![]() |
#3151 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie o to chodzi, że miesza mi w głowie, a tak naprawdę to ma mnie w nosie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
nienawidzę FB .. ale już zablokowałam sobie jego komentarze i jego przyjaciółki nie będę tego czytać... ehhh mam dość czucia się gorszą od niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||
Zadomowienie
|
Ofelia 20, Lady Marmalade, karrramba - dzięki za rady. Nie wysłałam. Już naprawdę zaczęłam o nim tak myśleć - byłam dla niego za dużym wyzwaniem, bo bardzo się starałam, zawsze będąc dla niego dobrą i kochaną.
karrramba: Jeśli chodzi o emotikonkę oddającą wygląd eksa - padłam. ![]() ![]() Cytat:
Mój też się okropnie zmienił. Od zawsze był inny, intrygujący, ale niedostępny. Wybitna inteligencja i oczytanie, świetnie rokował. Teraz w kółko wóda, mecze, kumple, papieroski (do niedawna ich nienawidził), cynizm, egoizm, brak jakichkolwiek wzruszeń i na pewno prymitywne podrywy. Od 2. lat nie napisał magisterki. Wolał balować z kumplami. Cytat:
Jestem rozczarowana eksem, bo był przeinteligentny i wybitnie zdolny. Nadawał się na doktorat, miał kontakty i znajomości wśród lokalnych władz, odbył praktyki w ambasadzie daleko w Rosji. Teraz woli się upadlać hulaniem duszy. Mam 24 lata, zmagistrowałam się, robię drugi kierunek, bo mam cele i ambicje, a on ma 25 lat, mieszka u rodziców, pracuje na pojedyncze zlecenia, nie wiem, co zamierza. Twierdził, że chce się bawić... Przecież mogłoby być tak pięknie - ale jemu nie chciało się być w związku. Gdy miał wpaść do mnie na wieczór, tak na 18-20, czasem przychodził o 1-2 w nocy, bo zachlał z kumplami... Jak się nie ma dziewczyny, to się nikomu tłumaczyć nie trzeba... :/ Przykro mi, że kocha(ła)m człowieka, który tak się zmienił. Wielokrotnie znosiłam jego wybryki i wybaczałam, pomagałam mu. On tego nie docenił, twierdził, że nie ma we mnie wsparcia, a zrywając ze mną powiedział, ze jeszcze mu kiedyś podziękuję, a odchodzi, bo byłam za dobra... ![]() To czego oni, do ch*** Wacława, chcą?!
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. Edytowane przez trupiegi Czas edycji: 2011-11-08 o 15:32 Powód: za długi post |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Rozeznanie
|
Kochana, nie pozwól mu, żeby mieszał Ci w głowie! On liczy na to, że napisze kilka takich smsów i będzie znowu miał Cię w garści. A za kilka dni wszystko wróci do normy. Nie dawaj mu kolejnej szansy, nie zasłużył na nią. Wiem, że to mocne słowa, ale nasze historie są tak bardzo do siebie podobne, że nie mogłam się powstrzymać.
Edytowane przez Morello Czas edycji: 2011-11-08 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Rozeznanie
|
ja dzisiaj poprosiłam, żeby przyniósł mi moje zdjęcia które ma jeszcze u siebie. A on z uśmiechem, że jest problem, bo nie wie gdzie są i ich poszuka. :/ Zachowuje się jak taki dzieciak, że to mnie coraz bardziej zniechęca do niego, no ale co mam zrobić jeszcze kocham.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
ehhh dzisiaj mam jakiś podły nastrój ... posłuchałam trochę muzyki i mi lepiej.. ale jakoś tak bez sensu .. nagle człowiek musi przestać myśleć o przyszłości jaką sobie wyobrażał ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam
![]() No cóż dzień jakoś minął jednak przyznam że zakupiłam sobie Deprim forte. Nawet chyba działa bo aż tak źle mi na sercu dziś nie było... Ale czy to czasem nie złudzenie ?... Wiecie cholernie mi go brakuje, nawet jego głosu, czuje się taka samotna, brzydka, niekochana, i do dupy ... ![]() ![]() ![]() W pracy sztucznie uśmiecham się do ludzi którzy przychodzą do salonu a tak naprawdę nakleiłabym im na czole kartkę z napisem : Wyp.......ć ![]() a co do czekolady o której czytałam kilka postów wyżej - nie jadam , po tym jak tyle schudłam boje się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile schudłaś kochana?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
![]()
35 kg schudłam
![]() i to szczerze mówiąc jeden z nielicznych sukcesów w moim życiu.. Edytowane przez Carola16 Czas edycji: 2011-11-08 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3164 |
Raczkowanie
|
A ja wróciłam do niego.
Wczoraj rozmawialiśmy kilka godzin. Prosił o jeszcze jedną ostatnią szansę. Postanowiłam mu ją dać i jesteśmy znowu razem ...... tylko jakoś nie potrafie sie z tego cieszyć ponieważ tak bardzo się boję że to się powtórzy ![]()
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-11-08 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zadomowienie
|
![]()
tak z jeden strony cholernie mi jest źle bez niego a drugiej to chyba bym już do niego nie wróciła..
jestem mu wdzięczna za wiele rzeczy ( przez jego zachowanie tyle schudłam), zdałam maturę, technika, dostałam się na prawo ale naprawdę byłam już u kresu wytrzymałości gdy w każdej rozmowie słyszałam że jestem dziecinna, nic do mnie nie dociera, nie potrafię myśleć poważnie, on mnie ma dość, i co najgorsze w każdej rozmowie zarzucał mi że kłamię, a tak naprawdę to on w prawdę nie wierzył... bo chyba łatwiej było zrobić mnie winną skoro niby mam tyle wad |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i równocześnie życzę wszystkiego dobrego ![]() ![]() ![]() dzisiaj jeszcze nie weszłam na fb i jakoś mnie nie ciągnie ![]() ![]()
"Są góry, przez które trzeba przejść, inaczej droga się urywa" Ludwig Thomas Edytowane przez jennuś Czas edycji: 2011-11-08 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też bym chciała, by eks do mnie wrócił, ale ten dawny, kochający, broniący przed złym światem.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Kurczę wszyscy eksowie się zaczynają odzywać a mój nic , nawet nie zapyta co u mnie .Jesteśmy jak 2 obce dla siebie osoby . Na razie sobię radzę bo nie ma weekendu , ale od czwartku może być kiepsko. Zmieniłam nawet telefon ,żeby nie mieć jego zdjęć , filmików itd , jak go nie widze , nie słysze i mam jakies zajęcie to jest dobrze. Jednak ciągle tęsknie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3173 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Rozeznanie
|
Wenusjanka19 nic się nie martw, mój też się nie odzywa i raczej się nie odezwie
![]() Jest jeden sukces, nie właże na profil eksa ani jego .... (nie powiem jakbym ją nazwała). niestety jego brata mam w znajomych no i on wrzucił swoje nowe zdjęcie i od razu komentarze w tym jej, po czym on się jej o coś tam pyta. k....!!! to ze mną powinien tak rozmawiać, nie z nią (oczywiście to wierutna bzdura, bo nic nie powinien). ja na prawdę nie radzę sobie z tym odrzuceniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Flawless
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zadomowienie
|
Mam załamkę. Dotychczas byłam silna, a teraz mijają 4 tygodnie od rozstania. Jak widzicie, po przyjściu z zajęć wpadam na ten wątek. Nie umiem się skupić na lekturach, nauce języków...
Chciałbym z nim porozmawiać jak nigdy. Ale to by było uwłaczające, bo to on mnie rzucił. Gdy spojrzałam w kalendarz, wierzyć mi się nie chciało, że jeszcze we wrześniu wtulałam się w niego i kapały mi łzy szczęścia i obaw, że to wszystko kiedyś stracę... Po 2 tygodniach zrobił mi taką przykrość. Mam mieszane uczucia. Strasznie za nim tęsknię, z drugiej strony jestem zła, jak ze mną postąpił. Co robić? Chciałabym uwierzyć w bajkę, że przestanie być taki zepsuty i będzie błagał o przebaczenie i ze łzami w oczach wyznawał miłość. ![]() Co z tego, jak w weekend jestem ze znajomymi, a teraz, w tygodniu, muszę zmagać się z tym wszystkim sama?
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Rozeznanie
|
Mój eks się nie poddaje. Najpierw napisał mi smsa, a teraz wiadomość na gg. Chyba nie zamierza łatwo pozwolić mi odejść. Tylko po co to robi, skoro mu na mnie nie zależy? Dałby mi już o sobie zapomnieć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- hmm, broń boże nie odpisuj... faceci to idioci czasem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Wtajemniczenie
|
przyszlam wlasnie ze spotkania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.