![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
nie mam spojrzenia zapierającego dech
w piersiach, daru zatrzymywania ludzi, mocy poruszania serc, a to chyba beznadziejnie, prawda? rozpoznam Twe dłonie w ciemności i za dotykiem ust pójdę w nieznane. co ja Ci zrobiłam? chciałam tylko być z Tobą w potrzebie i dla Ciebie mogłabym przenosić góry. co ja Ci zrobiłam, że tak bardzo mnie nie chcesz.. ? mam wielką miłość na dłoniach i z moich oczu wyczytasz jak bardzo kocham.
![]() |
![]() |
#3152 |
Raczkowanie
|
Nadal o Tobie śnie…
po tylu zmarnowanych latach i samotnych nocach nadal jesteś najbliższy mojemu sercu. Nie należymy już do tego samego świata Nie oddychamy już tym samym powietrzem A jednak kocham cie ponad wszystko Zawsze wiedziałam kto powinien być ze mną To ty musiałeś zwiedzić cały świat i poznać mnóstwo kobiet, żeby po straconych latach zdać sobie sprawę, że przez cały czas szukałeś osoby od której uciekłeś. urojona miłość. fałszywe pocałunki. prawdziwy ból. Na tym polega urok mojej nieszczęsnej egzystencji- Marnuje każdą szansę jaką mi dadzą Bez ciebie błądzę po świecie jak ślepiec
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2012-07-29 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 |
Raczkowanie
|
"Niewiedza jest błogosławieństwem
Tak ciężko ten ciężar samej nieść Możesz zachować pozory Nie ma pocieszenia w prawdzie. Ból jest wszystkim, co odnajdziesz. Co można zrobić kiedy to wszystko wymyka się z rąk i dobiega końca? Co gdybym CI powiedziała że jesteś wszystkim na co czekałam?"
![]() |
#3154 |
Rozeznanie
|
'- Jestem szczęśliwa. Nigdy w całym moim życiu nie czułam się tak dobrze. A ty? - Ja? – przytula ją do siebie – ja czuję się znakomicie. - Tak, że mógłbyś palcem dotknąć nieba? - Nie, nie tak. - Jak to, nie tak? - O wiele wyżej. Co najmniej trzy metry nad niebem. pozostanę nawet, gdy już nie będę twój i będziesz moja, choć nie będę cie miał. ...kiedy odchodzi ktoś, kogo pragniesz, usiłujesz go powstrzymać, wyciągasz do niego ręce, masz tym samym nadzieję, że uda ci się zatrzymać jego serce. Ale nic z tego. Serce ma niewidzialne nogi.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
Rozeznanie
|
You're looking at me. And you watch me. And i can't breathe, i can't breathe with you looking at me like that so just stop!
/Patrzysz na mnie. I obserwujesz mnie. I nie mogę oddychać, nie mogę oddychać, kiedy patrzysz na mnie w ten sposób, więc po prostu przestań!/
![]() |
#3156 |
Zadomowienie
|
"Składam ten świat po kawałku,
ponieważ lustro, w którym się kiedyś odbijał, rozsypało się na drobny mak. Bo wystarczy, że zabraknie jednego kawałka puzzli, a obraz nigdy nie będzie kompletny. Zostaniesz dla mnie kawałkiem nieba. Wiaderkiem wspomnień, wiatrem we włosach. Zostaniesz kawałkiem mojego serca, tym najbardziej bolącym. Jak to dobrze, że skończył się już Ten podły dzień, co mi Cię zabrał Ciężko było tak po prostu przyjść I usłyszeć, że dla Ciebie umarłam."
![]() |
![]() |
#3157 |
Raczkowanie
|
przy Tobie na wieczność
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
Wielkie l o v e
![]() za wszystko. ... Miłość to piąta pora roku. Jesteś taka młoda, a już gorzko smakujesz. Kiedyś Ci* umrę - *jej/jemu/nam/wam/im/sobie/wszystkim/nikomu (niepotrzebne opluć) Uważaj na mnie, bo mogę poobijać się o powietrze. Bo to on, właśnie on, moje wyśnione Shangri La - Jak się dzisiaj czujesz? - Normalnie, jak człowiek po amputacji drugiego człowieka Uwierają mnie demony, słyszysz? ich mordercze krzyki? Oczy przeszkadzają mi w uwolnieniu - Chcesz się ich pozbyć? - Chcęje wreszcie wydotykać palcem. Wszystko umiera pod Twoją opieką, bo nie wierzysz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
Raczkowanie
|
Pamiętaj sk**rwielu, że zło wyrządzone drugiej osobie wraca ze zdwojoną siłą! Mam nadzieję, że udławisz się swoim szczęściem!
Daj mi kur*a siłę by żyć, albo przynajmniej zaopatrz w wehikuł czasu... Czyli kolejne marzenia z serii "kilka skromnych próśb do Boga"... Przyszło bez zapowiedzi, rozgrzało dotąd skamieniałe serce i równie niespodziewanie odeszło. Zostawiło po sobie nieprzespane noce, pustkę i łzy. I mimo sprzeciwu serca czas pozbyć się zgubnej nadziei i uczuć, zamknąć kolejny w życiu rozdział.
![]() |
![]() |
#3160 |
Raczkowanie
|
Ale ja będę. Nawet jeśli Ty odejdziesz.
Pamiętaj, że to ludzie są źli. Dla mnie zawsze pozostaniesz chłopcem, którego powinno się chronić przed światem. Jeśli jednak zdecydujesz się odejść, uważaj na siebie i pamiętaj, że ja tutaj zostaję. I czekam. Moja dusza w Twoich rękach. Łap szczęście, póki nie ucieka. Co to był za chłopak, miał takie oczy piękne. A jakie gierki prowadził niewyobrażalne "Cześć, tutaj Michelle. Zostaw wiadomość chyba, że jesteś Tonym. Tony może spierdalać."
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2012-07-31 o 00:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3161 |
Rozeznanie
|
groszek, YourViewOfLife - ♥,♥
zasnął księżyc, a wszystkie gwiazdy zgubiły drogę swej wędrówki. I - myśl II -czuj III- naucz się przegrywać IV- zawsze się podnoś V- walcz o swoje - a wygrasz życie zostawił kluczę w wiklinowym koszyku, większość uznałaby, że dramatyzuje, ale ja już wtedy wiedziałam, że nie wróci. w końcu zawsze brał kluczę, nawet wtedy kiedy wychodził do sąsiadki po cukier by ją przelecieć. głupiec, jakbym o tym nie wiedziała... jesteś, nie ma cię, a byłeś... wystygła ci kawa i miłość. nie ma prawdziwych miłości, ale za to są prawdziwe romanse. wsadzę ci spluwę do gardła, a ty spróbuj przełknąć nabój.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
Najczęściej nie ma Cię wtedy gdy powinieneś najbardziej być.
Wszystko co robisz pozostawia ślad w moim sercu i wiesz co? Dziwię się że ono jeszcze funkcjonuje. Moje serce daje Ci propozycję nie do odrzucenia. Będziesz zawsze w moim sercu,albo nigdy o Tobie nie zapomnę, co wybierasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.
![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Wstawaj!
Uwolnij duszę zamkniętą w sobie. Przyjmij wszystko dookoła siebie zbyt krótkie jest życie żebyś mogła z niego zrezygnować Czuj to, co wolałabyś czuć Rób to co wolałabyś robić - ŻYJ moje współczucie jest teraz złamane, ma wola ograniczana, a życzenia skradzione zbyt dużo zbyt daleko za bardzo żeby teraz zrezygnować jestem teraz martwa w środku drży już na myśl o uczuciu nic już chyba nie czuje, tylko strach * * * Gueen mistrzyni ![]()
![]() |
![]() |
#3165 |
Raczkowanie
|
Witajcie !
![]() Macie może opisy o udanej miłości ? takie pięękne. Coś jak te co umieszcze ![]() ... jeden dotyk oczu Twych i w żyłach płonie krew ... ;* Mam serce wypełnione Tobą po brzegi ;** Niezależnie od pogody... jesteś moim Słońcem ![]() Jesteś definicją mojego szczęścia ! <3 ![]() ...Bo tylko prawdziwa Miłość magiczną siłę ma... ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3166 |
Raczkowanie
|
kocham gdy twoje piękne rzęsy otulają moje łzy.
dobrze wiesz mała, że jesteś piękna, że to tylko kilka niepotrzebnych słów, że jutro twoje słońce wróci, i znowu da Ci całusa w czółko. obiecaj mi tylko, że nigdy się nie poddasz. obiecaj mi walkę o każdy wschód i zachód słońca, obiecaj maleńka, że gdy upadniesz pozwolisz mi złapać się za rękę. pożegnanie ? dla mnie to tylko pretekst by następnego dnia znowu Cię powitać. ![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Raczkowanie
|
Zbyt mało czasu na życie, zmęczony oczekiwaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2012-08-02 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
nie, serca się nie łamią
one się jedynie naginają "zapomnieć nie ma mowy być razem nie ma mowy wyrzucić nie da rady, bo w sercu Ciebie mam" Ty jesteś tam a ja tu w dwóch światach wszystko i nic
![]() |
![]() |
#3170 |
Raczkowanie
|
"Nie ma nic, czego bym nie zrobiła
By usłyszeć znów Twój głos Czasami chcę zadzwonić Ale wiem, że Ciebie tam nie będzie There's nothing I wouldn't do To hear your voice again Sometimes I wanna call you But I know you won't be there przepraszam, że Cię obwiniałam za wszystko, czego nie potrafiłam zrobić I skrzywdziłam siebie, krzywdząc Ciebie I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you Jesteś dumny z tego, kim jestem? Are you proud of who I am? Nie ma nic, czego bym nie zrobiła By dostać jeszcze jedną szansę By spojrzeć w Twoje oczy I widzieć, jak Ty patrzysz There's nothing I wouldn't do To have just one more chance To look into your eyes And see you looking back Gdybym miała jeszcze choć jeden dzień Powiedziałabym Ci jak bardzo za Tobą tęsknię Odkąd odszedłeś If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away Ona wygrała. To już nie jest zabawa Straciliśmy to wszystko. Ta miłość odeszła. She has won Now it's no fun We've lost it all The love is gone A mielismy magię i to jest tragiczne. Nie utrzymałeś rąk przy sobie. And we had magic and this is tragic You couldn't keep your hands to yourself I będziesz żałować, ale już za późno. Jak mogłabym Ci znowu zaufać? And you'll regret it, but it's too late How can I ever trust you again?"
![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
"Nie można nikogo przymusić do miłości,
tak samo jak nie można nikomu miłości zakazać." Siedzi w poczekalni razem z wszystkimi. Inni czekają na lekarza, pociąg, egzamin. Ona czeka na miłość. ‘Noc ukazuje nam gwiazdy podobnie jak smutek ukazuje nam prawdy naszego życia. ‘
![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
"
Znasz cenę za sprzedaną przyszłość? Jest taka, że nigdy nie możesz zapomnieć o przeszłości. Nigdy nic nie kończysz. Gdy byliśmy mali świat był w naszych rękach. Ale dzieci wszystko gubią, dzieci mają dziurawe ręce, mają dziury w kieszeniach, bez wątpienia gubią wszystko. W życiu jak w kartach, co rzucone to stracone "
![]() |
![]() |
#3173 |
Raczkowanie
|
jedna strone zapełniamy w kilka dni...
a pamiętacie, jak w jeden dzien bylo po kilka nowych stron? że nie dawało rady nadrobic.... ahh to były czasy. To Twoje życie, nie zepsuj tego.
Nie szukaj przyszłości w chmurach. Myślę że będę płakać. Nie bój się, czas będzie czekać na ciebie. Pocałuj mnie tak obco jeszcze raz. Pocałuj mnie jak nieznajomą. Pocałuj tak, jeszcze tylko jeden raz. Czasami wszyscy możemy być trochę bez serca.
![]() |
#3174 |
Rozeznanie
|
zaciśnięte palce na twym sinym ciele, na twych ramionach pęknięte naczynka. niemalże zapomniałam, że już jesteś nieżywy. - bredzisz! - twierdzisz, że bredzę tylko dlatego, iż nie możesz pojąć, że człowiek potrafi posiadać w sobie tak głęboką nienawiść, która sprowadza go do stanu nieświadomości, a wtedy ma ochotę zabić. lepić się od krwi, patrzeć na jego spływający po ścianie mózg. nie bredzę. nie kochasz mnie na tyle by nie móc zostawić. zapomniałam wytrzeć Ci twarzy przed zamknięciem trumny, wybacz.
![]() |
#3175 |
BAN stały
|
tęsknie za czasami kiedy tak po prostu siadałyśmy koło siebie i mówiłyśmy sobie o wszytskim,
opowiadałyśmy godzinami i śmiałyśmy się bez końca, tęsknie za tą naszą beziteresownością tym czy jutro będziemy czy też nie, za tym, że liczy się tylko ta chwila, w której bawimy się w najlepsze, tylko dlatego że spędzamy czas razem. TĘSKNIE cholera za tobą po prostu. odwrócić się i zniknąć. i nie być dla nikogo kto warty bycia nie jest. zastanawiałaś się kiedyś ile warta jest przyjaźń ? ale nie ta udawana, ja mam na myśli tą przyjaźń na dobre i na złe, tą na wieczność, która mimo wszytsko nigdy się nie wypali, która płonie choćby ktoś próbował ją ugasić.. też doszedłaś do wniosku, że jest bezcenna ? i nie wiem już jak mam z Tobą rozmawiać, jak cieszyć się patrząc ci w oczy. i znikasz za rogiem, zostawiasz za sobą jedynie cień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
Rozeznanie
|
Robiliśmy małe kroki ku sobie, abyśmy teraz mogli od siebie uciekać. dostałam wiadomość od serca, tęskni za tobą i pyta kiedy wrócisz. W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. Najpierw poznaj mnie od najgorszej strony, dowiedz się o każdym z moich grzechów, popatrz ilu ludzi skrzywdziłam, a dopiero potem jeśli nadal będziesz miał odwagę, powiedz, że i tak mnie kochasz. Rodzice pewnie chcieli Ci dać na imię "Skurviel" ? Tylko ksiądz nie pozwolił. Prawda? - Jesteś szczęśliwa! - krzyknęło złudzenie - Nie okłamuj jej! - szepnęło życie Nawet prawdziwe uczucie nie trwa wiecznie, a co dopiero taka zabawa w miłość. Kochaj mnie jakby nigdy nic się nie stało..
![]() |
![]() |
#3177 |
Raczkowanie
|
cornflower - niezwykle poprawiłaś mi humor, kłaniam się i dziękuje ;*
desiree01 ♥ Po pijaku nie rodzi się uczucie, tylko jego potrzeba.
Nie zaczynaj myśleć. Nic dobrego z tego nie wyniknie. Trzeba się oszukiwać, jak tylko można. Nie wnikać, nie pytać. Nie chcieć więcej. Wmawiać sobie, że jest dobrze i że inaczej być nie może. Trzeba wyrobić w sobie obojętność, stępić zmysły, zadowolić tym, co jest. Tylko tak da się żyć. Bez wyniszczającej tęsknoty za niewiadomo czym i stałego poczucia nienasycenia i pustki. Tylko tak można odepchnąć od siebie rozpacz i poczucie totalnej bezsilności.” Nic nie przywraca nadziei tak dobrze jak wódka. - Jak się nazywa to uczucie w głowie, uczucie tęsknego żalu, że rzeczy są takie, jakie najwyraźniej są? - Chyba smutek, panie Przynajmniej na zewnątrz sprawiałam wrażenie pozbieranej. Ucz się ze swoich snów, czego ci brakuje.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
a jak się dziewczyny biły, która napisze pierwsza 'przekroczyliśmy magiczną liczbę 5000 postów, przechodzimy do kolejnej części...' po czym wiązanka regulaminu ;p no właśni czasami mi tego nawet brakuje <3
--------------------------------------------------- 1. you might be the type if I play my cards right I'll find out by the end of the night . ![]() /możesz być mój, jeżeli dobrze to rozegram, przekonam się z końcem nocy/ 2. roses are red, some diamonds are blue, chivalry is dead but you're still kinda cute . ![]() /róże są czerwone, niektóre diamenty niebieskie, dżentelmeni wyginęli, ale nadal jesteś fajny/ 3. you wanna get in my world, get lost in it boy I'm tired of runnin' let's walk for a minute . /chcesz wkroczyć w mój świat, zabłądzić w nim, jestem zmęczona bieganiem, przejdźmy się chwilę/ .
![]() |
#3179 |
Raczkowanie
|
'Boję się.
Boje się, że będę dla kogoś przyjacielem, powiernikiem, zaufanym, towarzyszem, ale nigdy wszystkim dla kogoś. to rok w którym tęsknota budzi zamiast budzika. wróć. myślę, że na to właśnie zasłużyłam.'
![]() |
![]() |
#3180 |
Zadomowienie
|
' Odkąd sięgam pamięcią zawsze było coś nie tak Ever since I can remember has always been something wrong ***** A ja za dużo widzę, zbyt mocno czuję And I see too much, too much feeling ***** A ja wierze, że to co robię ma sens Bo czasem lepiej odejść od zmysłów by nie zwariować And I believe that what I'm doing makes sense Because sometimes it's better to go out of my mind not to go crazy ' *****
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.