Uniwersytet Łódzki część II - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 18:27   #3151
pffe
BAN stały

Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

Cytat:
Napisane przez martutu Pokaż wiadomość
Nie wskażę palcem, kto w tym gronie jest zarozumiały. ;-)
Póki co to Ty plujesz na wszystkich jadem, Droga ~pffe. Nie wiem czym jest to spowodowane, ale koleżanka ma rację. Jeżeli ten temat Cię nie dotyczy, to po co udzielać osobie pytającej niemiłych i przemądrzałych odpowiedzi? A skoro już tak wszystko wiesz, to zawsze można milej, bo nie każdy jest Alfą i Omegą i ma prawo do zadawania pytań.
Nie plułam jadem na dziewczynę, która o akademiku mówiła tylko na tą co się wymądrzała bo nie podoba mi się to a poza tym to, że się dostała i mnie nie spotka na uczelni to jeszcze nie wie ile w nią jadu wejdzie jak będzie się tak zachowywać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:35   #3152
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508
Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

no więc rejestracja na wf zaczyna się wcześniej a plany dopiero parę dni po tym, więc DLA BARDZIEJ DOŚWIADCZONYCH - rejestrować się na ślepo licząc, że jakoś uda się trafić by nie mieć paru godzinnych okienek czy poczekać do zapoznania się z planem i wtedy zacząć rejestracje?
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:50   #3153
pffe
BAN stały

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
no więc rejestracja na wf zaczyna się wcześniej a plany dopiero parę dni po tym, więc DLA BARDZIEJ DOŚWIADCZONYCH - rejestrować się na ślepo licząc, że jakoś uda się trafić by nie mieć paru godzinnych okienek czy poczekać do zapoznania się z planem i wtedy zacząć rejestracje?
Można poczekać ale jak się inni rzucą teraz to może być problem ze znalezieniem sensownej godziny a z drugiej strony teraz na ślepo to też ciężko bo jak będą w tym czasie zajęcia to też problem.
Jeśli teraz koniecznie to najlepiej na późne popołudnie.

Ale tak szczerze to wydaje mi się, że się tak ludzie nie rzucą teraz bez planu no bo są i takie dni kiedy zajęcia się ma od 8 do 20 i skąd masz wiedzieć kiedy tak masz żeby się nie zapisać na ten dzień?

Bez sensu te zapisy jak nie ma jeszcze planów.

Stary 2013-09-03, 08:53   #3154
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

no właśnie.. napisałam do nich, to mi odpisała w ogóle na inne pytanie, którego nie zadałam że mam nie łączyć grup dziekańskich z grupami na wf

najpierw powinny być plany, a trzy dni po rejestracja ale jak zawsze wszystko na odwrót
Stary 2013-09-03, 09:16   #3155
Ephee
Raczkowanie

Odp: Uniwersytet Łódzki część II

Na stronie swfis jest opisany wydział z dniami, w których macie wf. W te dni po prostu nie ma innych zajęć...

Stary 2013-09-03, 09:25   #3156
pffe
BAN stały

Dot.: Odp: Uniwersytet Łódzki część II

Cytat:
Napisane przez Ephee Pokaż wiadomość
Na stronie swfis jest opisany wydział z dniami, w których macie wf. W te dni po prostu nie ma innych zajęć...

jak może nie być innych zajęć? przecież na 1 roku nie ma opcji na np. wolny piątek od zajęć. to co, masz wf w soboty albo niedziele?

jak nei ma planów to i na swfis nie ma opcji żeby wiedzieli kto i kiedy może mieć wf.
Stary 2013-09-03, 09:31   #3157
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:

ok ja to widziałam, ale co z tego? jest przedział od 7:30 do 15:00 i wtedy nie ma nic na uczelni? nie chciałabym trafić na wf od rana, a później mieć zajęcia od 16, jest to bezsensu, co ja bym robiła przez te godziny?

nawet gdyby był jeden dzień wolny, np piątek. to jednak wolałabym go cały wolny a nie jeździć tylko na wf..
Stary 2013-09-03, 09:37   #3158
pffe
BAN stały

Cytat:
ok ja to widziałam, ale co z tego? jest przedział od 7:30 do 15:00 i wtedy nie ma nic na uczelni? nie chciałabym trafić na wf od rana, a później mieć zajęcia od 16, jest to bezsensu, co ja bym robiła przez te godziny?

nawet gdyby był jeden dzień wolny, np piątek. to jednak wolałabym go cały wolny a nie jeździć tylko na wf..
bo Ty masz się zapisać na ten wf. są podane godziny kiedy zajęcia wf się odbywają a nie kiedy masz wolne.
nie są wstanie ze wszystkich wydziałów zrobić wf w jeden dzień i na dodatek żeby wszyscy ten dzień mieli wolny.
Stary 2013-09-03, 09:45   #3159
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
bo Ty masz się zapisać na ten wf. są podane godziny kiedy zajęcia wf się odbywają a nie kiedy masz wolne.
nie są wstanie ze wszystkich wydziałów zrobić wf w jeden dzień i na dodatek żeby wszyscy ten dzień mieli wolny.
"w Waszych planach zajęć jest to przedział czasowy, w którym nie odbywają się żadne inne zajęcia"
Stary 2013-09-03, 09:49   #3160
pffe
BAN stały

Cytat:
"w Waszych planach zajęć jest to przedział czasowy, w którym nie odbywają się żadne inne zajęcia"
czyli od 7 do 15 nie macie zajęć? przecież będziecie siedzieć na uczelni do późnego wieczora w ten sposób, co oni wymyślają. dobrze, że mam wf od 3 semestru.
Stary 2013-09-03, 09:52   #3161
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
czyli od 7 do 15 nie macie zajęć? przecież będziecie siedzieć na uczelni do późnego wieczora w ten sposób, co oni wymyślają. dobrze, że mam wf od 3 semestru.
właśnie w tej sprawie napisałam do nich, ale niestety odpowiedź dostałam dotyczącą grup. dlatego o wiele lepiej jakbym znała plan, mogłabym zapisać się na wf wtedy kiedy lepiej stoję z zajęciami. a widziałam w tamtym roku ludzie z mojego kierunku mieli po jeden dzień wolny, więc jakby w ten dzień wpadł mi wf to chyba bym się wściekła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 09:55   #3162
pffe
BAN stały

Cytat:
właśnie w tej sprawie napisałam do nich, ale niestety odpowiedź dostałam dotyczącą grup. dlatego o wiele lepiej jakbym znała plan, mogłabym zapisać się na wf wtedy kiedy lepiej stoję z zajęciami. a widziałam w tamtym roku ludzie z mojego kierunku mieli po jeden dzień wolny, więc jakby w ten dzień wpadł mi wf to chyba bym się wściekła.
też widziałam na różnych kierunkach po jednym dniu wolnym ale to w drugim semestrze a nie w pierwszym.
Stary 2013-09-03, 09:57   #3163
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
też widziałam na różnych kierunkach po jednym dniu wolnym ale to w drugim semestrze a nie w pierwszym.
a no możliwe, bo jak patrzyłam to już był drugi semestr, to przepraszam
Stary 2013-09-03, 10:00   #3164
pffe
BAN stały

Cytat:
a no możliwe, bo jak patrzyłam to już był drugi semestr, to przepraszam
no ja na swoim kierunku właśnie widziałam też jeden dzień wolny ale w drugim semestrze a i widziałam z pierwszego i zajęcia były od poniedziałku do piątku w zasadzie od rana do wieczora, odrobinkę mnie to przeraziło :p

no ale nie ma co gdybać, niech wstawiają plan. ale nie liczę na szybkie pojawienie się planów, pewnie ostatnim tygodniem września się pojawią.
Stary 2013-09-03, 10:02   #3165
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

po 20 września

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 10:15   #3166
pffe
BAN stały

Cytat:
po 20 września
no mówię właśnie
Stary 2013-09-03, 10:19   #3167
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
no mówię właśnie :d
:d
Stary 2013-09-03, 10:55   #3168
Ephee
Raczkowanie

W tamtym roku na eksocu środa była dniem CAŁKOWICIE wolnym od zajęć. Mieliśmy tylko wf, i było to na pierwszym semestrze. Oni nie są tacy tępi, żebyście zapisali się na wf a dostaniecie w tym czasie zajęcia.
Z tym, żeby nie łączyć godzin chyba chodzi o to, że jak np. masz na stronie swfis podany czwartek jako dzień Twojego wfu, to żebyś się nie zapisał/a przypadkiem w środę. No, chyba że znasz swój plan i to nie koliduje.

Stary 2013-09-03, 11:23   #3169
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
W tamtym roku na eksocu środa była dniem CAŁKOWICIE wolnym od zajęć. Mieliśmy tylko wf, i było to na pierwszym semestrze. Oni nie są tacy tępi, żebyście zapisali się na wf a dostaniecie w tym czasie zajęcia.
Z tym, żeby nie łączyć godzin chyba chodzi o to, że jak np. masz na stronie swfis podany czwartek jako dzień Twojego wfu, to żebyś się nie zapisał/a przypadkiem w środę. No, chyba że znasz swój plan i to nie koliduje.

no niby tak, ale nie sądzisz, że mając do wyboru poniedziałek i środę na wf, wiedząc że na uczelni mam wolny poniedziałek wybrałabym środę? dla mnie to głupota robić to w tej kolejności i tyle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 11:33   #3170
Ephee
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Uniwersytet Łódzki część II

Cytat:
no niby tak, ale nie sądzisz, że mając do wyboru poniedziałek i środę na wf, wiedząc że na uczelni mam wolny poniedziałek wybrałabym środę? dla mnie to głupota robić to w tej kolejności i tyle
Według mnie to całkiem sensowne wyjście, bo raczej jest tylko jeden dzień całkowicie wolny. Oczywiście, w innych dniach są pojedyncze zajęcia i spokojnie można by było iść na wf w inny dzień, ale po to robią dla różnych wydziałów różne dni żeby nie było bałaganu, i żeby ktoś z eksocu nie zajął miejsca komuś z wnow, bo ma taki kaprys, a ten z wnow nie ma teraz jak iść na wf :P owszem, można iść potem z podaniem o przeniesienie na inny dzień i raczej przychylnie do tego podchodzą

Stary 2013-09-03, 11:35   #3171
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Uniwersytet Łódzki część II

Cytat:
Według mnie to całkiem sensowne wyjście, bo raczej jest tylko jeden dzień całkowicie wolny. Oczywiście, w innych dniach są pojedyncze zajęcia i spokojnie można by było iść na wf w inny dzień, ale po to robią dla różnych wydziałów różne dni żeby nie było bałaganu, i żeby ktoś z eksocu nie zajął miejsca komuś z wnow, bo ma taki kaprys, a ten z wnow nie ma teraz jak iść na wf :P owszem, można iść potem z podaniem o przeniesienie na inny dzień i raczej przychylnie do tego podchodzą

skoro tak to ok
Stary 2013-09-03, 11:56   #3172
Adrastea93
Raczkowanie

Miałabym jeszcze takie pytanie. Tam na stronie jest podane, że eksoc ma wf w poniedzialek i środę. W tamtym roku było tak że magisterka miała w pon. A licencja w środę. W tym roku nic takiego nie jest napisane na stronie więc skąd mam wiedzieć w który dzień mam się zapisywać ?

Adrastea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:00   #3173
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

plusem jest to że wypisać i zapisać można się wiele razy, więc w razie informacji czy zobaczenia planu można to zrobić modląc się, że są jeszcze miejsca tam gdzie chcemy iść

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 12:18   #3174
Adrastea93
Raczkowanie

Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

Tylko, że ja myślę nad siłownią albo nordic walking, Jeśli chodzi o to drugie to nie byłoby raczej problemu, ale siłownia podobno rozchodzi się w kilka godzin
Adrastea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:40   #3175
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez Adrastea93 Pokaż wiadomość
Tylko, że ja myślę nad siłownią albo nordic walking, Jeśli chodzi o to drugie to nie byłoby raczej problemu, ale siłownia podobno rozchodzi się w kilka godzin
ja też nad siłownią
Stary 2013-09-03, 15:26   #3176
MedusaxD
Raczkowanie

Mam pytanie w związku z zapisami na wf.
Czy plan zajęć, który jest udostępniony na stronie studium, jest stały? Pytam, gdyż chciałabym się zapisać na yogę ale nie ma jej w przydzielonym dla mojego wydziału przedziale godzinowym .

Business Management

MedusaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 15:45   #3177
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez MedusaxD Pokaż wiadomość
Mam pytanie w związku z zapisami na wf.
Czy plan zajęć, który jest udostępniony na stronie studium, jest stały? Pytam, gdyż chciałabym się zapisać na yogę ale nie ma jej w przydzielonym dla mojego wydziału przedziale godzinowym .
u mnie nie wyświetla się żaden plan zajęć.
Stary 2013-09-03, 15:46   #3178
SerceKapusty
Raczkowanie

Wie ktoś który dzień tygodnia jest wolny i przeznaczony dla wfu na wydziale zarządzania?
SerceKapusty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 15:50   #3179
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez SerceKapusty Pokaż wiadomość
Wie ktoś który dzień tygodnia jest wolny i przeznaczony dla wfu na wydziale zarządzania?
przecież to chyba nie działa tak, nie musisz mieć w dzień wolny wfu. nie wiadomo czy w ogóle będzie dzień wolny, możesz mieć zajęcia od 8 do 14 i później wf. tak mi się wydaje
Stary 2013-09-03, 15:54   #3180
SerceKapusty
Raczkowanie

Cytat:
przecież to chyba nie działa tak, nie musisz mieć w dzień wolny wfu. nie wiadomo czy w ogóle będzie dzień wolny, możesz mieć zajęcia od 8 do 14 i później wf. tak mi się wydaje
Plany mają być podane już po zapisach, co jeśli zapisze sie na wf w godzinach kiedy będe miał akurat ważne zajęcia
SerceKapusty jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości