|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OOO taaak nie ma to jak FACEBOOK ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moje dzisiaj: ś: 2 małe kromeczki chlebka pełnoziarnistego swojego wypieku z miodem; gruszka o: pieczony filet z łososia+ warzywa na patelnię p: mandarynka k: 2 kromki chrupkiego chlebka z twarożkiem i szynką+ jajko; 3 daktyle (cóż, miałam mały kryzys ![]() ![]() No i obejrzałam wszystkie 21 odcinków "Julii" ![]() ![]() ![]() ![]() wreszcie mogę obejrzeć "Plotkarę" ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mieszkania sprzedac nie możemy bo mamy je na kredyt hipoteczny. Nawet jeśli byśmy je sprzedali to i tak nie starczy aby spłacić kredyt. Poza tym to zawsze nasze "ubezpieczenie" w razie powrotu do Polski. ![]() Ta fotka tez mi się podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
Cytat:
Malutko? Kochana! ja jestem tak najedzona, że aż mi ciężko na żołądku :P ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tego Maćka pierwszy raz na oczy widzę ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tego Maćka też nie widziałam nigdzie wcześniej. Pewnie to nowi aktorzy, bo Julię też pierwszy raz na oczy widzę. Janek fajny i mega przystojny ale za spokojny dla mnie - ja lubię wariatów :P Idę do łóżeczka ![]() ![]() ![]() Dobra lecę! buziaki papapapapa dobranoc ![]()
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super te legginsy! ![]() ![]() a bluzeczka też bardzo fajna ![]() ![]() kolorowych snów ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | ||
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() Ja też oglądam dużo seriali: Pierwszą miłość, Julię, Pretty Little Liars (Słodkie kłamstewka), The Vampire Diaries (Pamiętniki Wampirów), Californication, The Secret Circle, Gotowe na wszystko, Plotkara (Gossip Girl) i czasami nawet Na wspólnej. I jak do tej pory z wszystkimi odcinkami jestem na bieżąco. ![]() Poza tym studiuję co sobotę jestem w szkole, pracuję 5 dni w tygodniu po 7h. piszę dwie prace mgr i jeszcze jakby doszedł mąż i dzieci ![]() ![]() A jeszcze wszystkie odcinki obejrzałam Ugotowanych, Kuchennych rewolucji ![]() ![]() ![]() I tak się zastanawiam czy któraś z Was ogląda - The Lying Game bo też zawsze jest na iitv na 1 str. więc może to coś w stylu moich ![]() Dzisiaj jadę po14 do LBna na egzamin trzymajcie kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() A tunika super ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-01-29 o 08:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, ciągle mam ochotę na słodkie i najgorsze jest to, że jak bierze mnie ochota to idę i jem ![]() Monia no możliwe, że tyle dostała jak była pod wpływem ![]() A leginsy i tunika super, chyba też się skuszę na te leginsy ![]() Gdzie się podziewają nasze dziewczyny? Babciam co u Ciebie? Baletnica też dawno nie pisała, a Dżaga to już nas chyba całkiem opuściła ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Gosiu będę trzymała kciuki ![]() A co do seriali to ja też dużo oglądam ![]()
#3159 |
Rozeznanie
|
Siema laski
![]() Ja wstałam i już po kąpieli jadę na 13 na imieniny do cioci ![]() Postaram się ograniczyć jakoś ![]() ![]() No laseczki lece wloski suszyc i sie malowac ![]()
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te co zamówiłam teraz to legginsy i wg wymiarów i ilości "rozciagacza" w materiale powinny być super ![]() ![]() Mam nadzieję że nie wykupią ale pewnie nie :P
![]() |
#3161 | |||
Zakorzenienie
|
Hej pieknotyyy
![]() Cytat:
![]() Bardzo mi sie podobaja i chyba tez sobie zamowie bo takich jeszcze nie mam. Jak Ty zamowisz pierwsza to koniecznie pochwal sie fotami, bo one wydaja sie roznic od tych typowych lateksow ktore brzydko odstaja i wygladaja plastikowo... Ja Wam pokaze na co w chwili obecnej poluje, czekam tylko na 10lutego na wyplate i bede szalec, musze tyle rzeczy kupic ze glowa mala ![]() http://allegro.pl/ramoneska-damska-s...061706088.html i butki za ktorymi poprostu szalaje akurat beda na wiosne http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...mw1_wedge.html Cytat:
![]() powodzonka ![]() Cytat:
Albo @ sie zbliza? Moze zrob sobie jeden wzorowy dzien i poziom cukru sie obnizy i nie bedziesz miala takiej chcicy na slodkie. Swoja droga slicznoto znam ten bol ![]() Ale i masz powod do radosci waga nie wzrasta to tez duzy Twoj osobisty sukces, glowa do gory ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-01-29 o 10:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Monia koniecznie napisz jak kupisz leginsy czy są fajne, bo ja jednak boję się ponownie kupić coś na allegro, ostatnio kupiłyśmy z koleżanką dwie bluzki i normalnie porażka
![]() Czekoladko postaram się dziś trzymać dietki i zobaczymy. Wiesz co, u mnie to wszystko jest przez Tż bo on je słodycze i mnie kusi i zawsze też chcę. A jak nie zjem a on je to jestem tak mega zła, że lepiej się do mnie nie odzywać ![]() No masz rację, najważniejsze, że waga trzyma się w normie. Najlepsze jest to, że ja wszystkie posiłki jem wzorowo i przepisowo! Nie jem tłusto i zawsze zdrowo, gdyby nie to słodycze to bym miała super menu. No a @ mam dostać koło 10 lutego więc to może też przez to. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Czekoladko butki super ![]() ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2012-01-29 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zadomowienie
|
Moniaa strasznie spodobała mi się ta fotka z Twoim Kotkiem
![]() ![]() Najlepsze rozwiązanie będzie jak pojedziesz obejrzysz a potem sie zastanowisz ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Czekolada buty SA poprostu mega !! Podobają mi sie takie od zawsze ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja już po studiach, także na razie korzystam z chwili wolnego czasu :P ale u mnie mąż jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja niedawno wstałam ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
hej Laseczki
![]() ja z okazji niedzieli sie lenie z herbatka i przegladam rozne stronki na necie ![]() Wczoraj na zakupach byłam udalo mi sie jeszcze zalapac na wyprzedaze i kupilam kilka ciuszkow ![]() ![]() ![]() Wogole wlasnie przegladam stronke www.biochemiaurody.com i starsznie kusza mnie maski i kremy no i olejki do wlosow, ale bpje sie ze nie poradze sobie z przygotowaniem tego w domu ![]() kamilon ja tez mam po tym filmiku wstret do mc donaldsa ![]() a na paznokcie polecam o https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ci.html&next=1 uratował mi pazurki zawsze miałam krotkie zdarzalo mi sie obgryzac, pozniej mialam tipsy co tez mi je zniszczylo , rozdwajały a nawet roztrajały sie ![]() ![]() monika01011986 bardzo fajnie sie Twojemu Męzowi trafiło z tym mieszkaniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i fajne zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() Kamikadze1706 gratuluje zaliczenia ![]() ![]() meeedzik pokazesz swoje tauaze? ![]() ![]() ![]() bialaczekoladka fajne te buciki ![]() ![]() ![]()
#3167 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA to czasu nie mam na oglądanie seriali... ledwo te dwa które lubię to mogę obejrzeć. Co do legginsów to fakt, że one ładnie na szczupłych nogach wyglądają , dlatego ciekawa jestem jak na mnie będą leżały... może wcale nie być ładnie no ale będe miała motywację aby schudnąć szybciej ![]() ![]() Trzymam kciuki za Twój egzamin!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
U Ciebie oczywiście tak być nie musi ale uważaj i pilnuj się kochana ![]() Legginsy wydają się na prawdę fajne i są nie drogie ![]() No dziewczyny nas opuściły chyba ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-01-29 o 11:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak dla męża powiedziałam, że najpierw chce zobaczyć jak tam jest. Ale on powiedział, że nie może czekać bo musi się zdecydować czy wziąć te mieszkanie czy nie. A sam nie będzie mieszkał w 4 pokojach! Nie wiem co robić ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Super, że zakupy się udały ![]() ![]() ![]() CO do wyjazdu o nie zostawiłabym dzieci obcej babie... zwłaszcza, że oni niemieckiego nie umieją. Zresztą oni by poszli do szkoły/przedszkola ale trzeba by ich było odbierać i zaprowadzać a tu byłby problem gdybym pracowała. Zresztą boję się że starszy synek będzie dręczony w szkole za to, że jest innej narodowości, albo że będą się śmiać bo języka nie będzie umiał. W sumie to jest więcej przeciw wyjazdu niż ZA ![]() Ja te legginsy zawsze chciałam ale czułam się za gruba na taki ciuszek. Teraz też nie czuję się chudo ale mam motywację aby szybciej schudnąć :P ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() Także miłej imprezki życzę ![]() Matme na pewno poprawisz! Zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() Od razu dam znać i porobię fotki ![]() Ramoneska świetna! Chciałam ją kupić sobie jesienią w tamtym roku ale obawiałam się, że byłaby na mnie za krótka i brzuch by wystawał ![]() Zresztą kupiłam sobie kurtkę przecież za 160 zł i przyszło takie SHIT że masakra! zupełnie inaczej na zdjęciu wyglądała, w rzeczywistości dostałam jakąś chińską śmierdzącą gumą płachte! Musiałam ją sprzedać i poszła za 100 zł więc 60 byłam w plecy ![]() Buty fajne ![]()
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
No Dobra a teraz co u mnie!
Dziś na wadze 59,0. Jestem przed okresem więc waga już tylko większa będzie. Za 3-4 dni powinnam okres dostać. Wywaliło mi mase pryszczów na buzi i cycki strasznie mnie bolą! Znowu są duże ![]() Zważę się po okresie dopiero. Idę zaraz wypic kawkę i zacznę jakiś obiad kombinować dla synka. Pogoda u mnie śliczna, słonce pieknie świeci ale jest mega mróz dlatego dziś raczej znowu nie wyjdę bo synuś nie za zdrowy jest. Mam zły humor, bo nie wiem co mam zrobić ![]() ![]() ![]()
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudna decyzja...a co mąz na to wszystko? naciska zebyscie sie przeniesli? Ja sama mam w planach na miesiac max dwa wyjechac do pracy, ale na stałe chyba bym nie chciała sie przeprowadzic albo na dluzej, przynajmniej chwilowo.
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Heroine ja tez mam nadzieję, że to wina @
![]() ![]() Agunia mam jeden na stopie a drugi na lędźwiach ![]() ![]() ![]()
#3172 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na stopie bardzo bolało? ![]()
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Monia o już zamówiłaś
![]() ![]() ![]() Zelka ja na tatuaż na stopie to chorowałam chyba z 5 lat aż w końcu się zdecydowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Agunia na lędźwiach zrobiłam gdy miałam 16-17 lat, bo też bardzo chciałam ![]()
#3175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie widać, że mroźno ![]() ![]() ![]() ![]() nie smutaj się ![]() ![]() Cytat:
![]() super ten na kostce! ![]() Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Musze Was dużo nadrabiać hehe ![]() Mam doła z tego powodu jak nie wiem.... Da radę tyle schudnąć na tej diecie? Trzymam się jej, brzuch jakby płaski bardziej się zrobił. Dziś kupuje na allegro orbitreka, myślicie że pomoże to w utracie kg? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Rozeznanie
|
czesc laski
![]() dopiero wstalam ![]() Agunia, wlasnie kilka dni temu zakupilam sobie taka odzywke ![]() ![]() Sandera, nie przejmuj sie ta matma, jak babka jest walnieta to co zrobisz ![]() ![]() Heroine, tez ogladam plotkare ![]() ![]() ![]() Monia, bardzo ciezka decyzja... szkoda ze tak szybko musisz ja podejmowac... tutaj masz wszystko, rodzine, znajomych, zycie, jak potrzebujesz to mozesz zostawic chlopakow babci jednej albo drugiej i sobie gdzies wyjsc... Z kolei zycie tutaj jest bardzo ciezkie, tam byscie mieli 100 razy lepszy jego standart, wiecej kasy, jesli byscie obydwoje pracowali to moglibyscie odkladac kase na splate kredytu tez, wynajac to mieszkanie i z kasy za wynajem tez splacac. Tylko tak jak pisalas - niewiadomo jak chlopcy by sie czuli tam, nowy swiat, jezyk... Wszystko. No i nie moglabys zostawiac ich pod opieka babc tylko jak juz to opiekunka. Faktem jest, ze duzo rodzin wyjezdza z dziecmi za granice i one tam bardzo szybko lapia jezyk i sie klimatyzuja. A co Twoi rodzice na to? Mowilas im o tym? ![]() Kada, spokojnie ![]() ![]() ![]()
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-01-29 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jak najbardziej jedź ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- jak oglądam te zdjęcia to tak mi się chce lata że szok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
A mąz na pewno nie będzie czekał pare lat... on już chce abyśmy przyjechali! Najpóźniej to do wakacji! ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.