|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Majulmi mamy Medi, ale mimo jednego z najwyzszych pakietow nie obejmuje nam niestety wizyt domowych
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nawijko, dla Ciebie i Kuby również zdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Nawijko plyn micelarny a dla Kubusia zdrowka
Lady o cholera daj znac Moj Leo od dwóch dni robi qpe na nocnik ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2015-01-06 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia dla chorowitkow!
![]() Jako ze mam OZM to wychwale pod niebiosa Dawida. Od miesiąca pięknie bez pieluchy. Od trzech tygodni na kibelek kupcia. Sisia do pisuaru SAM. ![]() ![]() Dzisiaj dziecko jezdzilo z Antkiem (ten sam wiek) na nartosankach z gorki - smarkacze show robily wsrod moherow ze sami jak to tak.. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Ogladalam dzis film z ta aktorka i non stop mialam wrazenie ze kogos mi przypomina ciut. No BLACK nasza nie wiem czemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
oby tylko mala w tym wszystkim pomysalla tez o sobie... --------- bylsimy z mlodym na kulkach - dziki szal poprostu ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
a co to za wynalazek te nartosanki? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Pstryń http://allegro.pl/nartosanki-sanki-s...933575181.html coś takiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy prywatny pediatra moze wystawic L-4 na dziecko??
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Mi prywatnie w ciazy ginka wystawiala wiec chyba pediatra tez moze
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Ale niech mnie ktos poprawi w razie wu |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla chorowitkow My jutro idziemy pokazać sie periatrze i na bilans oczywiscie jak rano sie dodzwonie
![]() |
#3160 |
Raczkowanie
|
Lady, jasne że może
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() moje Dziecko znowu bez drzemki;p ale w sumie już się przyzwyczaiłam także źle nie jest ![]() ![]() zdrówka dla chorowitków ![]() co do tt ja zawsze myślałam, że to jakiś kit, że ona taka dobra a tu się okazuje, że jednak nie ![]() hope brawo dla Dadola! ![]() Lady pewnie, że może wystawić ![]()
#3162 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A dziewczyna faktycznie podobna, jak patrze na makijaże Black to porównując do tego zdjęcia widzę dużo podobieństw, chyba chodzi o wyraz twarzy, uśmiech: http://www.magweb.com/picts/nm3146486.jpg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Wrocilismy.
Kubie nic powazniejszego nie jest, dostal to samo, co kiedys (Fenistil, witamina C+inhalacje), takze mamy to w zapasach. Nadal kaszle doslownie co minute, dwie. Dlatego drzemka trwala 15min.... Boje sie nocy... Za to ja mam zapalenie spojowek, dostalam antybiotyk. Weszlam na kolejny level - teraz z oka leje mi sie galareta :/:/ I co ciekawe - nie z tego, co tarlam w nocy, tylko z tego, co mnie rozbolalo kolo poludnia.... :/ Generalnie widze jak przez mgle i ciagle lzy mi leca. Nie wiem jak do pracy jutro pojde :/ fewciu, Ty mialas ostatnio zapalenie spojowek, prawda? Ile to cholerstwo sie ciagnie? Bo ja w zyciu nie mialam :/ Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2015-01-06 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pstryk chyba pokazywal tangle teezera z raczka. to podroba. Nie produkuja takich. Ten pierwszy link wydaje mi sie oryginalny, ale pewna nie jestem, poniewaz skupilam sie na compaktach i nie chcialabym zmylic. Black w filmiku o zakupach przedswiatecznych pokazywqla swoja w opakowaniu. Zerknij moze. Albo wejdz na stronke tangle tezera i tam popatrz. Tylko sa tam same szczotki. Nie ma opakowan podanych.
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
To neti pokazywala :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Ech. Wiem, ze ktos pisal, ale jak zwykle kto to juz nie. Taka ta moja pamiec po ciazy.. Dzieki Hope za uswiwdomienie😄
#3167 |
Zakorzenienie
|
Nawijko zapalenie spojówek trwa ponad tydzień Ale przy lekach objawy ustępują po dniu, dwóch. Myj często ręce i nie całuj Kuby (wiem, że te trudne) bo to bardzo zaraźliwe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Twoja pociazowa pamiec a moje zęby i wielki bandzioch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście ze tak.
No ja ją. Czyli to podroba. ..ok. ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Konto usunięte
|
Nawijko, zapalenie spojowek miałam rok temu pierwszy raz w życiu, za to w ciągu 5 tygodni 3 razy. Jaki antybiol dostałaś? Współczuję :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwariuje! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49627957]Nawijko, zapalenie spojowek miałam rok temu pierwszy raz w życiu, za to w ciągu 5 tygodni 3 razy. Jaki antybiol dostałaś? Współczuję :/[/QUOTE] 3 razy? ![]() Floxal Kurcze, nic mi nie jest lepiej, aktualnie moje oko juz prawie sie nie otwiera :/ Jak nie Kuba to teraz toto.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Konto usunięte
|
Też miałam, i właśnie dopiero on mi pomógł skutecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Nawijko jak bardzo boli i swedzi to w międzyczasie mozesz przemywac herbata zaparzona. Zwykla. Mnie bardzo pomagalo tj. Ulge przynosilo bo ja czesto takir przygody z oczami
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szkoda że z kolei u Ciebie masakra, zdrówka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny BURZA MÓZGÓW !!! Chcę coś namalować na tych meblach co tz zrobił. ..i teraz ponieważ mamy jeden pokój dobrze żeby w miarę wspolgralo w miarę z kolorystyką. Ściany szaro-żółte . Meble biało szare. .. jakieś pomysły?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak Pietraszko bo mieli jechac na ip??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
Lady, nawijko pisze na szybko, ale ja wczoraj byłam z małym u lekarza bo nam sie przeziębienie już długo ciągnie i wolałam zajrzeć przed wolnym,tym bardziej,ze i mnie cos zaczęło rozkładać. I pani doktor powiedziała ze teraz panuje wsród dzieciaków ten paskudny kaszel i często to po prostu krzyusiec i jeszcze jeden wirus, którego nazwy nie powtórzę, ale jak tłumaczyła pani doktor-tez z rodziny krztusccowych. Ja na to, ze dzieci przeciw krztuścowi szczepione w tym i moje, a pani doktor, ze to nie szkodzi, ze żadna szczepionka 100% pewności nie daje. Kazała mi dzwonić w sobotę i zdać relacje czy sie kaszel utrzymuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
ehhh
![]() Kuba sie pocharatal ![]() mamy w syialni takie badziewne lozko gdzie nozki nie dosc ze sa kwadratowe to jeszcze wystaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poszlam do mamy, zapytac sie co robic bo czlowiek w szoku i jak go jeszcze raz obejrzalam tym razem od srodka to w srodku od wewnetrznej strony policzek ma co prawda slad ale nie ma tam krwi wiec chyba jest "ok". dziasla rzeczywiscie zakrwawione, zeby cale (chyba), najgorzej to wyglada od zewnatrz. teraz juz mu krew zaschnela wiec ma taka czerwona plame ale na swiezo to wygladalo strasznie. na pewno jest dziura, doslownie dziura, ale raczej, chyba, mam nadzieje ( ![]() ![]() co on zrobil, jak to zrobil nie mamy pojecia. ma taki pregiez na policzku i konczy sie wlasnie ta dziura ![]() ![]() ![]() sory za haotyczne pisanie ale normlanie jeszcze rece mi sie trzesa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Też o nich myślę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.