Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-12, 21:07   #3151
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ja jadłam za dzieciaka jak szalona i teraz jakoś jadłam i powiem Ci,że akurat u mnie szału z tym nie ma już tak słodkie,że gębę wykrzywiło mi i mam uraz
Właśnie też jadłam za dzieciaka wczoraj.przechodziłam w inter i myślę sobie, że Paulinka ostatnio o tym mówiła, może wezmę ale nieee
Pierwszy raz wczoraj nie wzięłam żadnych słodyczy chyba się robię chora

Kakao i Alicia Girl's on fire zagawarantowalo Mi smyrki w brzuchu idę się kąpać a później jestem do dyspozycji nocnych spamowaczy jeśli takie słowo istnieje

ZRÓBMY HAŁAS
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:11   #3152
elffirka
Rozeznanie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Ta fasola to jasiek biały ale ja kupuję taką w siatce której się nie moczy tylko gotuje do miękkości. U nas się ona nazywa piękny jaś... Kurcze ale mam po niej taki pełny brzuch że leżę bez ruchu a miałam pisać prace do szkoły...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:13   #3153
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Meta no na pewno w przyszłym roku bedzie mały bawarczyk lub mała bawarka

A ja mam taki napięty brzusio że szok, moze w koncu cos tam rosnie
Piejmy meliskę na dobry sen i idziemy nynusiać
Dobranoc

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:20   #3154
carolciuska
Zadomowienie

Wy zarloki
Wiecie co? Padam dzis na jape.
Najpierw szkola , co prawda krotko bylam, pozniej troche posprzatalam, pozniej trzasnelam obiad, a pozniej pocisnelam do sklepu po "sportowy" stanik. Na jutro do napisania mam prace na zajecia z ubezpieczen. Wczoraj jak zaczelam pisac i mi nie szlo( jestem mega rozkojarzona) to sie poplakalam i zaczelam szlochac no i skonczylo sie to tak, ze moj S sie nade mna zlitowal i wlasnie pisze mi ta prace. Kochany.

U nas dzis na obiad byl makaron z kurczakiem, suszonymi pomidorami i szparagami w sosie smietanowym. Wyszlo dobre.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (97,2 KB, 18 załadowań)
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:23   #3155
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
fajne, ale ja potrzebuje L 36
z chęcia bym kupiła cos przez neta, ale wole nie ryzykować, bo albo nie trafie z biodrami kiedyś w tych orydzinalnych miałam W29L36 ( big star, wrangler, lee) a teraz to nie wiem ile w biodrach 33/34 ? Pozostaje tylko mierzyć i wierzyć, że cos znowu będzie pasować

Co do wagi, startowałam z 62 kg, teraz juz pewnie z 66 mam

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

No to ci lekarz odpowiedział Ale lepiej tak niż 60 % chłopiec a potem na koniec wyskoczy dziewczę

Jestem w trakcie nadrabiania ale melduje, ze byłam w h&m i były spodnie z taka właśnie wąska guma moze z 5cm miała moze troszeczkę więcej właśnie sie polapalam, ze nie sprawdziłam ich ceny ale były na pewno szare i czarne z materiału podobnego do dżinsu
Moich jasnych szarych nie było w moim rozmiarze ale w Köln mamy jeszcze 3 h&m wiec w tygodniu znów wycieczka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:33   #3156
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Właśnie też jadłam za dzieciaka wczoraj.przechodziłam w inter i myślę sobie, że Paulinka ostatnio o tym mówiła, może wezmę ale nieee
Pierwszy raz wczoraj nie wzięłam żadnych słodyczy chyba się robię chora

Kakao i Alicia Girl's on fire zagawarantowalo Mi smyrki w brzuchu idę się kąpać a później jestem do dyspozycji nocnych spamowaczy jeśli takie słowo istnieje

ZRÓBMY HAŁAS
Ja też myślałam,że u mnie koniec ze słodyczami na dziś,bo od rana nie jadłam nawet kostki czekolady... Ale pojechałam z Tż do żabki i wziął mi Milkę pomarańczową i tak szkoda,żeby się zmarnowała,mimo,że nie lubię

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:35   #3157
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Meta no na pewno w przyszłym roku bedzie mały bawarczyk lub mała bawarka

A ja mam taki napięty brzusio że szok, moze w koncu cos tam rosnie
Piejmy meliskę na dobry sen i idziemy nynusiać
Dobranoc

zrob mi tez ;D prooooosiiii
bo nie mam sily wstac
plecy mi chca peknac

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Ja też myślałam,że u mnie koniec ze słodyczami na dziś,bo od rana nie jadłam nawet kostki czekolady... Ale pojechałam z Tż do żabki i wziął mi Milkę pomarańczową i tak szkoda,żeby się zmarnowała,mimo,że nie lubię
Na zdrowie ! Dzis podobno dzien czekolady

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-12, 21:37   #3158
elffirka
Rozeznanie

Dziołchy a ja mam pytanie. Jezdzicie w ogole na rowerze w ciazy? Bo czytam teraz ze nie bardzo wolno... Nie chodzi mi o jezdzenie na wycieczki ale bardziej o wyjazd po zakupy czy na miasto zeby nie dzwigac siatek...

Edytowane przez elffirka
Czas edycji: 2014-04-12 o 21:38
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:46   #3159
Latte88
Zakorzenienie

Płacze z powodu Maćka Dowbora hahahaha przegranego Romine hahahaha

Metka Karolka ma rację dziś dzień czekolady a jak wiemy czekolada nie zadaje pytań, czekolada rozumie wiec na zdrowie

Karolciu ale masz Kochanego Tżta a szparagami bardzo narobiłas mi smaku. Ciekawe czy gdzieś u mnie będą. A jak nie to do makro po mrożone

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Dziołchy a ja mam pytanie. Jezdzicie w ogole na rowerze w ciazy? Bo czytam teraz ze nie bardzo wolno... Nie chodzi mi o jezdzenie na wycieczki ale bardziej o wyjazd po zakupy czy na miasto zeby nie dzwigac siatek...
Wolno babeczki w Holandii jeżdżą i dzieci.zdrowe rodzą. Wiem ze tu Chyba Paulinka tez jeździ. Ale najlepiej spytać ginekologa
Stary 2014-04-12, 21:46   #3160
Misstic
Wtajemniczenie

Carolcia dobry maz, dobry hehe
I znowu czegos nigdy nie jadlam- szparagi! Czy ktos mi powie jak to smakuje? matko jaka ja malo swiatowa jestem

Meta ja sie ciesze ze odkad jestem w ciazy to mniej szamie tych slodyczy, nie mam na nie takiego parcia. Ale od czasu do czasu lubie cos slodkiego zjesc, szczegolnie ciasto

Elfirka sa nawet u nas na watku mamusie co jezdza na rowerkach

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 21:48   #3161
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość

Na zdrowie ! Dzis podobno dzien czekolady
Ok,pozbawiłaś mnie wyrzutów sumienia jak święto to święto

Cytat:
Paulinka jak się nie mylę jeździ

Cytat:
Metka Karolka ma rację dziś dzień czekolady a jak wiemy czekolada nie zadaje pytań, czekolada rozumie wiec na zdrowie
A jak Czekolada dobra na wszystko

Szukałam przez 2 sekundy tej piosenki,bo ostatnio w aucie ciągle leci w radiu Cieszę się,że ją znalazłam
https://www.youtube.com/watch?v=l5sEB8YtOn8#t=15
Ostatnio wyłam przy niej jak jechaliśmy
Kocham jego głos W ogóle gust mi się zepsuł,nigdy nie lubiłam takich piosenek
A gdzie mój Dżem,Hey?!
Ale słucham teraz tego na cały dom prawie to coś w brzuchu mnie mizia

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-12, 21:51   #3162
Latte88
Zakorzenienie

Szparagi troszkę jak fasolka szparagowa ale jednak inaczej. No i wspaniały ma po nich zapach mocz
Metka Lubie takie muzyczne klimaty . I jak szybko znalazłaś
Stary 2014-04-12, 21:53   #3163
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Ok,pozbawiłaś mnie wyrzutów sumienia jak święto to święto

Paulinka jak się nie mylę jeździ

A jak Czekolada dobra na wszystko

Szukałam przez 2 sekundy tej piosenki,bo ostatnio w aucie ciągle leci w radiu Cieszę się,że ją znalazłam
https://www.youtube.com/watch?v=l5sEB8YtOn8#t=15
Ostatnio wyłam przy niej jak jechaliśmy
Kocham jego głos W ogóle gust mi się zepsuł,nigdy nie lubiłam takich piosenek
A gdzie mój Dżem,Hey?!
Ale słucham teraz tego na cały dom prawie to coś w brzuchu mnie mizia
O a ja tego nie znalam! nir wiem jaki masz telefon, ale jest taka aplikacja, ze przystawiasz tel do radia i Ci po chwili pokazuje jaka piosenka leci, tytul, wykonawca itd
Stary 2014-04-12, 21:59   #3164
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
O a ja tego nie znalam! nir wiem jaki masz telefon, ale jest taka aplikacja, ze przystawiasz tel do radia i Ci po chwili pokazuje jaka piosenka leci, tytul, wykonawca itd
TrackId
Stary 2014-04-12, 22:02   #3165
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz jak nazywa sie ta aplikacja? Fajny bajer ja czesto zapamietuje godzine i stacje w radiu a potem szukam na necie na stronie co bylo grane
Juz nie raz tak piosenki znalazlam bo wpadly w ucho i nie dawaly zyc hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-12, 22:05   #3166
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Wiesz jak nazywa sie ta aplikacja? Fajny bajer ja czesto zapamietuje godzine i stacje w radiu a potem szukam na necie na stronie co bylo grane
Track Id lub shazam lub SoundHound. Ja mam track w sony fabrycznie i jest super
Stary 2014-04-12, 22:08   #3167
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Szparagi troszkę jak fasolka szparagowa ale jednak inaczej. No i wspaniały ma po nich zapach mocz
Metka Lubie takie muzyczne klimaty . I jak szybko znalazłaś
No zapamiętałam tylko 2 słowa"Na chwilę" z refrenu I okazało się,że i piosenka ma taki tytuł
Cytat:
TrackId
Miałam na starym telefonie coś podobnego,muszę teraz ściągnąć bo często w radiu coś mi się przewija,pamiętam z 2-3 słowa z tego i potem się męczę...

Tak samo jak szukałam chyba 5 lat piosenki z Pearl Harbor... I tego szukałam z dobre kilka lat: https://www.youtube.com/watch?v=6pHNkOQCIzk i nuciłam mamie średnio raz na 3 miesiące i ona nie kojarzyła a raz Tż romantico wysłał mi na facebooku siedząc w pracy żebym posłuchała fajnej,starej piosenki i się odnalazła dzięki niemu Dobrze,że i on czasem ma odchyły gustowe i nawet czegoś takiego posłucha a nie Marilyna Mansona

Stary 2014-04-12, 22:14   #3168
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:

Ja wlasnie korzystam z shazam, jest git!
Stary 2014-04-12, 22:31   #3169
Misstic
Wtajemniczenie

Leb mi zaraz peknie

Ide sprobowac zasnac.
Dobranoc mamusie i babelki

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-12, 22:34   #3170
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Leb mi zaraz peknie

Ide sprobowac zasnac.
Dobranoc mamusie i babelki

DOBRANOC!
jutro czeka mnie zryw o 7 rano... do 19 bede w szkole.........
Stary 2014-04-12, 22:39   #3171
Latte88
Zakorzenienie

Dobranoc Niunia coś ostatnio Cie często boli przed snem

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Tez się pozegnam. Musze korzystać z pustego łoża a zdecydowanie łatwiej zasnąć mi samej
Dobranoc Dziewczynki
Karolka wytrwałości jutro na tak długich zajęciach
Stary 2014-04-13, 01:17   #3172
bezaczek7
Zakorzenienie

dobry
nie wierzę, tylko 4 strony
mieliśmy dziś pierwszego grilla. i tż sziszę rozpalił. pół biedy, że mi śmierdziała, bo w zeszłym roku lubiłam zapalić i on piwko, szisza, na to karczek, a ja co? sam karczek. i się żalę, że on się ładnie relaksuje, a ja co? cóż zrobić, "było się zabezpieczać" jak to kolega ujął
dziś niedziela palmowa. ale czas zapierdziela. przed chwilą był sylwester i rozkminianie czy pić czy nie pić, bo "jakoś mi dziwnie"
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 08:10   #3173
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
ja robię nawet 20km ważne żeby się nie zmęczyć,fajny artykul chyba zazdrosnicao wrzucala proszę
http://ibikekrakow.com/2012/01/22/ciaza-na-rowerze/
Tutaj nie tylko ja jezdze a co do tego zeby zapytac lekarza to zalezy jakiego masz lekarza ja zapytalam dwoch i bylo "bron boze"
Zapytalam trzeciego i bylo"oczywiscie,a czemu nie?"

Witam z rana juz po
Na razie świeci słonko

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-13, 08:17   #3174
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość

Wczoraj pół dnia spędziłam z moim 3letnim siostrzeńcem jest po prostu boski i te jego teksty...
Pyta mnie wczoraj całkiem poważnie: "Martynka, a dzidziuś w brzuszku to Twoje dziecko?",
"Wiesz, ja bym wolał chłopczyka, z chłopczykiem będę mógł bawić się tirami"
No i najlepszy tekst wczoraj: Mój tata pokazuje maluchowi samolot na niebie i mówi "Wojtuś, wołaj do pilota: panie pilocie dziura w samolocie!" Na co rezolutny 3 latek odpowiada: "Dziadek, no co ty zwariowałeś? Przecież on mnie nie słyszy!"
No nie wiem, skąd on to wszystko wie
Moja 3 letnia bratanica z którą widzę się prawie codziennie, za każdym razem zagina mi bluzkę bo chce zobaczyć czy dzidzia jest w brzuszku, i za każdym razem pyta kiedy pan doktor wyjmie dzidzie bo ona będzie się z nią bawić.Ale rozczuliła mnie jak ostatnio się nią zajmowałam i przebierałam i okazało się że koszulka jest już za krótka na nią, to spakowała w torbę i powiedziała że to dla dzidzi będzieCzasem zapominam że ma dopiero 3 lata bo niejednego dorosłego by przegadała.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 08:43   #3175
nmartyna
Zadomowienie

Dzień doberek Mamusie
Co tu tak mało do nadrabiania? Chyba się mamuśki starzeją i chodzą wcześniej spać
Co do rowerów, to ja wczoraj wsiadłam na rower pierwszy raz w tym sezonie przejechałam może 1km, na pewno nie więcej, i myślałam, że nogi mi do wejdą! Ale mam zamiar się rozkręcić i jeździć częściej
Odkryłam wczoraj, że mój Dzidziolek staje się bardziej aktywny po jedzeniu z McDonalda Zjadłam wczoraj frytki i McWrapa no i Małe szalało w brzuchu Teraz już coraz częściej kopie tak, że Małż czuje Cuuudowne uczucie!!!!

Agnes Ja się nie mogę nadziwić, skąd te 3latki takie mądre Kiedyś mój sobie jeszcze wymyślił, że skoro kurki mieszkają w kurniku, to kaczki w kaczniku! Uwielbiam jego teksty, a "poważne" rozmowy są najlepsze Mam nadzieję, że mój Maluch będzie podobny do kuzyna
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 10:07   #3176
Amelie
Raczkowanie

Hej dziewuszki, nie tak z rana

Wczoraj miałam szatański plan urwać się z siostrą do Ikeły, ale niestety nie wyszło... a brakuje mi wyciskarki do ziemniaków co bym mogła kluski sląskie na obiad sama zrobić i cudowne owiewki na doniczki białe jakby w ażurkowy wzór , we wtorek się może kopsnę bo musze w końcu spodnie kupić na tyłek ciążowe bo legginsy juz wyglądają słabo na każde wyjście...

Używał ktoś kremu mustela na rozstępy? opłaca się dać te 60 zł czy sama oliwka wystarczy? Widaomo że to dużo zależy od genów ale może ten krem jest tak mega rewelacyjny ze warto zastąpić olejek tym cudem?

Minęło już 30 minut od tabletki na tarczycę także mogę iść wyjadać lodówkę
Stary 2014-04-13, 10:27   #3177
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Jestem w trakcie nadrabiania ale melduje, ze byłam w h&m i były spodnie z taka właśnie wąska guma moze z 5cm miała moze troszeczkę więcej właśnie sie polapalam, ze nie sprawdziłam ich ceny ale były na pewno szare i czarne z materiału podobnego do dżinsu
Moich jasnych szarych nie było w moim rozmiarze ale w Köln mamy jeszcze 3 h&m wiec w tygodniu znów wycieczka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziękuję, będę sie w polszy za nimi rozglądać

Witam z rana

Powiem Wam, że wasze bączki reaguja na czekoladę, słodkie picie itd. a mój bączek chyba na .... melise

Dziś w kuchni u mnie rządzi mąż, na śniadanko zaserwował paróweczki na goraco nadziewane żółtym serem i kromala, a potem małe co nie co teraz jeszcze dosypia po 6cio dniowym maratonie na rano a dziś już na nockę idzie a ja już wszamałam dwa kawałki ciasta czekoladowo czekoladowego i może loda zjem ?
A na obiad polski schabowy

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 10:40   #3178
carolciuska
Zadomowienie

Hej mamuski, co do kremow, olejkow na rozstepy itd to ja mam elancyl. Ale wczoraj widzialam na gruperze, ze jest promocja na BIO OIL, 55 zl za 200 ml. To dobra cena, bo one sa drogie. Oferta wazna dzis do konca dnia- chyba. Ja zamawiam
Stary 2014-04-13, 10:49   #3179
Denaris
Rozeznanie

Hej dziewczyny

Nie było mnie 2 dni i ponad 10 stron do nadrobienia ? Nie ogarnę

Piątek spędziłam na spacerach z Prawnikiem w Krakowie, wczoraj robiłam jako przewodnik w obozach koncentracyjnych i nogi mi do d**y wlazły. Nie jestem w stanie chodzić przez zakwasy nawet na rękach mam, nie wiem co to się ze mną dzieje

Oczywiście zachciało mi sie gofra z bitą śmietaną i polewą czekoladową i ubrudziłam świeżo uprany beżowy płaszcz, ze mną jak z dzieckiem

Od kilku dni boli brzuchol, czasem już nie wiem jak leżeć. To na 100% macica, myślałam, że mnie to ominie .

Przeciw rozstępom smaruję olekiem z rossmanna dla mam i jak na razie zero, mam nadzieję, że tak pozostanie do końca Wg mnie nie ważne czy używasz czegoś za -set złotych, czy za kilka złotych. Trzeba robić to systematycznie i sumiennie, inaczej nie przyniesie nigdy efektu Poza tym mamusiowy olejek ma bardzo dobry skład (tak jestem maniaczką czytania INCI )

Aha, jeszcze teraz doczytałam trochę. Amelie balsam nigdy nie zastąpi oliwki i odwrotnie. Mają inne działanie - balsam nawilża, a oliwka zatrzymuje nawilżenie w środku i uelastycznia. Nawet jeśli balsam ma olejki, są w zbyt małej ilości by zastąpić działanie oliwki. Sekret idealnej skóry to balsam + oliwka

Witam się w 20 tyg.!

Edytowane przez Denaris
Czas edycji: 2014-04-13 o 10:58
Denaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 10:57   #3180
Misstic
Wtajemniczenie

Hejka

Witam sie nie tak z rana juz jeszcze sie wyleguje w lozencju
Mysle co by tu na sniadanie wszamac. Na obiad mam pyzy z miesem a potem mama zabiera nas do mc donalda w ramach prezentu wielkanocnego hehe

W nocy tak mnie zlapal bol po prawej stronie nad miednica a pod zebrami ze az musialam wstac z lozka. To chyba jakis nerwobol byl albo kolka? Cholera wie. Najwazniejsze ze juz jest dobrze

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości