|
|
#3151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
piwko? albo nie duza wodka!!
![]() tez Cię kochamy!
|
|
#3153 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Takie nic.
0,5 na dwie ![]() ja wiem... ja wiem Tylko dlatego Wam wybaczam! ![]() Rossi udanego spotkania! No wiesz... zdradzasz nas na innym forum? no wiesz.. czuję się zazdrosna!
|
#3155 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, że znak jest dla Ciebie CZYTELNY!!! Ja czekam!!
![]() phi!
|
#3157 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3159 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3161 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi pewnie chodzi ci o stewię
Bajuś to też możesz używać
|
|
#3163 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Bajuś pw Ci napiszę
![]() cześć |
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
na piwo to nie zdążę, bo idę na randkę z mężem ![]() O tak! ![]() Wiesz Rosi, w moim zawodzie "house manager" tak naprawdę nie mam weekendów No ale od lekcji przynajmniej mam wolne![]() Fajne masz plany na weekend Cytat:
![]() Moja córka i jej sposób na zwrócenie uwagi: - Mamooo.... - ? - Maaamooo... - ? - Mamo! No śłuchaś mnie czy nie?! |
|
|
|
|
#3166 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
ok czekam |
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie kuzynem nie!
![]() Cytat:
![]() Gdzie idziecie? no ba! 1,5 l - takie nic haha, to słuchasz jej czy nie?! ![]()
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u na skończy sie to tak:-mamooooooooo -? ..... -mamoooo -? -Aniaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! !!!!!!!!! ![]() trzymajcie kciuki, wlaśnie włożyłam do piekarnika sernik.... mam nadzieje że wyciągnę też sernik |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() A z tym słuchaniem, to wiesz... różnie bywa Nie zawsze w tej chwili kiedy już natychmiast ona tego chce
|
|
|
|
|
#3171 | ||
|
Zakorzenienie
|
tez Cię kochamy
![]() jeeeeeeeee!!!!!!!!!! dla mnie czytelny! zgadzam sie!!!! to kiedy? i też podpinam sie GUCIU pod nocleg Cytat:
![]() przyjemnej randki ![]() a twoj zięć siedzi dziś na zajeciach i pani pyta: -kto to jest grzeczne dziecko na to zgłasza się młody i mówi: -JA! Cytat:
![]() ![]() ![]() kciuki za sernik! ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- wogole zbieralismy pieniadze w przedskzolu mlodego na wyjscie do teatru. w srode zbieral Adam - tata jednej dziewczynki, potem byly zajecia otwarte a dzis zbieralam ja.. no i na tych zajeciach otwartych podchodzi do mnie mama i pyta czy w piatek bede zbierac tak jak jest napisane to jej mowie ze tak.... i tyle... i przyszla dzis i zaplacila - jako ostatnia ale grunt ze zaplacila spoko ![]() rozmawiam z wychowawczynia i wiecie co.. i ta mama poszla w środę!! pozapytaniu mnie tylko o to czy bede w piatek do wychowawczyni mlodego i mowi ze pani jest niekompetentna bo nie wie ile pieniedzy ma zebrac (9czy 18- wq zaleznosci od placenia albo i nie placenia na rade rodzicow) wych. popatrzyla powiedziala babce ze takich informacji nie posiadam bo jest ochrona danych i rodzice sami maja sie "przyznac" fajna baba nie w ogole ze mna nie rozmawiala na ten temat a bajke wymyslilaaaa ![]() mielsimy dzis z Adamem ubaw moze o niego chodzilo haha
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-11-22 o 16:37 |
||
|
|
|
#3172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam weekend od wczoraj wieczór
![]() Piąteczek dziś wolny, wybrałam się na zakupy, otworzyli mi Primark więc jak się nie wybrać. Obkupiłam się w rajtki zimowe, legginsy, kapcie, po drodze zahaczyłam jeszcze o C&A i kupiłam dwa sweterki. No nie powiem, dzień udany![]() Cytat:
Marta - ale super, że Ci dopłacą do kursu Sama miałam podobną sytuację, kobita przyszła się dowiedzieć jak napisać wniosek, podrukowałam jej procedury, wytłumaczyłam punkt po punkcie jak wypełnić, spędziłam masę czasu, potem wysłałam do koleżanki do innego pokoju bo potrzebowała coś jeszcze i za chwilkę koleżanka dzwoni czy mogę do niej podejść. No to poszłam, patrzę kobita tam jest, a koleżanka mówi, że Pani twierdzi że jej NIC nie powiedziałam i odesłałam do niej Jutro zapowiada się fajny dzień, idziemy do Tż na imprezę firmową, do szkoły gotowania co zawsze jest dobrym pomysłem jak sie idzie na holenderską imprezę
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-11-22 o 18:26 |
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Marta super mówiłam, ze jesteś w czepku urodzona ![]() Ktosiu ooooo super, ciekawe czy na Maję by to podziałało. A ile miała Marcelinka jak zaczęłą korzystać z nocnika? coś ponad 2 latka, tak? U nas za chiny nic nie chce zrobić, nie wiem czy czekać, czy próbować cały czas? Nie chce jej zrazić. Myszko jak ciasto? Iwka super wieczór wam się szykuje. Ja mam babski weekend. Mąz pojechał dziś o 13 i wróci ok 23 w niedzielę. |
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Bym zapomniała napisać
nas dziś zakończył się stan surowy A to co nam pięknego szef budowy zrobił Powiedział , ze zwykłej wiechy to on wieszać nie będzie |
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanej imprezki również pod względem kulinarnym
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Baja moja koleżanka (która rodziłą 8 tyg temu) zmagała się z cukrzycą ciążową. Byłą nawet 1 dzień w szpitalu (bo u nas są takie fajne cykle, że cukrzycowe wtorki dla kobiet w ciąży). Robią tam wszystkie badania, usg, wykłady , dają sprzęt do pomiaru itp. I ona musiała mierzyć na czczo i po każdym posiłku, zapisywać i co wizyta pokazywać ginowi. Też musiała być na specjalnej diecie. Dziś rano budzi mnie Maja (jakoś po 7) . Poszłam do jej pokoju, wzięłam i poszłyśmy jeszcze się potulić do mnie do sypialni (zawsze tak robimy). Oczywiście wyczaiła, ze nie ma męża i mówi: Maja: tata (i się rozgląda) Ja: nie ma taty, pojechał się uczyć Maja: auto brrrrrr Ja: tak Majeczko, pojechał autem. Chwila ciszy Maja: (pokazuje na poduszke, na której zawsze śpi mąż) "o tu" Ja: Co tu? Maja: Tata Ja: Co tata robi na poduszcze Maja: Leży I kolejne słówko weszło do słownika Mai (leży) Dziś co chwila lata, pokazuje mi poduszkę i woła "leży" "tata".
|
|
|
|
#3177 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się nie doczekamy tak jak sąsiadka mojej koleżanki: - Mamooo... -? - Maaaamooo!!!! -? - Kaśka!!!!! -? - Czy ty, k****a, nie słyszysz, że cię wołam?! Jak tam sernik? Cytat:
Grzeczne dziecko=Pat i wszystko jasne ![]() ![]() Kocham go!!!Zakręcona mamuśka... Cytat:
Pewnie gotowość to jedno, ale możliwość podjęcia "samodzielniej" decyzji o wyborze nocnika itd też nie była bez znaczenia.Cytat:
Cytat:
Dzień dobry! Wczorajsza randka bardzo udana "After party" również ![]() ![]() ![]() Dziś już zrobiliśmy duże zakupy, żeby wykorzystać bon zniżkowy w makro, a po południu idziemy na urodziny do przyjaciół
|
|||||
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu udanej imprezy
a powiedz mi jeszcze, jak już postanowiliście, ze oduczacie, to zero pampersa tak? Od razu i w nocy, czy tylko na noc miała? Bo jakoś nie wiem jak się za to zabrać. Na bak jeszcze poczekam do tych 2 urodzin.
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia na to musi przyjść czas...ty się możesz zabierać a Maja się wypnie na Twoje zabieranie
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

To co porobimy?
tez Cię kochamy!

No ale od lekcji przynajmniej mam wolne
Pewnie gotowość to jedno, ale możliwość podjęcia "samodzielniej" decyzji o wyborze nocnika itd też nie była bez znaczenia.