Oleje i olejki do włosów - cz. V - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 07:52   #3151
swieczka23
Raczkowanie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - cz. V

Cytat:
Napisane przez marwel33 Pokaż wiadomość
Swieczka a zdradzisz jaki olej jej nakładasz i na jak długo? Myślałam o lnianym albo jaśminowym (KTC). Lniany bardzo dobrze sprawdza się na moich, no ale ja mam zniszczone farbowaniem, pasemkami i prostownicą a ona naturalne ... a jaśmin gdzies w opisach czytałam że do jasnych, chyba Dabur tak ma opisany, więc pomyślałam, że może byłby dobry. Ja go solo nie nakładałam sobie i nie nałożę pewnie za dwa tygodnie zacznę jego właśnie testować a teraz już 5 raz z rzędu amlę mam na głowie, nie chcę przestać, zeby znów zaczynać.
Nakładam córce lniany i migdałowy. Może spróbuj i niej najpierw lniany.
Z moją to jest tak, że ona mnie prawie za każdym razem jak ja nakładam olej namawia, żebym jej też ale ja się boję tak często, więc właśnie robie raz na tydzień/dwa.
Daj znać jak już małą wysmarujesz
swieczka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 08:38   #3152
Haggat
Zakorzenienie

W Kce rosmanach jeszcze jest dostępna maść BD i to w dużych ilościach - na Staromiejskiej i Kochanowskiego to ciągle chyba dokłądają bo tyle tego jest Mi się ta maść bardzo podoba, zapach mi nie przeszkadza i ma tyle zastosowań, faktycznie tempo się ją nakłada na włosy ale warto.
Stary 2012-03-28, 09:40   #3153
vivinn
Zakorzenienie

Niestety okazuje się, że olejek Alterra (migdał i granat) będzie pełnił dla mnie rolę wyłącznie "zapchajdziury" Po tygodniu z niebieskim BD i tygodniu winogronowym, tydzień z Alterrą wypada kiepsko - włosy są zadowolone praktycznie tylko z dodatków (żel lniany, krem BD) Szkoda, bo zapach jest cudowny.
Niemniej tydzień z Alterrą jeszcze nie jest zakończony, zobaczę jak sprawdza się w innych kombinacjach i położona na inny czas Trzymajcie kciuki
Stary 2012-03-28, 11:10   #3154
vyenna
Zadomowienie

Rozczarowałam się tą amlą w proszku. Nałożyłam jej może trochę mało, ale myślałam,że chociaż trochę się spopielą. Albo w ogóle się kolor nie zmienił albo ten rudawy zrobił się bardziej... ciepłybrązowy? Mogłam sobie wmówić.
A spodziewałam się magicznego szarego
Może następnym razem nałożę więcej?

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 11:45   #3155
patusia88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
W Kce rosmanach jeszcze jest dostępna maść BD i to w dużych ilościach - na Staromiejskiej i Kochanowskiego to ciągle chyba dokłądają bo tyle tego jest Mi się ta maść bardzo podoba, zapach mi nie przeszkadza i ma tyle zastosowań, faktycznie tempo się ją nakłada na włosy ale warto.
Niestey w Warszawie juz chyba sie nie znajdzie ... A chciałam wyprobowac
patusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 12:08   #3156
201605021613
Konto usunięte

Dzisiaj poszłam do apteki po skrzyp w tabletkach. Może coś da

I kupiłam go za 1 zł, 60 tabletek, bo wyprzedaż, bo termin ważności ma do czerwca
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 12:36   #3157
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam odpowiedż od Eloe.
Niestety, nie da się otworzyć wątku...( Narek rację miałaś ), ale można by podwiesić wątek redakcyjny z linnkami do wymianek mazidłowo włosowych na targowisku. Zawsze to by było jakieś ułatwienie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 12:44   #3158
marwel33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez swieczka23 Pokaż wiadomość
Nakładam córce lniany i migdałowy. Może spróbuj i niej najpierw lniany.
Z moją to jest tak, że ona mnie prawie za każdym razem jak ja nakładam olej namawia, żebym jej też ale ja się boję tak często, więc właśnie robie raz na tydzień/dwa.
Daj znać jak już małą wysmarujesz
Po wstępnej analizie szamponów wiedzę, że migdał jest dodawany czyli można. Ja nałożyłam miesiąc temu migdał na lnianą mgiełke i mi przenawilżyło włosy. Wolałabym tego uniknąc u córeczki, więc tak jak radzisz dzisiaj pójdzie lniany.
Przed szkołą porozmawiałam z córeczką, że jak chce to jej nałożę dzisiaj na włoski olejek, żeby miała piękne lśniące i gładkie jak księżniczki.
odpowiedź córeczki ... (córcia nie wymawia "R" a teraz jeszcze wtrąca jej się akcent) "Napławdęęęęęęęęęę mamusiu jestem taka szczęśliwa"
mi to się zaraz ryczeć chce jak takie drobnostki sprawiają jej przyjemność. No i pyta czy braciszek też będzie miał olejek

A tak z innej beczki, zaczynam poszukiwania jakiegoś fajnego bloga Curly Girl. Moja bratanica ma skręt około 2-3 cm czarna burza włosów.
i po pobycie u nich zauważyłam, że kompletnie nie wie jak o nie dbać, szczotkuje a raczej rwie je na sucho, nigdy nie stosowała odżywek (mama twierdzi że nie trzeba) suszy suszarką a potem zawzięcie prostuje, bo z taką szopą to się wyjść nigdzie nie da. Nawet nie wiedziała, że istnieje coś takiego jak termoochrona , jak jej mówię, żeby poszukała że Loreal ma np to jej matka krzyknęła do córki z kuchni , "Ty tam już nic nie cuduj" ... buuuuu

Jak zaczęłam mówić o olejkach dostało mi się od leniwej mamuśki , która najchętniej obcięłaby ją na chłopaka
Ona ma 16 lat więc myśle, że decydować o włosach może już sama

Dam zanć wieczorem jak poszło z włoskami córci. Len nałoże na godzinkę .

A tak w ogóle reasumując, to strasznie ubolewam nad tym, że o takiej pielęgnacji włosów dowiedziałam się dopiero w wieku 35 lat Nawet wzmianki nie widziałam w poradnikach domowych czy dobrych radach o tym, żeby w taki sposób odżywiać włosy.
Dopiero po farbach moje włosy błyszczały, i był to błysk na po 5 myć , później szarość odrosty. Wooohooow prostownica, jakie gładkie i lejące .... ah szkoda gadać.
Córka na pewno będzie nauczona prawidłowej pielęgnacji a jak dorośnie sama będzie decydowała co dalej.

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Edytowane przez marwel33
Czas edycji: 2012-03-28 o 12:50
marwel33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 12:47   #3159
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dzisiaj na noc będę testować olej z nasion brokułu.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:08   #3160
Jigoku
Zakorzenienie

Ja bym brała pod uwagę, ze nie każdy olej każdemu służy i takie eksperymentu na dziecięcej głowie mogą przynieść więcej szkody niż pożytku. Tak jak ktoś już tu napisał włosy dziecka są trochę inne i same sobie świetnie radzą, rozumiem, że można im trochę pomóc, np. odżywką, ale od razu olejowanie? Przyznaję, że nie wiem do końca jak to jest, jest to dzieciom rzeczywiście potrzebne?

Cytat:
Pediatra Karen Wiss sugeruje, żeby nie myć włosów dziecka zbyt często, ponieważ może to przesuszyć skórę główki i spowodować ciemieniuchę. Radzi ona, żeby nie myć włosów dziecka częściej niż co drugi dzień, używając delikatnego szamponu dla dzieci. Specjaliści na całym świecie mają na ten temat takie samo zdanie. Karen Shelton mówi: „Włosy dziecka można myć wtedy, kiedy jest to potrzebne, a więc nie trzeba tego robić codziennie”.
Skoro szampon dziecięcy może przesuszyć głowę to niektóre oleje też, tak mi się wydaje.

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:44   #3161
justynalenka
Zadomowienie

Ciekawostka - w jednym Rossmanie maść sutkowa jest w normalnej cenie (ponad 9zł) i pełna półka. W innym, odległym o jakieś 400m - w cenie promocyjnej i tylko 4 pudełka. Coś kręcą

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 14:36   #3162
vyenna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Ciekawostka - w jednym Rossmanie maść sutkowa jest w normalnej cenie (ponad 9zł) i pełna półka. W innym, odległym o jakieś 400m - w cenie promocyjnej i tylko 4 pudełka. Coś kręcą

Może wraca?

Stary 2012-03-28, 14:52   #3163
adzia2223
Zadomowienie

robię zamówienie na DOZie i zastanawiam się czy jest jakaś różnica między tymi olejami(oprócz ceny)
http://www.doz. pl/apteka/p57303-Olej_lniany_dieta_Dr.Budw ig_1000_ml
http://www.doz. pl/apteka/p49381-Olej_lniany_Ambio_tloczon y_na_zimno_1_l
(trzeba spację usunąć bo inaczej wygwiazdkowuje )

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
U siebie widziałam tylko przecenioną i nie kupiłam, w sumie zachciało mi się ją mieć teraz ale znając moje szczęście, jak pójdę to już nie będzie

Edytowane przez adzia2223
Czas edycji: 2012-03-28 o 14:48
adzia2223 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:10   #3164
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Karmazynko mam tą samą navratnę i ona ma parafinę
o nieeee ale już mi jej mało zostało
Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Dziewczyny, SLS to Sodium Lauryl Sulfate, tak? Jest przecież w prawie każdym szamponie, czy muszę do zmywania olei kupować coś nowego? Póki co zmywają mi się dobrze, ale boję się, czy nie nadbudowują się na włosach?

.
wcale nie w kazdym nawet bym powiedziała że w wiekszości nie ma, tam jest raczej SLeS
Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Chyba nie da się wydobyć skrętu z czegoś, co go nie ma Ale gdzieś na wątku SG opisywałam metodę no-heat z opaską, której używam na moich prostych drutach (najlepiej sprawdza się na pół h, więc może starczyłoby Ci czasu) i efekt:
uwielbiam te fotki z tymi lokami, i zawsze sie nimi będe zachwycac
Cytat:
Po wstępnej analizie szamponów wiedzę, że migdał jest dodawany czyli można. Ja nałożyłam miesiąc temu migdał na lnianą mgiełke i mi przenawilżyło włosy. Wolałabym tego uniknąc u córeczki, więc tak jak radzisz dzisiaj pójdzie lniany.
Przed szkołą porozmawiałam z córeczką, że jak chce to jej nałożę dzisiaj na włoski olejek, żeby miała piękne lśniące i gładkie jak księżniczki.
odpowiedź córeczki ... (córcia nie wymawia "R" a teraz jeszcze wtrąca jej się akcent) "Napławdęęęęęęęęęę mamusiu jestem taka szczęśliwa"
mi to się zaraz ryczeć chce jak takie drobnostki sprawiają jej przyjemność. No i pyta czy braciszek też będzie miał olejek

A tak z innej beczki, zaczynam poszukiwania jakiegoś fajnego bloga Curly Girl. Moja bratanica ma skręt około 2-3 cm czarna burza włosów.
i po pobycie u nich zauważyłam, że kompletnie nie wie jak o nie dbać, szczotkuje a raczej rwie je na sucho, nigdy nie stosowała odżywek (mama twierdzi że nie trzeba) suszy suszarką a potem zawzięcie prostuje, bo z taką szopą to się wyjść nigdzie nie da. Nawet nie wiedziała, że istnieje coś takiego jak termoochrona , jak jej mówię, żeby poszukała że Loreal ma np to jej matka krzyknęła do córki z kuchni , "Ty tam już nic nie cuduj" ... buuuuu

Jak zaczęłam mówić o olejkach dostało mi się od leniwej mamuśki , która najchętniej obcięłaby ją na chłopaka
Ona ma 16 lat więc myśle, że decydować o włosach może już sama

Dam zanć wieczorem jak poszło z włoskami córci. Len nałoże na godzinkę .

A tak w ogóle reasumując, to strasznie ubolewam nad tym, że o takiej pielęgnacji włosów dowiedziałam się dopiero w wieku 35 lat Nawet wzmianki nie widziałam w poradnikach domowych czy dobrych radach o tym, żeby w taki sposób odżywiać włosy. Dopiero po farbach moje włosy błyszczały, i był to błysk na po 5 myć , później szarość odrosty. Wooohooow prostownica, jakie gładkie i lejące .... ah szkoda gadać.
Córka na pewno będzie nauczona prawidłowej pielęgnacji a jak dorośnie sama będzie decydowała co dalej.

Pozdrawiam

Pozdrawiam
oczywiście że jak ma 16 lat to poinna móc robić z wlosami co chce może spróbuj pogadac z nia na osobności a nie przy jej mamie?

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:12   #3165
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
uwielbiam te fotki z tymi lokami, i zawsze sie nimi będe zachwycac
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
[/COLOR]Jigoku, to Twoje zawijańce? Przepiękne!
Te z załącznika tak dzięki

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 15:29   #3166
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

wlasnie siedze z maceratem rumiankowym na glowie a na parapecie robi sie cytrynowy i kolejny rumianek;D
Stary 2012-03-28, 15:58   #3167
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam odpowiedż od Eloe.
Niestety, nie da się otworzyć wątku...( Narek rację miałaś ), ale można by podwiesić wątek redakcyjny z linnkami do wymianek mazidłowo włosowych na targowisku. Zawsze to by było jakieś ułatwienie
Lepsze to niż nic

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:27   #3168
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olkie Pokaż wiadomość
wlasnie siedze z maceratem rumiankowym na glowie a na parapecie robi sie cytrynowy i kolejny rumianek;D
też sie miałam za te maceraty brac, ale strassznie mi sie nie chce muszę się wziąć w garść

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:54   #3169
ama
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia88 Pokaż wiadomość
Niestey w Warszawie juz chyba sie nie znajdzie ... A chciałam wyprobowac
Znajdzie, znajdzie. W Rossmanie koło mnie, na Stawki jest ich jeszcze sporo. I są po 4zł

Niebieski BD jest bardzo fajny Chyba bardziej niż różowy mi pasuje.
Stary 2012-03-28, 17:05   #3170
vyenna
Zadomowienie

Cytat:

Nie kuś

Stary 2012-03-28, 17:10   #3171
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
o jaaaaaa niech te moje wlosy szybko rosną

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 18:42   #3172
marwel33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Ja bym brała pod uwagę, ze nie każdy olej każdemu służy i takie eksperymentu na dziecięcej głowie mogą przynieść więcej szkody niż pożytku. Tak jak ktoś już tu napisał włosy dziecka są trochę inne i same sobie świetnie radzą, rozumiem, że można im trochę pomóc, np. odżywką, ale od razu olejowanie? Przyznaję, że nie wiem do końca jak to jest, jest to dzieciom rzeczywiście potrzebne?

Skoro szampon dziecięcy może przesuszyć głowę to niektóre oleje też, tak mi się wydaje.
Olejkuję włosy nie głowę
Olej to nie odżywka ?
Kurczaki ja nie eksperymentuję tylko widzę, ze córka ma suche włoski, tak 5-6 cm od głowy są ok, błyszczą, nie plączą się a dalej siano.
Johnsona zużyje na swoich włoskach dla niej jutro intensywne poszukiwania. Hipp też tutaj brak ale może w Polskim sklepie znajdę.

Włoski schną zapomniałam zrobić zdjęcia przed ... ehhh. no ale będzie po.

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
oczywiście że jak ma 16 lat to poinna móc robić z wlosami co chce może spróbuj pogadac z nia na osobności a nie przy jej mamie?
Wyślę jej linka, jak będzie chciała to sobie poczyta, bo dzieli nas 2000 km niestety.

Stary 2012-03-28, 18:46   #3173
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Znajdzie, znajdzie. W Rossmanie koło mnie, na Stawki jest ich jeszcze sporo. I są po 4zł

Mi niebieski nie przypasował czekam aż będzie promo na różowego
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 19:22   #3174
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Olejkuję włosy nie głowę
Olej to nie odżywka ?
Kurczaki ja nie eksperymentuję tylko widzę, ze córka ma suche włoski, tak 5-6 cm od głowy są ok, błyszczą, nie plączą się a dalej siano.
Johnsona zużyje na swoich włoskach dla niej jutro intensywne poszukiwania. Hipp też tutaj brak ale może w Polskim sklepie znajdę.

Włoski schną zapomniałam zrobić zdjęcia przed ... ehhh. no ale będzie po.

Wyślę jej linka, jak będzie chciała to sobie poczyta, bo dzieli nas 2000 km niestety.

Olej to nie odżywka, raczej zatrzymuje wilgoć nie nawilża.
Tak samo jak ze skorą pewnie i z włosami. Smarowanie twarzy np zamiast kremem olejem może ją wbrew pozorom mocno wysuszyć, oczywiście widac będzie to dopiero po jakimś czasie. Ale już używanie oleju w duecie z jakimś nawilzaczem nie wysuszy, wręcz odwrotnie.
Dziewczyny mają rację, mozesz corci podsuszyć włosy jeszcze bardziej.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 19:25   #3175
marwel33
Raczkowanie

Jigoku ja chciałam jeszcze dodać, że córci głowę myję raz w tygodniu chyba, że sa brudne, np wf na trawie, ale i tak częściej jak co 4 -5 dni mi nie wychodzi. Nie susze suszarką.

No jeszcze nie do końca suche, ale widzę pozytywną i dużą zmianę
Zdjęcie w załączniku. Włoski jeszcze nie były czesane

Mąż obmacał pochwalił

Jak raz na dwa czy trzy tygodnie naolejkujemy tak na godzinke to jej na pewno nie zaszkodzi.

Pozdrawiam Ja i mój blondines

dziękujemy !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1140012.jpg (119,6 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez marwel33
Czas edycji: 2012-03-28 o 19:36
Stary 2012-03-28, 19:44   #3176
antoninamotyl
Rozeznanie

Dziewczyny mam do was pytanie ostatnio chcialam zamowic olej ze slodkich migdalow na dozie tam kosztowal 12,10 zl ale trzeba zlozyc zamowienie na kwote powyzej 20 zl wiec postanowilam ze pojade do jednej z ich aptek w Warszawie i coooo.... Pani do mnie 15,40 za ten sam olej co byl na stronie doz!!! Podziekowalam i wyszlam... Czy jezeli zamowie na dozie pare kosmetykow olei to zaplace tyle ile mi podsumuje na stronie doz bo ja juz sama nie wiem BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ!
antoninamotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 19:56   #3177
green elf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olkie Pokaż wiadomość
oo cytrynowy, też chcę
mi się robi rumiankowy, widzisz u siebie jakieś rozjaśnienie?
Cytat:
Napisane przez antoninamotyl Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was pytanie ostatnio chcialam zamowic olej ze slodkich migdalow na dozie tam kosztowal 12,10 zl ale trzeba zlozyc zamowienie na kwote powyzej 20 zl wiec postanowilam ze pojade do jednej z ich aptek w Warszawie i coooo.... Pani do mnie 15,40 za ten sam olej co byl na stronie doz!!! Podziekowalam i wyszlam... Czy jezeli zamowie na dozie pare kosmetykow olei to zaplace tyle ile mi podsumuje na stronie doz bo ja juz sama nie wiem BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ!
tyle co na stronie ci pokaże
a później się zobaczy

jest: 60cm

Edytowane przez green elf
Czas edycji: 2012-03-28 o 19:57
green elf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 19:57   #3178
Rvda88
Zadomowienie

Co Wy robicie z ludźmi... :P Wypatrzyłam dziś w Rossmanie w SB w Poznaniu całą półkę maści na brodawki BD w promocyjnej cenie, więc oczywiście capnęłam jeden, ale... totalnie nie pamiętałam, jakie on miał mieć zastosowanie na włosy I teraz będę siedzieć (z Alterrą na głowie) i szukać, bo przecież już kupiłam

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:06   #3179
Reavela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dzisiaj na noc będę testować olej z nasion brokułu.
daj znać jak się sprawdzi i jak zapach

u mnie olejowy posuch, nie mam czasu ale jutro nakładam oliwę z oliwek, jee. stwierdziłam, że dam szansę jeszcze sesie
Reavela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:19   #3180
monak89
Raczkowanie

@izuś jak ci sie sprawuje ten alsam do kapieli BD fur mama ? zmywa oleje ? zakupiłam dziś ciekawa jestem jak to bedzie

kupiłam dziś rycynowy naczytaam się pieśni pochwalnych na jego temat, to 4 zł nie szkoda mi było. ale słuchajcie maść z czystej lanoliny 45 zł kosztowała powariowali. to moża na mazidłach dostać czy czymś takim?
olejek himalaya - .

słodkie migdały - end.
oliwka hipp - end.

drożdże-tran-seboradin
hh 220'
monak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości