|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
katarzynka gratulacje!!!!!!!!!!!:jup i:
![]()
#3152 |
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() ![]() ![]() Oraz dla małej Dariii z okazji imienin ![]() ![]() Amarcia pięknie ![]() Grazin Nie smutniaj ![]() Znowu kupa ![]() ![]() Piotruś zasnął dziś na drzemkę SAM i to w łóżeczku!!!!! ![]() ![]() A ja się tylko witam, bo mam chałupę do ogarnięcia a zaraz babcia przyjdzie ![]()
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-10-25 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu ją przekładasz jak zaśnie ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3155 |
Wtajemniczenie
|
No i Gratulacjie dla KATARZYNKI !!! Myślałam ostatnio o niej
![]()
#3156 |
Rozeznanie
|
dziewczyny zaznajomione z tematem pomóżcie
![]() czy wykształcenie średnie to jak się ma maturę, czy wystarczy, że się skończy szkołę średnią? jakie wykształcenie ma się po studium? w ogóle żeby studium robić to trzeba mieć maturę? |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3158 |
Wtajemniczenie
|
przekladam w sensie przodem do mnie zebym ja widziala
![]()
#3159 |
Wtajemniczenie
|
#3160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo studium to jak szkoła srednia tylko że kończy się egzaminem zawodowym. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Niko w swojej nowej spacerówce, włożyłam ją bo już tak marudziła, że szok, zasnęła i przeniosłam ją do łóżeczka... kurde nic nie chce jeść, to na pewno przez tego drugiego ząbka (pierwszy już jest ładnie widoczny ![]() ![]() jak urosną oba cyknę fotę ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3162 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a jak już to możesz spróbować zjeść kamapkę z miodem, bo chyba karmisz piersią jak dobrze pamiętam? Cytat:
![]() Cytat:
![]() już wszystko wiem ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak z maturą to nie wiem ale pewnie tak ale ja jak chodzilam do technikum to matury mielismy w maju a technika w czerwcu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Gerls
![]() Moje dziecko się chyba zaczarowało...Zasnęła wczoraj po 19-tej i obudziła się po 6-tej dostała butlę i usnęła.Przebudziła się o 9-tej,chwilę pogadała,smokiem się pobawiła i znów usnęła i wstała o 11-tej ![]() ![]() Dziś mam wychodne..Idę SAMA po sklepach połazić..Może wpadnie mi coś w oko albo ktoś ![]() ![]() Graża- ![]() ![]() ![]() ![]() Gusiu-już od dawna biogai nie podaję dla Ali...Ja je dawałam tylko 4 tygodnie bodajże do 8 tygodnia życia...Myślę,że ty też już możesz je spokojnie odstawić.Nic się nie powinno dziać ![]() ![]() Wiktorek ![]() Bartuś ![]() Iwo ![]() Miśko ![]() Zuzia ![]() oraz dla Dari z okazji imienin ![]() ANTROPIA- ![]() ![]() ![]() KATARZYNKOO GRATULUJĘ ![]()
#3165 |
Wtajemniczenie
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy
antropia ma imieniny stooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaat, stooooooooooooo laaaaaaaat, niech żyje żyje naaaaaaaaaaaaaaaaaam! Darusiu najlepszego maleńka
![]() |
#3166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u nas nocka super, oby było takich więcej.. Maja jadła po 19, zasneła po 20 i spała aż do 7 rano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Wtajemniczenie
|
mamusie karmiące butelkami AVENT!!!
czy przez smoczki z 3 dziurkami przejdzie zagęszczone mleczko?
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 probujemy szczerze powiem, ze przez 4 nie chce leciec, ale ja zageszczam kaszka i to narazie nie bo ola ma fazy na nie picie kaszek ![]() aha PO3 DNIACH WRESZCIE PRZESTAŁA BOLEĆ MNIE GŁOWA ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-10-25 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Wtajemniczenie
|
agus może to była migrena?
Ja też mam 2 i trójprzepływowy, ale mam wrażenie, ze zbyt mocno małej leci nawet na poziomie I, dlatego pytam o 3... albo bardziej zagęszczać...
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko, ze mnie bolalo tak jakby na prawej skroni, nie wiem, nie wiem czy kiedykolwiek mialam migrene z tej okazji fundnelam sobie kawe - nie pilam 2 dni i wcinam kukułki kto chce ? bo mam kolo siebie jakies 2,5 kg ![]() Olka nie lubi kleiku, a na kaszke musi miec ochotę ![]() ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-10-25 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Wtajemniczenie
|
miałam kleik ryżowy, teraz ryżową kaszkę ale na nutramigenie wszystko jest tak samo... "pyszne"...
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czasem jej zageszczam tylko ból jest wtedy, gdy zrobir 150mm i do tego zageszcze a ona nie chce tknac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trójprzepływowy do kaszki i kleiku (który od kilku dni jest pyszniutki dla mojego synka) jak ma słabo zagęszczone bo kręci głową i wypycha smoczek bo za szybko leci czy przez trójkę będzie dobrze nie mam pojęcia ![]() antropia ![]() ![]() ![]() ![]() dareńko mała januszaagnieszki dla Ciebie również ![]() ![]() lolko te fryzjer to oczywiście, że z powodu spotkania z Wami ![]() a tak zupełnie serio, to sposobiłam się już od tyg. tylko musiałam się z Tż zgrać żeby z synkiem został no i padło na dzień jutrzejszy ![]() no powiem Ci w czwartek, powiem ![]() dasiulku no włąśnie jakoś ostatnio mi sypia ładnie, zresztą on od urodzenia w miarę ładnie spał, miał tylko takie 2 tyg. gdzie wstawałam kilka razy w nocy. Wygina mi się i kaszki nie chce, podany zaraz kleik zje, nawet 100 - 130 ml wciągnie takiego gęstego, jak zbyt rzadki - pluje ![]() może i on się niebawem zepsuje, wczoraj skończył 20 tyg. więc czas skoku nadchodzi wielkimi krokami ![]() gusiu tfu, tfu tfu no przecież Wikuś się nie może do czwartku rozchorować, bo Ciocie chce zobaczyć ![]() drzemka trwa, przywlokłam deskę do prasowania
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Gusia, Andziot, Lwica dzięki za info w sprawei kupki
![]() ![]() Niebieska lwcia nom tak, tak.. ciagle piersią karmię Antka, a o miodzie nigdy nie słyszałam ![]() Ddaaiissyy kartka zablokowana.. musze tylko iść do salonu nową wyrobić, jutro zbiorę się na miasto, to załatwię.. bo strasznie dziwnie mi bez telefonu ![]() ![]() ![]() W ogóle to myślałam, że może być płacz przy pierwsyzm wejściu do wody, zanim się przyzwyczai do zimna.. mimo, iż woda ciepła była, temp. 30,5 stopnia.. no, ale w wannience powyżej 36 zwykle miał i myślałam, że będzie popłakiwał.. ale nieeee - super zadowolony przy każdym wejściu do wody ![]() ![]() Kasia łódzka Niko zadolona.. nie dość, ż enowy wózio to jescze telewizorek ![]() ![]() Delicateza ja jeszcze nie do końca ustalone mam w sprawie zlotu, więc na 100% jescze się nie wpisałam.. zaraz idę poczytac w klubie o zlocie! Już po spotkaniu z Night ![]() ![]() ![]() ![]() A Night sympatyczna osóbka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Raczkowanie
|
Lolko a jeśli chodzi o kupki, bo zapomniałam napisać
![]() mielismy taki czas kiedy i 5 dni nie było ale też był spokój, brak sensacji brzuszkowych, więc cierpliwie poczekaj ![]() ![]()
![]() |
#3176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja sierota nie zapytałam jak tam po wycieczce ![]() ale jeszcze będziemy miały okazje pogadać hmmm ... Lolka super dziewczynka (bo tak wygląda młodo) ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Wtajemniczenie
|
w imieniu tej malej Darii wszystkim bardzo dziekje za zyczenia
![]()
#3178 |
Wtajemniczenie
|
ania
monika dziękujemy za miłe słowa ![]()
#3179 |
Zakorzenienie
|
Jak przeczytalam, ze Katarzynka00 urodzila coreczke, to mi sie przypomnialy emocje, ktore przezywalam, jak czekalam na Wasze/nasze porody! A to juz pol roku minelo, ale ten czas leci, byly ubranka 56, sa ubranka 74...
Serdeczne gratulacje dla Blanki i jej mamusi! Tak a propos ubranek- nie wiem, jak to sie stalo, ale okazalo sie, ze pajace 3-6 z MC zrobily sie tak obciasne w nozkach, ze moje dzieciecie wygladalo w nich jak baleron obwiazany sznurkiem, taki co sie go wiesza do wedzenia w wedzarni. A ze postanowilam nie kupowac ciuchow w MC bez przeceny (109zl za 3 pajace!!!), to pojechalam do Tesco, ktore tak zachwalalyscie i za 98zl kupilam Misi 6 pajacykow w rozmiarze 6-9. Sliczne wzory, bawelna wyglada na porzadna, no i cena, cena!!! Tak wiec bodziaki sponsoruje nam Carters (prawda Mary? ![]() ![]() Odnosnie krzeselka do karmienia - kolezanka ma dla synka takie krzeselko - mowi ze najtansze z mozliwych - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00069725/ jest bardzo zadowolona, a mlody rowniez chetnie w nim siedzi . Do tego kupila taka gabke pod plecki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90143392/ i tacke, http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40076093/ bo to jest samo krzeselko. Mnie sie tez wydaje, ze kupimy takie. Tanie, lekkie, bez udziwnien. A odnosnie urodzin, to w piatek bylo u mnie 20 osob, bylo jedzenie na szybko, winko, duuuuuzo winka, zostalam obdarowana prezentami i super sie bawilismy. Z prezentow to musze Wam powiedziec, ze mam dylemat - dostalam kosmetyki malinowe, mandarynkowe i pomaranczowo-waniliowe i mam dylemat teraz od czego zaczac?! Coz to za straszny problem, sen mi z powiek spedza. Nie mam czasu odpisac Wam wiecej i luknac do klubu, gdyz poniewaz ide namietnie nacierac kurczaka tu i ówdzie. SAŁATA!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
antopia Najlepszego z okazji imienin
![]() ![]() JanuszAgnieszka Imieninkowe zyczenia dla Darii Lolus, night Super, ze spacerek sie udal. Zazdroszcze. Jeszcze kolejny zjazd Was czeka ![]() My po spacerku ![]() Nadia oczywiscie lezy na dywanie i wcina stopke ![]() A jak chce jej zalozyc skarpetki to sie buntuje ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-25 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.