Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: 13! część nadchodzi, a na jej nazwę wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 1,92%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 3 5,77%
Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci 9 17,31%
Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące 4 7,69%
Sexy foczki - my mamusie, a za miesiąc pierwsze dzidziusie 8 15,38%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 27 51,92%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-12, 12:40   #3151
niebede
Raczkowanie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
A ja mam to gdzieś, że blade, jestem w ciąży i nie mogę się opalać.A po samoopalaczu robią mi sie plamy, nie wiem czy to wina ciąży, czy taki samoopalacz do kitu
ee tam, ja też tak nie dramatyzuję z powodu braku opalenizny.
Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ja też z Tarnowa:P ale od prawie roku mieszkam na pobliskiej wiosce.
a widzisz
Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestesmy juz w domku z Jasiem, mialam w pon i we wt te zastrzyki celestonu (bolalo pieronsko ;() i myslalam ze wyjde w srode, ale brzuch mi twardnial i dali mi kroplowke z magnezem... Wiec wyszlismy dopiero wczoraj
Witamy sie w 31 tygodniu ! Az do mnie nie dociera, ze to juz tak blisko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dobrze, że już w domu. szpitale są feee
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
gratuluje wizyty jak to wyglada jak wody odchodza? cale krzeslo i podloga sa mokre w momencie?
jak byłam w szpitalu, to na sali leżały ze mną przeterminowane dziewczyny. jednej podłączyli ktg i kroplówę na wywołanie. dostała silnych skurczy, a po chwili patrzy i mokro. mówiła, że poczuła takie ukłucie w kręgosłupie. dość sporo wypłynęło, ale potopu na łóżku nie zrobiła. natomiast moja koleżanka nie wiedziała, że jej odeszły wody. coś jej tam pociekło po nodze, ale nie myślała, że to już

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:41   #3152
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
kaśka tak było od małego głównie do sióstr tż czyli ciotek wydzwaniała i sie żaliła. Ostatnio jak teście przyjechali w którąś niedziele i jej nie wzięli to dzwoniła rozżalona i teściu się po nią wracał bo ona też chciała do Adiego jechać ....ehhh dobrze że mi się do Adiegio nic a nic nikt nie wtrąca...może dlkatego że nie jestem ich rodzoną córką ale widze że moją mamę nie raz skręca żeby się wtrącic jak adi ryczy ale mówie żeby sie nie wtrącała bo potem nei dam sobie rady więc i ja sie do szwagierki nie wtrącam.
Aż strach pomyśleć co będzie później, jak ona teraz takie cyrki wyprawia. A co do wtrącania się to zgadzam się z tobą całkowicie.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:41   #3153
kaska87
Zakorzenienie

mam dzisiaj dzień prosiaczka zjadłam już śniadanie, zupkę i kanapkę a dopiero 13:30 czuję, że chudnę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:45   #3154
papalinka83
Zakorzenienie

A ja mam dzień leniucha brudaska mam plan odkąd wstałam, żeby się wykąpać i iść do sklepu po mielone do spaghetti i jak na razie siedzę na necie i nie udalo mi się tego jakże ambitnego planu zrealizować

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:45   #3155
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Hej Laski,
dzięki za pocieszenie, nie martwiłam się dodatkowymi kg, wiem że to normalne w ciąży,ale wkurzają mnie niesamowicie takie durnowate komentarze,ale zrobie jak radzicie ,wrzucę na luzzzzz,najważniejsze że mój Mąż jest ze mną
muszę powymyślać jakieś cięte riposty

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Rok z życia dziecka - codziennie kilka seknud:

Fajnie widać jak się maluch zmienia
super filmik planujemy zakup kamery ze względu na narodziny Synusia , pokaże to dziś Mężowi ,może pokusimy się o taką pamiątkę dla Michasia

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Brafffo

Przypomniało mi się, że kiedyś jedna z dziewczyn tutaj polecała internetową aptekę Melissa (na all też mają konto, ale mniej produktów). Ja też ją polecam. Już wiele razy zamawiałam i pomimo, że czeka się na przesyłkę min. 1 tydz. to ceny są bardzo atrakcyjne i produkty świeże. Zawsze robimy zbiorowe rodzinne zamówienie i przy kwocie powyżej 100zł przesyłka jest za złotówkę.
Już mam przygotowaną listę produktów do wyprawki. Znajoma zamawia tam w dobrej cenie Oilatum dla swojego wrażliwca. Teraz jest nawet promocja.
ja polecałam, robiłam zamówienie w środę wieczorem i już dziś rano przesyłka u mnie, płacę pay-passem i mam za 1 lub 2 dni,zależy o której godzinie zrobię zamówienie, polecam b ceny są konkurencyjne
http://www.apteka-melissa.pl/Home.html

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
byłam na zakupach spożywczych i się zmęczyłam w dodatku mama mi swoje jeszcze do auta zapakowała i ja jak wielbłąd do domu

a w ogóle to moja mam wyśmiała mi małża brałam mu nutellę i jakoś niechcący wzięłam tą mniejszą 350g, a nie tą 600g na co moja mama "ale czemu taką małą, chcesz go rozdrażnić" i się cieszy
hehhe mama ma poczucie humoru no i jaką wzięłaś

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:46   #3156
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
kaśka tak było od małego głównie do sióstr tż czyli ciotek wydzwaniała i sie żaliła. Ostatnio jak teście przyjechali w którąś niedziele i jej nie wzięli to dzwoniła rozżalona i teściu się po nią wracał bo ona też chciała do Adiego jechać ....ehhh dobrze że mi się do Adiegio nic a nic nikt nie wtrąca...może dlkatego że nie jestem ich rodzoną córką ale widze że moją mamę nie raz skręca żeby się wtrącic jak adi ryczy ale mówie żeby sie nie wtrącała bo potem nei dam sobie rady więc i ja sie do szwagierki nie wtrącam.

Całość masakra

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
No to właśnie bardzo dobry układ, że na zmianę się zajmujecie dziećmi i możecie wyjść sobie. Też bym tak chciała kogoś takiego z dzieckiem mieć pod ręką, natomiast bezczelnego podrzucania nie lubię. Kiedyś wam pisałam, jak mój szwagier teściom podrzuca, normalnie masakra, bo przecież babcia nie może mieć innych planów niż zajmowanie się wnukiem

Papalinko my tu nie mamy nikogo-w sensie z rodziny.Siostra mieszka ok.180km od nas,druga siostra 170km ,teściowie 210km,moja mam też 210km tylko w drugą stronę. Tak nas wywiało Ale powiem Ci ,że ja po prostu nie umiałabym komuś tak beztrosko podrzucać małej nawet jeśli miałabym taką możliwość -w sensie rodzina na miejscu. To trzeba być albo bezmyślnym człowiekiem albo kompletnym egoistą. Wiadome przecież,że każdy ma swoje życie, swoje problemy i swoje radości. I każdy z nas ma prawo spędzać swój wolny czas tak jak Mu się podoba.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:49   #3157
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
heheh na język to Ty nie chorujesz
I popieram stanowisko w całej rozciągłości. Posiadanie dziecka wiąże się przede wszystkim z odpowiedzialnością.

Nam zdarza się,że jak przyjeżdżamy do mojej mamy i przyjedzie również moja sis z rodziną to moja siostra ze szwagrem zostawiają nam dzieciaki i gdzieś wieczorkiem wychodzą ale następnego dnia to my zostawiamy Im Natalkę i idziemy na piwko To fajna umowa i satysfakcjonująca obie strony. No ale to insza inszość.
na język nie zdarza mi się chorować, prędzej cos innego sie znajdzie

a ten układ uważam, że bardzo dobry pomysł, bo i wy i oni z tego korzyść mają
Cytat:
mi się nikt w wychowywanie nie będzie wpiep^&*ał bo ja zwyczajnie sobie na to nie pozwolę
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
No to właśnie bardzo dobry układ, że na zmianę się zajmujecie dziećmi i możecie wyjść sobie. Też bym tak chciała kogoś takiego z dzieckiem mieć pod ręką, natomiast bezczelnego podrzucania nie lubię. Kiedyś wam pisałam, jak mój szwagier teściom podrzuca, normalnie masakra, bo przecież babcia nie może mieć innych planów niż zajmowanie się wnukiem
no właśnie u moich teściów tak jest z tym szwagrem i szwagierką. Teściowie im pilnują małej co 2 dni w czasie gdy oni są w pracy (w sensie, że małą jest 2 dni u nich potem 2 dni pilnuje teściu - tata od tej szwagierki). No i byłoby wszystko ok, bo na taki układ sie umówili ale np. było już tak, że szawgierka chciała w sobotę kiedy ona nie pracuje i kiedy to powinna mieć czas dla dziecka, a tesciowa akurat miała wolne od pracy i od dziecka . To szwagierka jest na tyle bezczelna żeby podrzucic mała, bo się szanowna mamusia umówiła do fryzjera, albo na rzęsy nawet nie zapyta czy może dziecko przywieść, tylko jest telefon informujący, że ona przywiezie dziecko bo się umówiła
juz teściowej powiedziałam, żeby się na takie cos nie godziła i wtedy jej odmówiła
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...

Edytowane przez kropla_deszczu
Czas edycji: 2013-07-12 o 12:52
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-12, 12:50   #3158
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hehhe mama ma poczucie humoru no i jaką wzięłaś
no tą dużą

Stary 2013-07-12, 12:55   #3159
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
no tą dużą
to się teściowa przysłużyła dla Zięcia ,ma duuużą nutelle

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:58   #3160
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość

mi się nikt w wychowywanie nie będzie wpiep^&*ał bo ja zwyczajnie sobie na to nie pozwolę

no właśnie u moich teściów tak jest z tym szwagrem i szwagierką. Teściowie im pilnują małej co 2 dni w czasie gdy oni są w pracy (w sensie, że małą jest 2 dni u nich potem 2 dni pilnuje teściu - tata od tej szwagierki). No i byłoby wszystko ok, bo na taki układ sie umówili ale np. było już tak, że szawgierka chciała w sobotę kiedy ona nie pracuje i kiedy to powinna mieć czas dla dziecka, a tesciowa akurat miała wolne od pracy i od dziecka . To szwagierka jest na tyle bezczelna żeby podrzucic mała, bo się szanowna mamusia umówiła do fryzjera, albo na rzęsy nawet nie zapyta czy może dziecko przywieść, tylko jest telefon informujący, że ona przywiezie dziecko bo się umówiła
juz teściowej powiedziałam, żeby się na takie cos nie godziła i wtedy jej odmówiła
Szwagier ma do rodziców 40 km, więc nie podrzuca dziecka na 2 h, tylko na tydzień albo i lepiej, po prostu go przywożą i zostawiają, bo oni mają wiele spraw do załatwienia albo jadą na wakacje itp. I ja czasem widzę, że teściowa ma już dosyć, sama mówi, że jak młody wyjeżdża po takim dłuższym pobycie, to ona tydzień dochodzi do siebie

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:58   #3161
Asiek84
Wtajemniczenie

witam ponownie, zrobiłam zakupki, obiadek i delektuję się ciachem i słabiutką kawką z dużą ilością mleka

właśnie mnie olśniło że zaczynam 26 tc...

Misia
spokojnej podróży i szerokiej drogi a to ci niespodzianka z dzidzią

ja dzisiaj spotkałam znajomą jak po chleb pojechałam i ona pyta co bedzie, a ja że nie wiem, dziecko napewno i mi wywód rozpoczęła że nam by się dziewczynka przydała bo chłopca juz mamy, zatkało ją jak powiedziałam ze mi to obojętne... ja się teraz nie nastawiam na żadną płeć, chociaż początkowo bardzo chciałam drugiego chłopca...

Ewacia ja też bym się wkurzała, fakt to tylko dziecko, ale babcia mogłaby pomyśleć i dać dla małej na takie wychodne chociaż te 20 zł... może właśnie jak będziecie brać gdzieś małą to zasugeruj kieszonkowe od babci...

ja wanienkę miałam po młodym u rodziców jeszcze jakiś czas w super stanie, ale moja matka sobie wymyśliła że przywiezie w niej część wyrobów na wesele mojej sis i pękła...
siostra się zaoferowała ostatnio że nam pożyczy swoją, młody jakby nie było już będzie miał skończone 8 m-cy, fotelik też od niej pożyczamy, choć mamy tez swój stary

Agusia ja w swoje spodnie wbiłam się po 1,5 m-ca bo po cc nie chciałam się ściskać chociaż i wcześniej bym pewnie wlazła, moja sis 2 tygodnie po porodzie ale sn włożyła swoje jeansy, ona w ogóle w biodrówkach długo w ciąży chodziła...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:58   #3162
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Ja nie rodzę! Nie oddam dziecia z brzucha! Mam doła jakiegoś, ta pogoda źle na mnie wpływa... mała leniwa. Najchętniej bym się położyła, jeszcze 3h...

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 12:59   #3163
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Obejrzałam ten filmik 3 razy, policzyłam sceny i wszystko się zgadza - kręcili dziennie aż do 1 urodzin synka To niemożliwe, że dziecko tak szybko dorasta... chciałabym, żeby zawsze było takie maleńkie...

Ale ciekawe,że na początku ten chłopczyk nie jest zbyt ładny,taki szczurkowaty. A potem jest taaaaki śliczny

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:00   #3164
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

ALE SIĘ STRACHU NAJADŁAM!
Byliśmy z młodym w Carrefourze po rzeczy na oponki, takim dużym, hipermarkecie i młody nie chciał w wózku, to mówię, że jak będzie się grzecznie pilnował, to może na nóżkach. Raz zaczął uciekać, to mówię mu, że idzie do wózka, bo ja nie mogę za nim biegać, schyliłam się, żeby zrobić mu miejsce w wózku, podnoszę się, a GO NIE MA Poryczałam się, przebiegłam cały sklep dwa razy, już miałam lecieć do pracowników, że mi dwulatek zaginął, serce w gardle, brzuch jak skała, a ten stoi i rozmawia z panią z obsługi i mówi jej, że szuka mamy
Normalnie nigdy w życiu się tyle strachu nie najadłam...
mój młody jak był takim glutkiem to tez mi taki numer wywinął...
Stary 2013-07-12, 13:01   #3165
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy tutaj o tym pisałam, ale zdarzyła mi się taka sytuacja :
otóż moja szwagierka ma córkę 1,5 roku ma cudowna ta mała jest, ale nie o tym miałam pisać. Któregoś dnia zadzwonił do nas szwagier z pytaniem czy nie wzięlibyśmy małej na jakis spacer czy na plac zabaw żeby trochę na dworze była. Od rana małą zajmował się jego teść, ale mógł ja pilnować tylko do 12 (szawgier miał okropnego wirusa wtedy, nie mógł wychodzić z domu bo zarażał, a w domu nosić maseczkę musiał). No i nie chciał żeby mała się zaraziła zaraz, i żeby na dworze troche była. Wszystko fajnie, tylko że zadzwonił do nas o 14....a o 15 jego żona czyli szwagierka moja wraca z pracy...więc ja się spytałam czemu Ona się mała nie zajmie i z nią nie wyjdzie....i nie zgadniesz co wtedy usłyszałam więc mamusia sie nią zając nie mogła bo się umówiła z koleżanką na popołudnie i ja wtedy oczywiście powiedziałam, że nie ma mowy o tym żebym miała się małą zająć skoro matka za chwilę będzie w domu....skoro ma męża chorego i dziecko pod opieką to niech sie umówi na inny dzień, a nie będą nam dziecko wciskać i to nie jest taka pierwsza akcja z tą szwagierką, ja mówię, że ok na godzinę czy dwie mogę wziąć dziecko jak mają cos pilnego do załatwienia, albo nawet do kina chcą iść, nie ma problemu, ale nie że ona się będzie po koleżankach szlajać a ja jej dziecka będę pilnować jak chciała dziecko to niech teraz bierze odpowiedzialność za swoje czyny, dziecko pod pache i niech sobie idzie na spacer z koleżanką, albo niech sie na placu zabaw umówią takie moje zdanie

za wizytę, nie potrzebnie się stresowałaś
może ja jakaś inna jestem, ale nic złego tu nei widzę w sumie co za różnica co matka będzie w tym czasie robić poprosili o popilnowanie to już nie wnikam, tak smao jak ktoś np pożycza kasę to nei interesuje mnei po co na no co, interesuje czy odda
chyba, żę to typ cwaniaków któzy non stop podrzucają dziecko a sami nei chcą się zrewanżować wtedy to co innego

Cytat:
a w ogóle to moja mam wyśmiała mi małża brałam mu nutellę i jakoś niechcący wzięłam tą mniejszą 350g, a nie tą 600g na co moja mama "ale czemu taką małą, chcesz go rozdrażnić" i się cieszy

ten filmik świetny
Agusia, podziwiam, że liczyłaś sceny, dla mnie liczenie w ciąży stało się ciężką sprawą
Stary 2013-07-12, 13:03   #3166
kaska87
Zakorzenienie

małż dzwonił i przeżywa, że to nie możliwe że jak to takie wargi napuchnięte u dziewczynek że ma być Miki, bo dla córki nie ma imienia i będzie Hermenegilda

Stary 2013-07-12, 13:06   #3167
passion80
Zakorzenienie

Cytat:

doczytałam

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ale ciekawe,że na początku ten chłopczyk nie jest zbyt ładny,taki szczurkowaty. A potem jest taaaaki śliczny
no nie był zbyt urodziwy

zastanawiam się, czy my będziemy widzieć to, że nasze dziecko jest ewentualnie brzydkie
Stary 2013-07-12, 13:07   #3168
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Też to zauważyłam

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:08   #3169
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
zastanawiam się, czy my będziemy widzieć to, że nasze dziecko jest ewentualnie brzydkie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-12, 13:08   #3170
ewacia85
Wtajemniczenie

kropla u mnie też taki układ że dziadki na zmiane się Adim zajmowali jak byłam w pracy ( ale sami sie zaoferowali zebyśmy nikogo nie najmowali) .Wiadomo jak coś im wypadało to wtedy tż brał wolne albo ja opieke nad dzieckiem. W zwiazku z tym jawiem ż ejestem od kogoś uzależniona cały czas i ktos od nas i oprócz tych dni kiedy pracowałam to więcej starałam sie nikomu małego nie powierzac bo wiem że też ktoś chce sobie dychnąć No ale czasem są takie sytuacje ze jednak prosze o dodatkową opiekę bo musze ale wiadomo pytam. tYle tylko że mimo że teście czasem w tygodniu by.i 3 razy z adim/ na 5 dni to i tak w niedziele po obiedzie już u nas byli i to mnie zawsze wkurzało
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:16   #3171
passion80
Zakorzenienie

a propo moje liczenia.

byłam przkekonana, że całą kasę z zusu za czerwieć już dostałam, kilka dni temu patrze na ten wyciąg i e to tylko za połowę, ale mąż musiał spojrzeć bo nei byłam pewna
właśnie dostałam drugą część, ale byłabym zdziwiona

powiedzcie, że bystrość wróci
Stary 2013-07-12, 13:16   #3172
bojatoja
Zakorzenienie

Ja się dopiero witam. Z rana byłam na zakupach i zeszło mi do pierwszej.
Dlaczego Misia ma niespodziankę? Czyżby gin teraz powiedział, że to dziewczynka? Ale jaja.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:17   #3173
Asiek84
Wtajemniczenie

Ewacia wierzę że to męczące było i drażniło Cię , ja się bardzo cieszę ze moja teściowa daleko i nie ma bezpośredniego połączenia a mój tż już się przekonał o jej oszczędności i nie proponuje transportu... miała swego czasu "genialny" pomysł co by w naszym mieście sobie mieszkanie kupić, później że ona sprzeda to co ma i da nam pod warunkiem że będą z nami mieszkać, o ile ten pierwszy pomysł jej przeszedł sam, to drugi musiałam zbojkotować głośnym sprzeciwem, po tym mnie nie lubi, wiem to i czuję, bo ostatnio jak zawieźliśmy młodego to jak zostałam z nią sama to przez bite 20 minut się do mnie nie odezwała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-12, 13:17   #3174
karolson
Zakorzenienie

Ejjj nie piszcie na bialo bo czytanie na telefonie to meka. zeby przeczytac musze kazda sobie z osobna zacytowac a pozniej wracac

Mam pytanie jaka jest gorna granica tsh w ciazy? Mam 2,54 i nigdy niebtalam na to zadnych lekow czy to duzo?? Oddawalam dzis mocz i mi gin napisal ze prosi o pilny kontakt i oprocz tego mam za malo leukocytow a za duzi neurocytow, ale wczesniej tex tak mialam reszta w normir :/ ma do mnie polozna oddzwonic..
Stary 2013-07-12, 13:22   #3175
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a propo moje liczenia.
byłam przkekonana, że całą kasę z zusu za czerwieć już dostałam, kilka dni temu patrze na ten wyciąg i e to tylko za połowę, ale mąż musiał spojrzeć bo nei byłam pewna
eee no to byłaby miła niespodzianka- od przybytku głowa nie boli
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Dlaczego Misia ma niespodziankę? Czyżby gin teraz powiedział, że to dziewczynka? Ale jaja.
lekarz nie widzi syna więc nie wiadomo
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Mam pytanie jaka jest gorna granica tsh w ciazy? Mam 2,54 i nigdy niebtalam na to zadnych lekow czy to duzo?? Oddawalam dzis mocz i mi gin napisal ze prosi o pilny kontakt i oprocz tego mam za malo leukocytow a za duzi neurocytow, ale wczesniej tex tak mialam reszta w normir :/ ma do mnie polozna oddzwonic..
III trymestr z tego co pamiętam 1,92 mi podskoczyło i dawkę euthyroxu mi podniosła na 75 bo miałam 2,68 a w II trymestrze się ładnie trzymało

Stary 2013-07-12, 13:23   #3176
passion80
Zakorzenienie

Cytat:

lekarz w Polsce powiedział, że on dziewczynki nei widzi

idę się szykować, z TŻ do lekarza i wieczorem mam spotkanie z ludźmi z podstawówki pomijając fakt, że z paroma osobami się przyjaźnię ale jednak paru się nei widziało jakiś czas

miłego dnia dziewczęta
Stary 2013-07-12, 13:26   #3177
niebede
Raczkowanie

Cytat:
a propo moje liczenia.

powiedzcie, że bystrość wróci
o to ja mam pytanie - nie wiem w jakiej formie mam oczekiwać pieniędzy z ZUSu, bo oprócz pracodawcy nie podawałam nigdzie nr konta

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:26   #3178
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Bo lekarz powiedział, że nie widzi synka, a ona przezornie już nikomu nie wierzy

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:30   #3179
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
o to ja mam pytanie - nie wiem w jakiej formie mam oczekiwać pieniędzy z ZUSu, bo oprócz pracodawcy nie podawałam nigdzie nr konta
listonosz mi przynosi
chociaż pracodawca też przelewał na konto
Stary 2013-07-12, 13:31   #3180
kaska87
Zakorzenienie

Passion nie mogę z tego Twojego "sponsor"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości