|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
O.k chcecie temat to niech bedzie.
Dziewczyny co myślicie o zdjęciach lub filmikach z intymnymi ujęciami waszymi z Tż? Mnie i mojego to nie kręci i to jest nasze zgodne zdanie. A jak jest z wami? A czy lubicie się przebierać w jakieś sexi kostiumy intymne? Ja bardzo lubię, ostatnio mojego pokręciło na kostium kotki taki żeby były otwory na biust i dziurka w kroku. hihi zapowiada się gorąca rocznica ślubu za 3 tyg. ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- O trelcia witaj
![]() |
#3152 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Cytat:
![]() co do nagrywania i fotek - to czasem owszem urzadzam sobie z Lubym jakies sesje i powiem ze i mnie i jego to podnieca - oczywiscie razem w tym uczestniczymy, ale to on jest glownym kamerzysta zwykle ![]() Co do przebieranek - to po Twoim opisie az sama bym sie za taka kotke przebrala ![]() ![]() Ja nie mam jakis takich typowych stroji w sensie postaci (tak jak kotka) ale mam jakies mini czy gorsety ktorych normalnie nie ubieram ![]() ogolnie to marzy mi sie jakis fajny stroj sluzki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Mi się nie znudziło , bo też lubiłam te długie rozmowy na parę stron
Ale nie chce wpadać i pisać , że dziś idę na uczelnię i się nie wyspałam Bez sensu jest pisać coś o sobie kiedy nikt na wątku nie urzęduje ![]() Cytat:
![]() tzn . akurat ja nie produkowałam wina z jabłek tylko grupa druga ale za to robiłam z winogron zielonych - przy okazji sobie podjadłam trochę ![]() Więc: wino nastawione , parametry ( czyli zawartość alkoholu , ilość cukru ) wyliczona czekać tylko trzeba aż zajdzie fermentacja i powstanie alko ![]() potem jeszcze je zanalizuje pod względem jakości i litra dla Ciebie przyniosę ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- puk , puk czy jest tu ktoś ?? ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- nie chcę się chwalić ale kupiłam sobie dziś koszulę jeansową z powodu czego jestem bardzo szczęśliwa ponieważ od dawna na nią polowałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja w pracy koczuję, źle się jakoś czuję i się nie wyspałam ![]()
![]() |
#3155 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
WITAM.
asik coś kojarzę że kiedyś pisałaś o filmikach co kiedyś sobie robiliście na kamerze kolegi. Nas to akurat nie kręci. Mary mam nadzieję że i dla mnie troche winka zostanie. słonko a ty znowu w pracy ściemniasz, tobie to dobrze. Dziewczyny o sądzicie o tym zestawie? Moim zdaniem się opłaci. http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...844136104.html
![]() |
#3156 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale będzie musiało trochę postać zanim będziesz mogła to pić ![]() ![]() ![]() co do zestawu to ciężko mi powiedzieć , bo nigdy nie kupowałam tego typu rzeczy ![]() natomiast patrząc na ilość rzeczy w zestawie to chyba taki zakup jest opłacalny ![]() swoją drogą ten zestaw jest słitaśny ![]() piękne są te kołderki i taki nawo narodzony bobasek będzie cudownie w takim łóżeczku wyglądał ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- monika a swoją drogą to który to już miesiąc u ciebie / na kiedy masz ustalony termin porodu ?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja się zakochałam w tym zestawie, z Dorotka wybrałyśmy wzór owieczki ecru. Ale z takimi zakupami powstrzymam się do marca, żeby nie zapeszać.
Mary jestem w końcówce 10tyg. We wtorek zacznie się 11 tydz. poród mam na 27 kwietnia-5 maja, lekarz mi powiedział że w ciągu tych ośmiu dni powinnam rodzić nie podał dokładnej daty. Dorotka liczy że małe urodzi się 30 kwietnia w jej urodziny, ja natomiast mam imieniny 4 maja, hihi zobaczymy kiedy bobasowi znudzi się w brzuszku.. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Ja do tego lekarza pójde jeszcze tylko raz, aby odebrać wynik cytologii, potem bedę chodzić do tego mojego prywatnie, on bardzo dobrze prowadzi ciąże pacjentek i dba o pacjentki bo ten co byłam u niego teraz to stary dziad i konował. uparłam się że chce na NFZ to teraz mam, mogłam posłuchac T i odrazu iść do mojego prywatnie.
![]() |
#3158 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zestaw z owieczką ecru jest śliczny - też na niego zwróciłam uwagę podobają mi się też misie na drabince ![]() ![]() twój bobasek będzie pięknie wyglądał w tym łóżeczku noworodki są cudowne - takie cieplutkie i tak specyficznie pachną : ) co do lekarza to jak najbardziej powinnaś go zmienić - skoro jest konowałem to bez sensu abyś się męczyła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem bardzo opłaci się. Moja koleżanka płaciła o wiele więcej. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Fajnie byś miała jakby urodziło się w dniu urodzin Dorotki, 2w 1 byście mieli. Wspólne imprezki dzieci. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Słonko, widzę, że Ty masz podobnie jak ja, w pracy na necie, wizaż. Ja co chwilę buszuję na necie, siedzimy na kwejku, hopaj itp. i śmiejemy się czasami po pachy.
![]() |
#3160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3161 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jakie macie plany na weekend? A dokładniej to na sobotni wieczór? asik to nas chyba już na dobre opuszcza ![]() To samo trelcia i niusiunia dusze parófkowego. Och co ja pocznę w zimowe ciemne wieczory, jak parófkowy umrze? ![]() A wsiowa? Co u ciebie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie mam planów na sobotni wieczór , siedzę słucham muzy z you tube i się uczę do tego jakiegoś doła załapałam ... kolega chciał mnie dziś na piwo wyciągnąć ale zrezygnowałam , bo zimno na dworze i nie chce mi się wychodzić ![]() chyba się starzeje ![]() a parófkowy to już od dawna umierał ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- wsiowa tu już dawno nie gościła chyba studia jej się zaczęły pewnie się uczy dziewczyna ![]() ![]() albo w końcu zamieszkała na stancji i nie ma tam internetu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
uszczęśliwiłaś mnie swoją obecnością. kurczę aż nie wieżę że spotkałam tutaj parófkę.
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- łojojoj ale strata jak wsiowa na stancji neta nie będzie miała. Toż ona umrze bez parófek.
![]() |
#3164 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() skoro tu monia jesteś to częstuj się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale gdyby neta nie miała to byłby problem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- A do ciebie na pokój dojechała trzecia lokatorka czy nadal w dwie jesteście?
![]() |
#3167 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj doszła do nas trzecia dziewczyna ![]() wróciłam wieczorkiem i już była oprócz przedstawienia się nie zamieniła ze mną ani słowa , zresztą z tą drugą koleżanką też nie ![]() rzadko siedzi w pokoju , bo w akademiku ma koleżankę z roku i cały czas przesiaduje u niej ![]() kombinują jak tu zamieszkać razem i nawet mi proponowaeszła zamianę pokoju ale się nie zgodziłam : trochę ze względu na to że nie chciałoby mi się tachać swoich wszystkich rzeczy a po drugie moja druga współlokatorka jest sympatyczna i spokojna Może nie jestem z nią super zbratana ale jak na razie dogadujemy się i odpowiada mi jej towarzystwo w pokoju więc wolę zostać tu ![]() Jak będę sama w pokoju to cyknę foto i wstawię wam zdjęcie mojego pokoju ![]() Jest fajny i duży i bardzo dobrze się w nim czuję ![]()
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-10-08 o 17:28 |
|||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wyposażony jest taki pokoik w akademiku? Można gdzieś tam sobie jakiś obiadek skromny upichcić?
Edytowane przez monica82 Czas edycji: 2011-10-08 o 17:32 |
|||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego na środku stoi stoliczek ![]() no i na przedsionku jest lodówka - wspólna oraz wspólna szafka na naczynia czy jakieś takie kuchenne rzeczy ![]() mamy łazienkę na pokój - bardzo ładna jak na akademiki - z prysznicem , klozetem ![]() ![]() ![]() a upichcić obiadek można - jest kuchnia na piętro i tam są dwie kuchenki elektryczne ![]() ![]() ....chyba elektryczne - nie znam się ....ale ognia tam nie ma ![]() no i jest pralnia - jedna na piętro ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- tu mówisz że nie ma na wizażu już dawno trelci , niusiuni , wsiowego czy asik a co z Drusią ?? jej już nie ma z dwa miesiące prawie
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha to kuchnia na piętrze na korytarzu. Ale masz fajnie że łazienkę masz w pokoju, bo często bywa że łazienka na całe piętro jest (chyba).
![]() |
#3171 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak , czasami się zdarza , że łazienka jest na całe piętro - mamy takie akademiki ![]() jak mieszkałam wcześniej w innym akademiku to mieliśmy łazienkę też w pokoju ale na spółkę z innym pokojem ....w którym mieszkali faceci. nie będę dodawała że nie sprzątali i czasami gdy brakło im papieru to podcierali dupsko gazetami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | ||
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Monica ja nie mam przebrania tego typu, ale tak jak Asik mam jakieś gorsety i takie tam to tak ![]() ![]() ![]() ![]() Mary to czekam na wino ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3173 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do dogadywania się to jest spoko ja już 4 lata w akademiku mieszkam wiec jestem przyzwyczajana aby umieć się porozumieć a co do facetów to była masakra - pływający papier w klozecie ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- no.. i mam nadzieje że długo zostaniesz , pokażemy dziewczynom jak parófkują prawdziwe parófki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Wtajemniczenie
|
Mary no ja nawet często mówię, że pachnie dzidziusiem . Jak kosmetyki wącham to niektóre mi właśnie tak pachną. Monia będziemy z Mary przyjeżdzać Ci dziecko wąchać
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3175 | ||||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3176 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej jak przyjedziemy i moni będziemy pomagać w opiekowaniu się ![]() a dzieci super pachną ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- jakby zapchali , to by musieli odetkać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3180 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie bardzo, dopiero zaczyna się tak na wysokości pępka zaokrąglać. jestem w ciąży tak samo jak byłam z Dorotką więc sugerując się tamtą ciążą to brzuszek już zdradzający ciążę powinno być widać na początku grudnia, wtedy też zaczne czuć delikatne kopniaki. tak było wtedy, zobaczymy czy teraz też tak będzie.
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Oj tak uczucie bezcenne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.