|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Nicki fajnie, że cześć zimowej wyprawki macie z głowy
![]() Katja wszystkiego najlepszego!
#3152 |
Zakorzenienie
|
Blue, niestety im jestem starsza tym łatwiej znoszę ciche dni... to zły znak. Ale to tak na marginesie, bo tak w ogóle, to już się pogodziliśmy
![]() Karmelku gdzie jesteś? Zdecydowałas cos? Ewcia dzięki ![]() Katja dużo miłości dla Was ![]() Hania moja też kruszynka i też nie chodzi ![]() Wspina się jak szalona, raczkuje i to baaardzo szybko, bardzo ładnie chodzi przy meblach czy ścianach (moje białe ściany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Co do prowadzania za raczki to Jas teraz ma nowa metode podchodzi do mnie, szarpie mnie za reke i prowadZi gdzie mam z nim isc i co robic, jak na razie nie widze szans na to by choc kilka minut zajal sie czym sam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
W końcu padła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() I co ciekawe - zdarza jej sie raczkowac w pozycji niedźwiadka. Ktoreś dziecko tez taki robi / robiło? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Linka Jas tez tak raczkowal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Helo! To byla krotka noc:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej! Wszystkiego najlepszego katja
![]() Wszystkiego najlepszego dla Klary, Emisia i Filipa ![]() Olcia śniło mi się, że podrywam Twojego brata ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |||
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Jestem już po bieganiu. Czuję się super, tylko wkurza mnie endomodo. Dzisiaj wyliczył mi, że przebiegłam 7,2 km co jest niemożliwe. Acha chwilowo z małżem korzystamy razem z tableta, bo mój laptop padł. No i wczoraj małż mowi do mnie: " wiesz, wylogowałem Cię z wizaża, ale zanim to zrobiłem to sobie trochę poczytałem. Coś mało piszecie..." ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jednak nie martwi mnie to ponieważ po pierwsze mała nie jest dzieckiem, które musi być tylko przy mamusi. A po drugie w takich momentach mam cenną chwilę luzu ![]() Poza tym wiem, że mała mnie potrzebuje i jak czasami woli kogoś innego to nie ma w tym nic złego. Wow ![]() Hehe moja jest gabarytna po tatusiu ![]() Cytat:
![]() Dorotka tylko 12 kg? chociaż nie miałabym nic przeciwko gdyby moja ważyła tyle w wieku Dorotki. A póki co brakuje jej do tej wagi nieco ponad kg ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Katja najlepszego z okazji popełnienia małżeństwa ![]() Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów Klary, Emisia i Filipa ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy kochane
![]() ![]() Rok temu zaczęło się o 3 ale było jeszcze daaaaleko do finału ![]() Dziś będzie wzruszający dzień ![]() Najlepszego dla Klary i Filipka - drogie mamy wszystkiego najlepszego dla Waszych "lotników" (dziś Święto Lotnictwa Polskiego ![]() W planach mieliśmy odwiedzić fryzjera i bawilandię bo mąż ma wolne ale nici z tego przez to cholerne choróbsko - chociaż widać że dziś mu lepiej.
#3164 |
Zakorzenienie
|
Też bym pobiegała, ale nie mam z kim zostawić małego rano
![]() W ogóle dziś mam mieć gości i zaraz muszę wziąć się za ogarnianie chałupy ![]() I zapomniałam Wam się pochwalić. Zrobiłam dla F dżem z dyni. Wyszedł pyszny! Podobno dobry jest też z cukinii, więc chyba zaryzykuję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
heeeeeeeeej
pije kawe NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() jak robilas dzem////?? ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- aa miałam Wam powiedziec ze moja R duzo bardzo mówi. Wczoraj nauczyła sie mówic kotek, i nie jakos po swojemu tylko normalnie kote i k na końcu tak cicho ![]()
![]() |
#3167 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów. to już chyba ostatnie życzenia roczkowe ale to zleciało...
Ale mieliśmy dziś noc. Mały budził się co godzinę i najchętniej wisiałby cały czas na cycu a butelki nie wział do ust. Ja nie wiem jak ja go odstawię jak tak dalej będzie. Dziewczyny które odstawiałyście zamieniałyście cyca na butelkę w nocy czy w nocy w ogóle nie dawałyście mleka? |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Pewnie
![]() Cytat:
2,5 kg pokrojonego w kostkę miąższu dyni Cytryna 2 szklanki cukru 2 galaretki pomarańczowe Dynie zasypałam cukrem. Po 2 godzinach odlałam 2 szklanki soku. Obrałam skórkę z cytryny, dodałam do dyni. Dynię dusiłam 2 godziny. Po tym czasie odstawiłam do ostygnięcia. Sok z dyni wymieszałam z sokiem z cytryny i galaretkami. Dodałam do ostudzonej dyni. Całość gotowałam na małym ogniu przez godzinę. Masę przełożyłam do słoików i odwróciłam je do góry dnem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Sol też słyszałam że dzen z cukini jest super i w ogóle nie smakuje jak cukinia tylko ananas. Wiec rob może też się skusze
![]() Biegam z samego rana kiedy jeszcze mała spi a malż jest w domu. Nie ma problemu co zrobić z dzieckiem. Natomiast jak rano będzie ciemno to nie wiem kiedy będę biegać ![]() Allebazi jak odstawialam mała od cyca to w nocy podawalam butelke Chyba że bardzo bardzo nie chciało mi się robić mm to wtedy cyc, ale to w ostateczności. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
dziwczyny powiedzcie czy jak mała ma dł stopy 11,5 to buty z wkłdką 13 (rozmiar 21) moga byc?? bo własnie takie dostała na jesien ale jak po domu chodziła wczoraj to normalnie chodziła.
A zmierzyłam jej buta tego nike adidaska i ma wkładke 12 więc juz chyba nie bardzo co?? Szkoda mało w nich pochodziła bo było ciepło i więcej w sandałach. Musze je sprzedac
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i co do ostatniego, to ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mała pochłonęła dwa naleśniki - zrobiłam takie z bananem w środku. Wciagnela i domaga się jeszcze.
Poza tym bardzo ładnie radzi sobie z łyżka i widelcem. Wiadomo jeszcze nieporadnie ale fajnie jej to idzie. Prince Twoja mała to będzie gadula ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Dziś TO szczepienie i jak już byłam spokojna,wytłumaczyłam sobie że nie ma potwierdzonych dowodów na szkodliwość tej szczepionki tak dziś znów zaczęłam czytać i jestem skołowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Allebazi daję radę sama
![]() ![]() Mandi dla mnie to nie ma smaku ananasa. Bardziej smak pomarańczy plus jakaś delikatna nuta tej dyni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | ||
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla Klary, Emila i Filipa
![]() ![]() ![]() Za nami w miarę spokojna nocka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzy tygodnie temu ważyła 12,1 kg i miała niecałe 90cm. Na wątku niektóre roczniaki ją doganiają ![]() Ale tak jak któraś pisała wczoraj-przynajmniej mój kręgosłup nie cierpli przy takich kruszynkach ![]() Marysia wydaje się duża na zdjęciach, szczególnie tych z Dorotką, bo porównuje się ją do starszej siostry. A starsza jest dużo mniejsza niż jej rówieśnicy, jest tylko na 3. centylu. Jeszcze trochę i Marysia ją przerośnie ![]() Cytat:
![]() Koniecznie muszę zrobić ![]() Muszę sprawdzić ile i mam i w razie czego jeszcze kilka zgromadzić ![]() Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2013-08-28 o 08:33 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Haniu wyszły mi 2 po 300g i jeden 870. Tylko takie słoiki miałam
![]() Spróbuj, pyszny jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Olcia mam podobne przemyslenia, boje sie, my mamy w piatek, maly niby zdrowy ale i zbakuje i buzia jakas szorstka:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.