|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
|
|
|
|
|
#3152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dasz radę ogarnąć wszystko przy maluchu? W sensie zakupy, przygotowania? Cytat:
Cytat:
Cytat:
położna laktacyjna mówiła, że wszystko z rozsądkiem. ok było, tylko musiałam wcześniej się zebrać. co chcemy robić? żebyśmy pogadać spokojnie mogły podejrzewam, że i tak nam mało będzie.---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- patrzę, o T'ai napisałą, ciekawe co u Niej i niespodzianka napisz co u Was
|
||||
|
|
|
|
#3153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smarujemy masciami. A mi tez mowila polozna zeby jesc wszystko tylko w umiarze no ale... I jak spacerowka? ![]() Bry Pani Co słychać? ![]() Cytat:
Nie ma tego duzo
|
||
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Dell zdrowka
asiu powodzenia w przygotowaniach i chwal sie sukienką jak już nabędziesz ![]() Tai co tam? ![]() Kuleczko i jak krwawienie ustało? hej
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Helooo
Ja oczywiście,że będę! Spotkania nie przegaię ![]() Co do diety to też słyszałam,że na zachodzie matki jedza wszystko i fasole itp a ja wiem, że jednak to co zjadłam miało wpływ na brzuszek Magdzialeny. Przy uczuleniu na białko krowie to wogóle jest przerąbane nie wolno nawet czegoś co odrobinę mleka zawiera, zero wołowiny itp nawet chleb trzeba sobie samemu piec, bo dają mleko. Koleżanka tak wytrzymała pół roku karmiąc swoim mlekiem ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Chociaż ja jadłam wszystko jak leci ale po czekoladzie nawet po malutkiej ilości nie mogła zrobić kupy a po ciasteczkach i chlebie z ziarnami bolał ja brzuszek
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Nie to ja az tak rygorystycznie nie mam. Po prostu za duzo jadłam nabialowych rzeczy a i mama wciskala we mnie mlekooo :/ I tak nas w sumie zalatwila. Zawsze jedz mleko sery bo skad pokarm bedziesz miec! Nooo to teraz mam za swoje :/
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Tak Ewka już od piątku spokój, dzisiaj przegląd
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz bedzieszuwazac i bedzie ok dziewczyny dostalyscie od tz cos za ur dzidzia?
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewcia uczulilo Antka. Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-03-16 o 10:53 |
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj znac po wizycie ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- wiem wiem tylko chodzi mi o to ze jedzenie nabialu przez Ciebie raczej nie ma wpływu na to ze ty bedziesz miec wiecej pokarmu w cycach a jedynie moze wlasnie dzidzia uczulic
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia aaa widzisz ja ostatnio niekumata
![]() Co do prezentu ja nic nie dostałam... Chociaż mój twierdzi, że dostanę taki prezent w jednym... Na urodziny
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia no to powodzenia
Co do spotkania to ja jeszcze nie wiem, dla mnie to duża wyprawa
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia bo facet czesto niedomyslny jest
![]() Kuleczko i wice wersja A Ty wsiadaj w polskiego busa i jazds! Kiedy pozniej pojedziesz? Nie masz sie nad czym zastanawiać ![]() Byla u nas położna. Antos wazy juz 4900 Jak sie królewicz obudzi idziemy na spacer Swoja droga tam bylo ladnie rano a teraz slonce gdzies ucieklo :/
|
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Ja dzis wstałam lewą noga, jakas zestresowana jestem i ciągle "w rosole". Jakoś się do kupy zebrać nie mogę. Idę zaraz dziecku jakis obiad ugotować, dziś chyba cos do rączki dostanie zamiast zupki.
Ewcia, ja tak stricte nie, ale na urodziny, pierwsze urodziny jako mama dostałam taki większy prezent i na lata. Tu natomiast w czwartek świętuję się Dzień Ojca, jest to dzień wolny od pracy. To pierwszy dzień taty dla TŻ. Kupiliśmy mu z Miśkiem prezent Zestaw duplo, ktory ucieszy i TŻ (jego kochane samoloty) i dziecko. Dokupiłam kartkę, chcę mu napisac taki liścik, niby od synka i zrobić niespodziankę
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co dostałas?
|
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Monita super prezent! No a z tym dniem ojca to tylko taki zbieg okoliczności, czy to jest święto wolne od pracy
![]() Kuleczka dawaj przyjeżdzaj!!! A ja męczę panią architekt z biura projektowego Bo dziś doszłam do wniosku,że garaż jest strasznie wąski więc dodadzą mu jeszcze 30cm aby miał te 3,5m. Będzie można w miarę swobodnie wysiadać i wsadzić dziecko do fotelika w garażu. Jeden plus, że spadły ceny i budowa domu jest sporo tańsza! Jak liczyli w IV kwartał 2014 to nasz dom w wersji podstawowej kosztował 240tys systemem gospodarczym a teraz 200tys
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya nie wiem musiałabym chyba w piątek wyjechać jakieś noclegi znaleźć bo się nie opłaca jechać na 3 godz.
Zobaczę jeszcze w ostatnim tygodniu bo jakieś szkolenie mamy i nie wiadomo na który termin się załapię i czy wogóle do nas coś przyjdzie, a jeszcze mojego bym musiała tachać bo jak już jechać to wycieczkę sobie można zrobić i odwiedziłby brata jak by był u żony
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, to tu zawsze jest dzień wolny od pracy, dzień Świętego Józefa, czyli ojca
![]() Asia, dostałam kolczyki od Georga Jensena, srebrne z kryształami, bardzo piękne Pytałaś o spacerówkę: chyba jest ok, byłam na jednym spacerku z nią i nie ma na co narzekać, choć nie ukrywam, że uwielbiam nasz duży wózek i na spacerówkę będę przerzucać się tylko, gdy będzie taka konieczmośc (podczas podróży i do złobka, jak P zacznie chodzić....).
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Tz tak sie przejął moja wizytą ze az sie zaczął zle czuc
chlopyEwka a jak Twój mąż ? Lepiej juz ? On to powinien zwolnić tempa i sie oszczędzać. Niech jakies zwolnienie wiezmie i badania wszystkie porobi
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzisiaj miałam tak okropny dzień, że w ogóle mi się wszystkiego odechciewa ![]() tak |
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
T`ai napisz co tam u Was
Jak w pracy? Dalej taki młyn?Kuleczko o ktorej masz? Ja czekam w kolejce A co jest Menzowi? ![]() Monitko az musze luknac co to za kolczyki Ja obstawiam ze dostane zlota bransoletke
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tz ma zwolnienie resztę może w klubie nie bede tutaj pisac
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Ma juz po. Wszystko w porzadku
Kuleczko a Ty?Ewcia ja poczytam jutro co tam u Was. Zdrowka dla Meza! |
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Mam poślizg dopiero za chwile bede wychodzic z domu, jakmdobrze pojdziemto moze o 21.20 mnie przyjmie
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie uwierzcie o ktorej wczoraj weszłam dopiero o 23.50 taki poślizg miał trudno tlumacze sobie tym ze jak tyle lat nie byłam to sie to jakos rozlozylo i trzeba zainwestować
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto to o takiej godz przyjmuje?? A cena mnie powalila ![]() I jak w porzadku?
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
No posiedziałam trochę, panienka przede mną siedziała 50 minut, ja pół godziny.
No wizyta 80 zł plus badania i dlatego taka cena wyszła przepisał mi luteinę i dowcipne jakieś. I coś tam mam wykrzywione i dał badania na tarczycę żeby wykluczyć to p. związane z jakąś tam chorobą od tarczycy. Zbadał mnie od góry do dołu Chciał mi przepisać anty na jajniki bo są trochę torbielowate ale chyba taki mój urok, mówił że są 2 identyczne
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
kuleczka to teraz sie "lecz" i bedzie ok
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-17 o 09:25 |
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko o mamoooo!!! On o tej godzinie jeszcze cos widzial?
Hehe Cena konkretna rzeczywiscie. U nas placi sie tylko za wizyte bo badania wiezie na szpital i sie nie placi. Wazne zes przebadana! I ze jest dobrze Wyniki cyto kiedy bedziesz miec?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Ale nie bede miec klasycznej slubnej sukienki. Chce zwykla prosta olowkowa w kolano
Rodzice sie ciesza z naszej decyzji
Mały załapał gdzieś.
Czyli ile nas będzie? Passion, Takaya, Badzia, IK i ja? Któraś jeszcze się pisze?
ale po czekoladzie nawet po malutkiej ilości nie mogła zrobić kupy a po ciasteczkach i chlebie z ziarnami bolał ja brzuszek
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)