Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 23:36   #3151
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
N lewej od serca, a na prawej od czego ?

Wybacz po prostu skrzypce nie są moim ulubionym instrumentem. Ani nigdy na ślubie nie słyszałam dobrego skrzypka/aczki dlatego mi się to złe kojarzy.

Nie ma atmosfery sacrum z płyty mówisz...
Na moich rodziców ślubie śpiewały dwa pelnowymiarowe chory. Ale tylko dlatego ze każde z nich śpiewalo w jednym.
Ja nie mam na to szans a utwory które wstępnie wybraliśmy są grane na wiele instrumentów i nie znam nikogo kto by mi to tak dobrze zagrał. Więc wole już z płyty idealnie niż polsrodkami....
Podobno jak się dogadają z księdzem i fortepian można mieć...

Sent from my iPad using Tapatalk
NIE MA PIĘKNIEJSZEGO INsTRUMENTU OD SKRZYPIEC

Bo prawa strona to lepsza strona

Dla mnie oba te wytłumaczenia są kiepskie. Niech każdy nosi jak mu się podoba, zgodnie z tradycją, zabobonami czy innym kijem

A o jakie utwory masz na myśli? Z ciekawośći pytam.
Ja osobiście nie chciałabym na ślubie całego chóru czy orkiestry, ale rozumiem co masz na myśli.

Ja już nie będę księżom wymyślać. Cieszę się, że bez problemu zapisaliśmy się na termin Zresztą, skąd ten fortepian sprowadzać?
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 23:43   #3152
Opiumalfa
Zakorzenienie

Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
NIE MA PIĘKNIEJSZEGO INsTRUMENTU OD SKRZYPIEC

Bo prawa strona to lepsza strona

Dla mnie oba te wytłumaczenia są kiepskie. Niech każdy nosi jak mu się podoba, zgodnie z tradycją, zabobonami czy innym kijem

A o jakie utwory masz na myśli? Z ciekawośći pytam.
Ja osobiście nie chciałabym na ślubie całego chóru czy orkiestry, ale rozumiem co masz na myśli.

Ja już nie będę księżom wymyślać. Cieszę się, że bez problemu zapisaliśmy się na termin Zresztą, skąd ten fortepian sprowadzać?
Ze szkoły muzycznej!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Utwory jutro podesle!!

Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 23:50   #3153
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Ze szkoły muzycznej!!!

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Utwory jutro podesle!!

No ale mam na myśli cały transport... strojenie... Bóg wie co jeszcze

Ok
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 06:01   #3154
aneczka25057
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
Wpadłam się przywitać i zaraz uciekam...
cikulada, say-hello zdrówka życzę! Wiosna idzie, koniec chorowania
mała czarnasuper! Gratuluje
Agata a koleżanka była zadowolona z zaproszeń? Z jakości, wykonania, terminu realizacji? Bo podobają mi się zaproszenia z tej firmy ale na forach różne opinie czytałam i nie mam jak tego zweryfikować...
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 06:05   #3155
misia880
Zakorzenienie

Witam się
u mnie ja nie śnieg to deszcz ale juz wole ten deszcz wypłuka ten brudne okropne kawały śniegu.

może już będzie ładnie

a jutro wyjazd do ZAKOPANEGO

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 06:21   #3156
misia880
Zakorzenienie

oto zdjęcia z tego pensjonatu. Już się nie moge doczekać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1188f4d5_6.jpg (23,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mid_8c21f36e65844c0fbc0418c81207c1fc.jpg (93,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mid_13f36234e0333f34a6763a5a848b001d.jpg (72,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mid_57bb5d577ee57b850a11891a5de72941.jpg (45,2 KB, 16 załadowań)

Stary 2013-04-10, 07:27   #3157
Piankka
Zadomowienie

Bożeee wesele tż kuzyna mam we wrześniu... wczoraj mi tż oznajmił

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Szukam miejsca gdzie mogę kupić takie fotele... na początku myślałam nad nimi tylko na ślub, ale później stwierdziłam, że chciałabym mieć takie w domu Pomyślę jeszcze nad tym, bo może znajdę gdzieś firmę dekoratorską, która będzie takie miała. (tj miejscową firmę)
ZONA DESIGN albo PLANETA DESIGN

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ok, zaczynam mój elaborat. Przepraszam jak będzie zbyt długi
Jak wiecie wszystko było w miare ok, dopóki nie wprowadziłam się do TŻ. Mieliśmy wspaniałe plany, wizję na przyszłość itp. Nie było mi łatwo się wyprowadzić bo byłam bardzo zżyta z rodziną. Więc przeprowadzka bardzo dużo mnie kosztowała psychicznie. Od 18nastego roku życia miałam skłonności do stanów depresyjnych. I ten stan właściwie się cały czas pogarszał od dnia wyprowadzki. Czułam, że mnie wszystko przerasta. Na dodatek doszły problemy w pracy. Nie godziłam się na to co każe robić mi regionalna, nie odpowiadało mi to. Kazała bezwzględnie traktować pracowników, nie jak ludzi. Dziewczyna miała np gorszy tydzień i już było teksty, że powinnam ją zwolnić, że taki człowiek do niczego mi się nie przyda. Jestem osobą bardzo empatyczną,więc tak nie potrafiłam. Na dodatek wymagała ode mnie, żebym poświęcała swoje życie prywatne dla pracy. Od czasu kiedy straciłam ostatnie chwilę z moim ukochanym Tatusiem tylko dlatego, że MUSIAŁAM być w pracy (bo jedna koleżanka jechała oglądać salę na wesele, jedna jechała kupić łóżko, a jeszcze inna umówiła się z koleżanką na kawę) nigdy już nie będę potrafiła poświęcić życia prywatnego dla pracy. Choćbym miałam zarobić nie wiadomo ile.
A regionalna twierdziła, że kierownik ma pracować tylko na popołudnie (od 13 do 21, gdzie w tym wypadku nie ma mnie w domu od 11 do 23), może mieć tylko jeden weekend wolny i....nie ma nadgodzin jak trzeba przyjść do pracy to trzeba i już!!! I nie będę miała tego ani wypłacane ani nie będę mogła sobie odbierać godzin. Czyli średnio miesięcznie ok 30-40 h miałabym pracować charytatywnie
dodatkowo te jej oczekiwania co do tego jak mam traktować pracowników mnie przerosły. Oczywiście na zewnątrz niczego nie pokazywałam, ale w środku mnie roznosiło. Przychodziłam do domu to był koszmar. Płakałam, wyżywałam się na TŻcie (psychicznie oczywiście, choć On też bez winy nie jest), przestałam praktycznie spać. Ewidentnie nie radziłam sobie.
TŻ trochę się zmienił na lepsze, ale nadal są rzeczy, które doprowadzają mnie do szału. Finansowo nie jest tak kolorowo jak nam się wydawało. Od lutego mieliśmy już odłożyć 4tys a nie mamy nic i pod koniec miesiąca jest bieda, żeby straczyło do wypłaty. Co chwilę coś. Ty auto sie spieprzyło (a TŻ musi je mieć sprawne bo codziennie do pracy i z powrotem przejeżdza 160 km), tu lodówka, cały czas coś. Odezwał się mój zakupoholizm (jak coś mi się nie udaje w życiu "odbijam"sobie zakupami). Na dodatek miałam wyrzuty, że tak mało się dokładam do budżetu domowego przez te moje kredyty i w ogóle czułam się beznadziejnie zamiast schudnąć to przytyłam (tak reaguje na stres). Oświadczyn nadal nie było (pieniądze na ten fundusz poszły na naprawę auta ), wiem, że generalnie nie jest potrzebny do tego pierścionek z brylantem, ale mój TŻ się uparł, że nie kupi mi zwykłego bo Mu będę całe życie wypominała
poza tym mi się wszystkiego odechciało. Wyglądam jak wieprz, więc i tak w mojej wymarzonej sukni źle bym wyglądała. Z resztą i tak doszliśmy do wniosku, że musimy odłożyć ślub tak więc z bólem serca prosze Was o usunięcię mnie z kalendarza PM 2014
z dnia na dzień było coraz gorzej i czułam się coraz gorzej. W końcu poszłam do mojej lekarki rodzinnej. Powiedziałam jaka jest sytuacja w pracy, co się ze mną dzieje itp. Zapisała mnie na wizytę u psychologa (w maju termin dopiero), dała tabletki, które pomagają mi w zasypianiu no i przede wszystkim wypisała L4. Stwierdziła, że to depresja, że bardzo źle wyglądam itd oczy podkrążone, blada, ziemista cera. Od razu właściwie zauważyła, że coś nie tak. Ta lekarka zna mnie od kilkunastu lat, więc wie jak normalnie wyglądam także od 21 marca jestem na L4 i szukam nowej, normalnej pracy. Myślałam, że ze mną coraz lepiej, ale przedwczoraj okazało się, że jeszcze przede mną długa droga. Dzwoniła do mnie regionalna i nie odebrałam (nie wiem czemu, ale ta osoba wywołuje we mnie strach i lęk). TŻ oczywiście stwierdził, że powinnam odebrać itp itd. Więc w złości wzięłam mój telefon i rzuciłam nim o ścianę (ekranik rozsypał się w drobny mak) i powiedziałam, że juz teraz przynajmniej nie będzie dzwonić
nie panuje nad sobą, bardzo źle się czuje psychicznie. Nienawidzę jak coś nie idzie po mojej myśli. Staram się to zmienic, ale to silniejsze ode mnie. I tak bardzo mi przykro, że nie weźmiemy tego ślubu w przyszłym roku. O niczym tak bardzo nie marzyłam czuję, że moje życie się wali i nie wiem jak sobie z tym radzić

to tak w skrócie...na bieżąco będę dodawać jeszcze jakieś myśli, które mi przejdą przez głowe.
Bardzo Wam zazdroszczę zaangażowanych TŻ
Ja się zastanawiam często czy to wszystko ma sens...
Przepraszam, że Was zamęczam
Trzymaj się pysiu
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 07:48   #3158
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Cześć Kochane Ale mam u Was zaległości

Mam na opiece chrześniaczkę i mała ma straszny katar.. ciągle płacze przez sen.. wczoraj nosiłam ją do 2 w nocy, a dziś rano ręce miałam jak z waty.. masakra.. ile roboty jest przy maluchach - to mi się nie mieści w głowie Dobrze, że wybiłam sobie z głowy dzieciaczka teraz, bo bym nie dała rady.

Uciekam spać bo jutro rano do szkoły Trzymajcie kciuki żeby mała dziś lepiej spała
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
Wiosna idzie !
Mnie moja mała okichała i od miesiąca jestem chora, lekarz nie potrafi mi pomóc, zaraziłam do tego jeszcze mojego kolegę ze studiów i od trzech tygodni ma to samo co ja (straszny ropny katar, ból gardła i lecąca krew z nosa...), przez to przestałam się tą małą zajmowac, jest mi głupio przed jej matką, ale ta mała jest wciąż chora, a ja nie mogę sobie pozwolić na to...

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
jak najbardziej dobrze to jest spray, który poprawia kolor skóry, wygładza ją znacznie i delikatnie nabłyszcza idealne są na lato do spódniczek, sukienek, krótkich spodenek nie zostawiają tłustej warstwy a nogi wyglądają naprawdę BOSKO! używałam ich już 2 lato i na to mam kolejne opakowanie już kupione w promocji, bo normalnie kosztują ok. 60 zł więc sporo, ale można trafić taniej 30-40 w drogeriach i oczywiście na allegro
polecam gorąco
jednak do białej sukni bym się nie zdecydowała na nie zapobiegawczo, bo mogłyby ją lekko pobrudzić, na kolorowych tkaninach (np. jasnożółtych) śladu nie zostawiają

http://sekretnie.pl/wp-content/uploa...brush_legs.jpg

używałam takich, nie ryzykowałam z podróbkami a takowe są

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

i tak jak napisała misiadelko rzeczywiście optycznie wyszczuplają nogę
Właśnie używam tego samego, na allegro kupuję Ale też chyba nie odważyłabym się do sukni, choć nigdy nic mi nie pobrudziły (ale ja też nie noszę białych spódniczek)

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dziewczyny przyszłam się pochwalić : DZISIAJ W PÓŁTOREJ GODZINY ZAROBILIŚMY 3 SPOTKANIA W PORADNI I JUŻ MAMY PIECZĄTECZKI
Też bym tak chciała, o ile nauki mnie interesują to poradnia już średnio, bo na trzecim wykładzie nauk bedziemy mieli z osobami świeckimi o tych NPR i innych...

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Łał!!!!
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 07:51   #3159
misia880
Zakorzenienie

misiadelko podoba Ci się ? kurde mam nadzieje, że pojedziemy i będzie super. wkońcu odpoczne od tych wszystkich posranych problemów..

Stary 2013-04-10, 07:54   #3160
misiadelko
BAN stały

Cytat:
misiadelko podoba Ci się ? kurde mam nadzieje, że pojedziemy i będzie super. wkońcu odpoczne od tych wszystkich posranych problemów..
Jasne, że mi się podoba! Jedź i relaksuj się, nalezy Ci się! Sama bym gdzies pojechała ale na razie to "se" mogę... palcem po mapie
Stary 2013-04-10, 08:14   #3161
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
N lewej od serca, a na prawej od czego ?
Od mózgu chyba małżeństwo z rozsądku a nie z miłości

Cytat:
ale super!

też bym się gdzieś wybrała się odmóżdżyć, ale na razie muszę skończyć studia...

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 08:29   #3162
velika
Winter is coming

misia super Odpoczywajcie sobie.
Ja jadę odpoczywać za 3 tygodnie 5 dni bez neta, tv, tylko alkohol, chleb z pasztetem i dobre towarzystwo

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 08:37   #3163
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ja jadę odpoczywać za 3 tygodnie 5 dni bez neta, tv, tylko alkohol, chleb z pasztetem i dobre towarzystwo
chleb z pasztetem

Stary 2013-04-10, 08:37   #3164
karolinuuusia
Zakorzenienie

tak dużo piszecie, że ja po prostu nie jestem w stanie wszystkiego czytać

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 09:05   #3165
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać i zaraz uciekam...
cikulada, say-hello zdrówka życzę! Wiosna idzie, koniec chorowania

Właśnie wróciłam od lekarza. kurczę, takiego cyrku dawno nie widziałam. Chciałam iść wczoraj, ale odesłali mnie z jakimś papierkiem do wypełnienia i kazali przyjść o 7:00 dzisiaj. przyszłam, przede mną w kolejce do rejestracji stało z 20 babć. Nagle rozwiązała się zagadka, dlaczego nie mogłam się dodzwonić do tej przychodni. Po prostu panie sobie nic nie robiły z dzwoniących telefonów, w ogóle im to nie przeszkadzało, że ciągle dzwonił dzwonek. Po co odbierać, skoro można nie odbierać... Udało mi się umówić na 9, więc te dwie godziny sobie poczekałam. Wszystkie 4 gabinety, które były obok gabinetu mojej lekarki miały być otwarte od 7:30. każda lekarka przyszła mniej więcej koło 9.. no kurde, wyobrażacie sobie przyjść do pracy spóźnione półtorej godziny i nawet nie przeprosić? jak już przyszła moja kolej, to wpadła jakaś znajoma do lekarki i zaczęły sobie plotkować. to jest jakiś cyrk, a najgorsze, że im wszystkim to wydaje się normalne. a, i podczas badania lekarka gadała sobie przez telefon w sprawach prywatnych

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
A co do fotografa to jak wam się podobają takie zdjęcia?
http://www.lmfoto.pl/
http://www.fotodziwaki.pl/

Byłabym wdzięczna za opinię
mnie się bardziej podobają Foto Dziwaki
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 09:08   #3166
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Ale ślicznie Mogę spytać ile płacicie? I jak się nazywa ten pensjonat?

500 dni do ślubu

Edytowane przez cikulada
Czas edycji: 2013-04-10 o 09:09
cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 09:13   #3167
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Ale ślicznie Mogę spytać ile płacicie? I jak się nazywa ten pensjonat?

500 dni do ślubu
Willa baciarka

z tego co wiem, bo TZ niechętnie mi odpowiadał :P 180 zł za pokój ze śniadaniem za dobe

Stary 2013-04-10, 09:14   #3168
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
wpadnij do trójmiasta, to razem pochodzimy
a co do tego podkreślonego - wtf?! i PMki się na to godzą?!
salon jeszcze funkcjonuje więc się godzą. Będę we wrześniu w Trójmieście

Cytat:
Napisane przez anannke;40229324

A co do fotografa to jak wam się podobają takie zdjęcia?
[URL
http://www.lmfoto.pl/[/URL]

http://www.fotodziwaki.pl/

Byłabym wdzięczna za opinię
Mnie bardziej się podoba http://www.lmfoto.pl/

444 DDŚ

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-04-10 o 09:17
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 09:16   #3169
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Willa baciarka

z tego co wiem, bo TZ niechętnie mi odpowiadał :P 180 zł za pokój ze śniadaniem za dobe
Dziękuję

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 09:18   #3170
misiadelko
BAN stały

We wrześniu i ja będę szukać sukni (Trójmiasto)
Stary 2013-04-10, 09:23   #3171
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
[LEFT]
Będę we wrześniu w Trójmieście
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
We wrześniu i ja będę szukać sukni (Trójmiasto)

oooo! umówmy się razem!
Stary 2013-04-10, 09:26   #3172
anannke
Zakorzenienie

A co ogólnie o tych foto myślicie? Bo szukamy czegoś gdzie jest 2 fotografów bo rezygnujemy z filmu. Myślicie żeby rozważyć ich czy lepiej szukać czegoś innego?
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 09:33   #3173
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
A co ogólnie o tych foto myślicie? Bo szukamy czegoś gdzie jest 2 fotografów bo rezygnujemy z filmu. Myślicie żeby rozważyć ich czy lepiej szukać czegoś innego?
ogólnie zdjęcia są ładne
Stary 2013-04-10, 09:34   #3174
misiadelko
BAN stały

Spoko, ja jestem chętna

anannke mi się podobają, ja bym brała tych, którzy mają "żywsze" kolorami zdjęcia (chociaż oboje nie są "zdechli" jeśli wiesz o co mi chodzi ), może spotkaj się z jedymi i drugimi i z którym będziesz lepiej się dogadywała tego wybierz
Stary 2013-04-10, 09:41   #3175
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Spoko, ja jestem chętna

anannke mi się podobają, ja bym brała tych, którzy mają "żywsze" kolorami zdjęcia (chociaż oboje nie są "zdechli" jeśli wiesz o co mi chodzi ), może spotkaj się z jedymi i drugimi i z którym będziesz lepiej się dogadywała tego wybierz
Dzięki za opinię Na pewno się spotkamy z nimi, póki co szukam po necie fajnych Jest jeden który w którym się zakochałam ale ceny mają bardzo wysokie więc raczej odpadają
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 09:58   #3176
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Weź jeszcze do tego pasztetu ogórka lub pomidora

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 09:59   #3177
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Weź jeszcze do tego pasztetu ogórka lub pomidora
jak byłam mala to jadłam tylko chleb z pasztetem i z KETCHUPEM

Stary 2013-04-10, 10:04   #3178
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dziewczyny zarządzające : Proszę mnie usunąć z daty ślubu 5.07.2014 - dać mnie jako bonus

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:04   #3179
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny zarządzające : Proszę mnie usunąć z daty ślubu 5.07.2014 - dać mnie jako bonus
a co sie stało ????

Stary 2013-04-10, 10:09   #3180
misiadelko
BAN stały

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa! Velika wódę wybaczam, browary wybaczam, wszystko wybaczam ale pasztetu nie!!

Kulbensiku Ale zostaniesz z nami?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości