|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
nibyżona
|
Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Felka - a no widzisz
![]() ![]() taki wsciekly baranek - widzi mi sie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Cytat:
Zrobiłaś mi smaka na obejrzenie po raz milionowy Sexu w wielkim mieście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
![]() nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
![]() powiem wam, że lepiej mi jak wiążę włosy, bo widzę tylko blond,a ten rudy gdzieś tam z tyłu sobie majta i nie widzę tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Piątek! Piąteczek! Piątunio!
![]() Chyba COŚ zaczyna działać (tylko co? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzis sytuacja potwarzowa jest ciut ciut lepsza. Swedzi jak olera, luszczy sie, tz skorki odstaja, ale nie ruszam, wiec i nie odchodza, wiec wygladam jakbym miala super przesusz, ale jest tyle lepiej, ze nie jest to juz taka zwarta skorupa. Po powrocie z pracy bede kontynuowac terapie sudocremem.
Zapuszczam włosy ![]() 28cm (04.05.14), 30 (03.06.14) 31,5 (30.06.) 32 (30.07) 33,5 (30.08.), 35 (15.11.), 41 (4.04.15) 45 (29.09), 51 (05.16.) cel: 31-35-40-45-50-.. osiagniety! ![]() Denko 2016 suma: 0/157 ![]() ![]() Recrea 5%-28.09. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
hehe, ale przygody Fela
![]() Ja jak zyzyje te dwa Skinoreny, to planuje do kosemtyczki na kwas migdalowy wbyrac sie, podobno lagodny a skutec zny. z wlosami na razie nie walcze bo odkrylam fryzurke w ktorej w tej dlugosci wygladam tak jakbym tak naprawde miala duzo dluzsze;p ![]() Ale i tak mam ostatnie 2 tabletki humavitu na dzis, i 3 na jturo, i zastanawiam sie co z takich wewnetrznych rzeczy nabyc i lykac... Albo cos na wlosy... Albo ogolnie Jakis Taki jesienno zimowy suplement. Macie jakies superhity ?? Na tym blogu Kasi Tusk sledzilam wczoraj Historie wpisow i jedna jej kolezanka SOK NONI zachwala.. Hm. Podobno zaczela go pic dzieki Mirandhzie Kerr . Myslalam o tym ![]() A w ogole w niedziele mam randke ![]() ![]() ![]() ![]()
#3159 |
nibyżona
|
Massie zazdroszczę
![]() dziś mycie, ciekawe jak duży będzie kłębek ![]() a wgl jakoś godzinę temu nałożyłam kozieradkę i lekko mnie zaczęła skóra głowy swędzieć ![]()
"...to był maj." 18.05.2011r. ♥ 23.05.2015r. ∞ 16.10.2017r. T ♥ ![]() Edytowane przez Cherry_Muffin Czas edycji: 2014-11-21 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Cherry trochę cierpliwości, kozieradka na pewno zacznie działać
![]() Ale ja chciałabym jeszcze zmniejszyć ilość włosów wypadających podczas mycia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
nibyżona
|
Cytat:
![]() zaraz idę myć, ale jeszcze moment po śniadaniu odczekać, ech.
![]() |
#3162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam wiele dobrego o tym soku z Noni, ale jest drogi... 500ml kosztuje 40zł, a starczy na 12 dni, więc miesięczna kuracja to 100zł ![]() Powodzenia na randce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
nibyżona
|
ech oszaleje chyba
![]() jutro zaparzę świeżą to będzie raz dziennie. cierpliwości mi potrzeba ![]() Massie, bo Ty już masz doświadczenie - polecisz mi jakiś szampon, odżywke już niekoniecznie przeciw wypadaniu? i tak najpierw skończę to co mam, ale teraz będę miała na przyszłość coś w swoich zapasach w razie W, a nie teraz na hura szukać ![]()
"...to był maj." 18.05.2011r. ♥ 23.05.2015r. ∞ 16.10.2017r. T ♥ ![]() Edytowane przez Cherry_Muffin Czas edycji: 2014-11-21 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądałam kiedyś program gdzie robili testy na pani pracującej w telewizji śniadaniowej. Wstawała o 3 nad ranem, naświetlali ją taką lampą tylko chyba w niebieskim kolorze (światła w sensie) i niby organizm szybciej się budził, miał więcej endorfin itd. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Daggmara, miałaś już coś podobnego? ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Wiesz, że czekamy na pikantne szczegóły? ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
mi się wydaje, że bym wyglądała jak chłop w takich krótkich włosach, a mega mi się podobają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wczoraj po olejowaniu, myciu i masce wypadło 12 włosów. Podłapałam od Was to liczenie ![]() Chyba ampułki tak działają. Włosy mi nie wypadały nadmiernie a teraz leci podejrzanie "za mało". ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() Dlaczego wyglądałabyś jak chłop? ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak chłop, bo mam męską twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A sok z noni, hm, w sumie sama musze poczytac wiecej, bo tak to tyle co na tym makelifeeasier.pl wyczytalam, malo merytorycznych szczegolow, wiecej zachwytow tej Gosi nad nim ![]() A ciekawa jestem czy na wlosy pomaga tez ![]() Ja sie dziwie, bo wlosy praktycznie nigdy mi nie wypadalay. Tak zauwazalnie. A mam duzo wlosow, sa grube i poki nie scielam to nie cackalam sie z nimi, targalam jakimis kiepskimi szczotkami, prostowalam itd;p Wiec przy wiekszej ilosci wlosow i takich zabiegach bardziej prawdopodobne jest zeby mnie keidy takie wypadanie dopadlo, a tu nic ![]() (od razu odpukuje w niemalowane, zeby nie zapeszyc na przyszlosc!) @Agg Mi Rihanna tez bardzo sie podoba w krotkich, albo w takiej asmetrycznej fryzurce, ze z jednej strony ma krociutkie a z drugiej a'la bob. I szczerze mowiac, ne wiem jak ona to robi ze do twarzy jej i w jasnych, i w rudych i w brazowych i w czarnych!!! Zazwyczaj mam swoj typ jak jakas gwiazda sie farbuje, to albo bardziej podoba mi sie ufarbwana na blond, albo na ciemno - a u Rihanny, wszystkie kolory mi sie podobaja ![]() @MAssie, Prawda! cena to wada. A podejrzewam, ze w euro jest jeszcze drozsze jakby tak policzyc.
Książki 2015 5/52 ![]() Edytowane przez MeredithGrey Czas edycji: 2014-11-21 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm szampony i odżywki niekoniecznie przeciw wypadaniu - ciężko mi w tym temacie coś doradzić, bo skupiam się głównie na tych p/wypadaniu jednak. Do tej pory jedyne co u mnie działało to właśnie kozieradka i szampon Pharmaceris TEN. Teraz włosy przestają wypadać więc może opiszę Ci co stosuję:
Jak coś to pytaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Meredith nie mam pojęcia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem się zastanawiam, czy przez to nasze zmniejszanie liczby wypadających włosów, czyli bądź co bądź ingerencję w ich fizjologię same na własne życzenie nie sprowadzamy na siebie potem wzmożonego wypadania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() Co Ty znowy wymyśliłaś? Jaka męska twarz? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
koci świat
|
no to byś była seksownym chłopcem w ślicznej fryzurce
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
koci świat
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
ej nie no, serio
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
koci świat
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
nibyżona
|
aga, ale żeś teraz wymyśliła
![]() ![]() Massie, a widziałam Twoją recenzję jeszcze jakiegoś szamponu z Pharmaceris H, hm.. oczywiście zapomniałam którego ![]() ja nigdy nie miałam problemu z wypadaniem, owszem jesienią zdarzało się więcej, ale podejrzewam, że i tak poniżej 100 włosów ![]() nie wytrzymałam i policzyłam. rano przy czesaniu 40 ![]() ![]() a wgl dziwne uczucie miałam słuchajcie jak włosy mi namokły, czyli zrobiły się cięższe - lekki ból cebulek, zwłaszcza na z tyłu na czubku, taki jak jest, gdy mamy za kajta mocno na cebulkę wiązały kicaja i się tak siedziało w nim i zdjęło. dziwne... mama mi kupiła Wyciąg ze skrzypu polnego+drożdże+witaminy, tabletki, 100 szt, bo no cóż zauważyła kłębek włosów, a koleżanka jej poleciła. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.