Stepper - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 10:50   #3151
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Stepper

dziewczynki a ja wczoraj przezwiciężyłam wstręto do mooich nóg i nawet w mini chodziłam
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 11:25   #3152
Dorcia030
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki a ja wczoraj przezwiciężyłam wstręto do mooich nóg i nawet w mini chodziłam
Przecież Ty laseczka jesteś, to co się dziwić?
Ja też chodzę w krótkich, ale tylko w domu hihihi
Dziś chyba też nie poćwiczę, zaczynam remonty w domu
Dorcia030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 11:50   #3153
Elizaaaaa
BAN stały

45 min stepperku zaliczone, 400kccal spalone. Wieczorkiem jeszcze wskocze na 10 min żeby dobić do 500kcal :pp
Elizaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 12:34   #3154
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Dorcia030 Pokaż wiadomość
Przecież Ty laseczka jesteś, to co się dziwić?
Ja też chodzę w krótkich, ale tylko w domu hihihi
Dziś chyba też nie poćwiczę, zaczynam remonty w domu

ło wspołczuje remontu - nie lubie strasznie
a co do tej laseczki to bez przesadyzmu ale wkleiłam wczoraj moje zdjecia na MŻ WR to mozecie luknąć a teraz się poopalałm i biore sie za cwiczenia
Stary 2008-07-30, 13:31   #3155
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no i zaliczyłam 15 km rowerka i 15 mn steperka...duzo nieduzo ale zawsze cuś a przy tych upałach to i tak dobrze
Stary 2008-07-30, 13:38   #3156
Dorcia030
Zadomowienie

Oglądałam zdjęcia i ja mam nogi takie same jak Ty.
Tylko d... mam większą!
Stary 2008-07-30, 13:44   #3157
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Dorcia030 Pokaż wiadomość
Oglądałam zdjęcia i ja mam nogi takie same jak Ty.
Tylko d... mam większą!

hehe ale na tych fotkach mojego tyłka nie widać - ale przyznam ze mi się po steperze bardziej tylek zmniejszyl niz uda ....
a w ogole to mialam mini pierwszy raz od nie pamietam kiedy na sobie.....ale szczerze to dziwnie się czułam a niej.....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 18:34   #3158
dygotka8
Zakorzenienie

hej...a ja dziś z domu wyszłam o 6.20 a wróciłam o 19...tak więc znowu nie ćwiczyłam na stepperku i NIE wiem kiedy ćwiczyć będę...za 2 godziny idę spać,a o pisaniu racy mgr to sobie mogę tylko i wyłącznie pomarzyć bo nie mam kiedy.należało pisać jak czas był.ogólnie t baaardzo zła jestem...i płakać mi się chce....szkoda gadać.
a z tą moją wagą to ja nie wiem jak jest.pisałam,że przez parę dni ważyłam 57.5,a teraz chyba znowu 58.jutro się zważę rano
dobrej nocy dziewczyny!! ja uciekam spać.pa

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 18:46   #3159
Dorcia030
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
hej...a ja dziś z domu wyszłam o 6.20 a wróciłam o 19...tak więc znowu nie ćwiczyłam na stepperku i NIE wiem kiedy ćwiczyć będę...za 2 godziny idę spać,a o pisaniu racy mgr to sobie mogę tylko i wyłącznie pomarzyć bo nie mam kiedy.należało pisać jak czas był.ogólnie t baaardzo zła jestem...i płakać mi się chce....szkoda gadać.
a z tą moją wagą to ja nie wiem jak jest.pisałam,że przez parę dni ważyłam 57.5,a teraz chyba znowu 58.jutro się zważę rano
dobrej nocy dziewczyny!! ja uciekam spać.pa
Ja nie wiem czego Ty od siebie chcesz? 58 kg, ważyłam jak miałam 19 lat. Chciałabym schudnąć do tej wagi, ale nie jestem pwena, czy będę się dobrze czuła. Jestem dość aktywna i mogę być za słaba.
Póki co, mój cel to 60 kg (choć Madziarella mi zaimponowała i zobaczymy)
Właśnie skończyłam 3 x 8 min, a wcześniej 32 min stepperka
Próbowałam dziś chodzić na stepperku tyłem hihihi
Sama z siebie się śmiałam.
Po pracy zastałam w łazience dziurę po brodziku i włączone ogrzewanie (bo schnie dziura w ścianie). Musiałam tam siedzieć i myć płytki. Dziewczyny! Sauna normalnie. Lało się ze mnie! Dobrze, że mam babcię obok w domu, to pójdę się wykąpać
A teraz znikam pod prysznic, prasowanko, hula hop i spać!
A tak w ogóle, to gdzie Was wywiało????
Stary 2008-07-30, 19:09   #3160
Madziarella
Zadomowienie

cześc dziewczynki. A ja niespodziewanie jestem w Atenach. TŻ przyszedł z pracy i oznajmił mi ,ze ma przestój około 10 dni i wracamy do Aten dzisiaj nie cwiczyłam cały dzień w drodze i teraz przyjechałam tylko co zjadłam.Noatomiast wpadł mój TŻ na genialny pomysł,ze jedziemy dzisiaj do POLSKI 2 dni samochodem w jedna stronę 2 dni spowrotem i wychodzi że koło 5 dni spędze w POLSCE. Mam nadzieję że to wypali i albo dziś w nocy albo jutro rano wyjedźdzam do Was dziewczynki .Pozostała nam kwestia pozyczenia troszke kasy,bo mamy za mało jak na taka szybka i długa podróż,własnie TŻ poszedł cos załatwic a ja w tym czasie pomyslałam zeby sie zameldowac. Strasznie się ciesze,bo bardzo tesknie,mam nadzieję ze sie uda pojechac. Także jakby co to około 10 dni mnie nie bedzie ,no chyba że uda mi sie u siostrzenic do neta podłaczyć. Tak nie zabardzo chcę brac swoja bezprzewodówke bo wiadomo roming i kasę ciągnie jak nie wiem. Dzisiaj z tych emocji jest mi wszystko jedno czy jestm gruba czy chuda czy cwiczyłam czy nie.Mam tylko nadzieję żE za szybko się nie cieszę .
jAKBY CO TO BUZIAKI DZIEWCZYNKI.ćWICZYć,DUZO PISAC żEBYM MIAłA CO CZYTAC JAK WRóCE.
Madziarella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:50   #3161
Quillaja
Rozeznanie

Madziarella przyjeżdżaj
super pomysł

ja dziś 30 minut skaknki + 10 min stepperka + ćwiczenia na boczki mam nadzieję, że sie ICH pozbędę...

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 19:50   #3162
dygotka8
Zakorzenienie

Madziarella,trzymam kciuki,żeby Wasz wyjazd się udał i żebyście wrócili cali i zdrowi!!!!!!!!!!buziaki dla WAS

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 19:56   #3163
klion78
Zadomowienie

Madziarellko Polska czeka !!!
Zdaje się że specjalnie dla Ciebie szykuje się nawet chłodniejsza pogoda żebyś mogła odpocząc od greckich upałów (co mnie akurat nie bardzo cieszy bo w niedzielę jadę nad morze )
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 20:06   #3164
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Madziarellko Polska czeka !!!
Zdaje się że specjalnie dla Ciebie szykuje się nawet chłodniejsza pogoda żebyś mogła odpocząc od greckich upałów (co mnie akurat nie bardzo cieszy bo w niedzielę jadę nad morze )

no własnie ja tak samo Juz drugi rok pod rzad szykuje mi sie taka beznadziejna pogoda...Chyba to beda moje ostatnie wczasy nad polskimmorzem...szkoda kasy jak sie ma jechac i nawet na plazy polezec nie mozna....bez sensu.. W tamtym roku mialam tak ze na 2 tyg wyjazdu tylko raz na 2 godziny mozna bylo wyjsc na plaze...a tak bylo 15 st i caly czas padało...
Stary 2008-07-30, 20:17   #3165
klion78
Zadomowienie

Cytat:
no własnie ja tak samo Juz drugi rok pod rzad szykuje mi sie taka beznadziejna pogoda...Chyba to beda moje ostatnie wczasy nad polskimmorzem...szkoda kasy jak sie ma jechac i nawet na plazy polezec nie mozna....bez sensu.. W tamtym roku mialam tak ze na 2 tyg wyjazdu tylko raz na 2 godziny mozna bylo wyjsc na plaze...a tak bylo 15 st i caly czas padało...
O jeeezzzuuuu!!! Mam nadzieję że tym razem mimo tych prognoz będzie inaczej. Ja dotąd miałam raczej szczęście do pogody, a tu taaaakie prognozy, że szkoda gadac
Stary 2008-07-30, 20:20   #3166
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no ja sie cieszylam ze maja byc upały w sierpniu a tu juz na niedziele nadaja nad morzem 19 stopni....tylko sie pochlastac normalnie...a my tylko na 5 dni jedziemy....;/ a potem znow ma byc ładnie...Choler jasna skonczylam studia wiec traktowalam ten wyjazd jako nagrode ze dobrze orboniona prace itd.... No to super nagrodę będę miała...
Stary 2008-07-30, 20:26   #3167
Quillaja
Rozeznanie

co wy opowiadacie Kobietki ??
ja wybieram się w piątek po południu nad jeziorko do niedzieli - zapowiadali upały - coś się zmieniło??? ;o nieeeeeeeeeeeee....!!!

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 20:28   #3168
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
co wy opowiadacie Kobietki ??
ja wybieram się w piątek po południu nad jeziorko do niedzieli - zapowiadali upały - coś się zmieniło??? ;o nieeeeeeeeeeeee....!!!
Nie no ten weekend ma byc jeszcze OK ale potem chyba załamanie pogody
Stary 2008-07-30, 20:29   #3169
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

na wszystkich mozliwych kanałach- od soboty pogorszenie- deszcze i burze a w niedziele juz ochłodzenie spore... z reszta mozecie sprawdzic tez w necie www.pogodynka.pl i www.twojapogoda.pl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 20:29   #3170
klion78
Zadomowienie

Cytat:
no ja sie cieszylam ze maja byc upały w sierpniu a tu juz na niedziele nadaja nad morzem 19 stopni....tylko sie pochlastac normalnie...a my tylko na 5 dni jedziemy....;/ a potem znow ma byc ładnie...Choler jasna skonczylam studia wiec traktowalam ten wyjazd jako nagrode ze dobrze orboniona prace itd.... No to super nagrodę będę miała...
Neska a dokąd jedziesz?? Podeślę Ci fajną stronkę z pogodą na najbliższe 2 tygodnie
Stary 2008-07-30, 20:30   #3171
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Neska a dokąd jedziesz?? Podeślę Ci fajną stronkę z pogodą na najbliższe 2 tygodnie
OOO widzę ze masz już te strony. U mnie raczej kiepściutko
Stary 2008-07-30, 20:31   #3172
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja do władysławowa jadę...teraz tam jest mój kuzyn z rodziną i pogoda świetna i świetnie się bawią.. cholera ale im zazdroszczę...
Stary 2008-07-30, 20:33   #3173
klion78
Zadomowienie

Cytat:
ja do władysławowa jadę...teraz tam jest mój kuzyn z rodziną i pogoda świetna i świetnie się bawią.. cholera ale im zazdroszczę...
No właśnie ... te mijające 2 tygodnie były rewelacyjne...podglądałam na kamerkach internetowych.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 20:34   #3174
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no ale dobre sie konczy...ludzie narzekaja na upały to teraz jak zacznie lac to znow bedzie padac i padac i padac....
Stary 2008-07-30, 20:38   #3175
klion78
Zadomowienie

Cytat:
no ale dobre sie konczy...ludzie narzekaja na upały to teraz jak zacznie lac to znow bedzie padac i padac i padac....
ja się pocieszam tym że prognozy czasem się nie sprawdzają.
Stary 2008-07-30, 20:40   #3176
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja juz stracilam nadzieje. co innego jakby chociaz na jednym kanale byly dobre prognozy..ale wszytskie mowia to samo....wszedzie deszcze, burze i zimno...
Stary 2008-07-31, 07:25   #3177
graffka
Zadomowienie

Cześć kochane dziewczynki.Wpadłam tylko na chwilę napisać,że jakiś czas mnie tu nie będzie,bo JUTRO JUŻ MÓJ ŚLUBa potem no wiadomo noc poślubna poprawiny.A później przeprowadzka do naszej kawalerki,remoncik i podróż poślubnaA więc ćwiczcie ładnie,nie leniuchujcie i czekajcie na mnie

Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce
graffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 08:43   #3178
Dorcia030
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez graffka Pokaż wiadomość
Cześć kochane dziewczynki.Wpadłam tylko na chwilę napisać,że jakiś czas mnie tu nie będzie,bo JUTRO JUŻ MÓJ ŚLUBa potem no wiadomo noc poślubna poprawiny.A później przeprowadzka do naszej kawalerki,remoncik i podróż poślubnaA więc ćwiczcie ładnie,nie leniuchujcie i czekajcie na mnie
No to życzę szczęścia
I zajrzyj po tym miesiącu miadowym
Stary 2008-07-31, 10:38   #3179
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez graffka Pokaż wiadomość
Graffko kochana!!! Życzę Ci wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze!!! trzymam kciuki za jutrzejszą ceremonię, za noc poślubną, miesiąc miodowy i szybki powrót do nas
Stary 2008-07-31, 10:40   #3180
klion78
Zadomowienie

Cytat:
ja juz stracilam nadzieje. co innego jakby chociaz na jednym kanale byly dobre prognozy..ale wszytskie mowia to samo....wszedzie deszcze, burze i zimno...
Aż się odechciewa wszystkiego. siedzię w pracy w tym upale i myślę, że właśnie jak mi będzie najbardziej potrzeba tego słońca to go akurat nie będzie. Cholera mnie weźmie!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości