![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cześć dziewczyny
![]() Matko, jaki bój na wagę ![]() ![]() Wariatki :P Wy widziałyście 'kawał uda i brzuch wielki'! Nie gadać głupot tu, bo każdą po kolei bacikiem przegonię ![]() Chciałam Wam powiedzieć, że po pierwsze primo : dostałam drugą pracę ![]() po drugie : zamówiłam dziś księgę gości po trzecie : mam tak dobry humor dziś, że aż sama się sobie dziwie ![]() po czwarte : dowiedziałam się, że moja kuzynka, która w zeszłym roku wyszła za mąż, jest w widocznej ciąży a już wszyscy myśleli, że ona w ogóle będzie starą panną i nie będzie miała dzieci, a tu proszę ![]() po piąte : Zostało nam 74 dni do ślubu ![]() I to chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja mam dziś ważne zaliczenie strasznie się boję bo od niego zależy ona czrwcowas obrona ![]() proszę o kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do wzrostu to ja chyba tu największy wielkolud jestem - 178 ![]() blue gratuluję pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Kawa nie jesteś sama ja też mama 178 cm wzrostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Piona
![]() ale mam stresa przed tym zaliczeniam a muszę czekać do 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
A z czego masz to zaliczenie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
ze stosunków międzynarodowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
No to ja ciut od was nizsza bo 175
![]() A Kinia taka laska jest, że głowa mała i koniec kropka ![]() Podoba mi sie ta dekoracja auta ![]()
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz ile ważysz bo pewnie i tak mniej niż ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
ala kolejna co sciemnia!! widzialam macarene, jestes chuderlak!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja Wam powiem, że w tych Włoszech jest fajne to, że nie czuję się krasnoludek, bo tutaj większość ludzi jest mojego wzrostu albo tylko troszkę wyżsi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Ulalalaa
![]() ![]() Jakaś konkretna lektura była pod ten egzamin? ![]() Powodzenia ![]() ![]()
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi zostało 10 dni do ślubu... stres jest! ![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zadomowienie
|
ja mam 180cm
![]() ![]() honey mi też tyle zostało ![]()
![]() |
#3166 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() 74 dni? ależ to szybko ucieka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O sakramencko :strach-drzwi: Też bym się stresowała ![]() ![]() Aaaa dziewczyny, ratunku!! Ostatnio coraz częściej i coraz więcej myślę o ślubie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- O łał ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
faridont panic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
no i dupa
![]() jak zawsze dowalił pytania moja obrona czerwcowa jest zagrożona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zadomowienie
|
Fari teraz Cię łapie, później Ci przejdzie
![]() ![]() ja jestem na luzie ![]() ![]() ![]() humor 100 razy lepszy, a zaraz TŻ przyjeżdża i jutro też ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
Serdeczne gratulacje dla przyszłych mężatek!
![]() Trzymam kciuki, by wszystko pomyślnie się ułożyło. Edytowane przez AmaiMomo Czas edycji: 2012-09-20 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
siema! dziś pierwszy wolny wieczór.No, prawie wolny! Na jutro prawie nic nie mam zaplanowanego, na piątek raptem 3 rzeczy - zginę z nudów przy tym swoim pracoholizmie albo przeczytam wszystkie ebooki, które pozgrywałam na czas podróży poślubnej (14h autokarem w jedna stronę. Moja pupa już się cieszy!
![]() ![]() Ale Wy spasiooooneeee, no idźcie. Ja przy moim 170 cm ważę 61 kg ![]() Promyk, może jeszcze się uda! Nigdy nie mów nigdy ![]() o, to pójdę Wam cyknąć moją kieckę na poprawę humoru ![]() Nie napisałam Wam, że od wczoraj do jutra mamy na DT królika ciotki, który jedzie na DT do Poznania. Słodziak jakich mało. A wychowany! nigdy na oczy kuwety nie widział, a kuwetkuje aż miło. nie to, co ta moja małpa ![]() Macie foty wszystkiego! Kicek to to brązowe, kiecka to to białe z fioletowym pasem, a Cika moja to ta biała w ciapki (dla tych, co jeszcze nie znają zioma puchatego). Sorka za burdel - w pokoju i u zwierzaków. Mamy średnią motywacje do sprzątania, bośmy zarobieni po łokcie byli. Ogarniemy jutro. A u Kicka nie sprzątałam, żeby go dodatkowo nie stresować ![]() Blue, gratuluję znalezienia nowej pracy! Opowiadaj - co to, jak to, gdzie to ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-06-06 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Gaja, Jlys niech te Wasze sluby mijaja juz, bom zazdrosna
![]() ![]() gajutek, a kiedy jedziecie w ta podroz?? no i suknia piekna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
W poniedziałek po ślubie, 11 VI o 23:00 coś mamy busa. Wracamy w sobotę
![]() Zazdrosna? Buahahaha! chciałoby się jeszcze raz, cooo? ![]() ![]() No słodziaki straszne ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-06-06 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
pelnojajeczny
![]() ![]() a no chcialoby sie;D mimo, ze caly tydzien przed slubem mowilam, ze chce juz byc po, tak na samym slubie bylo tak swietnie, ze chcialabym sie cofnac do piatku 11 maja;D no i potwornie zazdaszczam podrozy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
szkoda, że ten dzień (zapewne) minie równie szybko jak inne i lada chwila będzie po
![]() Świadkujesz we wrześniu? ![]() No pełnojajeczny no. Oba dżądra na miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny nie ważne ile waże ,ważne jak przy tej wadze wyglądam,a mam naprawde brzuchol i udziska nooo
![]() Sylvi np.mimo,ze waży ponad 70kg to wygląda przecież na max 60 kg. Gajka fajne te sierściuchy,ale cika ładniejsza,a suknia ostatecznie prezentuje sie pieknie sandra wiedziałam,ze tak bedzie ![]() ![]() Amai a co bedziesz studiowac i w jakim systemie? Dostałam dzis w sklepie plakat z "naszymi chłopokami" znaczy no euro reprezentantami;p ![]() ![]()
#3177 |
Zakorzenienie
|
Bo Cika już oswojona i strzela głupie miny. A tamto bidne jeszcze wystrachane i niedojedzone
![]() No weź, bo K. zazdrosny będzie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
hej laski,miałam wczoraj rzesy a dzis paznokcie- chciałam wam sie pochwalić ale nie mam czym foty strzelić :/ tzn mam telefon ale nie mam kabla do niego
![]() jestem załamana- w moje urodziny (niedziela)zaczelo mnie bolec gardło, teraz doszedł potworny katar- jestem na wszelakich prochac od niedzieli, obawiajac sie o glos, któr dziś stał się już dość niższy... ![]() malo tego od pon. mam mega prysza na brodze , podskórnego, swiecil mi juz na kilometr, do tego boli cholernie, a dzis zla jestem i go wycisnelam, teraz mam rozwalone całe ![]() ![]() ![]() tyle moich żali ![]() ![]() widze licytacje ![]() ![]() blue chwal się co to za praca ![]() sylvi miło, że w końcu wpadłaś ![]() santom chetnie sie zamienie- ja chce juz byc po slubie, w ktorym wysatpie z giga pryszczem i glosem mutanta ;]
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-06-06 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Jlys, mi moje zapalenia krtani zwalcza świetnie tymianek i podbiał ssany 4 razy dziennie + oszczędzanie głosu. W ten sposób wyleczyłam się z tego, co mi się teraz zaczynało - tydzień czy dwa temu. Tymianek, do dzieci prawie szeptem i nie ma zmiłuj. Wyzdrowiałam, choć były ze dwa dni kiedy mówiłam strasznie.Teraz mam tylko lekką chrypę, ale to już u mnie normalne
![]() Buu, ja się tak wysiliłam, nacykałam Wam foty, a Ty tak zaniżasz poziom! wstyd i hańba! Po raz kolejny polecam roll on Garniera. Po moim pryszczu na brodzie, świecącym i bolącym zostało tylko świeże, różowe miejsce, które smaruje diprogentą. Do soboty nie będzie śladu. Moje czadowe prychole na powiekach też się ogarnęły - bo mi wyskoczyły, takie mini, jakby kaszaczki ![]() ![]() ol, pogoda na wp.pl pokazuje zachmurzone słonko w sobotę, a poodynka wiatr, burze, deszcze i chyba tylko huraganu nie ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-06-06 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.