z kajmakiem ale całe z wypełnieniem będą dopiero jutro wieczorkiem
a będą na blogu?

a ten malinowo-bezowy torcik..

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Tż miał jechać o 8 pociągiem zawieść papiery do pracy, ale tak lało, że jechał dopiero teraz autobusem. W drodze powrotnej ma założyć to konto, bo wczoraj była wg niego "taaaaaka" kolejka i by w niej stał godzinami
Jak dobrze pójdzie to od jutra, albo od piątku idzie do sąsiada.
a może da się założyć przez net

i za odłożoną kaskę

Cytat:
kupić tego wielkiego nie można, ale wsadź 1 zł i spokojnie mozesz z nim odjechać [COLOR=Silver]

u mnie w akademiku chyba też wyszli z tego założenia, bo dośc długo na korytarzu stał taki wózek, jak była impreza to nim jeździli

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
mnie tam nie kusi ... juz bardziej mój tż nie może się opanować na zakupach ...musi coś mieć i już ..

moi rodzice są wkurzeni bo ZUS oszukał tatę na kilkanaście tys zł . ;/ i jeszcze babka przez telefon bezczelnie mówiła mu, że przecież niczego im nie udowodni ( kazałam im koniecznie nagrywać te rozmowy i zadzwonić jeszcze raz w tej sprawie )
szok

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ja wlasnie tego nie lubie, ze potem kazdy kubek z innej parafii, miseczki polmiski tez kazdy nie od pary ja musze miec perfect w komplecie
też lubie komplety

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ja choruje na zestaw kawowo-obiadowy dla 12 osob, ale to koszt ok 600zł. Niby moglabym kupic na 6osob teraz a pozniej znowu na 6 ale jak znam zycie to potem znowu cos wyskoczy i znowu nie bedzie kompletu
trzeba było to rozgłaszać przed weselem

Cytat:
ja miałam kiedyś świra na gazety młodzieżowe- Twist, Bravo (proszę się nie śmiać), Dziewczynę, Bravo Girl , później Cosmopolitan i gazety plotkowe i takie bardziej dorosłe
fortunę wydawałam, napewno ponad 50 zł/ miesiąc
później mi przeszło i od dawna już nie kupuję gazet w ogóle
ja też nie, no, może od wielkiego dzwonu..

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Tak piszecie to ja się pochwaę kupiłam sobie mały zestaw garnków o taki mam z tej seri czajnik tylko że szary bo bałam się takiego odważnego koloru ale teraz kupiłam
bardzo fajne te garczki, i ten kolorek

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Padam na ryj. Duchota, rano zimno - ja ciepło ubrana versus słońce i 30C.
Zgadnijcie kto wygrał
myślę, że siłą woli przywołałaś chłodną bryzę i pokonałaś upał

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
byłam... do piątku odpowiedź, zobaczymy
i jak wrażenia?

Lili, baciki za niepotrzebnie zakupiony smerfny koszyczek
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 18:58   #3169
Anastazja86
Zakorzenienie

ciemno u mnie jak nie powiem gdzie

wróciłam do domu, wykąpałam się i zjadłam kolację, od godziny sobie pracuję

w tv nic nie ma, porażka totalna programów setki a nie ma co oglądać
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 19:02   #3170
teacherka
Zakorzenienie

muffinki pieknie rosną, zwłaszcza jedna... Będę musiała mniej lać w jedną dziurkę ;-) Ja w kuchni całą parą, bo przy okazji szykuję lasagne Ale się TŻ ucieszy

U nas też leje... Dzwoniła moja babcia. Zalało jej sufit... A dopiero co skończyła generalny remont - podłoga, ściany, wszystkie meble nowe... Załamka ;/
Stary 2011-07-20, 19:02   #3171
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć. Za mną dzisiaj dzień pod hasłem bez kija nie podchodz
Już mi lepiej, ale coś czuje ,że to wina zbliżającego się @.

Na kolacje zrobiłam sałatke z wędliny, sera, jajka, kukurydzy i ogórka kiszonego. Dobrze, że podzieliłam na dwie części, bo jak TŻ się dorwała, to zjadł wszystko co był w zasięgu wzroku
no ja miałam takie 3 dni... koszmar. A dopiero się zacznie, bo @ za kilka dni.

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
chai i jak z praca?

Jesli chodzi o solikonowe formy to mam i sobie chwale
dla mnie niema roznicy jak rosna w silikonach czy w papierku czy w zelaznych ( lol metalowych ; kiedys mialam )

wracam do pracy jeszcze 2 godz
a dziękuje, rozmowa błyskawiczna, sympatyczna, odpowiedź do piątku.
Tylko się okazało, że staż 4 miesiące po 800-900 zł, a potem normalna praca i płaca.
No i godzina 8-16 [dojazd z godzine] od września- 13-21 [dojazd jedna stacje metrem- albo spacerkiem].
Sama nie wiem, jakby się odezwali.

Ja mam metalowe foremki i zawsze piekę w papierkach, ale w ogóle rzadko piekę. W rodzinnym częściej to robiłam. Czasem nawet w samych papierkach- tylko były wtedy niezbyt kształtne.
Stary 2011-07-20, 19:05   #3172
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość

Lili, baciki za niepotrzebnie zakupiony smerfny koszyczek
przyjmuję lanie i obiecuję poprawę

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:

U nas też leje... Dzwoniła moja babcia. Zalało jej sufit... A dopiero co skończyła generalny remont - podłoga, ściany, wszystkie meble nowe... Załamka ;/
masakra

Stary 2011-07-20, 19:09   #3173
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
myślę, że siłą woli przywołałaś chłodną bryzę i pokonałaś upał
Taaa... Mogę tylko powiedzieć, że od razu poszłam pod prysznic

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ciemno u mnie jak nie powiem gdzie
wróciłam do domu, wykąpałam się i zjadłam kolację, od godziny sobie pracuję
U mnie też. I pada.
A Ty w domu pracujesz?

Cytat:
Tylko się okazało, że staż 4 miesiące po 800-900 zł, a potem normalna praca i płaca.
No i godzina 8-16 [dojazd z godzine] od września- 13-21 [dojazd jedna stacje metrem- albo spacerkiem].
Te godziny popołudniowe bywają zdradliwe... ja pracuję na popołudnia i mam dość Cały dzień zrąbany. Także się zastanów

Cytat:
przyjmuję lanie i obiecuję poprawę
Taaa... Ty chyba lubisz to lanie

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:13   #3174
Chaigata
Zakorzenienie

wiem, nic nie potrafię wtedy rano załatwić.
Ale niby na początek, na miesiąc/ dwa już płatny, a szukać można dalej.

Nie wiem.
Radzą mi rodzinni i TŻ wziąć.
Stary 2011-07-20, 19:15   #3175
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Taaa... Ty chyba lubisz to lanie
w słusznej sprawie- zawsze

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:

Nie wiem.
ja bym poszła jak potrzebujesz kasy i w międzyczasie szukała innej
w sumie nie wiadomo, kiedy kolejna praca się nadarzy, bo ja np. 3 miesiące szukałam

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-20 o 19:17
Stary 2011-07-20, 19:21   #3176
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
o kurcze..

Cytat:
kasowo dość słabo, generalnie szału nie ma..

Cytat:

Nie wiem.
wziąć może, ale na pewno szukać jednocześnie czegoś lepszego

Lili, obawiam się, że masz skłonność do recydywy
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:23   #3177
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie też. I pada.
A Ty w domu pracujesz?
tak w domu i w tej sytuacji co mam teraz z mamą nie wyobrażam sobie żebym mogła pracować "normalnie"
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:23   #3178
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lili, obawiam się, że masz skłonność do recydywy
i powinnam ponosić karę

Stary 2011-07-20, 19:30   #3179
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
tak w domu i w tej sytuacji co mam teraz z mamą nie wyobrażam sobie żebym mogła pracować "normalnie"
A co robisz?
Ja też kiedyś chciałam tak pracować, tylko jak coś znalazłam to do dupy było... albo jakieś duperele albo marna kasa. Bo do tekstów to się nie nadaję A szkoda

Cytat:
i powinnam ponosić karę
Zapewne w formie lania

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 19:32   #3180
Martita88
Rozeznanie

Kupiłam test.
Ale wyczytałam, że najlepiej jest zrobić go rano.
Także spróbuje wstrzymać się do jutra.

Dzisiaj w nocy czułam dziwne uczucie w lewym jajniku, teraz też to odczuwam.

Może psychika mi tylko szaleje

Hania jakie Ty miałaś objawy i po jakim czasie się pojawiły ?
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości