|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Cytat:
![]() Cytat:
Ja polecam te http://byinsomnia.com/kategoria/spod...ariant_id=1224 dobrze prezentują się na chudzinach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
kosmita jakiś normalnie
|
ja kiedyś nie wyobrażałam sobie założyć dresów innych niż szerokich/prostych na dole i nie łaziłam w nich poza domem, no ewentualnie do sklepiku obok
![]() teraz, natchnęła mnie ulica i mam dresiki ze ściągaczem na dole (Bershka) i pomykam w nich sobie całkiem normalnie po ulicy i czuję się w tym świetnie ![]() jedyny problem, to buty, słabo z dobraniem szczególnie o tej porze ( w sumie to mi teraz pasują z posiadanych tylko takie a la uggy) i druga sprawa - im szersze i niższe w kroku, tym bardziej trzeba uważać na górę, dobrze, aby była względnie dopasowana, to nie wygląda się jak w workach ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2014-01-06 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam ją na Ebay'u, a że wychodzi taniej niż u nas w D., to klikam. W końcu to żaden rarytas ani limitka, więc na szczęście cena normalna. Cytat:
![]() ------------- Właśnie słyszałam, że teraz dresowe spodnie "wychodzą na ulicę". Fajnie, bo to wygodne. Dla mnie tego rodzaju strój niestety tylko ewentualnie w weekendy wchodzi w rachubę, ale w jednych spodniach dresowych czasem na zakupy "do osiedlaka" chodzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
PIP.
|
Teeeej fajne te spodnie insomniowe, mogliby je przecenić
![]()
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soso też zakupiła ten Discretion,mnie też się podobał,ale chyba u mnie uwidaczniałby naczynka. A tak wgl to gratuluję udanych,świetnych zakupów ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44452011]Mnie to zmotywowalo. Kupie sobie ladna skarbonke i zaczne zbierac na torebke, na ktora mnie nie stac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Bardzo fajne sa. Ja bym brala.[/QUOTE] Ja podobnie robię od kilku miesięcy,kupiłam w Pepco puszkę-skarbonkę (córeczce)za 9,90zł,którą można otworzyć tylko rozwalając ją i wrzucam tam wszelakie drobniaki.pomysł podsunęła mi kiedyś koleżanka.W tym roku po ponad 6m-cach miała dodatkowy tysiak na świąteczne prezenty,a wcześniej 6stówek po niecałym roku(widać tym razem bardziej się przyłożyła ![]() Pomysł fajny,tylko warunek skarbonka nieotwierana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim,
Wzoraj widzialam w Sephorze krem bbb Pat&Rub na przecenie iii... nie wziełam, czy któraś z Was go używał? czy jest warty? Nie powoduje zaskórników? Z gory dziękuje za odp, Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zestaw Algenista na razie nie odpakowany, wzięłam w obroty w pierwszej kolejności DrBrandta. Jak poużywam Algesnist, dam znać ![]() A Discretion to pomacałam właśnie przez Soso ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko,że różyku nie kupiłaś jak była promocja,parę groszy już na coś innego byś miała ![]() Ja dostałam sporą odlewkę tego olejku Algenista na testy i wczoraj wyśliznął mi się z rąk,nie dość,że go straciłam to jeszcze łazienkę musiałam w nocy sprzątać ![]() Użyłam w sumie dwa razy i na raz może dwa mam w tym pojemniczku. Mam odwodnioną skórę(zawsze zimą) [jestem uzależniona od kawy,kocham ją,a jak wiadomo kawa nie tylko zakwasza,ale i odwadnia organizm,gdy nie uzupełniamy płynów,a ja nie pijam zbyt dużo (oprócz kawy ![]() Po nim ramo moja cera taka jaśniutka,świeża i kurcze chyba to będzie kolejny produkt do zapisania na liste zakupów. Czy któraś z Was go posiada/ła?sprawdza się u Was? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Ja zaś mam ponad 40km do S.czy D.Marionaud było,ale zlikwidowali,ale w tym roku Douglasa otwierają,więc pewnie częściej tam będę zakupy robiła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Proszę,nawet na jakimś blogu była opinia,wczoraj czytałam.Mnie namawiały panie z S.
Zachwalały,jednak nie jest tani i promocji nie było,więc nie brałam,a teraz moze jak będą Vipy to kupie,jednak nr1 na liście zakupów jest szczoteczka.2 będzie chyba olejek ![]() http://www.sephora.pl/marki/hot-now/pid1623.html http://www.sephora.com/advanced-anti...ng-oil-P379907 |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A różu w trakcie Vipów nie kupiłam, bo w tym czasie nawet nie wiedziałam, że to nowość i limitka ![]() ![]() Widziałam wczoraj ten olejek w miejscu wyeksponowanym na testy, ale kurczę jakoś nie pomyślałam żeby obadać co to za cudo, a sephorzanka jakoś też nie zwrociła mi na niego uwagi, mimo, że stałyśmy tuż obok i nawet coś z tej półki szukała żeby mi pokazać. Szkoda, jak polecasz, to na pewno wzięłabym próbkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po podliczeniu wydatkow z zeszlego roku wyznaczylam sobir limit 300 zl na kosmetyki miesiecznie wliczajac perfumy... zobaczymy jak pojdzie ![]() Edit: i wlasnie policzylam, ze mamy 6 stycznia, a ja wydalam juz 230 zl... ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
![]() ![]() Filmowy blog Perfumowy blog Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml! Edytowane przez Joskelyn Czas edycji: 2014-01-06 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
PIP.
|
Zeby oszczędzać trzebaby sie zamknąć w domu i wyłączyć neta. I tak rok
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Witajcie rozrzutne Dresiary
![]() Miasianku to ja tego clarinsa kupilam ![]() Przez pierwszy tydzien bylam zachwycona, teraz jest juz rożnie - są dni kiedy wyglada super i utrzymuje sie dlugo, a sa tez takie kiedy wyglada gorzej i szybko znika. Jak to podklad ![]() Jedyne co mnie mnie straszliwie wkurza to opakowanie, jestem przyzwyczajona do pompek i gmerenie w sloiku mnie oslabia. Niby jest szpatulka, no ale ![]() Ze wzgledu na cena potestuj jednak przed nabyciem, ja kupilam w desperacji bez testowania bo nie mialam juz zadnego podkladu na zime, a z clarinsem sie lubimy ![]() La mer tylko testowalam i na moje szczescie zupelnie do siebie nie pasujemy ![]()
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2014-01-06 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Dobijacie mnie tym oszczędzaniem. Ja mam co miesięczne dylematy, co kupić, żeby do końca miesiąca starczyło i muszę zawsze dokonywać heroicznych wyborów
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A lozko ze zjezdzalnia fajne. Tez bym chciala ![]() Cytat:
![]() Widze, ze moj pomysl ze swinka i oszczedzaniem sie przyjal na watku ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-01-06 o 12:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() dzięki, właśnie tak mi się wydawało, że Ty, ale nie na 100%, to i nie chciałam od razu w Ciebie paluchem dźgać mnie też jakoś słój się nie widzi, ale on ma chyba konsystencję do innych opakowań niestosowną .................. pomysł oszczędzaniem słoikowym zacny moim zdaniem znam go z innej strony - koleżanka odchudzając się, ile razy naszło ją na batona/cukierki/czekoladę/podobne, po opanowaniu owej chęci, równowartość wrzucała do skarbony no i potem bardzo się cieszyła, podwójnie jakby - bo jak schudła to i różności pokupowaała sobie za to w nagrodę ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2014-01-06 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już Ci dadzą w tym ich pojemniczku to radzę przelać do jakiejś miniaturki po serum z pipetką,ja tego nie zrobiłam i gdy odkręcałam je wyśliznęło mi się z rąk ![]() Myślę,że warto,tym bardziej gdy cera odwodniona czy sucha ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Kiedyś podobne używałam z Clarinsa starą i nową wersje,ale mimo,że tego użyłam zaledwie 2 razy mogę z czystym sumieniem powiedzieć,że te jest dużo lepsze. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Ja teraz będę tylko kupowała gdy naprawdę mnie coś zachwyci,tylko na vipach i tylko na promocjach:lipiec/sierpień i grudzień/styczeń oraz gdy będzie -30% na kolorówkę. Teraz mam w planach remont pokoju córeczki,bo w tym roku jako 6 latka pójdzie do szkoły i ten dzieciaczkowy pokój juz trzeba zmienić,no i taras mam do wymiany. ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Ilios,wystarczy wizaż ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44457201]Ta Twoja cora to malutka a nad wyraz bogata. Po co jej dodatkowy tysiac na swiateczne prezenty? ![]() ![]() A lozko ze zjezdzalnia fajne. Tez bym chciala ![]() Ja tez wydaje wszystko co do grosza co miesiac ![]() Widze, ze moj pomysl ze swinka i oszczedzaniem sie przyjal na watku ![]() Co by mamusi na zakupy w S.dać ![]() To może jak już zakupimy to zaprosimy cioteczke na pidzama party ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2014-01-06 o 13:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44457201]Ta Twoja cora to malutka a nad wyraz bogata. Po co jej dodatkowy tysiac na swiateczne prezenty?
![]() ![]() A lozko ze zjezdzalnia fajne. Tez bym chciala ![]() Ja tez wydaje wszystko co do grosza co miesiac ![]() Widze, ze moj pomysl ze swinka i oszczedzaniem sie przyjal na watku ![]() noo! ![]() ![]() ![]() Od dzisiaj wyciągam swój kalendarz i zapisuje ile wydaję na mazidła, chciałabym się w 100zł miesięcznie zmieścić i właśnie kupować tylko to co potrzebuję oraz jedynie na promocjach ![]()
![]() |
#3173 |
Zadomowienie
|
Jest 6 stycznia a ja juz ponad 200 wydalam:/ ciekawe czy uda mi się już nic nie kupic
![]()
![]() |
#3174 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Z zakupami kosmetycznymi tez przystopuje. Samych lakierow do paznokci mam ponad 70. Nic to, ze uzywam regularnie moze 5-ciu ![]() ![]() Oby tylko nie byc mietka, rozsadnie spojrzec na limitowanki i nie kupowac kompulsywnie/bo promocja i bedzie dobrze. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Dobre ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44458328]To tez moje nowe finansoe postanowienie. Ciuchy tylko na wyprzedazy. No, chyba ze t-shirty. Ewentualnie buty. I to w rozsadnych ilosciach.
Z zakupami kosmetycznymi tez przystopuje. Samych lakierow do paznokci mam ponad 70. Nic to, ze uzywam regularnie moze 5-ciu ![]() ![]() Oby tylko nie byc mietka, rozsadnie spojrzec na limitowanki i nie kupowac kompulsywnie/bo promocja i bedzie dobrze. Dobra ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- ![]() Dobre ![]() ![]() ![]() Ja właśnie ubrań na wyprzedażach nie kupuje,nic znaleźć nie mogę,te ubrania wygladają masakrycznie,zwisają wymiętolone z tych wieszaków.Teraz z wyprz.znalazłam jednak bluzę ze Stradi. i płaszczyk H&M(już wstawiałam) Dla mnie muszą być wyeksponowane,nie toleruje też tłumów(wyjątek stanowi S.czy D.tam mi one nie przeszkadzają) |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44458328]To tez moje nowe finansoe postanowienie. Ciuchy tylko na wyprzedazy. No, chyba ze t-shirty. Ewentualnie buty. I to w rozsadnych ilosciach.
Z zakupami kosmetycznymi tez przystopuje. Samych lakierow do paznokci mam ponad 70. Nic to, ze uzywam regularnie moze 5-ciu ![]() ![]() Oby tylko nie byc mietka, rozsadnie spojrzec na limitowanki i nie kupowac kompulsywnie/bo promocja i bedzie dobrze. Dobra ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- ![]() Dobre ![]() Co do lakierow to ja wlasnie z Nowym Rokiem ograniczylam moja kolekcje Essie z 40 na 20 - kilka zostawilam do szybkiego zdenkowania, wiekszosc sprzedalam. Z lakierow sie juz chyba wyleczylam, bo zauwazylam, ze juz nie mam zadnych chciejstw... i tak w kolo nosze Russian Roulette... Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
#3178 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44458563]Ja rzadko kupuje stacjonarnie. Przewaznie przez neta klikam. Jutro moze juz moja paka z ubraniami z Mango bedzie
![]() ![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44458328] ![]() Dobre ![]() Proszę mnie nie dobijać! :P serio mam takie marzenie! ![]()
![]() |
#3179 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja mówię o sobie, nie uzywam i nie mam innych cieni tylko macowe
![]() ![]()
#3180 | |
♪♫♪♪♫♪
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.