|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zadomowienie
|
Dot.: BIAŁYSTOK - poszukiwań w mieście cz. IV.
[1=d1a8704dad43508b671e7e6 13da1f26ec3491359;5356837 8]Jakie znacie sklepy spożywcze online z dostawą do domu? Potrzebuję większych zakupów a nie mam jak je przywieźć
![]() Piotr i Paweł Bdsklep Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
#3152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3153 | |
Pani Pech
|
[1=d1a8704dad43508b671e7e6 13da1f26ec3491359;5356837 8]Jakie znacie sklepy spożywcze online z dostawą do domu? Potrzebuję większych zakupów a nie mam jak je przywieźć
![]() Cytat:
![]() Czasami u nich zamawiam. Tylko w pip jest taniej ale od 80 zl darmowa dostawa a w bdsklepie od 50 zł, ale większość produktów jest droższa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Raczkowanie
|
A czy w Atrium Białej znajde na wyspach jakies case'y na spore, niestandardowe telefony? Korzystnie cenowo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was była na strzyzeniu w Alter Ego na Upalnej (Słoneczny Stok) i może się podzielić opinią? Albo zaproponować w miarę ogarniętego fryzjera ze Słonecznego Stoku, Zielonych Wzgórz? Byle nie Adam Popławski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polecicie dobrego gastrologa? Może być nawet prywatnie, byleby był naprawdę fachowcem w swojej specjalizacji. Z góry dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Kluz Alicja, przyjmuje w Eskulapie na Nowym Świecie. Ja byłam zadowolona.
![]() |
#3158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3160 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3161 |
Rozeznanie
|
Czy w którymś salonie kosmetycznym w Białymstoku jest wykonywane nitkowanie brwi?
#3162 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie kupię poduszkę-wałek pod drzwi ok. 80 cm lub dłuższą, w neutralnych kolorach, jak beż, czerń czy biel?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Rozeznanie
|
Ktoś pytał niedawno o mleko bez laktozy. Widziałam dzisiaj w Biedronce na 42 Pułku Piechoty. Stało tam gdzie mleko sojowe, wepchnięte w sam kąt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
również polecam dr Baniukiewicza, albo prof Panasiuk
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kolejna prośba - gdzie chodzicie ze swoimi zwierzakami do weterynarza? Muszę dzisiaj iść z moim kociakiem, coś mu się stało z biodrem, i totalnie nie wiem gdzie go zapisać. Z góry dziękuję |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Wtajemniczenie
|
Do Psikota na Chrobrego, nie polecam za to kliniki Zwierzak. Nigdy więcej moja noga tam nie stanie, naciagacze.
#3167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Wtajemniczenie
|
Gabinet prowadzi młody wet i chyba ktoś mu pomaga. W każdym razie ja zawsze do niego trafiam. Fajny i z podejściem bo moja sunia dostaje trzęsawki jeszcze na schodkach do lecznicy. Cenowo tez może być.
#3169 |
Przyczajenie
|
Polecam na wesołej lrcznice. chodze tam z psem. Zawsze Milo.
Wysłane z mojego PSP3455DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Rozeznanie
|
Też polecam Psikota, leczymy tam zwierzaki od lat (przeprowadzali tam też dwie udane operacje wycięcia nowotworu). Prowadzi to właśnie facet i zatrudnia tam dziewczynę, którą polecam mniej, jest trochę nieogarnięta. Jak chciałam coś na uspokojenie dla kotka bo miał długą podróż przed sobą, a stresuje sie nimi to chciała jej przepisać leki zwiotczające mięśnie! Oczywiście pan, który prowadzi lecznice poradził nam już lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Przyczajenie
|
A ja nie polecam na duboisa na Nowym mieście. Wszędzie byle nie tam
Wysłane z mojego PSP3455DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
A co powiecie o przychodni Boli-Łapka? Słyszałyście jakieś opinie?
Zapisałam się jednak tam, ponieważ przyjmuje tam ortopeda. Dzisiaj mam wizytę z kociakiem, napiszę później jak było. Liczę że zrobią mu jakieś prześwietlenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Rozeznanie
|
Ja chodzę do Boliłapki. Mam chorego psa, ale zdiagnozowany był w innej przychodni. Teraz tylko czasem na zastrzyki jeżdżę lub kroplówki. Ogólnie atmosfera jest przyjemna, lekarze ok. Nic więcej nie mogę napisać, bo w sumie pies jest już ustabilizowany i nie mieli okazji się wykazać.
Polecam zapisywać się zawsze do tego samego lekarza. Ja nie miałam wyjścia bo musiałam jechać natychmiast jak coś się działo. Przez to od kilku lekarzy dostawałam sprzeczne informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Możecie polecić dermatologa na NFZ, do którego w miare szybko sie dostanę? Polecano mi na legionowaj nad KFC, ale wizyty dopiero na styczeń, a ja potrzebuję znaczznie szybciej
![]() Słyszałam, żeby jechac na Żurawią - ponoć przyjmą tego samego dnia, ale będzie trzeba trochę się nastać. Prawda to?
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2015-11-26 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na Żurawiej długo nie byłam już, ale tam kiedyś szło się z rana i czekało po prostu. Nie wiem tylko czy to się nie zmieniło. aaa i chyba do dermatologa potrzebne jest skierowanie jeśli dobrze pamiętam. Edytowane przez 9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 Czas edycji: 2015-11-26 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Rozeznanie
|
Gdzie kupię mapę Barcelony?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Wet - Rudobielska, ogromna wiedza, prawdziwy fachowiec. Jak cos poważnego to tylko do niej!
Bolilapkę dużo osób mi odradzało, szczególnie chirurgów. Zwierzak - prowadziłam tam psa, bez szału, na szczęscie pies cale życie okaz zdrowia, wizyty ograniczały się do szczepień i obcinania pazurków. Stan zapalny w uchu w koncu sama wyleczyłam dobierając leki, oni najchetniej podawaliby masci i antybiotyki metodą prób i blędów. PsiKot - już od kilku osób słyszałam, że wet facet wymiata i godny polecenia ![]() Pluszak - mamy stamtad kota, właśnie sterylizowaliśmy,na razie jest ok. Jednak z "prowadzeniem" kota zdecydujemy się chyba na PsiKota bo polecany i bliżej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Wtajemniczenie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;53599531]Szybko to na Bema do dr Nelli Lebiedzińskiej. Specyficzna pani, ale na badania wysyła. Przynajmniej jeszcze rok temu było szybko, bo wystarczyło tylko się zarejestrować i już.
Na Żurawiej długo nie byłam już, ale tam kiedyś szło się z rana i czekało po prostu. Nie wiem tylko czy to się nie zmieniło. aaa i chyba do dermatologa potrzebne jest skierowanie jeśli dobrze pamiętam.[/QUOTE] Byłam u niej 3 tygodnie temu, krótki wywiad, żadnych badań i wymazów. Jak nie zadziała proszę przyjść za 3 tygodnie, jestem średnio zadowolona. A co do Zwierzaka , to prawda, że dobierają leki metodą prób. Mój pies miał raka, przeprowadzali mu operację wycięcia narośli. nie byłam zadowolona, wyciagali tylko kasę i sztucznie utrzymywali psa przy życiu. Może gdybyśmy tak bezgranicznie im nie ufali, a leczyliśmy tam 2 psy na przestrzeni 13 lat, to leczenie mojego Maksa przebiegałoby inaczej i lepiej. Moja noga tam nigdy więcej nie postanie.
Edytowane przez funk_you Czas edycji: 2015-11-26 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak nie to operacja ![]() Za wizytę zapłaciłam 130zł. Lekarz w porządku, odpowiadał na wszystkie pytania bardzo szczegółowo. Widać że temat nie jest dla niego obcy. Dobrze widzieć w końcu kociaka którego nic nie boli, który ma apetyt i zupełnie inny wyraz twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.