|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Oj tam dzieciak
![]() ![]()
#3152 |
Konto usunięte
|
Martuszka- pewności co do jego wieku to ja nie mam. Tak strzelam oceniając po wyglądzie.
Este- Wątpię. W podstawówce to człowiek zakochiwał się nie znając drugiej osoby. teraz już się tego chyba nie praktykuje. Ja nawet nie wiem jak ten blondasek ma na imię, ale dzień mi umila ![]() Odkąd A. sobie poszedł napisał mi da smsy. TO wiecej niż przez ostatnie trzy tygodnie. Nie odpisałam nic, ![]() Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-06-22 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Rozeznanie
|
Solduś a o czym? napisał coś że żałuje, że mu brakuje czy coś w tym stylu? Co do tego zakochania to nie koniecznie wiesz..... to przychodzi niespodziewanie a skoro tak się w Ciebie wpatruje hmmm ja osobiście nie preferuje młodszych od siebie bo sa mniej dojrzali, my nie potrzebujemy dzieci tylko prawdziwych mężczyzn
![]()
#3154 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Jestem dziś tak rozlazła, że aż żal patrzeć
![]() ![]() Martuszka, widzę, że jest Ci ciężko na dietce, bo tak jak wiele Dziewczyn tu polubuiło zdrowy sposób odżywiania, to dla Ciebie jest to męczarnia ![]() ![]() ![]() A na fitnes, to naprawdę popros meza, zeby Cie wykopywał z domu, bo samej czasem strasznie cięzko sie zmobilizowac, a tak to zawsze jakieś wsparcie jest ![]() Oj Bottega, widzę, że znowu wypłynął temat TŻ ![]() Superkas, jesli masz potęzne łydki, to może odpuść cwiczenia siłowe na nie ![]() Soldus, otworzyłaś mi oczy ![]() ![]() ![]() Kiedyś tez chodziłam na pilates, bo naprawdę robi dobrze na postawę, kręgosłup, poza tym chciałam sie troche rozciągnąc, ale teraz, kiedy moim celem nr 1 jest schudnąc, stawiam na dynamikę. Laski, przerabiam setną strone, wiec zostało jeszcze tylko 5.. ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Rozeznanie
|
Oj Puchatku najgorsze to nadrabianie, wystarczy, że człowieka w ciągu dnia nie ma a tu kilka stron
![]()
#3156 |
Wtajemniczenie
|
Puchatku no niestety nie polubiłam diety i też mnie to martwi. Oczywiście trzymam się dietkowo dość dobrze, poza kilkoma wybrykami bo wiem że muszę. Bardzo chcę schudnąć. Kiedyś zawsze ważyłam poniżej 60kg i bardzo mi dodatkowy tłuszcz przeszkadza. Będę sobie robić po diecie odchudzone posiłki, tak jak polecasz, własne hamburgery. Piwo jest największym problemem, ponieważ obracam się w towarzystwie piwoszy. Mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzę. Mam nadzieję że nie brzmię jak alkoholik
![]() ![]() ![]() No ale czasy się zmieniły i tyję. Dieta nie jest dla mnie wyzwaniem, bo mam cel konkretny i jakiś tam czas na jego osiągnięcie. Wyzwanie będzie po diecie. Dlatego jesteście skazane na mój długi pobyt tutaj ![]() Czekolada i batonik to już nie pamiętam jak smakują ![]() No, jutro czeka mnie to co wisiało w powietrzu od dawna - wyjazd na weekend do teściowej. Ale w sobotę grill więc zrobię sobie kuciaka z warzywkami. Później to będę musiała jej do kuchni wparować bo teściowa to gotuje mega tłusto.
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-06-22 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny !!
Kurczę. Faktycznie 3 dni mnie nie było i trochę stron do nadrobienia. Nadrobię. Choć na razie przygotowuje się, ponieważ w srode mam obronę, więc na pewno nadrobię. Poza tym, nie miałam przez te 3 dni internetu. Dziś nagle się pojawił, wiec mam nadzieję, że nie zniknie ![]() Z tych trzech dni wniosek jeden - dlaczego, jak zawsze już się zmobilizuje do ćwiczeń i do biegania to np dzień w dzień musi padać?? ;/ a do ćwiczeń w domu już nie mam takiej motywacji, jak kiedyś. Cieszę się, że zmieniam powoli moje nawyki żywieniowe. Choć czasami mam taki szał w głowie, że muszę zjeść coś słodkiego, ale walczę i się nie poddaje xD
#3158 |
Zadomowienie
|
CzarnaDamo, WRESZCIE oblukałam Twoje foty i powiem tylko tyle -
![]() Bottega, u mnie jeszcze gorzej ![]() ![]() ![]() ![]() Czarnego nigdy zbyt dużo nie nosiłam, to jedyny+, że w szafie nie brakuje mi kolorów (choć co z tego, skoro ich nie noszę ![]() Ja zumbę lubię, ale u nas nie ma okrzyków, a kroki juz w miarę opanowałam, choc mam tak czasem, że sie kręcę w przeciwna stronę niz inni lub wyskoczę, kiedy wszyscy zamierają ![]() ![]() Wow, doczytałam, że kupiłaś sukienke na obronę (to dzisiaj już ![]() ![]() Darialex, daj koniecznie znac jak sie rozwija twoja przygoda z salsą ![]() A po pierwszych w życiu zajeciach ABT tez miałam takie zakwasy. Najgorzej pamiętam schodzenie po schodach (wchodzenie o dziwo szło troche lepiej), wieki zajmowało mi pokonanie kilku stopni, a ból był straszny..ale cierpiałam w imię wyższych celów ![]() Elganja, spóźnione, ale szczere zyczenia z okazji urodzinek ![]() ![]() WyrafinowanySmak, może jutro wybiorę sie do CH na jakies skromne zakupy, to byłaby okazja by sie ubrac jak człowiek ![]() ![]() ![]() ![]() CzarnaDamo ![]() ![]() Feciuch ![]() ![]() Atram, dieta-max na pewno poskutkuje! ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Raczkowanie
|
Este, wracając do parówek, też zdarzało mi się je jeść, podobnie jak pasztet. Bardziej chodziło mi o obrzydzenie Ci ich ze względu na dietę. Zawsze jest coś niezdrowego i bardziej niezdrowego (np. soki owocowe, cola) itp.
Czy jecie posiłki razem, z małą? Jeśli nie, to nigdy nie będzie jadła tego, co wy, bo nie ma takich nawyków. Dzieciom "dietetyczne" płatki, owsianka itp nie powinny zaszkodzić ![]() A co do mojego wstawania, to wcale nie siusiu mnie budzi ![]() Puchatku, powodzenia w czytaniu... ja codziennie staram się nadrabiać, ale czasu mi brak ![]() ![]() Soldus, do dobrej kolacji i wyjścia do kina to i młody się nada, a przecież po rozstaniu trzeba duuuużo wychodzić, żeby nie "zamulać" ![]()
#3160 |
Konto usunięte
|
Este- Jakieś brednie pisał, że jeden egzamin zawalił, że coś tam jeszcze mu się pieprzy. O żałowaniu słowa nie było, ale to dobrze, bo mi w głowie nie miesza.
Z ciekawostek. Wiem, jak na imię ma blondasek-młodziasek. Jest jeszcze lepiej. Na koniec pracy przydreptał do mnie i zaproponował, że podwiezie mnie do domu, bo ma pod drodze. Miał, ale skąd od wiedział, gdzie ja mieszkam to już nie wiem ![]() ![]() Puchatku- "Kapcie Rulez" to podstawa "wyrywania" ;-) Truskaweczko- To jest jakaś myśl, bo co mi szkodzi dobrze spędzić czas? Martuszka- Pamiętaj, że jedzenie pozwala Ci żyć, a nie Ty żyjesz dla jedzenia. Po osiągnięciu celu po prostu o tym pamiętaj i zastanów się dwa razy zanim się zapchasz fast-foodami. Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-06-22 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zadomowienie
|
Bottega, Soldus, w moim związku na szczęscie to mąz nosi portki. Jest strasznie zaradny, samodzielny i niezależny, w ogóle twarda z niego sztuka. Ale ja MUSZĘ byc z kims takim, bo w przeciwieństwie do Was, jestem troche życiowa niedorajda, tzn. nie mam ikry do interesów, załatwiania róznych rzeczy, wielu rzeczy sie boje (trochę jak kiedys Superkas pisała o sobie). Teraz juz jest duzo lepiej - chodzę z Mała do lekarza, załatwie sprawę na poczcie, w banku, ale jak trzeba cos zrobic powazniejszego, to mąz sie tym zajmuje. Jakies 90%organizacji naszego zycia wziął na swoje barki, czasem jest tak, że tylko pyta mnie o zdanie, a potem załatwia daną sprawę zgodnie z moją opinią, ale jak/co/gdzie/kiedy, to juz nie mam bladego pojecia. Jedyna kwestia, w której wiode prym to dziecko, tutaj ja mówie mężowi co i jak, bo bez tego byłby zieloniutki
![]() Bottega, tak doczytałam o jednym z Twoich byłych, i mój mąz niestety tez tak ma-kocha adrenalinę. Też mu prawie prawko zabrali (zostały mu2pkt)i niestety, jest to moja największa małżenska zmora i jedno z najczęstszych źródeł spięc - jeździ na motorze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martuszka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sylvi kąciki ust pękaja (zajady) od braku witaminy B2. Miałam z tym problem jakies 3-4 miechy temu, bo piłam Łaciate 0%. Przerzuciłam sie więc na normalne mleko (Zimne lub tańsza wersja - Ale z tesco - oba2%)i minęło po tygodniu. Świetnym źródłem są też drożdże i ponoć drób. Thenerdqueen ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Rozeznanie
|
Laski nie uwierzycie mimo grzeszku (u babci musiałam zjeść ciasto w obecności władzy miasta ehhh nie wypadało odmówić) już mam spadek, wiem, że tak się nie powinno ale ważę się codziennie rano i wieczorem. Dzisiaj rano ważyłam 97,1 a teraz już jest spadeczek 97,0 jeszcze wiadomo, że przez noc zejdzie troszkę tak więc pomalu spalam nadwyżkę. To dzisiejsze ciasto ehhh ale malutki kawałek bo ciocia kroiła, pozatym galaretka truskawki i odrobina biszkoptu, naprawde przysięgam, że kawałek był mały. Ale się cieszę
![]() ![]() Truskaweczko, jestem z nią sama, posiłki różnie bywa, zazwyczaj II śniadanie, obiad i podwieczorek jemy razem ona śniadanko i kolacja kaszka na mleczku. Uwielbiam to jak obiorę sobie do obiadu pełno ogórków a ona podchodzi i mi je zjada hehehe uwielbia ogórki, ten miąższ ze środka ![]() ![]() ![]() Solduś WOW jaaaa extra ![]() Bottega jejciu jak tam obrona Kochana? Hmmm...... trzymałam kciuki mam nadzieję, że pomogły ![]() ![]() Puchatku, mój kiedyś też chciał motor ale mu powiedziałam, że wolę aby miał swoje autko w głośnikach i czym sobie jeszcze zamarzy niż motor i na tym przystało. Ja bym nie wytrzymała jakby on tak się narażał.... Podziwiam Cię ![]()
#3164 |
Konto usunięte
|
Este- Nie bałam się. To nie jest tak, że dopiero dziś zaczął pracę. Pracuje z jakieś 3 tyg., więc nie raz nie dwa się widzieliśmy, ale ja dopiero ostatnio go jakoś tak "zobaczyłam". Pewnie po tym jak ściągnęłam klapki z oczu, które miałam przysłonięte przez A. Co do seksu etc. To ja nie jestem fanką szybkiego pakowania się komuś do łóżka. Na A. Czekałam ponad 19 lat, więc na kolejnego jestem w stanie poczekać kilka miesięcy. O Blondasku nawet nie myślałam w ten sposób. Po prostu sobie oko zawieszam i trochę poprawiam sobie humor.
Tak patrze i czytam i sama się do siebie śmieje. Toć ja tu istną telenowelę wypisuję. Obniżam poziom naszego wątku ![]() Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-06-22 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Rozeznanie
|
Solduś hehehe toż my tu o wszystkim rozmawiamy Kochana
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3166 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z rana na wadze spadeczek - 74,4 kg ![]()
#3167 |
Rozeznanie
|
Martuszka miłego dnia kochana, jejciu jak ja Ci zazdroszczę ja mieszkam w bloku i nie mam fajnych miejsc do grilowania, zawsze to było wpraszanie się do wujka który ma ogródek ehhh
U mnie dzisiaj spadeczek -0,7 tak więc połowa nadwyżki już zgubiona ![]() ![]()
#3168 |
Konto usunięte
|
Laski!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zadomowienie
|
Laski nie szalejcie Wy tak z tym pisaniem,bo nie nadążam
![]() Bottego Daj znać jak Ci poszło.. Czarna Gdzie jesteś,bo usycham z tęsknoty ![]()
#3170 |
Rozeznanie
|
Bottega moje gratulacje
![]() ![]() suzzi uschła, nie ma już z nami suzzi ![]() Za mną już jedno pranie, odkurzanie i porządków ciąg dalszy ![]()
#3171 |
Zadomowienie
|
Brawa dla Naszej pięknej i mądrej Bottegi
![]() ![]() Este Kocurze Ty się ze mnie nie śmiej,bo jak dalej będę mieć taki zachrzandol w pracy to naprawdę uschnę.. Nawet nie mam czasu zjeść jak człowiek:/ Ale waga leci niedługo osiągnę Cel I.. Wreszcie ![]()
#3172 |
Raczkowanie
|
Daję znać, że żyję
![]() Puchatku, co do facetów, to może nie do końca mnie zrozumiałaś. Były czasy, kiedy było mnie jakieś 20 kg więcej, może nie miałam z tego powodu depresji, ale jakoś super też się nie czułam. I wtedy było takie marzenie, że znajdzie się ktoś, kto się mną zachwyci bezgranicznie mimo wszystkich fałdek. To nie było marzenie o miłości tylko bardziej o leku na kompleksy. Teraz kompleksów nie mam, więc i leku nie trzeba. Nie zrozum mnie źle, być może kiedyś spotkam kogoś, za kim zechcę skoczyć w ogień, ale to nie znaczy, że czekam na to z utęsknieniem. Kiedyś dalabym szansę każdemu, kto zechciałby na mnie spojrzeć, a teraz nie. Nie tęsknię do tego. Od razu mówię, że jak mi ktoś powie, że nie wiem co gadam, to zacznę gryźć. Jeden potrzebuje czułości, bliskości, a ktoś inny nie i tyle.
#3173 |
Rozeznanie
|
suzzi widzisz a tak się martwiłaś że stoi w miejscu, wkońcu leci zobaczysz jak szybko a będziesz przy drugim celu
![]()
![]() |
#3174 |
Raczkowanie
|
Bottega GRATULACJE !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyrafinowany - przy najbliższych zakupach ładuję truskawki i pocisnę ten deser bo narobiłaś ogromnej ochoty. ![]() ![]() Soldus Suuuuuuper z tą szefową - to właśnie jest najlepsza opinia - osoby która jakiś czas Cię nie widziała bo ma porównanie. Ja też właśnie najbardziej się cieszę jak ktoś kogo ni widziałam dłużej mówi mi, że schudłam, bo mam wtedy satysfakcję, że jednak są jakieś efekty mimo, że np ja tego nie zauważam. A z kolesiem JAKI CZAD!!!!!!! Telenowela bez dwóch zdań ![]() ![]() ![]() I jeszcze jakieś zerkanie na siebie przez szyby, no w ogóle bajka jakaś ![]() ![]() ![]() Puchatku Salsaaa tak marzy mi się ![]() ![]() W ogóle dziewczyny mam takieeeeeeeeego KACA, że nigdy takiego nie miałam. Generalnie jestem osobą raczej nie pijącą, a wczoraj to zaszalałam z tym alkoholem, masakra. Oczywiście wszyściutko pamiętam, ale dzisiaj rano to myślałam, że głowę mi rozwali ... ale najgorsze jest to że w pewnym momencie to zrobiło mi się tak słabo, że myślałam, że zemdleję normalnie, co za porąbane uczucie. Serio nigdy nie miałam takiego kaca, a są ludzie którzy imprezują dzień w dzień. Jak oni w ogóle funkcjonują?! Ja się pytam????? Nie było grzeszków, z wyjątkiem jednym nad ranem - zjadłam 3 pryncypałki (te wafelki cienkie z biedry) Wiem, że nie powinnam się usprawiedliwiać, ale byłam tak pijana, że chyba nie wiedziałam co robię. Baty przyjmę z pokorą - nawet sama sobie palnę <-- ![]() ![]() Ale jedną zaletą tego wszystkiego jest to, że zważyłam się dziś rano i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu oraz MIMO @ zobaczyłam na wadze 68,7 o.O co równa się z osiągnięciem mojego pierwszego celu! Co prawda podejrzewam, że to wynik wypłukania całej wody z mojego organizmu, no ale co oczy zobaczą tego sercu nie żal czy jakoś tak ![]() ![]() Ale prawidłową wagę podam w poniedziałek. Będę po @ i w normalnym stanie nawodnienia organizmu. Na razie się tym jaram ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. Edytowane przez darialex Czas edycji: 2012-06-23 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla Bottegi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki kochochae
![]() kolejny dzionek uplywa fajie choc mam kaszel. Narobilam wczoraj duzo kilometrow i jestem z tego dumna.
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Wtajemniczenie
|
Bottega mistrz!
a ja muszę się wam czymś pochwalić. pojechałam na te zakupki do tesco, a że galeryja i gorąco, to wyciągnęłam tż na zakupy ubraniowe, bo oboje musimy powoli garderobę wymienić i rozglądaliśmy się za krótkimi spodniami (do kolan), przeglądam ofertę C&A, wzięłam 3 różne fajne pary z pozytywnym nastawieniem do rozmiaru 44 (bo zawsze miałam 46+), ale uznałam, że wezmę też jedne 42. poszłam do przymierzalni, zakładam te 42 i co? były troszeczkę za luźne ![]() ![]() i zostałam dumną właścicielką jednych w rozmiarze 40 i drugich w 42 ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-06-23 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
martuszka gratuluje spadku ! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bottega gratulacje !!! ![]() ![]() ![]() a za mnie będziecie trzymać kciuki ?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
będziemy będziemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
|
Martusia no jasne, że będziemy! Ja już trzymam
![]() ![]() ![]() thenerdqueen apropo wbijania się w mniejsze rozmiary - to ja przymierzałam ostatnio spodnie z H&M czinosy 7/8 takie czarne eleganckie raczej z wysokim stanem w rozmiarze 38 - jakie było moje zaskoczenie jak się w nie zapięłam :P Pewnie to dlatego, że były szersze w biodrach, na mnie raczej jak czinosy nie wyglądały ale i tak miałam zajawkę, że w ogóle w nie weszłam. :P Este umknęła mi jakoś informacja o Twoim spadku - w związku z czym GRATULACJE! Tak trzymaj! ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.