Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-28, 21:42   #3151
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No własnie oni od 16stego do 20 mają wolne mąż 15stego wieczorem by przyleciał a wracałby 20stego popołudniu. Chciałam mu bilet lotniczy zarezerwować ale nie wiem czy to się od razu płaci czy jest jakiś czas na zapłate?
Wiem, że za granicą łatwiej znaleźć pracę ale ja przez kilka lat bym nie mogła pracować no bo ktoś będzie musiał z dziećmi być. Zaprowadzać ich do szkoły i przedszkola, odbierać a jak zachorują to w domu ktoś musi z nimi zostać. My będziemy tam sami. Nie wiem więc czy to sens tam siedzieć bo za jedną wypłatę będzie troszkę ciężko. Już sama nie wiem.... no i nie mam pojęcia czy my tam będziemy chcieli na długo zostać czy tylko na pare miesięcy/kilka lat. Cięzko mi cokolowiek powiedzieć bo tam nigdy nie byłam.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

No być może tak ja nie wiem czy ona czasem wypita nie była i może dlatego jej dali zakaz na 5 lat. Ale nie pamiętam dokładnie bo to na prawdę dawno było. Kilka lat temu.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

a u mnie dziś ładnie z dietką :
1. płatki Just Fit+otręby+błonnik+mleko
2. 50 g śmietanki z ogórkiem kiszonym i cebulką+ kromka chleba razowego+ kawa rozpuszczalna z mlekiem i 4 tabl.słodzika
3. pół małej piersi z kurczaka + pół słoika marchewki z groszkiem + pół serka wiejskiego - wszystko uduszone na teflonie pod przykrywką na odrobinie wody.
4. pół serka wiejskiego czyli 100g/ ok 100kcal wymieszanego z dwiema małymi łyżeczkami dżemu niskosłodzonego + herbata z 3 tabl.słodzika

Najedzona jestem
Zaczynają mnie cycki boleć.... jutro już pewnie nie będę mogła się dotknąć!
No i waga zacznie rosnąć bo okres mam dostać za ok. 5 dni. ;/ I tak dziwne, że dopiero teraz mnie piersi zaczynają boleć bo całe życie już na 2 tygodnie przed okresem mnie zaczynały boleć!
Kolejna sobotnia noc w domu... dobrze, że mam WAS i facebooka starszy synek u babci a młodszy zaraz pewnie zaśnie, póki co bawi się i ogląda bajki
a jeśli byście wyjechali to byście mieszkanie sprzedali to w Pl ? no faaakt to masz trudna decyzje ale masz jeszcze czasu do namysłu i przemyślenia może najlepiej jak byś najpierw pojechała sama na kilka dni obadała sprawę , zobaczyła i wtedy byś przemyślała .
OOO taaak nie ma to jak FACEBOOK

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
A ja się wykąpałam, umyłam włoski, nakarmiłam kota i ide się zaraz balsamować.
Chciałam Wam powiedzieć że kupiłam te kozaki
Nie chce mi się w taki mróz chodzić po sklepach i szukać kozaków bo i tak nic ciekawego nie znajdę. A taki mróz że musiałam już kupić nowe buty. Te w których chodzę do tej pory są jesienne ( ale na prawdę ciepłe), lecz przeciekają i obcasy tak się zdarły że wstyd w nich chodzić. Także mam tylko nadzieję że rozmiarowo będą dobre
A zapomniałam Wam napisać że wczoraj mój kocurek skończył 4 miesiące

Załącznik 4464840

Załącznik 4464841

Załącznik 4464842
hahahahahaah 1-sza fotka ta z kotkiem jest Najlepsza !! potrafi poprawić humor .
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 22:06   #3152
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Mój mąż bardzo chce abyśmy tam zamieszkali wszyscy razem. On twierdzi, że do wakacji je wyremontuje...
Ale to nie chodzi tylko o mieszkanie, głównie o dzieci i czy finansowo damy radę....
hmm, myślę, że warto to przemyśleć nie ma co pochopnie podejmować tak ważnej decyzji... w końcu ona będzie wpływać na Wasze dalsze życie

Cytat:
Zrobiłam pierś z serkiem wiejskim na patelni (teflonie bez tłuszczu). Dorzuciłam marchewkę i groszek ze słoika, wymieszałam i wyszło całkiem dobre danie
Serek wiejski się roztopił i ciagnął się jak prawdziwy ser
Najadłam się strasznie choć wcale duzo tego nie było
Ale że serek wiejski mozna usmażyć to nie wiedziałam Dziękuję Heroine :* za przepis
nie ma za co cieszę się, że smakowało

Cytat:
a u mnie dziś ładnie z dietką :
1. płatki Just Fit+otręby+błonnik+mleko
2. 50 g śmietanki z ogórkiem kiszonym i cebulką+ kromka chleba razowego+ kawa rozpuszczalna z mlekiem i 4 tabl.słodzika
3. pół małej piersi z kurczaka + pół słoika marchewki z groszkiem + pół serka wiejskiego - wszystko uduszone na teflonie pod przykrywką na odrobinie wody.
4. pół serka wiejskiego czyli 100g/ ok 100kcal wymieszanego z dwiema małymi łyżeczkami dżemu niskosłodzonego + herbata z 3 tabl.słodzika
ładnie, ale malutko się wydaje

Moje dzisiaj:

ś: 2 małe kromeczki chlebka pełnoziarnistego swojego wypieku z miodem; gruszka
o: pieczony filet z łososia+ warzywa na patelnię
p: mandarynka
k: 2 kromki chrupkiego chlebka z twarożkiem i szynką+ jajko; 3 daktyle (cóż, miałam mały kryzys dobrze, że tylko na tym się skończyło )

No i obejrzałam wszystkie 21 odcinków "Julii" rzeczywiście fajny serial ogólnie lubię pana Krystiana Wieczorka

wreszcie mogę obejrzeć "Plotkarę"
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 22:28   #3153
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
a jeśli byście wyjechali to byście mieszkanie sprzedali to w Pl ? no faaakt to masz trudna decyzje ale masz jeszcze czasu do namysłu i przemyślenia może najlepiej jak byś najpierw pojechała sama na kilka dni obadała sprawę , zobaczyła i wtedy byś przemyślała .
OOO taaak nie ma to jak FACEBOOK

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

hahahahahaah 1-sza fotka ta z kotkiem jest Najlepsza !! potrafi poprawić humor .
No tak będzie najlepiej jak sama tam pojade i obejrzę wszystko może w maju albo jeszcze w marcu mi się uda Zobaczę.
Mieszkania sprzedac nie możemy bo mamy je na kredyt hipoteczny. Nawet jeśli byśmy je sprzedali to i tak nie starczy aby spłacić kredyt.
Poza tym to zawsze nasze "ubezpieczenie" w razie powrotu do Polski.
Ta fotka tez mi się podoba Kociak się niczym nie przejmuje i śpi sobie w najlepsze

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
hmm, myślę, że warto to przemyśleć nie ma co pochopnie podejmować tak ważnej decyzji... w końcu ona będzie wpływać na Wasze dalsze życie
No już od myślenia to mnie głowa boli :P ciągle o tym myślę i rozmawiam z mężem. Trudna decyzja ;/

Cytat:
ładnie, ale malutko się wydaje

Moje dzisiaj:

ś: 2 małe kromeczki chlebka pełnoziarnistego swojego wypieku z miodem; gruszka
o: pieczony filet z łososia+ warzywa na patelnię
p: mandarynka
k: 2 kromki chrupkiego chlebka z twarożkiem i szynką+ jajko; 3 daktyle (cóż, miałam mały kryzys dobrze, że tylko na tym się skończyło )

Malutko? Kochana! ja jestem tak najedzona, że aż mi ciężko na żołądku :P

Cytat:
No i obejrzałam wszystkie 21 odcinków "Julii" rzeczywiście fajny serial ogólnie lubię pana Krystiana Wieczorka

wreszcie mogę obejrzeć "Plotkarę"
No jak szybko Ci to poszło To od poniedziałku o 17:55 przed telewizorem! właczamy TVN i oglądamy Fajny ten Krystian czyli serialowy Janek :P ale jakoś Maciek bardziej mi się podoba:P taki luzak i ma fajne poczucie humoru

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 23:52   #3154
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No jak szybko Ci to poszło To od poniedziałku o 17:55 przed telewizorem! właczamy TVN i oglądamy Fajny ten Krystian czyli serialowy Janek :P ale jakoś Maciek bardziej mi się podoba:P taki luzak i ma fajne poczucie humoru
Nie wiem czy wytrzymam i nie obejrzę wcześniej w necie tak już mam :P
Ja tego Maćka pierwszy raz na oczy widzę grał on gdzieś wcześniej? rzeczywiście luzak mi się Janek bardziej podoba
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-29, 00:14   #3155
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tego Maćka pierwszy raz na oczy widzę grał on gdzieś wcześniej? rzeczywiście luzak mi się Janek bardziej podoba
Ja też bym chętnie w necie obejrzała ale nie ma jak to w telewizji na dużym ekranie
Ja tego Maćka też nie widziałam nigdzie wcześniej. Pewnie to nowi aktorzy, bo Julię też pierwszy raz na oczy widzę.
Janek fajny i mega przystojny ale za spokojny dla mnie - ja lubię wariatów :P

Idę do łóżeczka Przejrzałam pół Allegro, kupiłam sobie legginsy http://moda.allegro.pl/leginsy-matow...075034881.html i jeszcze czaje się na takie fajne kimono-nietoperza http://moda.allegro.pl/008-tunika-as...058447115.html Ale to za kilka dni ją zamówię bo z przesyłką wychodzi 55 zł a do wypłaty muszę jeszcze za coś żyć :P Wypłata pod koniec następnego tygodnia dopiero więc mam nadzieję że jej nie wykupią mi :/ ale raczej nie bo do sprzedania jest 96 sztuk :P

Dobra lecę! buziaki papapapapa dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-29, 00:19   #3156
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bym chętnie w necie obejrzała ale nie ma jak to w telewizji na dużym ekranie
Ja tego Maćka też nie widziałam nigdzie wcześniej. Pewnie to nowi aktorzy, bo Julię też pierwszy raz na oczy widzę.

Idę do łóżeczka Przejrzałam pół Allegro, kupiłam sobie legginsy http://moda.allegro.pl/leginsy-matow...075034881.html i jeszcze czaje się na takie fajne kimono-nietoperza http://moda.allegro.pl/008-tunika-as...058447115.html Ale to za kilka dni ją zamówię bo z przesyłką wychodzi 55 zł a do wypłaty muszę jeszcze za coś żyć :P Wypłata pod koniec następnego tygodnia dopiero więc mam nadzieję że jej nie wykupią mi :/ ale raczej nie bo do sprzedania jest 96 sztuk :P

No, tam głównie nowi aktorzy grają

super te legginsy! chyba też sobie zamówię!
a bluzeczka też bardzo fajna na pewno nie wykupią

kolorowych snów
Stary 2012-01-29, 08:50   #3157
Gosia2011
Rozeznanie

Hej
Ja też oglądam dużo seriali:
Pierwszą miłość,
Julię,
Pretty Little Liars (Słodkie kłamstewka),
The Vampire Diaries (Pamiętniki Wampirów),
Californication,
The Secret Circle,
Gotowe na wszystko,
Plotkara (Gossip Girl)
i czasami nawet Na wspólnej. I jak do tej pory z wszystkimi odcinkami jestem na bieżąco.
Poza tym studiuję co sobotę jestem w szkole, pracuję 5 dni w tygodniu po 7h. piszę dwie prace mgr i jeszcze jakby doszedł mąż i dzieci to by chyba seriale poszły w odstawkę
A jeszcze wszystkie odcinki obejrzałam Ugotowanych, Kuchennych rewolucji no normalnie jak tak to spisałam widzę, że ze mnie maniak

I tak się zastanawiam czy któraś z Was ogląda - The Lying Game bo też zawsze jest na iitv na 1 str. więc może to coś w stylu moich

Dzisiaj jadę po14 do LBna na egzamin trzymajcie kciuki wstałam wcześniej dokończyć ściągę daj boziu by się coś dało ściągnąć

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:

Fajne leginsiaki, ale chyba tylko szczupłe kobietki wyglądają dobrze w takich lateksowych, koleżanka miała takie lateksy. No i nie bardzo efektownie to wyglądało, telepało się to przy każdym ruchu, jakby pod nimi miała galaretkę jakąś. Więc ja bym się na lateks nie odważyła z moją wagą.

A tunika super te cekiny są fajowskie, lubię błyszczące dodatki

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Janek to chybba prawie każdej by się spodobał

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Edytowane przez Gosia2011
Czas edycji: 2012-01-29 o 08:48
Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 08:55   #3158
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki U mnie waga nadal utrzymuje się na 48 kg a nie żałuję sobie niczego i jem ewidentnie za dużo słodyczy wczoraj zjadłam mleczną kanapkę, później snickersa, pączka z Lidka, dwa ciastka jerzyki i jedno ciastko kokosankę, a i jeszcze ten deser Trio z bitą śmietaną i budyniem no i parę chipsów Masakra normalnie weźcie mnie przywróćcie do pionu
Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, ciągle mam ochotę na słodkie i najgorsze jest to, że jak bierze mnie ochota to idę i jem Kiedyś umiałam się opanować a teraz?

Monia no możliwe, że tyle dostała jak była pod wpływem wczoraj dużo czytałam o tym w necie i różne kary mieli, niektórzy sam mandat a inni dodatkowo zakaz. Straszne są te kary, a człowiek chce się tylko nauczyć, żeby łatwiej było zdać.
A leginsy i tunika super, chyba też się skuszę na te leginsy

Gdzie się podziewają nasze dziewczyny? Babciam co u Ciebie? Baletnica też dawno nie pisała, a Dżaga to już nas chyba całkiem opuściła

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Gosiu będę trzymała kciuki
A co do seriali to ja też dużo oglądam
Stary 2012-01-29, 10:06   #3159
sanderaM
Rozeznanie

Siema laski
Ja wstałam i już po kąpieli jadę na 13 na imieniny do cioci
Postaram się ograniczyć jakoś Wczoraj nie pisałam bo zła byłam bo kolosa z matmy nie zaliczyłam bo ta baba tak ocenia ze kazdy umie a i tak ma nie zaliczone w czwrtek mam egzamin obym zaliczyla ...
No laseczki lece wloski suszyc i sie malowac
Stary 2012-01-29, 10:19   #3160
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No, tam głównie nowi aktorzy grają

super te legginsy! chyba też sobie zamówię!
a bluzeczka też bardzo fajna na pewno nie wykupią

kolorowych snów
Legginsy zawsze takie chciałam, kiedyś nawet kupiłam na allegro ale takie spodnie z eko skóry i były beznadziejne.... nie pamiętam już czy za małe czy za duże były ale wiem na pewno, że mega krótkie były na mnie. One jednak chyba za małe były i w dodatku w ogóle się nie rozciągały - sztywne jak plastik były! beznadziejne! Ale odesłałam je i zwrócili mi kase
A te co zamówiłam teraz to legginsy i wg wymiarów i ilości "rozciagacza" w materiale powinny być super No i nie są drogie bo z przesyłką 27 zł
Mam nadzieję że nie wykupią ale pewnie nie :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-29, 10:30   #3161
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej pieknotyyy

Cytat:

Monia lenigsyyy super sztos
Bardzo mi sie podobaja i chyba tez sobie zamowie bo takich jeszcze nie mam. Jak Ty zamowisz pierwsza to koniecznie pochwal sie fotami, bo one wydaja sie roznic od tych typowych lateksow ktore brzydko odstaja i wygladaja plastikowo...

Ja Wam pokaze na co w chwili obecnej poluje, czekam tylko na 10lutego na wyplate i bede szalec, musze tyle rzeczy kupic ze glowa mala
http://allegro.pl/ramoneska-damska-s...061706088.html
i butki za ktorymi poprostu szalaje akurat beda na wiosne
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...mw1_wedge.html
Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość

Dzisiaj jadę po14 do LBna na egzamin trzymajcie kciuki wstałam wcześniej dokończyć ściągę daj boziu by się coś dało ściągnąć
Bedziemy trzymac kciuki kochana
powodzonka
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki U mnie waga nadal utrzymuje się na 48 kg a nie żałuję sobie niczego i jem ewidentnie za dużo słodyczy wczoraj zjadłam mleczną kanapkę, później snickersa, pączka z Lidka, dwa ciastka jerzyki i jedno ciastko kokosankę, a i jeszcze ten deser Trio z bitą śmietaną i budyniem no i parę chipsów Masakra normalnie weźcie mnie przywróćcie do pionu
Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, ciągle mam ochotę na słodkie i najgorsze jest to, że jak bierze mnie ochota to idę i jem Kiedyś umiałam się opanować a teraz?

-----
Kochana moze poprostu cukier Ci skacze?
Albo @ sie zbliza?
Moze zrob sobie jeden wzorowy dzien i poziom cukru sie obnizy i nie bedziesz miala takiej chcicy na slodkie. Swoja droga slicznoto znam ten bolMnie zawsze tylko i wylacznie rujnuja slodycze....
Ale i masz powod do radosci waga nie wzrasta to tez duzy Twoj osobisty sukces, glowa do gory

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-01-29 o 10:45
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 11:06   #3162
meeedzik
Zakorzenienie

Monia koniecznie napisz jak kupisz leginsy czy są fajne, bo ja jednak boję się ponownie kupić coś na allegro, ostatnio kupiłyśmy z koleżanką dwie bluzki i normalnie porażka nawet po domu się nie nadają!
Czekoladko postaram się dziś trzymać dietki i zobaczymy. Wiesz co, u mnie to wszystko jest przez Tż bo on je słodycze i mnie kusi i zawsze też chcę. A jak nie zjem a on je to jestem tak mega zła, że lepiej się do mnie nie odzywać
No masz rację, najważniejsze, że waga trzyma się w normie. Najlepsze jest to, że ja wszystkie posiłki jem wzorowo i przepisowo! Nie jem tłusto i zawsze zdrowo, gdyby nie to słodycze to bym miała super menu.
No a @ mam dostać koło 10 lutego więc to może też przez to.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Czekoladko butki super i ramoneska też mi się podoba i jaka cena niziutka, opłaca się kupić

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-01-29 o 11:08
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 11:26   #3163
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa strasznie spodobała mi się ta fotka z Twoim Kotkiem hahahahah poprostu cudo !
Najlepsze rozwiązanie będzie jak pojedziesz obejrzysz a potem sie zastanowisz

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Czekolada buty SA poprostu mega !! Podobają mi sie takie od zawsze !
Stary 2012-01-29, 11:37   #3164
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Pierwszą miłość,
Julię,
Californication,
The Secret Circle,
Gotowe na wszystko,
Plotkara (Gossip Girl)
i czasami nawet Na wspólnej. I jak do tej pory z wszystkimi odcinkami jestem na bieżąco.
Poza tym studiuję co sobotę jestem w szkole, pracuję 5 dni w tygodniu po 7h. piszę dwie prace mgr i jeszcze jakby doszedł mąż i dzieci to by chyba seriale poszły w odstawkę
A jeszcze wszystkie odcinki obejrzałam Ugotowanych, Kuchennych rewolucji no normalnie jak tak to spisałam widzę, że ze mnie maniak
moja krew Plotkara i PLL dla mnie najlepsze

ja już po studiach, także na razie korzystam z chwili wolnego czasu :P ale u mnie mąż jest

Cytat:
I tak się zastanawiam czy któraś z Was ogląda - The Lying Game bo też zawsze jest na iitv na 1 str. więc może to coś w stylu moich
ja oglądam bardzo fajne na początku jakaś niemrawa akcja, ale potem się rozkręca poleeecam!

Cytat:

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Siema laski
Postaram się ograniczyć jakoś Wczoraj nie pisałam bo zła byłam bo kolosa z matmy nie zaliczyłam bo ta baba tak ocenia ze kazdy umie a i tak ma nie zaliczone w czwrtek mam egzamin obym zaliczyla ...
no widzę, że nie tylko ja mam dziś mega wyzwanie też mam imprezę rodzinną, parapetówkę miejmy nadzieję, że nie polegnę po całości trzymam za Ciebie i za siebie też

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja Wam pokaze na co w chwili obecnej poluje, czekam tylko na 10lutego na wyplate i bede szalec, musze tyle rzeczy kupic ze glowa mala
buciki śliczne! jeny, ale mi się podobają! kurteczka też superowska
Stary 2012-01-29, 11:37   #3165
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No masz rację, najważniejsze, że waga trzyma się w normie. Najlepsze jest to, że ja wszystkie posiłki jem wzorowo i przepisowo! Nie jem tłusto i zawsze zdrowo, gdyby nie to słodycze to bym miała super menu.
No a @ mam dostać koło 10 lutego więc to może też przez to.
To na pewno wina @! no i TŻ-ta też oczywiście mój też ciągle coś szamie, a wie, że ja mam słabą silną wolę znęca się nade mną mówi, że mnie ćwiczy

Ja niedawno wstałam zjadłam właśnie śniadanie a na 16 na tą parapetówkę... ciekawe jak to się skończy... życzę sobie powodzenia
Stary 2012-01-29, 11:42   #3166
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej Laseczki
ja z okazji niedzieli sie lenie z herbatka i przegladam rozne stronki na necie

Wczoraj na zakupach byłam udalo mi sie jeszcze zalapac na wyprzedaze i kupilam kilka ciuszkow kupilam tez słynny na wizazu olejek z Alteerry i krem do twarzy z tej samej firmy, dzisiaj bede testowac

Wogole wlasnie przegladam stronke www.biochemiaurody.com i starsznie kusza mnie maski i kremy no i olejki do wlosow, ale bpje sie ze nie poradze sobie z przygotowaniem tego w domu

kamilon ja tez mam po tym filmiku wstret do mc donaldsa
a na paznokcie polecam o https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ci.html&next=1 uratował mi pazurki zawsze miałam krotkie zdarzalo mi sie obgryzac, pozniej mialam tipsy co tez mi je zniszczylo , rozdwajały a nawet roztrajały sie a jak kupilam ta odzywke to w miesiac czasu zapusciłam

monika01011986 bardzo fajnie sie Twojemu Męzowi trafiło z tym mieszkaniem ja bym na Twoim miejscu pojechala bylibyscie w koncu wszyscy razem a prace napewno byc znalazla a do dieciaczkow mozna zawsze opiekunke wynajac najgorsze, ze trzeba zostawic swoje dotychczasowe zycie
No i fajne zakupy te legginsy sa swietne jak schudne to sobie takie zafunduje albo w panterke, zawsze chcialam panterkowe i teraz jak osiagne wymarzona wage kuypie sobie! a co!

Kamikadze1706 gratuluje zaliczenia jakie wzory tatuazy Ci sie podobaja?

meeedzik pokazesz swoje tauaze? widzialam na ktoryms zdjeciu w albumie, ze jeden masz na stopce, ale z daleka nie widac i gdzie masz drugi?

bialaczekoladka fajne te buciki kurtka tez, ale ja osobiscie wolalabym bez tych dzetów przy kolnierzu chociaz na czarnej juz fajnie wygladaja

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 12:02   #3167
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Pierwszą miłość,
Julię,
Californication,
The Secret Circle,
Gotowe na wszystko,
Plotkara (Gossip Girl)

Fajne leginsiaki, ale chyba tylko szczupłe kobietki wyglądają dobrze w takich lateksowych, koleżanka miała takie lateksy. No i nie bardzo efektownie to wyglądało, telepało się to przy każdym ruchu, jakby pod nimi miała galaretkę jakąś. Więc ja bym się na lateks nie odważyła z moją wagą.

A tunika super te cekiny są fajowskie, lubię błyszczące dodatki

Janek to chybba prawie każdej by się spodobał
oooo Ty to widze maniaczka serialowa
JA to czasu nie mam na oglądanie seriali... ledwo te dwa które lubię to mogę obejrzeć. Co do legginsów to fakt, że one ładnie na szczupłych nogach wyglądają , dlatego ciekawa jestem jak na mnie będą leżały... może wcale nie być ładnie no ale będe miała motywację aby schudnąć szybciej Tunika też mi się strasznie podoba i na pewno ją kupię
Trzymam kciuki za Twój egzamin!!! Obyś nie musiała ściągać!

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:

Monia no możliwe, że tyle dostała jak była pod wpływem wczoraj dużo czytałam o tym w necie i różne kary mieli, niektórzy sam mandat a inni dodatkowo zakaz. Straszne są te kary, a człowiek chce się tylko nauczyć, żeby łatwiej było zdać.
A leginsy i tunika super, chyba też się skuszę na te leginsy

Gdzie się podziewają nasze dziewczyny? Babciam co u Ciebie? Baletnica też dawno nie pisała, a Dżaga to już nas chyba całkiem opuściła
JA Ci powiem, że przez pewien czas też tak miałam, że jadłam słodycze i wszystko na co miałam ochotę i waga stała. Ale po jakimś czasie tak szybko skoczyła do góry, że nawet nie zdążyłam się zorientować że tyję!
U Ciebie oczywiście tak być nie musi ale uważaj i pilnuj się kochana

Legginsy wydają się na prawdę fajne i są nie drogie Kup sobie! Na Tobie będa na pewno super wyglądały!

No dziewczyny nas opuściły chyba

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Monia koniecznie napisz jak kupisz leginsy czy są fajne, bo ja jednak boję się ponownie kupić coś na allegro, ostatnio kupiłyśmy z koleżanką dwie bluzki i normalnie porażka nawet po domu się nie nadają!
Ja je wczoraj już kupiłam i zrobiłam przelew przez neta więc w tym tygodniu powinni mi je przysłać. Oczywiście od razu napisze czy warto

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-01-29 o 11:50
Stary 2012-01-29, 12:18   #3168
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Moniaa strasznie spodobała mi się ta fotka z Twoim Kotkiem hahahahah poprostu cudo !
Najlepsze rozwiązanie będzie jak pojedziesz obejrzysz a potem sie zastanowisz

Ja też tak dla męża powiedziałam, że najpierw chce zobaczyć jak tam jest. Ale on powiedział, że nie może czekać bo musi się zdecydować czy wziąć te mieszkanie czy nie. A sam nie będzie mieszkał w 4 pokojach! Nie wiem co robić

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej Laseczki
ja z okazji niedzieli sie lenie z herbatka i przegladam rozne stronki na necie

Wczoraj na zakupach byłam udalo mi sie jeszcze zalapac na wyprzedaze i kupilam kilka ciuszkow kupilam tez słynny na wizazu olejek z Alteerry i krem do twarzy z tej samej firmy, dzisiaj bede testowac

Wogole wlasnie przegladam stronke www.biochemiaurody.com i starsznie kusza mnie maski i kremy no i olejki do wlosow, ale bpje sie ze nie poradze sobie z przygotowaniem tego w domu

monika01011986 bardzo fajnie sie Twojemu Męzowi trafiło z tym mieszkaniem ja bym na Twoim miejscu pojechala bylibyscie w koncu wszyscy razem a prace napewno byc znalazla a do dieciaczkow mozna zawsze opiekunke wynajac najgorsze, ze trzeba zostawic swoje dotychczasowe zycie
No i fajne zakupy te legginsy sa swietne jak schudne to sobie takie zafunduje albo w panterke, zawsze chcialam panterkowe i teraz jak osiagne wymarzona wage kuypie sobie! a co!

Super, że zakupy się udały Ja ostatnio na allegro wszystko zamawiam bo w taki mróz nie chce mi sie po sklepach chodzić w których i tak nic juz nie ma ciekawego Dobrze, że Tobie udało się kupić coś fajnego
CO do wyjazdu o nie zostawiłabym dzieci obcej babie... zwłaszcza, że oni niemieckiego nie umieją. Zresztą oni by poszli do szkoły/przedszkola ale trzeba by ich było odbierać i zaprowadzać a tu byłby problem gdybym pracowała.
Zresztą boję się że starszy synek będzie dręczony w szkole za to, że jest innej narodowości, albo że będą się śmiać bo języka nie będzie umiał. W sumie to jest więcej przeciw wyjazdu niż ZA
Ja te legginsy zawsze chciałam ale czułam się za gruba na taki ciuszek. Teraz też nie czuję się chudo ale mam motywację aby szybciej schudnąć :P

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Siema laski
Ooo ale masz fajnie tez bym sobie poszła na jakies imieniny :P
Także miłej imprezki życzę
Matme na pewno poprawisz! Zobaczysz

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej pieknotyyy

Monia lenigsyyy super sztos
Bardzo mi sie podobaja i chyba tez sobie zamowie bo takich jeszcze nie mam. Jak Ty zamowisz pierwsza to koniecznie pochwal sie fotami, bo one wydaja sie roznic od tych typowych lateksow ktore brzydko odstaja i wygladaja plastikowo...

Legginsy zamówiłam wczoraj, także w tygodniu powinny przyjść
Od razu dam znać i porobię fotki
Ramoneska świetna! Chciałam ją kupić sobie jesienią w tamtym roku ale obawiałam się, że byłaby na mnie za krótka i brzuch by wystawał
Zresztą kupiłam sobie kurtkę przecież za 160 zł i przyszło takie SHIT że masakra! zupełnie inaczej na zdjęciu wyglądała, w rzeczywistości dostałam jakąś chińską śmierdzącą gumą płachte! Musiałam ją sprzedać i poszła za 100 zł więc 60 byłam w plecy
Buty fajne

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-29, 12:24   #3169
monika01011986
Zakorzenienie

No Dobra a teraz co u mnie!
Dziś na wadze 59,0. Jestem przed okresem więc waga już tylko większa będzie. Za 3-4 dni powinnam okres dostać. Wywaliło mi mase pryszczów na buzi i cycki strasznie mnie bolą! Znowu są duże No i wczoraj się nie wypróżniałam.
Zważę się po okresie dopiero.
Idę zaraz wypic kawkę i zacznę jakiś obiad kombinować dla synka.
Pogoda u mnie śliczna, słonce pieknie świeci ale jest mega mróz dlatego dziś raczej znowu nie wyjdę bo synuś nie za zdrowy jest.
Mam zły humor, bo nie wiem co mam zrobić wyjechać czy nie wolałabym tu zostać szczerze Wam powiem......

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 12:33   #3170
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś na wadze 59,0. Jestem przed okresem więc waga już tylko większa będzie. Za 3-4 dni powinnam okres dostać. Wywaliło mi mase pryszczów na buzi i cycki strasznie mnie bolą! Znowu są duże No i wczoraj się nie wypróżniałam.
Pogoda u mnie śliczna, słonce pieknie świeci ale jest mega mróz dlatego dziś raczej znowu nie wyjdę bo synuś nie za zdrowy jest.
Mam zły humor, bo nie wiem co mam zrobić wyjechać czy nie wolałabym tu zostać szczerze Wam powiem......
W sumie Ci sie nie dziwie...tutaj masz nzjaomych rodzine czujesz sie jak u siebie...tym bardziej ze wlasnie najwiekszy problem z dziecmi, bo jezyka nie znaja nawet z opiekunka w razie czego sie nie porozumieja....
trudna decyzja...a co mąz na to wszystko? naciska zebyscie sie przeniesli?

Ja sama mam w planach na miesiac max dwa wyjechac do pracy, ale na stałe chyba bym nie chciała sie przeprowadzic albo na dluzej, przynajmniej chwilowo.

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-29, 12:51   #3171
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja tez mam nadzieję, że to wina @ to na pewno tak, bo przecież nie może być inaczej
Agunia mam jeden na stopie a drugi na lędźwiach sorki że takie zdjęcia, ale innych nie mam a tatuaże robił mi kolega
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_3374.jpg (16,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4533.jpg (74,1 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4534.jpg (95,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2955.jpg (18,3 KB, 58 załadowań)
Stary 2012-01-29, 12:54   #3172
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
to faktycznie problem masz ja myśle że jeśli Ci tu dobrze to może zostań jeszcze a za parę lat jak dzieci podrosną to wtedy może mysleć o przeprowadzce . Tu masz rodzinę , przyjaciół , znajomych

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Heroine ja tez mam nadzieję, że to wina @ to na pewno tak, bo przecież nie może być inaczej
Agunia mam jeden na stopie a drugi na lędźwiach sorki że takie zdjęcia, ale innych nie mam a tatuaże robił mi kolega
fajne są takie na stopie ! ale ja takiej nie zrobię bo TŻ jest przeciw tatuażom także pomarzyć to mogę Sobie
Stary 2012-01-29, 12:55   #3173
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajne sa na ledzwiach tez chcialam, ale odwidzialo mi sie jakos ostatnio
a na stopie bardzo bolało?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-29, 13:00   #3174
meeedzik
Zakorzenienie

Monia o już zamówiłaś to pokaż się koniecznie w nich jak przyjdą na Tobie na pewno będą świetnie wyglądały
Zelka ja na tatuaż na stopie to chorowałam chyba z 5 lat aż w końcu się zdecydowałam ale ból niesamowity, nie ma porównania do tego na plecach. więcej bym się chyba nie odważyła. A teraz choruję na taki na brzuszku, ale tak przy samych majtkach po jednej stronie

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Agunia na lędźwiach zrobiłam gdy miałam 16-17 lat, bo też bardzo chciałam a na stopie dla mnie był ból niesamowity, Tż musiał mi trzymać stopę bo cała noga mi latała, choć starałam się trzymać bez ruchu.
Stary 2012-01-29, 13:01   #3175
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Monia o już zamówiłaś to pokaż się koniecznie w nich jak przyjdą na Tobie na pewno będą świetnie wyglądały
Zelka ja na tatuaż na stopie to chorowałam chyba z 5 lat aż w końcu się zdecydowałam ale ból niesamowity, nie ma porównania do tego na plecach. więcej bym się chyba nie odważyła. A teraz choruję na taki na brzuszku, ale tak przy samych majtkach po jednej stronie
hmm a nie żałujesz ze zrobiłaś ? no ja choruje już 2 lata ale pewnie nie zrobię żadnego a jak mówisz z ból niesamowity to tym bardziej osrała bym się chyba ze strachu
Stary 2012-01-29, 13:13   #3176
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak dla męża powiedziałam, że najpierw chce zobaczyć jak tam jest. Ale on powiedział, że nie może czekać bo musi się zdecydować czy wziąć te mieszkanie czy nie. A sam nie będzie mieszkał w 4 pokojach! Nie wiem co robić
Kurcze, to już teraz trzeba podjąć decyzję? nawet nie wiem co poradzić... jest mnóstwo za, ale chyba więcej przeciw... absolutnie nic nie sugeruję, ale tutaj faktycznie masz wszystko... rodzinę, dom, przyjaciół, dzieci chodzą do szkoły... no i ten kredyt który musicie spłacać ciężko ot tak o po prostu wyjechać i to zostawić...

Cytat:
to chyba dobra waga, jak jesteś przed okresem większe piersi przed okresem to jest to
u mnie widać, że mroźno niedługo wychodzę to się przekonam no właśnie idę dzisiaj na imprezę i nie wiem jak to będzie boję się, że polegnę
nie smutaj się

Cytat:
na pewno :P zawsze można na to zganić

super ten na kostce!

Cytat:
a jak mówisz z ból niesamowity to tym bardziej osrała bym się chyba ze strachu
ja też
Stary 2012-01-29, 13:37   #3177
kada69
Raczkowanie

Witajcie
Musze Was dużo nadrabiać hehe Też bym chciała tatto, obiecałam sobie że jak schudnę to sobie zrobię. Ostatnio się ważyłam, żeby zobaczyć jaka waga startowa jest. I jesli waga dobrze działała, to ważę 81 kg :/ Więc do zgubienia jakieś 30kg.
Mam doła z tego powodu jak nie wiem.... Da radę tyle schudnąć na tej diecie?
Trzymam się jej, brzuch jakby płaski bardziej się zrobił. Dziś kupuje na allegro orbitreka, myślicie że pomoże to w utracie kg?
kada69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 13:50   #3178
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

czesc laski

dopiero wstalam

Agunia, wlasnie kilka dni temu zakupilam sobie taka odzywke bo slyszalam ze jest super i faktycznie wzmacnia pazury. Mam nadzieje, ze pomoze.

Sandera, nie przejmuj sie ta matma, jak babka jest walnieta to co zrobisz ale sa drugie terminy wiec nie boj sie, na pewno zdasz

Heroine, tez ogladam plotkare co sadzisz o tych nowych odcinkach? Osobiscie czekalam miesiac az cos fajnego sie wydarzy tu taka juz niech Blair i Chuck wroca do siebie, bo ten serial robi sie juz nudny. W ogole, zauwazylas, ze kiedys on byl bardziej komediowy? Tzn taki lekki i przyjemny? A teraz stal sie obrzydliwym dramatem

Monia, bardzo ciezka decyzja... szkoda ze tak szybko musisz ja podejmowac... tutaj masz wszystko, rodzine, znajomych, zycie, jak potrzebujesz to mozesz zostawic chlopakow babci jednej albo drugiej i sobie gdzies wyjsc... Z kolei zycie tutaj jest bardzo ciezkie, tam byscie mieli 100 razy lepszy jego standart, wiecej kasy, jesli byscie obydwoje pracowali to moglibyscie odkladac kase na splate kredytu tez, wynajac to mieszkanie i z kasy za wynajem tez splacac. Tylko tak jak pisalas - niewiadomo jak chlopcy by sie czuli tam, nowy swiat, jezyk... Wszystko. No i nie moglabys zostawiac ich pod opieka babc tylko jak juz to opiekunka. Faktem jest, ze duzo rodzin wyjezdza z dziecmi za granice i one tam bardzo szybko lapia jezyk i sie klimatyzuja. A co Twoi rodzice na to? Mowilas im o tym?

Kada, spokojnie powoli, malymi kroczkami dasz rade. Tutaj bedziesz miala nalezyte wsparcie wiec nie martw sie zupelnie. Kilka malych zmian w sposobie odzywiania i kg pojda z gorki a orbiterek jest super do cwiczen! Mozna sie na nim konkretnie zmeczyc i jak ktos nie lubi biegac to jest to super alternatywa dla biezni i tak dalej

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-01-29 o 13:53
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 13:59   #3179
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kada69 Pokaż wiadomość
Witajcie
Musze Was dużo nadrabiać hehe Też bym chciała tatto, obiecałam sobie że jak schudnę to sobie zrobię. Ostatnio się ważyłam, żeby zobaczyć jaka waga startowa jest. I jesli waga dobrze działała, to ważę 81 kg :/ Więc do zgubienia jakieś 30kg.
Mam doła z tego powodu jak nie wiem.... Da radę tyle schudnąć na tej diecie?
Trzymam się jej, brzuch jakby płaski bardziej się zrobił. Dziś kupuje na allegro orbitreka, myślicie że pomoże to w utracie kg?
spokojnie, dasz radę grunt, to pozytywne nastawienie kupujesz orbitrek, to już pierwszy krok w kierunku zmian teraz ułóż sobie jakiś plan działania, jak będziesz się odżywiać, co będziesz ćwiczyć, kiedy i ile małymi kroczkami do celu spójrz na Monikę, ona zrzuciła ponad 25 kg! da się? da! tylko trzeba w to wierzyć i konsekwentnie realizować swój plan! głowa do góry

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Heroine, tez ogladam plotkare co sadzisz o tych nowych odcinkach? Osobiscie czekalam miesiac az cos fajnego sie wydarzy tu taka juz niech Blair i Chuck wroca do siebie, bo ten serial robi sie juz nudny. W ogole, zauwazylas, ze kiedys on byl bardziej komediowy? Tzn taki lekki i przyjemny? A teraz stal sie obrzydliwym dramatem
masz rację... nudnawy się zaczyna robić w ogóle podobały mi się początki, jak oni chodzili jeszcze do szkoły średniej i królowała Plotkara wszędzie było wesoło śmiesznie i wszędzie była intryga a teraz takie gluty i też już mnie wqrwia ten związek Blair z Louis
Stary 2012-01-29, 14:14   #3180
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
W sumie Ci sie nie dziwie...tutaj masz nzjaomych rodzine czujesz sie jak u siebie...tym bardziej ze wlasnie najwiekszy problem z dziecmi, bo jezyka nie znaja nawet z opiekunka w razie czego sie nie porozumieja....
trudna decyzja...a co mąz na to wszystko? naciska zebyscie sie przeniesli?

Ja sama mam w planach na miesiac max dwa wyjechac do pracy, ale na stałe chyba bym nie chciała sie przeprowadzic albo na dluzej, przynajmniej chwilowo.
Mąż jest zły, że ja w ogóle się zastanawiam.... on chce tam zamieszkać i to z nami. Nie widzisz żadnej przyszłości w Polsce. JA się boję tam wyjechać bo kompletnie nie znam niemieckiego i z nikim się nie dogadam, a ni z nauczycielami moich dzieci a ni z lekarzem gdyby zachorowali. A mąż do 16stej codziennie pracuje więc wszystko byłoby na mojej głowie. Boję się jak cholera!

Ty jak najbardziej jedź jesteś młodziutka i nie masz dzieci więc możesz sobie spróbować popracować za granicą może poznasz jakiegoś bogatego przystojniaka

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
sorki że takie zdjęcia, ale innych nie mam a tatuaże robił mi kolega
jak oglądam te zdjęcia to tak mi się chce lata że szok popływałabym sobie na materacu

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
to faktycznie problem masz ja myśle że jeśli Ci tu dobrze to może zostań jeszcze a za parę lat jak dzieci podrosną to wtedy może mysleć o przeprowadzce . Tu masz rodzinę , przyjaciół , znajomych
Tu mam wszystko oprócz męża i pracy ;/
A mąz na pewno nie będzie czekał pare lat... on już chce abyśmy przyjechali! Najpóźniej to do wakacji!

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Pokażę na pewno no mam nadzieję że będą fajnie wyglądały na mnie tylko musze trochę ud zgubić bo inaczej to będzie nieciekawie :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości